~Capitolul 13~

138 15 2
                                    

                          ~Endou~

Amira n-a mai dat vreun semn de viața de ceva zile. Azi în ultima clipă meciurile din semi-finale au fost schimbate. Cred ca Sectorul V vrea sa distrugă Raimon odata si odata. Acum ii avem ca adversari pe Kidou si Academia Teikoku. Am ajuns deja pe teren. Meciul a început. Se vedea clar ca jucătorii fuseseră antrenați de Kidou. Sangoku abia lea oprit sutul. Inca o problemă. Nu le iese tactica. Am început promițător Mamoru. Shindou a folosit "Bagheta Zeului" însă a dat greș. Am trecut la formația de 10 jucători. Stiu o alegere tâmpita. Iar încearcă "Tunetul Suprem". Stiu sigur ca nu le va iesi. Exista doar o persoana buna pentru a suta. Si nu e aici. Shindou e iar aruncat. Meciul decurge ok cred. L-am ajutat pe micuțul Nishizo care a reușit o tehnica hisatsu foarte buna. Unul din membrii Teikoku are avatar. Ceva nu e bine aici.
-Operațiunea Alpha Unu?mormăi
Toti înaintează periculos.
-Împăratul Pinguin 7.suteaza unul spre poarta.
Sangoku nu reușește s-o apere. Asta nu e de bine. Scorul e de 0 la 1 pentru Teikoku.
-In meciul din semifinalele preliminariilor din regiunea Kanto a campionatului Calea Sfânt,Teikoku a înscris primul gol.
Totul merge rau. Nu mai fac față. Deja au început să obosească. Se termina prima repriză. Toti erau cu moralul la pământ.
-Puneti-ma în echipa.
M-am intors vazandu-l pe Tsurugi. Fix pe fix.
-Lasa-ma sa joc in meci.imi zise
-E decizia voastră băieți.le zic
Până la urmă l-au acceptat. Au reincercat "Tunetul Suprem". Era gata sa le iasa dar mai trebuia ceva. Iar il încearcă. Acum le-a iesit. In sfarsit. Pana la urma au intors scorul în favoare lor câștigând.
- Deci ai trecut peste Teikoku,Endou. imi zise Kidou
-Kidou,de ce ai ales Sectorul V?
Acesta în schimb zambeste si rade.
                              **
- De ce ne-am adunat aici dupa meci?
-Poate ca o sa ne faca ceva.
-Adica?...
- Nu va faceti griji.zic. Kidou ne-am invitat. A zis ca vrea sa cunoastem pe cineva.
Am intrat condusi de Sakuma.
- Am vorbit cu antrenorul Kidou ieri.zic
-Un cer scuze nu v-am zis.rase. Noi suntem Rezistenta. Presupun ca ne puteti numi un grup de rebeli ce lupta împotriva Sectorului V.
-Un grup rebel?intreb. Atunci ce a fost cu zvonurile astea cum ca Teikoku ar fi sub controlul lor?
-Totul a fost o strategie de-a intra pe teritoriul inamic.zise. Am folosit informațiile din meciul de ieri pentru a afla ce Seeder sub acoperire a fost trimis. Condițiile normle fac depistarea lor destul de grea,sa stiti. Totul a fost pentru a crea echipa Teikoku ca o armată rebelă. Am fost surprins ca Sectorul V a schimbat meciurile fix in ultima secundă... dar mi-am dat de-a ca asta ar fi o oportunitate buna. Jucând împotriva echipei Raimon, echipa ce continuă sfideze Sectorul V,asta inseamna ca scorul nu poate fi decis la început. Cei care nu sunt aliati cu Sectorul V s-ar bucura de un meci cinstit ca asta. Dar cei care sunt Seederi sub acoperire nu s-ar bucura. Dacă Raimon ar fi reușit sale dea probleme Seederilor atunci ar fi fost pedepsiti de Sectorul V,iar mișcările Sectorului ar avea o modificare constantă. As fi putut sa va cine ar fi Credeti prin aceste schibari. Acum Academia Teikoku poate scapa definitiv de Sectorul V.
- Deci,ai reusit sa-i descoperi pe Seederi?
- Da. Presupun ca vor părăsi Teikoku curând.
Sakuma introduce o parola iar usile unui lift se deschid. Usile s-au deschis în fața noastră stând Kidou si antrenorul Kudou.
-Oricum Kidou. Ce-i locul asta?il intreb
-Baza rezistentei e chiar în fața.
Usile s-au deschis brusc în fața stând la o masă rotundă Hibiki-san,fostul director si un prieten vechi al bunicului meu.
- Nu ne-am văzut de ceva vreme Endou.spuse Hibiki.
-Da,a trecut ceva,Hibiki-san.zic zambind.
-De ce nu ne-a spus nimeni de asta mai devreme?
-Fiindca daca am fi facut vreo greșeală s-ar fi dus totul de râpă.zise o voce care tocmai intrase.
Ma întorc vazandu-mi sora dandu-si jos pelerina. Ma uit urat la ea.
-Și tu stiai?O intreb
-Nomal.zise. Ti-am mai zis. Eu sunt aia care gândește dintre noi doi.
-Un pare rau Endou.zise Hibiki. E fix cum a zis ea. Si ii cam dau dreptate la partea cu ganditul.
-Pe bune.zic exasperat.
Deci practic Hibiki-san m-a facut prost pe fata. Ehhh...cui ii pasa.
- Deci despre revoluția asta..
-Tinta noastră e liderul suprem al Sectorului V,Ishido Shuuji,cel mai de sus membru al asociației footbalului. Pe scurt S.D.
-Pe scurt Mamoru.zise sor-mea. Dacă il dam jos pe G...Ishido asta si-l punem la conducere pe Hibiki-san footballul liber revine. Clar sau trebuie sa-ti desenez?
-Nu-s chiar asa de prost.zic. Si da spre cultura ta generala am inteles.
-Tu....zise amenințător.
-Gata nu va luati la harta.zise Kidou. Sunt pustii de fata.
-Oricum nu ma pun la mintea lui de porumbel obsedat de football.
-Trebuie să câștigat finalele cu orice preț.zise Kudou punându capăt disputei dintre mine și sora mea. Pentru a intra în meciurile naționale.
Se pare ca s-au ambiționat. Amira cu Kidou au început să ne explice cum sta treaba. Normal ca eu cu sor-mea voiam să ne strângem de gat. Si uite asa mai trece o zi.

N/A:Bunaaaa. Scuze pentru absenta dar pregătesc ceva tare. Mda nu nu sta ca o lenesa nu. Ce credeti ca se va intampla mai departe? Va astept parerile în comentarii. Bye si vot. Pwps.

AccidentulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum