๐–ณ๐—๐–พ ๐– ๐—‹๐— ๐—ˆ๐–ฟ ๐–ฌ๐–พ๐—‡๐–ฝ๐—‚...

By paizoume_den_trwme

31.8K 5.1K 4.5K

๐–ณ๐—๐—‚๐—Œ ๐—‚๐—Œ ๐–บ ๐—๐–บ๐–พ๐—„๐—ˆ๐—ˆ๐—„ ๐–ฟ๐–บ๐—‡๐–ฟ๐—‚๐–ผ๐—๐—‚๐—ˆ๐—‡ ๐—‚๐—‡ ๐—€๐—‹๐–พ๐–พ๐—„ โ๐–ง๐–พ ๐–ผ๐—ˆ๐—Ž๐—…๐–ฝ ๐—‡๐—ˆ๐— ๐—†๐–บ๐—„๐–พ ๐—‚๐— ๐—... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
The END - Pt. 1
The END - Pt. 2

13

537 89 73
By paizoume_den_trwme

Jungkook's P.O.V.

Τι ακριβώς μου έλεγε αυτός; Ότι ο Taehyung ανάγκασε τον Jimin να κάνει κάτι μαζί του; Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό, δεν θέλω! Πως μπόρεσα να ερωτευτώ ένα τέτοιο κωλόπαιδο; Πως; Δεν έχω καθόλου, μα καθόλου μυαλό. Του χάρισα τα αγνά μου χείλη, έδωσα το πρώτο μου φιλί με ένα άνθρωπο που δεν τα άξιζε, δεν του αξίζω. Ας μου πει κάποιος γιατί τον ερωτεύτηκα.

Το γεγονός ότι ήταν μόνο 11 χρονών το αφήνω ασχολίαστο. Εγώ στην ηλικία τους σκεφτόμουν συνέχεια το πως θα συνδυάσω παιχνίδι, φαγητό και ύπνο την στιγμή που συνομήλικοι μου έκαναν άλλα. Άλλα προκειμένου να γίνουν "μεγάλοι".

"Ρε φίλε, δεν κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;". "Όχι σου λέω την αλήθεια, σκέφτηκα να πάω και να το πω σε κάποιον, όμως τον αγαπούσα, τον προστάτεψα. Αλλά μακάρι να μην το είχα κάνει τελικά, δεν του άξιζε η φιλία μου, ούτε και η δικιά σου του αξίζει". Όχι, ότι και να έκανε, είμαι σίγουρος πως έχει μετανιώσει στα αλήθεια. Αν δεν είχε μετανιώσει δεν θα είχε τα μούτρα να έρχεται σχολείο. Θα καθόταν όλη μέρα και θα έκλαιγε γιατί θα λυπούνταν τον Jimin. Αυτός προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή του επειδή έχει μετανιώσει και θέλει να το ξεχάσει.

"Ναι, αλλά είναι άδικο να του φερόμαστε έτσι και να μην του κάνουμε παρέα, δεν είναι;". "Δεν είναι όμως άδικο που ένα αγόρι 11 χρονών έκανε κάτι με τον φίλο του απλά επειδή δεν... δεν μπορούσε να αρνηθεί;". Στα μάτια του έφτασαν δάκρυα, κάλυψε το πρόσωπο του με τα χέρια του και εγώ τον ακούμπησα απαλά στην πλάτη για να του δείξω την συμπόνια μου.

Φαινόταν να λέει αλήθεια. Άρα ο Taehyung στα αλήθεια έκανε κάτι μαζί του χωρίς εκείνος να το θέλει.

Γιατί όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί; Αν ήταν φίλοι σημαίνει πως έχουν άνεση και δεν ντρέπονται να δείξουν αυτό που νιώθουν. Οπότε έπρεπε να του πει όχι. Εγώ θα του έλεγα αν δεν ήθελα. Αλλά αν ερχόταν τώρα ο Taehyung και έλεγε το ίδιο σε εμένα, θα ούρλιαζα "ΝΑΙ". Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Εκείνη την στιγμή ο Taehyung μπήκε μέσα στο κτήριο. Με κάρφωσε με το βλέμμα του, παρατηρώντας το γεγονός ότι ήμουν σχεδόν αγκαλιασμένος με τον Jimin, που έκλαιγε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο Taehyung κατέβασε το φερμουάρ της ζακέτας του που φορούσε μέχρι επάνω και τον κάλυπτε το μισό πρόσωπο, φωνάζοντας το όνομα μου. Ο Jimin σήκωσε το κεφάλι του και τον κοίταξε με τα κατακόκκινα μάτια του.

Πριν το καταλάβω, ο Taehyung είχε βρεθεί επάνω στον Jimin και μάλωναν άσχημα. Δεν έλεγαν τίποτα, απλώς χτυπούσαν ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαν να αμυνθούν από το χτύπημα του άλλου. Εγώ καθόμουν και τους κοιτούσα μην μπορώντας να τους χωρίσω. Ποτέ μου δεν έχω μπλεχτεί σε καβγά.

Όταν τελικά σταμάτησαν, ο Taehyung με ρώτησε τι ακριβώς μου είπε ο μαλάκας ο Jimin. Κοίταξα απορημένος εκείνον και ύστερα τον Jimin και του είπα πως ακόμα και αν το έκανε στα αλήθεια αυτό, εγώ συνεχίζω να τον αγαπώ γιατί είμαι σίγουρος πως έχει μετανιώσει και θέλει να το ξεχάσει. Στα αλήθεια είμαι. Αλλά είμαι επίσης φουλ ερωτευμένος με έναν βιαστή, και δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει την κατάσταση ή όχι.

"ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ! ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ!" φώναξε. Κοίταξα τον Jimin, ο οποίος κοιτούσε κάτω. Τι έγινε τελικά; Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ήθελε ο Jimin ή όχι; Τον ρώτησε ο Taehyung ή όχι;

"Πείτε μου την αλήθεια ρε γαμώτο! Για χαζό με περνάτε και θέλετε να με τρελάνετε;". Με κοίταξαν και οι δύο αφού πρώτα έριξαν ένα δολοφονικό βλέμμα ο ένας στον άλλον. "Jimin, ξέρεις πολύ καλά πως ήθελες, αφού μου το είπες! Δεν πρόκειται να έκανα τίποτα με οποιονδήποτε χωρίς να το θέλει ο ίδιος". Ο Jimin σκούπισε μερικά παραπανίσια δάκρυα που είχαν μείνει στα μάτια του. "Όχι, όχι. Εσύ με έβαλες κάτω και δεν με ρώτησες αν θέλω, τώρα θες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου επειδή είσαι ένας παλιοεγωιστής! Επειδή δεν θέλεις το γκομενάκι σου να μάθει την αλήθεια για εσένα!".

Λοιπόν, ή ο Taehyung έχει αμνησία ή ο Jimin είναι υπερβολικά κακός και για κάποιο λόγο θέλει να κάνει τον Taehyung μου να αισθάνεται άσχημα. Δεν φτάνει το πόσο έχει πληγωθεί τόσα χρόνια; Ή μήπως ο Jimin δεν ξέρει;

"Taehyung, πες μου την αλήθεια. Τώρα". "Jungkook, αλήθεια, εγώ τον ρώτησα και μου είπε πως δεν είχε θέμα. Δεν είμαι άρρωστος, δεν πρόκειται να έκανα κάτι αν πρώτα δεν ήμουν σίγουρος πως το θέλει και ο άλλος. Και για εσένα ισχύει αυτό". "Έπρεπε να πήγαινα και να το έλεγα στο κωλοίδρυμα σου να σε κανόνιζαν πολύ ωραία μετά... Ξέρεις τι εννοώ...". "Jimin, εσύ σκάσε!" φώναξα.

Δεν ήξερα ποιον να πιστέψω. Ήθελα χρόνο να επεξεργαστώ όλα αυτά που έμαθα σήμερα. Και ακόμα δεν άρχισε το μάθημα, φαντάσου. Τα μάτια του Taehyung ήταν βουρκωμένα. Με κοίταξε ρουφώντας την μύτη του και ύστερα έφυγε τρέχοντας από το σχολείο, μόλις χτύπησε το κουδούνι για πρώτη ώρα.

Έτρεξα από πίσω του να τον ακολουθήσω, σχεδόν τον είχα χάσει, έτρεχε πολύ γρήγορα. Χώθηκε μέσα σε ένα μικρό δασάκι. Έκοψα δρόμο από το πλάι και έπεσα μπροστά του εμποδίζοντας τον να συνεχίσει το τρέξιμο. Σκάλωσε επάνω μου και έπεσε στο χώμα, με αποτέλεσμα να βρεθώ από κάτω του. Μου άρεσε όμως...

"Γ-Γιατί με α-ακολούθησες ως εδ-εδώ;" ψιθύρισε. "Γιατί φοβήθηκα πως μπορεί να κάνεις κάτι κακό, για αυτό. Δεν θέλω να σε αφήσω να πάθεις κάτι". Με κοίταξε στα μάτια και ένα δάκρυ διέσχισε το μάγουλο του και έφτασε μέχρι το λαιμό του. Το σκούπισα φιλώντας απαλά το σημείο.

Ύστερα του χαμογέλασα. Τα χέρια του είχαν παραλύσει και ήταν κολλημένα στο κορμί του, δεν μπορούσε να κουνηθεί. Δεν ξέρω για ποιο λόγο.

"Δ-Δεν έχεις θυμώσει μ-μαζί μου;". "Γιατί να θυμώσω μαζί σου; Τι έκανες για να αξίζει να θυμώσω;". Ανασήκωσε τους ώμους του. Τον κοίταξα βαθιά στα μάτια και ένωσα τα χείλη μας. Η αίσθηση των απαλών χειλιών του επάνω στα δικά μου είναι υπέροχη. Μου έδιναν οξυγόνο.

"Jungkookie, στα αλήθεια τον ρώτησα. Δεν είμαι βιαστής. Αν ήμουν βιαστής δεν θα ήμουν εδώ τώρα, θα ήμουν φυλακή ή σε κανένα ψυχιατρείο. Αυτός ο Jimin όμως θέλει να με εκδικηθεί επειδή με ζηλεύει που έχω βρει εσένα και εκείνος δεν έχει κανέναν" μου είπε μόλις έσπασε το φιλί μας, "Αν όμως ήμουν εκεί δεν θα σε γνώριζα ποτέ" συμπλήρωσε κοιτώντας με στα μάτια. "Σωστό και αυτό". Χαμογέλασε. "Σε αγαπώ, Jungkook". Χαμογέλασα και εγώ. "Με αγαπάς;". "Ναι. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Αλήθεια".

"Αλήθεια;" απόρησα. Μου χαμογέλασε πλατιά φιλώντας ξανά τα χείλη μου. "Ναι, πολύ". Το ένιωθα πως το εννοούσε. Τα χέρια του τυλίχτηκαν γύρω από την μέση μου και ακούμπησε ύστερα τα χείλη του στο μάγουλο μου τρυφερά. Αχ, τον λατρεύω ατελείωτα...

"Αυτό περίμενα να ακούσω, Taehyung". Χαμογέλασε περισσότερο από πριν και ακούμπησε το κεφάλι του στο στέρνο μου. Τα χείλη μου ακουμπούσαν τα μαλλιά του και τον φίλησα απαλά στο μέτωπο.

Άρχισε να βρέχει δυνατά. Έβλεπα τα μαλλιά του Taehyung να έχουν κολλήσει στο μέτωπο του. Με κοιτούσε στα μάτια γλείφοντας τα χείλη του. Ένιωθα τα μάγουλα μου να καίνε. Ακούμπησε τα χέρια του στα μάγουλα μου. Χαμογέλασε ζουλώντας μου τα μάγουλα.

Γίναμε μούσκεμα από την βροχή αλλά δεν με ένοιαζε. Ήμουν μαζί του.


Continue Reading

You'll Also Like

5.3K 1.1K 18
Completed ฮŒฮฝฮตฮนฯฮฑ ฮฒฮปฮญฯ€ฮฟฯ…ฮฝ ฯŒฮปฮฟฮน. ฮŸ Jimin ฯŒฮผฯ‰ฯ‚ ฮดฮตฮฝ ฮฒฮปฮญฯ€ฮตฮน ฯƒฯ…ฮฝฮทฮธฮนฯƒฮผฮญฮฝฮฑ ฯŒฮฝฮตฮนฯฮฑ. ฮคฯฮฏฮฑ ฮฒฯฮฌฮดฮนฮฑ, ฯ„ฯฮฏฮฑ ฮดฮนฮฑฯ†ฮฟฯฮตฯ„ฮนฮบฮฌ ฯŒฮฝฮตฮนฯฮฑ ฮผฮต ฮดฮนฮฑฯ†ฮฟฯฮตฯ„ฮนฮบฮฌ ฯƒฮตฮฝฮฌฯฮนฮฑ. ฮ ฯฯ‰ฯ„ฮฑฮณฯ‰ฮฝฮนฯƒฯ„ฮฎฯ‚...
8.2K 1.9K 40
Greek translation / Completed + ฮญฯ‡ฮตฮน ฮญฮฝฮฑ ฮทฮผฮตฯฮฟฮปฯŒฮณฮนฮฟ, ฮณฮนฮฑ ฮฝฮฑ ฮตฮบฯ†ฯฮฌฯƒฮตฮน ฯ„ฮฑ ฯƒฯ…ฮฝฮฑฮนฯƒฮธฮฎฮผฮฑฯ„ฮฌ ฯ„ฮฟฯ… + credits: mochabun Thank you @mochabun that you allow me to...
11.9K 654 47
ฮ“ฮนฮฑ ฯŒฮปฮฑ ฯ…ฯ€ฮฌฯฯ‡ฮตฮน ฮผฮฏฮฑ ฮฑฮนฯ„ฮฏฮฑ. ฮŒฮปฮฑ ฮปฮญฮฝฮต ฮณฮนฮฑ ฮบฮฌฯ€ฮฟฮนฮฟ ฮปฯŒฮณฮฟ ฮณฮฏฮฝฮฟฮฝฯ„ฮฑฮน. ฮฅฯ€ฮฌฯฯ‡ฮฟฯ…ฮฝ ฯŒฮผฯ‰ฯ‚ ฯ€ฮฟฮปฮปฮญฯ‚ ฮฑฮดฮนฮบฮฏฮตฯ‚. ฮ ฮฟฮปฮปฮฌ ฯ€ฯฮฟฮฒฮปฮฎฮผฮฑฯ„ฮฑ. ฮ‘ฮปฮปฮฌ ฮบฮฑฮน ฮท ฮฟฮผฮฟฯฯ†ฮนฮฌ ฯ€ฮฌฮฝฯ„ฮฑ ฮฒฮณฮฑฮฏฮฝฮตฮน ฯƒฯ„ฮทฮฝ ฮต...