~Capitolul 21~

168 14 17
                                    

                         ~Amira~

Mi-era scârba de tot si toate. Plângeam de minute bune pe jos. Cum a putut sa faca asta? Decid până la urmă să mă ridic,ma îmbrac rapid,iau pelerina pe mine si ies pe coridoarele sediului. Aveam de gand sa caut câteva informații utile. Cred ca am pierdut doar o oră și ceva din a ma feri de agenții de pază și alarme. Ajung pe un coridor lung cu geam spre teren. Era inceputul celei de-a doua reprize. Trebuia să ajung pe teren neapărat. O iau la fugă lăsând oameni răniți în urma mea. Ajung in cele din urma la iesire intrând pe stadion. Echipa Raimon în frunte cu Matsukaze erau distruși. Dragon Link ha? Au folosit-o cam tarziu. Imi pun gluga pe cap apropiindu-ma de teren. Am trecut prin fata lui simtindu-i privirea arzătoare pe mine. Ajunsă în dreptul lui Tenma înghit în sec si-i zic
-Matsukaze! Asta e footballul pe care tu vrei sa-l protejezi? Plângi degeaba. Orice căpitan are urcusuri si coborasuri. Pana si antrenorul vostru Endou Mamoru a avut perioade grele si chiar era sa renunte la football.
-Dar...eu nu sunt facut sa fiu căpitan.zise Matsukaze.
-Asculta.zic simțind cum o minge e si gata spre mine.
O opresc ,zburandu-mi gluga,fara a ma uita la ea.
-Toate sentimentele echipei de care aparti cât și sentimentele echipei adverse,care a fost învățată să nu le recunoască,se aduna in inima căpitanului. El alaturi de membrii echipei duce mai departe visul tuturor. Chiar esti dispus sa renunți la asta?
Ii pun mingea la picioare privindu-l.
- Astept un raspuns prin mișcările echipei tale.
Ma întorc pe călcâie auzindu-l cum isi făcea datoria de căpitan. Ajung lângă Endou care zambea ca de obicei.
- Nu te puteai abține nu?zise
- Nu.i-o retez privind tinta terenul
Tenma înainta cu mingea izbit de toate avatarele echipei Dragon Link însă nu se dădea batut. Imi place spiritul sau. E exact ca al lui Mamoru. Nu renunță absolut deloc. Toată echipa în sfârșit e motivată. Inimile lor devin în sfârșit una singura. Matsukaze înainta cu Tsurugi spre poarta. Portarul,fiul lui Daigo, isi invocă avatarul pregătit să apare. Cei doi au sărit în același timp rotindu-se si sutand cu foc.
-Tornada De Foc - Lovitura Dublă.
Si înscriu. O tehnica foarte buna rulând practic puterea originalului Tornada de Foc facuta de un anume număr 10 din Inazuma Japan.
-Remarcabil pot spune.zic
- Nu iar Amira.zise Mamoru. Macar azi abtine-te.
-Tu!! Sper ca te-am batut Natsumi cât pentru toata viata.marai la el
Endou a facut o schimbate de jucători văzând doi membrii obosiți. Ichino si Aoyama. Meciul mergea cât de cât. De fapt mergea bine. Nishiki a înscris al patrulea gol. Au înscris iar. Matsukaze si Kyousuke fac o echipă foarte bună. Si meciul se încheie. Raimon câștiga finala. Toti cei din echipa se bucură. Asta imi aminteste de vremuri bune. Eu încep sa-i ciufulesc parul lui Mamoru.
-Echipa fratiorului meu tacanit a câștigat finala.
-Eu tacanit?! Esti sor.mea deci tacaneala se transmite.zise razand
-Păcat.rad. Uite ce fericiți sunt toti.
Acum il aruncau în aer pe Tenma. Câștigător ca Împărat Sfânt e Hibiki.
-Deci s-a meritat tot Yuuto.zic. Nici ca va mai ajut.
-Asta e partea a doua.zise. Esti parte din Rezistenta deci automat intri in aceasta chestie. Bun venit în noul tau loc de munca.
- Sa nu-mi zici ca trebuie sa va suport iar până oi muri.
-Ba fix aia o sa faci.rade
Mamoru s-a dus lângă Shuuya eu rămânând pe loc. Priveam echipa Raimon felicitat de tot stadionul. Ma bucur pentru ei. La cât au îndurat. Cand sa plec m-a prins cineva de încheietura mâinii. Ma întorc cu fata gata sa-l înjur pe cel care m-a oprit însă cuvintele mi s-au oprit în gat. Gouenji stătea în fata mea,la colt de banca stând Mamoru cu Toramaru ascultând tot si fiind gata sa intervină.  Ma uit nedumerită la el vrând să mă eliberez.
-Imi pare rau.zise
-Atat ai de spus. Atat!? Am pierdut un copil,ai incercat sa ma violezi si acum chiar ai facut-o. Cum te pot ierta? Cum ai venit...
Însă nu apuc sa termin de reprosat tot ca ma trage si ma saruta. Ma imobilizase cu o mana pe spatele meu. Puteam citi sentimentul puternic de regret din sarut si din privirea sa tristă,abătuta si blândă. Ma strânse în brate puternic nevrând sa-mi dea drumul. Pana si cel mai mic gest al sau era plin de regret si tristețe.
-Te-am protejat în tot acest timp.imi șopti la ureche. De la ursuletul rozaliu  prin care iti auzeam vocea,dacă n-o auzeam simțeam că mor. Cand am aflat de accident am înnebunit voind să aflu cum esti. Yuuka mi-o luase înainte venind la tine. Cand am auzit prin ursulet ca ai pierdut sarcina am răbufnit. Pe insula strângem din dinti cand oamenii te bruscau si cand te-au prins în lanțurile alea. N-aș fi vrut în ruptul capului să te violez. Însă dacă no făceam tu nu ai mai fi fost aici. Am stiu mereu cand veneai si căutau prin actele mele fiindca iti simțeam parfumul de fiecare data. Acum te-ai fi ales cu un cip de urmărire în tine daca nu-l aruncam mimând totul. M-ai fi urat mai mult decât o faci acum. Crede.ma ca acum ar fi trebuit eu sa fiu la conducere,tu legată zdravăn de pat neputând face nimic. Te-am vegheat mereu din umbră reușind să mai aflu cate ceva de tine. Am stiut ca odata intrată în Rezistenta nu avem șanse să câștigăm. Stiu ca ma consideri un nenorocit dar te rog, eu încă te iubesc...imi soptise la ureche
Ma ținea strans,eu având capul în umărul lui. Atunci am realizat ca, cât de supărată pot fi pe el, acesta mie soț, m-a ajutat mereu,a fost lângă mine mereu sprijinindu-ma. Mi-a gresit enorm de mult însă mereu exista un nou început. Ma desprind ușor privindu-l cu lacrimi în ochii. Privirea sa era îndurerată dar și calda. Cum am uitat ca e. Scoase din buzunar ceva mic si firav. Inelul meu. Abia acum am observat ca el încă il mai are la deget. Imi ridica ușor mana intra sa si mi-l pune pe degetul inelar. Apoi ma lua strans in brate.
-Te rog iarta-ma iubito.spuse trist si îndurerat.
M-am depărtat ușor cu spatele la el. Am privit câteva clipe verigheta apoi m-am intors sarutandu-l. Acesta era surprins de reacția mea însă ma ținea strans lipită de el.
-Imi va lua mult sa trec peste toate astea însă stiu un singur lucru.zic
-Care iubito?ma intreba
-Ca sunt dependentă de tine.zic strangandu-l în brate.

N/A:Heeeey. Cum e finalul acestei cărți mirifice. A durat ceva din cauza școlii. Cum sa dai 5 teste inițiale într-o zi?! Astept toate parerile în comentarii. Va pup si va iubesc. Paaaa prieteni.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 22, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AccidentulWhere stories live. Discover now