The God of Sex

By ChiaraAndFedez

217K 5.6K 809

Искаш див секс?Искаш драма?Искаш простащина?Е,добре дошъл на точното място.....нищо не е такова каквото изгле... More

Предистория
Welcome to California
Брат ти е извратеняк
Не може това да е първият ми път
Федез ме спаси
Огледжал си тялото ми голо?
Може ли да правите по-кротко секс?
Федез е чудовище
Докато аз не я изчукам никой няма да я докосва
Защо си толкова жесток
Леле Федез ти си боец още от малък
Първият ми път
Изнасилили са Виви?
Аз съм виновна
Виви е в болница
Ден преди да изпишат Виви
Виви ми проговори
Изписват Виви
Защо спря,точно сега?
Той е главен герой във филм?
Един месец в плен
Ще трябва да разчитам на Федез
2 седмици по-късно
Федез отново е с Лорън
Обичам Федез
The Ferragnez-собствения ми луна-аква парк
Ти си бременна?
Paris
Секс със счупен крак 2
Секс със счупен крак 3
Намушкаха Джефри
Basic
Мощен оргазъм
Мощен оргазъм 2
Chiara Ferragni Collection
Виви е кучка
Първи ден в Колежа
Екскурзията
Остров Повеля
Остров Повеля 2
Те умряха жестоко
От какво ли съм болна?
Бременна съм
Разкажете ни какво точно стана
Grazia ме искат на корицата си
Най-накрая без гипс
Предложението
Сватбата
Изнасяш се?Оке не ми тряяш
Q&A
Фен срещата
Федез,няма да правим секс
Концерта
Федез ми предложи
Видеото
Адски важно съобщение
Реакцията на Федез
Нашите ще полудеят
Имам си сестра
Авторска бележка
Той си няма никой
Припаднах
Тъпо е да си бременна
Авторска бележка
Лео се роди
5 месеца по-късно
5 месеца по-късно (2)
5 месеца по-късно(3)
5 месеца по-късно (4)
Ден преди сватбата
Ден преди сватбата(2)
Сватбата
Изневярата
Раждането
Кайли и Кендъл
Истината
THE END
😁

Секс със счупен крак

4.2K 85 1
By ChiaraAndFedez

Разкопча.....(ъм тва костюм ли е нз...абе разкара тва и Киара отдолу беше с бельо).

Той отиде за презерварив до куфара си.    

После бавно тръгна към мен. Уверен, секси, с пламтящи очи. Сърцето ми блъскаше в ребрата, кръвта ми бясно запрепуска из вените. Желание, гъсто и горещо, разпъна слабините ми. Той застана пред мен, погледна ме в очите. И аз се побърках.

Тялото ми сякаш прилепна към неговото. Той прокара пръсти през косата ми, уви я около тях и леко я дръпна, за да ме накара да го погледна в очите.

Бях в леглото му по бикини и сутиен, увита само в замъглените му като разгорена жарава очи .К

ръвта ми пламна. Той наведе глава към мен, целуна и после леко засмука долната ми устна.

— Искам да захапя тази уста — каза задъхано и леко хвана устната ми между зъбите си. Изстенах. Той се усмихна.Дишах задъхано и не можех да откъсна погледа си от него. Дъхът ми ту спираше, ту се забързваше. Не можех да откъсна поглед от него. Той прокара гальовно пръсти по бузата ми, надолу към брадичката.

Бях готова да направя всичко, което поиска от мен. Той хвана ластичката ми за коса, дръпна я и косата ми се разпиля на вълни по раменете.
Мускулите в слабините ми се свиха болезнено и сладостно. Болката беше повече от божествена. Исках да затворя очи, за да я изживея, но погледът ми бе окован в неговия. Бях хипнотизирана от страстта в очите му. Наведе се и пак ме целуна. Устните му бяха твърди, силни, искащи, жадуващи. Започна да разкопчава блузата ми, докато целувките му падаха като перца по бузите ми, по брадичката ми, към ъглите на устата ми.

— Толкова си красива, Киара. Нямам търпение да вляза в теб. Покажи ми как се задоволяваш.

Моля? Идеята не ми хареса.

— Не се срамувай, Киара, покажи ми — прошепна той.

Поклатих глава.

— Не зная за какво говориш. — Гласът ми бе дрезгав, неузнаваем за самата мен.

— Как свършваш сама. Искам да видя.

— Не го правя.

Той ме погледна объркано, очите му потъмняха още повече. Поклати глава, все едно му бях казала нещо, на което отказваше да повярва.

— Нека видим какво можем да направим по въпроса. — Гласът му беше тих, загадъчно и сладко предизвикателен. Разкопча джинсите си и ги свали, без да откъсва поглед от мен. Наведе се, хвана здраво коленете ми, разтвори ги и се покатери на леглото между краката ми. Да се каже, че не можех да удържа възбудата си, би било слабо за това, което усещах с гърчещите ми се от потребност органи.

— Не мърдай — каза той, целуна вътрешната част на бедрото ми и с целувки проправи път към бикините ми. Целуваше дантелата.

Как да не мърдам? Не беше възможно. Виех се като змия под него.

— Трябва да поработим върху това да опиташ да не мърдаш, бебчо.

Целувките му лазеха нагоре по корема ми, към пъпа. Кожата ми гореше. Беше ми ту студено, ту адски горещо. Минаваше по цялото ми тяло с устните си, а аз стисках и усуквах чаршафа под мен, забивах нокти в матрака. Той легна до мен и плъзна ръка по бедрата ми, по кръста, към гърдите. Гледаше ме с изражение, което не можех да разчета. Нежно обхвана с длан едната ми гърда.

— Гърдите ти напълват идеално ръката ми — каза. Пъхна пръст в чашката на сутиена и леко я плъзна надолу, но стегнатата материя избута пръста му нагоре. Направи същото с другата. Зърната ми ставаха огромни и твърди само под погледа му, гърдите ми набъбваха. Изскочиха от сутиена.

— Много добре — каза той доволно и зърната ми се втвърдиха още повече.

Духна върху едното, а в това време ръката му се движеше към другото и палецът му се завъртя и разтърка зърното. Усещах влага между краката си. „О, моля те, моля те“ — пищях наум и стисках чаршафа по-силно и по-силно. Устните му се затвориха около едното ми зърно, докато палецът му галеше другото. Бях на ръба на мощна експлозия.

— Нека видим дали можеш да свършиш така — каза той и продължи нежната си атака върху пищящото ми тяло. Ловките му пръсти и устните му върху зърната ми разкъсваха всеки нерв от тялото ми, което пееше в някаква сладка агония.

— Моля те… моля те… — стенех аз, извила тяло, с отворена уста, плачех от възбуда. Краката ми се бяха сковали. Какво се случваше с мен?

— Пусни го да излезе, бебчо. — Зъбите му се затвориха върху зърното ми, а палецът и показалецът стиснаха здраво и за секунди цялото ми тяло се разтресе, разпадна се на милиони парчета под напора на мощен оргазъм. Той ме целуваше в устата с език дълбоко в гърлото ми и заглуши виковете ми.Той ме гледаше с доволна усмивка, а аз — убедена съм, че го гледах единствено с благодарност и възхищение.

— Така лесно се поддаваш на импулсите си. Ще трябва да поработим над това да ги контролираш и съм убеден, че ще е много приятно и за двама ни да те науча — каза той и ме целуна отново.

Слязох от небесата. Все още дишах тежко. Ръката му се плъзна към кръста ми и после по-надолу, между краката ми. Пръстът му се мушна под дантелата на бикините и бавно загали устните ми. Правеше малки кръгчета. За секунда затвори очи и усетих тежкото му дишане.

— Толкова си влажна. Господи, колко силно те желая. — Вкара пръст между устните на влагалището ми и разтърка отново и отново. Пъхна го леко вътре, после по-дълбоко и по-силно. Прокара го по клитора ми. Простенах отново.



Continue Reading

You'll Also Like

65.5K 3K 54
Продължението на книгата I hate him
4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...
17.7K 1.2K 108
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...