๐–ณ๐—๐–พ ๐– ๐—‹๐— ๐—ˆ๐–ฟ ๐–ฌ๐–พ๐—‡๐–ฝ๐—‚...

By paizoume_den_trwme

31.8K 5.1K 4.5K

๐–ณ๐—๐—‚๐—Œ ๐—‚๐—Œ ๐–บ ๐—๐–บ๐–พ๐—„๐—ˆ๐—ˆ๐—„ ๐–ฟ๐–บ๐—‡๐–ฟ๐—‚๐–ผ๐—๐—‚๐—ˆ๐—‡ ๐—‚๐—‡ ๐—€๐—‹๐–พ๐–พ๐—„ โ๐–ง๐–พ ๐–ผ๐—ˆ๐—Ž๐—…๐–ฝ ๐—‡๐—ˆ๐— ๐—†๐–บ๐—„๐–พ ๐—‚๐— ๐—... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
The END - Pt. 1
The END - Pt. 2

31

414 73 49
By paizoume_den_trwme

Third person's P.O.V.

Ο Namjoon είχε πιει γύρω στα τέσσερα-πέντε σφηνάκια, ο Taehyung βέβαια κανένα. Το ποτό δεν έπιασε τον Namjoon κι έτσι οδήγησε άνετα προς σπίτι του. Πάρκαρε το αμάξι ακριβώς έξω από την πόρτα και βγήκε από το αμάξι, λέγοντας τον Taehyung να περιμένει εκεί και να μην κουνηθεί ούτε εκατοστό. Εκείνος άνοιξε το ντουλάπι και έβγαλε προσεκτικά την κάμερα. 

Ο Namjoon τον πήρε αγκαλιά και πήγε προς την πόρτα.  "Προσεκτικά" ψιθύρισε ο Taehyung. "Σκάσε!" φώναξε ο Namjoon. Τον πέταξε επάνω στο κρεβάτι με δύναμη και ανέβηκε από επάνω του, ενώ επιτέθηκε στον λαιμό του αφήνοντας μεγάλα μωβ σημάδια σε όλο το μήκος του. "Κύριε, κύριε... Μι-Μισό λεπτό..." αναστέναξε ο μικρότερος και ακούμπησε τα χέρια του στους ώμους του Namjoon.

"Τι είναι;" φώναξε ο Namjoon, με την βαριά και άγρια φωνή του. Ο Taehyung τον κοίταξε βαθιά τα μάτια, όμως τα μάτια του Namjoon έπεσαν στην τσάντα με την κάμερα μέσα. Την άνοιξε και την πήρε στα χέρια του. "Μμμμ... θες να τραβήξω, σωστά; Βασικά, γιατί σε ρωτάω;" του είπε ενώ συνέχισε να τον φιλάει στο λαιμό και να ξεκουμπώνει το πουκάμισο του μικρότερου σιγά σιγά. Το έβγαλε και το πέταξε στο πάτωμα. 

Σηκώθηκε από πάνω του και στερέωσε την κάμερα στην άκρη του κρεβατιού, ύστερα κοίταξε τον Taehyung στα μάτια. "Δεν θέλω..."  φώναξε ο τελευταίος. Ο Namjoon όμως τον αγνόησε επιδεικτικά. "Ά-Άσε με!" είπε προσπαθώντας να τραβηχτεί ενώ ο μεγαλύτερος του κατέβαζε αργά και βασανιστικά το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο. 

Όλο αυτό ήταν μέρος του σχεδίου. Αχ, αυτό το σχέδιο. O Taehyung είχε σκοπό να τραβήξει βίντεο όλο αυτό που θα γινόταν και να παίξει θέατρο πως το κάνει με το ζόρι. Για την ώρα, το πετύχαινε. Ήθελε να έχει και ηχητικές και εικονικές αποδείξεις. Και ο Namjoon, δίχως να το ξέρει, γινόταν κι αυτός πρωταγωνιστής σε αυτό το βίντεο. Πίστευε πως ο Taehyung το έκανε από νάζι και έλεγε πως δεν ήθελε και έτσι δεν έδινε σημασία σε όλο αυτό... Σαν κανονικός βιαστής. 

"Σκάσε" φώναξε ο Namjoon και έπιασε τα χέρια του μικρού, βάζοντας τα επάνω από το κεφάλι του. Αφού τον έγδυσε εντελώς, έβαλε μέσα του δύο δάχτυλα κοιτώντας τον στα μάτια. Ξαφνικά όλα άλλαξαν. Ο μικρός έκλαιγε δυνατά. Πονούσε πολύ, και παρόλο που στο μυαλό του είχε πως έπαιζε θέατρο, αυτή την στιγμή το έκανε στα αλήθεια. Στα αλήθεια δεν ήθελε, στα αλήθεια πονούσε ολόκληρος. Στα αλήθεια είχε κοκκινίσει από την πίεση.  

Ο Namjoon όμως ήταν εντελώς αδιάφορος επάνω στο θέμα. 

Το ποτό είχε αρχίσει να τον χτυπά στο κεφάλι και τον άλλαξε προς το χειρότερο. Πρώτη φορά στην ζωή του ο Taehyung έβλεπε έτσι τον καθηγητή του. Τόσο άγριο, τόσο εγωιστή. Τόσο αυταρχικό...

"Nam-Namjoon... Στα αλήθεια... Π-πονάει, σταμάταααα!! Αααα!!" ούρλιαξε. Ο Namjoon τον χτύπησε με δύναμη στο μπούτι. "Πώς με είπες;" φώναξε και εκείνος με την σειρά του αγρικοιτώντας τον μαθητή. 

Δάκρυα γέμισαν τα μάτια του Taehyung. Όλα για το σχέδιο τα ξέχασε, τώρα σκεφτόταν έναν τρόπο που θα μπορούσε να σταματήσει μια και καλή τον Namjoon. Επίσης σκεφτόταν πως είναι ηλίθιος... Γιατί μόνος του προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει τώρα... Μόνος του ρίχτηκε στον Namjoon... Μόνος του είχε την ιδέα για την κάμερα. 

Αν δεν υπήρχε το σχέδιο δεν θα βρισκόταν κάτω από τον Namjoon τώρα... Δεν θα ήταν στην θέση που είναι...

"Αλ-Αλήθεια... Σταμάτααα!!!" επανέλαβε ανάμεσα σε λυγμούς. Προσπάθησε να τον σπρώξει, όμως δεν τα κατάφερνε. Ο Namjoon ήταν πιο δυνατός από εκείνον και δεν τον ενδιέφερε αν ο Taehyung το έκανε από νάζι ή το εννοούσε όλο αυτό. Το μόνο που ήθελε ήταν να το γλεντήσει, αρκετό καιρό κρατιόταν. Αυτό σκεφτόταν το άδειο από μυαλό κεφάλι του Namjoon, το ότι έπρεπε πλέον να πάψει να συγκρατεί τον εαυτό του και να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. 

Τώρα τον είχε από κάτω του, έκανε πραγματικό το όνειρο του. Όμως ο Taehyung δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο... Μπορεί να είχε στο μυαλό του πριν πως θα το έκανε στα ψέματα, όμως στην πράξη τα πράγματα άλλαξαν. Ο Namjoon του συμπεριφέρθηκε πολύ διαφορετικά από όσο νόμιζε. 

O Namjoon προσπάθησε να το παίξει τρυφερός κι έτσι του σκούπισε τα δάκρυα με τους αντίχειρες του. Ο Taehyung στεκόταν ακίνητος, κρατούσε την αναπνοή του και προσπαθούσε να σκεφτεί κάτι άλλο εκτός από το πόσο ηλίθιος κατά την γνώμη του ήταν, που νόμιζε πως θα γίνει ο αφέντης του Namjoon και θα τον κάνει ό,τι θέλει. Που νόμιζε ότι θα τον κάνει μαριονέτα του. O μεθυσμένος Namjoon όμως είχε εντελώς διαφορετική γνώμη. 

"Ξέρω πως σου αρέσει, απλά παραδέξου το" είπε. Ο Taehyung δεν είπε τίποτα. Σκέφτηκε πως ίσως να του έκανε τελικά την χάρη και να πάψει να αντιστέκεται. Όμως πρώτα θα έπρεπε να το σκεφτεί καλά, αλλά δεν είχε περιθώρια την συγκεκριμένη στιγμή. Τεντώθηκε και έπιασε την κάμερα με το χέρι του. Την έκλεισε και την άφησε στο πάτωμα την ώρα που ο μεγαλύτερος γδυνόταν κι έτσι δεν το πρόσεξε.

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα το έκανε... Το είχε κάνει κι άλλη φορά στο παρελθόν ενώ δεν το ήθελε πραγματικά. Το είχε κάνει για λεφτά...

Ο Namjoon τον κοίταξε στα μάτια χαμογελώντας και τον έβαλε να κάτσει επάνω στα πόδια του. "Τι έγινε, σταμάτησαν τα νάζια;". Ο Taehyung κούνησε καταφατικά το κεφάλι του, σκουπίζοντας τα τελευταία δάκρυα που είχαν μείνει επάνω στα μάτια του. Ο Namjoon σήκωσε την φράντζα του μικρότερου που είχε πέσει μπροστά στα μάτια του και τον εμπόδιζε από το να βλέπει. 

Τον φίλησε στο μέτωπο. 

Ο Taehyung ένιωθε μπερδεμένος. Ήταν σαν να έβλεπε δύο διαφορετικούς ανθρώπους, την μία στιγμή άγριος και αυταρχικός και την άλλη τρυφερός. Ίσως να θέλει κι αυτός να παίξει μαζί μου, σκέφτηκε και κοίταξε τον Namjoon στα μάτια. "Είναι η πρώτη σου φορά, baby;" τον ρώτησε ο μεγαλύτερος καθώς είχε υψωμένο το κεφάλι του, μιας που και ο Taehyung βρισκόταν πιο ψηλά. 

Ως παθητικός ήταν, αλλά δεν ήθελε να του το πει. Κι έτσι δεν είπε τίποτα. 

Δεν άργησαν και οι δύο να ιδρώσουν, να κοκκινίσουν από την ένταση και να γεμίσουν με τις φωνές το δωμάτιο. Ο Taehyung πονούσε πολύ και έμπηγε κάθε τόσο τα νύχια του στην πλάτη του μεγαλύτερου ως ένδειξη πόνου και ευχαρίστησης ταυτόχρονα. Ο Namjoon χαμογέλασε και τον φίλησε στο μάγουλο, ενώ αύξησε την ταχύτητα του. Θέλω να τον ξεσκίσω, σκεφτόταν. 

Τα δάκρυα έφτασαν και πάλι στα ματάκια του μικρού, κι ενώ έκλαιγε σκεφτόταν το τι βλακεία μόλις έκανε. Δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον εαυτό του για αυτό του το λάθος. Αν και τώρα, η "ερμηνεία" του ήταν πιο πειστική και όποιος θα έβλεπε το βίντεο θα ήταν με το μέρος του. Αλλά δεν ήξερε αν πρέπει να ολοκληρώσει όλο το σχέδιο και να τον καταγγείλει ώστε να τον απολύσουν με την δικαιολογία ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για τους μαθητές. 

Το πρόβλημα ήταν το πως θα το πει στον Jungkook... Γιατί δεν θέλει να του κρατά μυστικά... Είχε καταλάβει βέβαια πως κάτι έτρεχε, το διάβασε στα μάτια του Taehyung. Όμως δεν ήξερε πως ο Taehyung ηχογράφησε όσα είπε ο Namjoon όσο ήταν στο γραφείο με τον μαθητή και βιντεογράφησε λίγο από ότι έγινε το βράδυ. 

Να δούμε πως θα του το πει...



Continue Reading

You'll Also Like

463K 25.5K 64
ยซฮœฮต ฯ€ฮฟฮนฮฟ ฮดฮนฮบฮฑฮฏฯ‰ฮผฮฑ ฯ„ฮฟ ฮญฮบฮฑฮฝฮตฯ‚ ฮฑฯ…ฯ„ฯŒ, ฮดฮตฮฝ ฯƒฮฟฯ… ฮตฮฏฮผฮฑฮน ฯ„ฮฏฯ€ฮฟฯ„ฮฑยป, ฯ†ฯŽฮฝฮฑฮพฮฑ ฮดฯ…ฮฝฮฑฯ„ฮฌ ฮณฮนฮฑ ฮฝฮฑ ฮผฯ€ฮตฮน ฯƒฯ„ฮฟฮฝ ฮฑฮฝฯฯ€ฮฑฯฮบฯ„ฮฟ ฮตฮณฮบฮญฯ†ฮฑฮปฮฟ ฯ„ฮฟฯ…. ยซฮšฮฌฮฝฮตฮนฯ‚ ฮปฮฌฮธฮฟฯ‚, ฮตฮฏฯƒฮฑฮน ฮดฮนฮบฮนฮฌ ฮผฮฟฯ…. ฮœฮฟฯ… ฮฑ...
8.2K 1.9K 40
Greek translation / Completed + ฮญฯ‡ฮตฮน ฮญฮฝฮฑ ฮทฮผฮตฯฮฟฮปฯŒฮณฮนฮฟ, ฮณฮนฮฑ ฮฝฮฑ ฮตฮบฯ†ฯฮฌฯƒฮตฮน ฯ„ฮฑ ฯƒฯ…ฮฝฮฑฮนฯƒฮธฮฎฮผฮฑฯ„ฮฌ ฯ„ฮฟฯ… + credits: mochabun Thank you @mochabun that you allow me to...
20.9K 333 61
ฮคฮน ฮบฮน' ฮฑฮฝ ฯ„ฮฑ ฯ€ฯฮฌฮณฮผฮฑฯ„ฮฑ ฮณฮฏฮฝฮฟฮฝฯ„ฮฑฮฝ ฮฑฮปฮปฮนฯŽฯ‚; ฮ— ฮปฮนฮฑฮบฮฌฮดฮฑ ฮผฮตฯ„ฮฌ ฯ„ฮท ฮผฯ€ฯŒฯฮฑ; ฮ— ฯƒฯ€ฮฏฮธฮฑ ฯ„ฮทฯ‚ ฮฑฮณฮฌฯ€ฮทฯ‚ ฯƒฯ„ฮท ฮบฮฑฯ„ฮฑฯ‡ฮฝฮนฮฌ ฯ€ฮฟฯ… ฯ†ฮญฯฮตฮน ฯ„ฮฟ ฯƒฮบฮฟฯ„ฮฌฮดฮน; ฮŸฮน ฮฌฮณฯฮนฮฟฮน ฮบฮฑฮนฯฮฟฮฏ; ฮ”ฮนฮฑ...
8.6K 434 15
ฮฟ jungkook ฮบฮฑฮน ฮฟ taehyung ฮตฮฏฮฝฮฑฮน ฯƒฮฑฮฝ ฯ„ฮฟฮฝ ฯƒฮบฯฮปฮฟ ฮผฮต ฯ„ฮทฮฝ ฮณฮฌฯ„ฮฑ , ฯƒฯ…ฮฝฮญฯ‡ฮตฮนฮฑ ฮผฮฌฮปฯ‰ฮฝฮฑฮฝ, ฯŒฯ€ฯ‰ฯ‚ ฯŒฮปฮฑ ฯ„ฮฑ ฮฑฮดฮญฮปฯ†ฮนฮฑ ฯŽฯƒฯ€ฮฟฯ… ฮฟ taehyung ฯ„ฮฑ ฯ€ฮฑฯฮฑฯ‡ฮตฯƒฮฑฮน ฮผฮต ฯ„ฮฟ ฮฑฯ€ฮฟฯ„ฮญฮปฮตฯƒฮผฮฑ ฯ€ฮฟ...