Accidentul

By Endou_Amira

3.3K 275 231

Toata actiunea se desfasoara pe parcursul Inazuma Eleven Go pana in Finala Caii Sfinte. More

Distributie
~Prolog~
~Capitolul 1~
~Capitolul 2~
~Capitolul 3~
~Capitolul 4~
~Capitolul 5~
~Capitolul 6~
~Capitolul 7~
~Capitolul 8~
~Capitolul 9~
~Capitolul 10~
~Capitolul 11~
~Capitolul 12~
~Capitolul 14~
~Capitolul 15~
~Capitolul 16~
~Capitolul 17~
~Capitolul 18~
~Capitolul 19~
~Capitolul 20~
~Capitolul 21~

~Capitolul 13~

138 15 2
By Endou_Amira

                          ~Endou~

Amira n-a mai dat vreun semn de viața de ceva zile. Azi în ultima clipă meciurile din semi-finale au fost schimbate. Cred ca Sectorul V vrea sa distrugă Raimon odata si odata. Acum ii avem ca adversari pe Kidou si Academia Teikoku. Am ajuns deja pe teren. Meciul a început. Se vedea clar ca jucătorii fuseseră antrenați de Kidou. Sangoku abia lea oprit sutul. Inca o problemă. Nu le iese tactica. Am început promițător Mamoru. Shindou a folosit "Bagheta Zeului" însă a dat greș. Am trecut la formația de 10 jucători. Stiu o alegere tâmpita. Iar încearcă "Tunetul Suprem". Stiu sigur ca nu le va iesi. Exista doar o persoana buna pentru a suta. Si nu e aici. Shindou e iar aruncat. Meciul decurge ok cred. L-am ajutat pe micuțul Nishizo care a reușit o tehnica hisatsu foarte buna. Unul din membrii Teikoku are avatar. Ceva nu e bine aici.
-Operațiunea Alpha Unu?mormăi
Toti înaintează periculos.
-Împăratul Pinguin 7.suteaza unul spre poarta.
Sangoku nu reușește s-o apere. Asta nu e de bine. Scorul e de 0 la 1 pentru Teikoku.
-In meciul din semifinalele preliminariilor din regiunea Kanto a campionatului Calea Sfânt,Teikoku a înscris primul gol.
Totul merge rau. Nu mai fac față. Deja au început să obosească. Se termina prima repriză. Toti erau cu moralul la pământ.
-Puneti-ma în echipa.
M-am intors vazandu-l pe Tsurugi. Fix pe fix.
-Lasa-ma sa joc in meci.imi zise
-E decizia voastră băieți.le zic
Până la urmă l-au acceptat. Au reincercat "Tunetul Suprem". Era gata sa le iasa dar mai trebuia ceva. Iar il încearcă. Acum le-a iesit. In sfarsit. Pana la urma au intors scorul în favoare lor câștigând.
- Deci ai trecut peste Teikoku,Endou. imi zise Kidou
-Kidou,de ce ai ales Sectorul V?
Acesta în schimb zambeste si rade.
                              **
- De ce ne-am adunat aici dupa meci?
-Poate ca o sa ne faca ceva.
-Adica?...
- Nu va faceti griji.zic. Kidou ne-am invitat. A zis ca vrea sa cunoastem pe cineva.
Am intrat condusi de Sakuma.
- Am vorbit cu antrenorul Kidou ieri.zic
-Un cer scuze nu v-am zis.rase. Noi suntem Rezistenta. Presupun ca ne puteti numi un grup de rebeli ce lupta împotriva Sectorului V.
-Un grup rebel?intreb. Atunci ce a fost cu zvonurile astea cum ca Teikoku ar fi sub controlul lor?
-Totul a fost o strategie de-a intra pe teritoriul inamic.zise. Am folosit informațiile din meciul de ieri pentru a afla ce Seeder sub acoperire a fost trimis. Condițiile normle fac depistarea lor destul de grea,sa stiti. Totul a fost pentru a crea echipa Teikoku ca o armată rebelă. Am fost surprins ca Sectorul V a schimbat meciurile fix in ultima secundă... dar mi-am dat de-a ca asta ar fi o oportunitate buna. Jucând împotriva echipei Raimon, echipa ce continuă sfideze Sectorul V,asta inseamna ca scorul nu poate fi decis la început. Cei care nu sunt aliati cu Sectorul V s-ar bucura de un meci cinstit ca asta. Dar cei care sunt Seederi sub acoperire nu s-ar bucura. Dacă Raimon ar fi reușit sale dea probleme Seederilor atunci ar fi fost pedepsiti de Sectorul V,iar mișcările Sectorului ar avea o modificare constantă. As fi putut sa va cine ar fi Credeti prin aceste schibari. Acum Academia Teikoku poate scapa definitiv de Sectorul V.
- Deci,ai reusit sa-i descoperi pe Seederi?
- Da. Presupun ca vor părăsi Teikoku curând.
Sakuma introduce o parola iar usile unui lift se deschid. Usile s-au deschis în fața noastră stând Kidou si antrenorul Kudou.
-Oricum Kidou. Ce-i locul asta?il intreb
-Baza rezistentei e chiar în fața.
Usile s-au deschis brusc în fața stând la o masă rotundă Hibiki-san,fostul director si un prieten vechi al bunicului meu.
- Nu ne-am văzut de ceva vreme Endou.spuse Hibiki.
-Da,a trecut ceva,Hibiki-san.zic zambind.
-De ce nu ne-a spus nimeni de asta mai devreme?
-Fiindca daca am fi facut vreo greșeală s-ar fi dus totul de râpă.zise o voce care tocmai intrase.
Ma întorc vazandu-mi sora dandu-si jos pelerina. Ma uit urat la ea.
-Și tu stiai?O intreb
-Nomal.zise. Ti-am mai zis. Eu sunt aia care gândește dintre noi doi.
-Un pare rau Endou.zise Hibiki. E fix cum a zis ea. Si ii cam dau dreptate la partea cu ganditul.
-Pe bune.zic exasperat.
Deci practic Hibiki-san m-a facut prost pe fata. Ehhh...cui ii pasa.
- Deci despre revoluția asta..
-Tinta noastră e liderul suprem al Sectorului V,Ishido Shuuji,cel mai de sus membru al asociației footbalului. Pe scurt S.D.
-Pe scurt Mamoru.zise sor-mea. Dacă il dam jos pe G...Ishido asta si-l punem la conducere pe Hibiki-san footballul liber revine. Clar sau trebuie sa-ti desenez?
-Nu-s chiar asa de prost.zic. Si da spre cultura ta generala am inteles.
-Tu....zise amenințător.
-Gata nu va luati la harta.zise Kidou. Sunt pustii de fata.
-Oricum nu ma pun la mintea lui de porumbel obsedat de football.
-Trebuie să câștigat finalele cu orice preț.zise Kudou punându capăt disputei dintre mine și sora mea. Pentru a intra în meciurile naționale.
Se pare ca s-au ambiționat. Amira cu Kidou au început să ne explice cum sta treaba. Normal ca eu cu sor-mea voiam să ne strângem de gat. Si uite asa mai trece o zi.

N/A:Bunaaaa. Scuze pentru absenta dar pregătesc ceva tare. Mda nu nu sta ca o lenesa nu. Ce credeti ca se va intampla mai departe? Va astept parerile în comentarii. Bye si vot. Pwps.

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 160 25
Primul volum din seria "Dark Past". Se zice ca cu toți vom lua un secret cu noi în mormânt.Nici Brigitte Jackson nu este lipsită de acesta zicala,căc...
62.2K 371 7
Nu e o poveste propriu zisa . E doar porn. E ceva ce avem fiecare in minte , dar nu prea putem sa vorbim despre asta . Am rugămintea la tine , dr...
10.2K 397 32
Obișnuiam sa cred că cea mai mare avere a omului este propria sa viață,dar sa dovedit a fii inima.Nu poți iubi sau simți fără o inimă. Dar băiatul c...
481K 24.6K 198
FINALIZATĂ # Locul 1 în Bancuri O colecție de 200 de bancuri, culmi, imagini amuzante - pentru toată lumea! Atenție: Glumele rămân glume. Nimeni să...