~Capitolul 19~

115 11 13
                                    

                          ~Amira~

In spate stătea cât de serios putea Toramaru. Ma uit la el ciudat.
-Am primit ordin să te duc la Împăratul Sfânt.zise
-S-o crezi tu.zic si dau sa plec
Acesta în schimb ma prinde de brat tragandu-ma puternic în spate,eu impiedicandu-ma si căzând. Acesta m-a prins punandu-mi o batista la nas. Ce imi mai amintesc,înainte de a lesina, a fost ca l-am zgariat rau pe  fata. De acolo totul negru.
                              ***
Imi deschid usor ochii încă amețită. Firai Tu sa fi Toramaru. Cand te prind nu mai tin cont ca esti iubitul lui Yuuka. O sa te omor. Priveam tavanul de culoare neagră. Ma ridic ușor stând pe marginea patului. Camera pot spune ca era drăguță si pe gustul meu. Roșu cu negru. Privirea imi cade pe biroul din dreapta mea. Era mare plin de hârtii. Pe rafturi erau poze cu echipa din FFI,una cu mine si fostul meu soț și unele cu familia sa. Pe noptieră mica era un pahar cu apa. Beau putin din apa dar abia după ce înghit conștientizeze unde sunt. Sediul Sectorului V. Cel din stadion cel mai probabil. Ma ridic ușor amețită indreptandu-ma spre birou însă aud pași pe hol.ma ascund dupa un dulap așteptând ca usa sa se deschida. Asta s-a si intamplat. Pe ea intra Toramaru. A inchis-o în urma lui probabil cautandu-ma cu privirea. Eu însă sar la propriu pe el trantindu-l zdravăn de peretele de metal. S-a auzit în tot sediul asta e sigur. Il privesc tinta cu o privire furioasă. Il strâng de guler văzând cum incepe sa se panicheze.
-TORAMARU!Tip la el. In clipa asa imi spui unde dracu sunt? Ce dracu cât aici? Si ce mi-ai facut. Altfel te omor cu mana mea. Aici si acum.
-D-dar...l-lumea m-ai are n-nevoie de m-mine.se balbai
-Se descurcă si cu unul în minus.zic. Astept.il strâng mai tare.
-S-suntem l-pe s-stadionul f-finalei. abia zise
-De ce dracu mai adus aici? ZI-MI TORAMARU!Tip la el trantindu-l încă o dată de perete.
Acesta geme de durere încercând să se elibereze. Il prind zdravăn de guler imobilizandu-l.
-Tu nu pleci nicăieri dobitocule.zic. Astept niste răspunsuri si explicatii.
-Eto...
Usa se deschise iar si se inchise. Mi-am intors privirea spre cel care intrase. Era chiar Împăratul Sfânt, Ishido Shuuji,Gouenji Shuuya. Cum naiba l-o m-ai chema acum. Imi venea sa-l sugrum pe Toramaru si sa-l omor pe Ishido. Am slăbit stransoarea lui Toramaru fixandu-l pe Ishido cu privirea. Ma privea calm si linistit.
-Ai putea sa-i dai drumul?ma întreba
- Nu.ii zic tăios
Toramaru incerca sa plece însă il prind de haina trantindu-l iar de perete.
-Unde crezi ca pleci afurisitule?!Tip la el. Acum ma duci inapoi altfel te omor cu mana mea.
Acesta însă n-a zis nimic. Ishido lasa o cutiuță pe noptieră apoi il trase cu greu pe Toramaru din mâinile mele.
-Firai tu sa fi Shuuji.mormai intorcandu-ma cu spatele la ei.
-Ai gheața jos.zise Ishido
-Mă inteles Împărat Sfânt.zise acesta si pleca din camera
In încăpere se lasa o liniște de mormânt. Era atata tensiune încât o puteai lua cu lingura. Stăteam cu spatele la el simtindu-i privirea arzătoare în spate. Ishido s-a apropiat de mine ușor însă eu m-am intors la timp reușind sa-l plesnesc puternic lipindu-ma cu spatele de perete.
-Pleaca!Tip la el. Lasa-ma. Ce dracu m-ai vrei de la mine?!
Acesta se ținea de locul înroșit unde l-am plesnit. Însă zambea. De Ce? Începu iar sa se apropie de mine punandu-si mâinile deoparte si de alta a mea. Din nu stiu eu ce motiv nu am avut putere să ripostez,sa-l împing sau plesnesc. Ma priveam într-un mod ciudat. Simțeam putina căldură în privirea lui care mai mereu era rece.
-Am spus că te voi avea. Si acum te am.imi șopti la ureche facandu-ma sa tresar.
Pleoapele ochilor imi deveneau din ce in ce mai grele. Corpul imi amortea si cu o ultima privire am căzut în jos pe perete adormind sau leșinat cel mai probabil. Bun venit lume neagră. Tot ce am mai simtit au fost două brate calde pe talia mea si ceva moale sub mine. Apoi inconștiența totală.

N/A:Heiiii. Cum e până acum? Ce credeti ca ii va face acum ca Amira e inconștiența? Astept parerile voastre în comentarii. Pwp si vot. Paaaaaa 

AccidentulWhere stories live. Discover now