Abimin Kankası || Texting

By terayaziyore

3.8M 206K 144K

Bilinmeyen: Abimin kankası olmasaydın olmazdı değil mi? Bilinmeyen: Şu kocaman okulda gittin Bilinmeyen: Her... More

AK/1
AK/2
AK/3
AK/4
AK/5
AK/6
AK/7
AK/ 8
AK/9
AK/11
AK/12
AK/13
AK/14
AK/15
AK/16
AK/17
Ak/18
Ak/19
AK/20
AK/21
AK/22
AK/23
AK/24
AK/25
AK/26
AK/27
AK/28
AK/29
AK/30
AK/31
AK/32
AK/33
Ak/34
AK/35
AK/36
AK/37
AK/38
AK/39
AK/40
AK/41
AK/42
AK/43
AK/44
AK/45
AK/46
AK/47
AK/48
AK/49
AK/50
AK/51
AK/52
AK/53
AK/54
AK/55
AK/56
AK/57
AK/58
AK/59
AK/60
AK/61
AK/62
AK/63
AK/64
AK/65
AK/66
AK/67
AK/68
AK/69
AK/ Final

AK/10

75.9K 4.1K 2.3K
By terayaziyore

Sellaam

Medyadaki afet Ateş'ciğimiz olur

Ateş düştü içimee

Neyse sizlere iyi okumalar..

...

Boğazımı temizleyip abime döndüm. Karan önünde ki kahvesini yudumlayıp "Gece sen Ateş'i ve Murat'ı daha önce görmedin değil mi yanımızda" diye sorunca başımı iki yana doğru salladım.

"Murat hepimizin yeni tanıdığı bir arkadaşımız, Ateş liseden beri arkadaşımız" diye onları tanıtırken beni de "kız kardeşim, Gece" deyip ikisine tanıttı. Gözlerim ile masayı süzerken Yalçın'ın burada olmayışınada içten içe bir küfür mırıldandım.

Karan'a dönüp "Yalçın nerde" diye sordum. Abim yerine Kutay bana doğru eğilip "tabi hemen kankanı merak et beni hiç görme" dediğinde ona gülümsedim. Durumu toparlama adına onunla sohbete başladım. Şu anda karşımda Ateş olduğu için diken üstündeydim. Rahat hareket edemiyordum. Çünkü benden şüphelenmesi çok doğaldı. Tabi ben onu tavırlarım ile çelişkiye düşürmezsem.

Kendin gibi davranma Gece, kendin gibi davranma Gece, kendin gibi davranma!

Kendi kendime gazı verip adeta sevimlilik abidesiymişim gibi davranma kararı aldım. Gözlerim artık isyan bayrağı çekip Ateş'e kaydı. Yanında oturan Murat'ın söylediği bir şeye sırıttıktan sonra paketinden bir sigara çıkarıp dudaklarına yerleştirdi. Zor bela gözlerimi ondan çektim.

"Menüyü uzatır mısın Karan?"

Cici kız tavırlarıma devam ederek yalandan menüyü istedim. Sipariş vermek gibi bir niyetim yoktu. Bir an önce adam akıllı bir bahane bulup burdan sıvışmalıydık. Hayvan gibi acıkmıştım ama karşımda Ateş varken yemek yiyebilir miydim? İşte bu konuda emin olamıyordum. Masada sohbet muhabbet dönerken biz Yade ile menüye gömüldük. Sözde menüyü incelemek adına birbirimize yaklaştık.

"Yade gidelim buradan."

Fısıltımın üzerine bana daha çok yaklaştı. "Nasıl gideceğiz? Daha yeni geldik. Sağlam bir bahane bulmamız gerekiyor" dedi. Bende aynı fikirdeydim ancak bahaneyi bulamıyordum. Çaresizce ona baktım. İçimden yardım çığlıkları atıyordum. Aniden Yade öne atıldı. Elimde ki menüyü yakalayıp kapattı ve masaya geri koydu.

"Bu kafede salata yok mu?"

Ortaya attığı bu sorunun üzerine muhabbete ara veren beylerin hepsi Yade'ye döndü. Karan "yani menüde yoksa yoktur" diye yanıtladı Yade'yi. Dediğim gibi basit düşünürdü. "Şey ben şu an diyetteyim. Salatadan başka bir şey yiyemem. Gece kafe değiştirsek senin için sorun olur mu" diye sorduğunda parlayan gözlerimle ona baktım. Sen nasıl bir kralsın böyle?

"Hayır tabi ki, diyet bozmak en büyük lanetlerden biridir. Burada sezar salatası çok güzel olan bir kafe vardı. Oraya gidelim istersen."

Kurduğu oyuna çok güzel ayak uydurmuştum ki Karan araya girdi. "Ya ne diyeti Alla aşkına? İnceciksiniz zaten" demesinin üzerine çatık kaşlarımla ona döndüm. "Kızın şevkini kırma" diye çıkışıp kızdığımda anlık olarak özüme dönmüştüm. Boğazımı temizleyip yüz ifademi düzelttim. Cici kız halime geri döndüğümde "biz kalkalım yedikten sonra hala oturursanız geliriz abicim" dedim. Durum kurtarmakta üstüme tanımazdım. Yine harika iş çıkarmıştık.

Sonunda masadakilere toplu bir veda yapıp poşetlerimizi aldıktan sonra kafeden ayrıldık. Tüm bu süreçte Ateş'e bakmamak için kendimle büyük bir savaş vermiştim. Nedendir bilmem. İnsan sevdiğine bakarken bile kendini ele vermekten korkardı işte. Derin bir nefes verip Trend Kafe'den uzak bir yere gidip oturduk. Sözde diyette olan Yade hamburger menü siparişi verirken ben tost ve kola almıştım. Gerçekten açtım. Ki dışarıda fast food yemekten hiç haz almasam dahi bu seferlik tosta göz yumacaktım.

Siparişlerimizi alan garson masadan ayrılınca daha fazla dayanamayıp içimi kemiren o soruyu sordum.

"Ya anladıysa?"

Yade bana bakıp şaşkınca beni izledi. "Saçmalama Gece. Nasıl anlayacak? On dakika oturduk masada."

Kafamı olumsuzca salladım. "Düşün Yade. Birkaç gün önce arkadaşının kardeşi ona mesaj atıyor. Bugün Karan'ın kardeşi ile tanışıyor. Ve bende Ateş ile resmi olarak ilk kez tanışıyorum. Bu şüphelenmelik bir durum. Yade ben ne yaptım Yade! Boku yedim. Bu sefer cidden boku yedim."

Yade, kedine gel demek istercesine omzuma vurdu. Ve motive edici bir sesle konuştu.

"Sen Gece Neval Dağlı'sın. Asla boku yemezsin. Her zaman bir çıkış noktası bulursun. Kendine gel!" Dediğinde. Ona bakıp dediklerini kafamda evirip çevirdim. Haklıydı. Ateş'in şüphe duymaması için yapmam gereken şey ortadaydı. Hızla masanın üzerinde ki telefonumu alıp tuş kilidini açtım. Önce kılıfımı ardından hattımı çıkardım. Ateş'e yazdığım hattı takttım. Durumu kurtarma operasyonu başlasın.

Bilinmeyen numara: Bana bak

Bilinmeyen numara: Şşş

Ateş: Yine ne oldu?

Bilinmeyen numara:  Sıkıldım

Bilinmeyen numara: Yazayım dedim

Ateş: Şu an arkadaşlarımla oturuyorum ve içimden bir ses abinin bu masada olduğunu söylüyor

Bilinmeyen numara: Hani inanmıyordun?

Ateş: Yani abin bu masada?

G: Belki ordadır belki değildir.

G: Belki de abim seninle o kadar samimi değildir

G: Şayet ben erkek olsam senle asla arkadaş olmazdım

Ateş: O niye

G: Çünkü boşsun

Ateş: Kakdkfkfkanna

Ateş: Bak şu konuda anlaşalım küçük şeytan

Ateş: Bana hakaret etmeyi bırak artık

Bilinmeyen numara: amdkkrlfkwkks tamam ok bay

Ateş: Neyse ne

Ateş: Sürekli hakaret etmekten vazgeç sürekli yalan söylemektende

Ateş: Abin hakkında uydurduklarına inanmıyorum hatta bir abin olduğundan bile şüphelenirim

Ateş: Bence yapmaya çalıştığın tek şey dikkat çekmek

Ateş: Hatta bence kendini çirkin buluyorsun ve özgüvensizsin, dikkatimi çekemeyeceğini düşündün ve bu yüzden numaranı gizleyerek bana mesaj attın

Ateş: Beni aşağılayıp farkındalık yaratmaya çalıştın

Ateş: Ki yarattın da ama bir yerden sonra bunaltmaya başladı

Ateş: Bu oyunu daha fazla uzatma

Bilinmeyen numara: Şunu iyi anla

Bilinmeyen numara: Ne özgüvensizim ne de çirkin

Bilinmeyen umara: Ama sen

Bilinmeyen numara: Senin böyle aşağılık kompleksine sahip olduğunu bilmiyordum

Bilinmeyen numara: Sana yazmamın tek nedeni anlık bir sinir olmuştu ama bu yaptığım kafamda kusursuzlaştırdığım senin en azından bir kusurunu bana gösterdi

Bilinmeyen numara: Oyunu bitirmek mi istiyorsun?

Bilinmeyen numara: O zaman bitirelim

Bilinmeyen numara: Ve bende senin pişmanlığını seyredeyim

Bilinmeyen numara: Söyle bana Ateş

Bilinmeyen numara: Az önce masandan kalkan sarışın kız

Bilinmeyen numara: Senin söylediğin gibi çirkin veya özgüvensiz miydi?

Bilinmeyen numara: Ya da bu abi olayını

Bilinmeyen numara: Uydurmuş gibi miydi?

Ateş: Hassiktir

...

Harbiden hassiktir

Gece sen bir daha sinirlenme gördün mü ne yaptın

Hepiniz şu an ne bok yedi bu diyor ama sakit olun

her şey planlı

Yani o iş bende dkkcrkmdme

Continue Reading

You'll Also Like

149K 4.2K 15
Hayatına annesinden ona kalan küçük kardeşine ve annesinin ölümünden sonra,hayata küsmesine rağmen onu yanlız bırakmayan üçü de bir birinden deli ola...
1.8M 94.1K 48
En yakın arkadaşının hattını değiştirmesi sonucu, ona yeni numarasından mesaj atmaya çalışan Ada, aslında mesajı attığı kişinin bir yıldır hoşlandığı...
15.9K 14K 189
Hikayeleri internetten okuduğum kitaplardan araştırıp buldum eğlence ders verme ve güzel vakit geçirme amaçlı yazılmıştır‼️ Hiç bir hikaye bana ait...
YUVA By _twclr

Teen Fiction

785K 38.3K 50
Amelya 20 yıl sonra aslında ailesinin gerçek olmadığını intikam için bebeklerin karıştırılmasına nasıl bir tepki verecek gelin hep birlikte okuyup öğ...