EZIK

By The_Vampires

35.3K 2.9K 656

"Ben geldim anne. Seni çok özledim. Biliyormusun anne annesi hayatta olmayanlar ezik oluyormuş. Bende ezigim... More

DUYURU
E1◆
E2◆
E3◆
E4◆
E5◆
E6◆
E7◆
E8◆
E9◆
#Gazze
E11◆
E12◆
E13◆
E14◆
E15◆
#FENERINMACIVAR
E17◆
E19◆
E20◆
E21◆
E22◆
E23◆
E24◆
E25◆
E26◆
E27◆
E28◆
E29◆
E30◆
E31◆
E32◆
E33◆
E34◆
E35◆
E36◆
E37◆
E38◆
E39◆
E40◆
41◆
E42◆
E43◆
E44◆
E45◆
E46◆

E18◆

736 67 8
By The_Vampires

Ben şaşırmış bir vaziyette gözlerimin dolmasına izin vermiştim. Ne yapacaktım? Ardaya döndüm ve bana anlamaz gözlerle bakıyordu. Herkes benim cevabımı bekliyordu.

Aras'a dönüp yardım bakışları istedim. Herkes

"Evet ,evet de!" diye bağırıyorlardı. Asya ise ağlıyordu. Çözüm lazım.

Efe: "Hadi meleğim sen de beni seviyorsun değil mi?" Hayır sevmiyorum!

"B ben.." aklıma bir şey gelmedi Arda ayağa kalktı ve yanıma geldi.

" Efe ben seni.." sevmiyorum diyememiştim!! Lanet olsun neden zorlanıyordum sevmiyorum ama onu üzmek istemiyorum! Arda :

"Sevgilisi var!" dedi bir dakika tamam iyi yaptı da sevgilim kim hangi akla hizmet bunu dedi Arda elimi tuttu Efe ve diğerleri saşkınca bakıyordu.

Efe: "Mina cevap ver meleğim sana soruyorum! Sen de beni seviyorsun değil mi? Sevgilin olmadı senin hiç! "

Evet doğru of aptal Arda ya!

Arda: "sevgilisi benim!" yok artık daha neler!

Efe: "Kanıtla o zaman öp! " hahha şaka ya ben Ardayı öpücem! Arda bana döndü ve maalesef der gibi baktı. İlk öpücügümü Arda aldığı yetmiyor gibi bir de ilk sevgilim moduna girdi!

Arda bana yaklaştı ve dudakları ile dudağıma buse kondurdu. Babam beni böyle görseydi gömerdi herhalde. Nazikçe geri çekildi. Şuan utançtan gerçekten elma gibi olmuştum. Efe bir şey demeden mikrofonu bıraktı ve küfür edip gitti.

Herkes hala şaşkınca bize bakıyordu. Benim gözlerimden yaşlarım döküldü. Arda elimi bıraktı ve kollarını bana sardı. Ona sarılarak ağlamak güzeldi. Kulağıma eğilip

" Özür dilerim küçük kelebek" dedi ve geri çekildi. Ona çok kızgınım! Pislik! Off inanmıyorum şuan bizi sevgili sanıyorlar!! Halbuki hiç sevgilim olmadı ne kadar aptalca! Off neyse ilk deneyimim olur ! Aman ya ben ne diyorum ilk deneyim şuan sinirden gözlerim dolmuştu ve utançtan yerin dibindeyim.

Koşarak lobiye gittim. Hala göz yaşlarım akıyordu. Ağlayarak asansöre bindim. Gene sarı yelloz vardı. Asansöre onu yok sayarak bindim. Kız pislik bir şekilde sırıtıyordu.

"Ne gülüyorsun aptal!"

" Bana sevgilinin olmadığını inkar etmiştin! "

" Hala yok! Hayatım da hiç olmadı zaten Arda ile sevgili değiliz! Sadece bunu yapmak zorunluyum! Arkadaşım ve kendim için! "

" Nasıl yaa siz yalan söylediniz o zaman gül gibi çocuk sana aşığım dedi onu umursamadın! "

" Sanane ki çünkü onu sevmiyorum arkadaşım seviyor ya ben neden anlatıyorum ki!!" dedim asansorden çıktım. Odama girdim ve kitledim üstten ardanın girmesini istemiyorum! Çeksin cezasını!

" Fuck You!!!" diye bağırdım kendi kendime sinirden. Bunların hepsi supernatural izlemekten. Duşa girdim ve soğuk suyu açtım göz yaşlarımın akmasına izin verdim. Arda neden sevgiliyim dedi ki ? Derdi ne bu çocuğun?

Şimdi sevgilisi gibi mi yapacağım? Asansörde neden beni kıskandırmak istedi? Beni öpme cesareti nerden? Bunları neden düşünüyorum ki?

Banyodan çıkıp altıma şort üstüme tişört giydim saçlarımı kendi haline bıraktım.Dalgalıydı Allah'tan. Yatağa uzanmadan önce kapıyı kitlediğime emin olmak istedim.

Yatağa uzanıp Ardayı bekledim. Saat 11.40 ve Arda yok! Kapının arkasına oturdum ve Ardayı hala bekleyecektim! Onu odaya sokmak istemiyorum! Birden oda anahtarı ile kapıyı açtı. Ama üstten kitliydi. Ben hemen yatağıma geçtim Arda

"Mina açar mısın? "

" Hayır git başka odaya!"

" Mina aç şu kapıyı yaa çocuklaşma!"

" Ben mi çocuğum hayatım da ilk defa sevgilim bile olmadan sahte bir sevgililik oluyor ve daha kimse tarafından öpülmezken sen beni aptalca öpüyorsun ve seni odaya almamı bekliyorsun bu çocukça mı? "

" Haklısın Özür dilerim ama zorunluydum aç hadi! "

" Açmayacağım git sarışın yellozların yanına onlarla kal!" dedim ve 5 dakika bekledim cevap vermedi kapının yanına gittim hala yoktu.

"Arda" dedim sessizce ama yine ses yok. Kapının kilidini açtım etrafta yoktu ayıcıklı geceliğim ile lobiye kadar gittim. Yoktu etrafta. Lobide cafenin duvarına yaslanmış uykulu bir şekilde uykuluyordu. Yazık ya. Yanına gidip başının altına elimi koydum.

" Arda odada uyu" dedim fısıltıyla Arda gözlerini açmaya çalıştı. Kolunu omzuma koydum ve yavaşça ayağa kalktım Arda ile. Arda uykulu bir şekilde yürüyordu. Kafasını omzuma koydu. Odaya zar zor girdim Ardayı yavaşça yatağa yatırdım. Kulağına eyilip

"Hala affetmedim öküzcük" dedim ve odadan çıktım. Onunla uyumayacaktım! Lafımın altında ezilmem! Lobiye gittim koltuklardan birine kendimi attım. Koltuğun kenarına başımı yasladım oturma şeklindeydim. Kendimi zorlanmadan gözlerimi kapattım..

**

Sabah sesler ile başımı kaldırdım. Doğru ya koltukta yatmıştım. Gözlerimi tamamen açıp asansöre bindim. Bizim kata inip odaya girecekken kapısı açıldı Arda karşımda duruyordu.

Arda: "dün neredeydin!?" dedi. Fazla sinirliydi.

"Sanane" dedim kenardan odaya girdim ama Arda hala çıkmamıştı. Kapıyı sertçe kapattı.

"Hala cevap alamadım Mina!"

" Of Arda sana cevap vermek zorunlu değilim! "

" Bana cevap vermek zorunlusun Mina! Dün neredeydin beni kim getirdi buraya!"

" Ben getirdim aptal gibi duvar kenarın da uyuyordun! Seni buraya taşıdım bende lobideki koltukta uyudum oldu mu?" dedim bağırarak. Yüzünde tekrar o gıcık gülüşü ortaya çıktı. Gıcık!

" Ne gülüyorsun çok hoşuna gidiyor herhalde her gün lobide yatarım sorun yok! " dedim ve sinirle banyoya girip elimi yüzümü yıkayıp odadan sinirle çıktım. Hala pis bir şekilde sırıtıyordu.

Kahvaltı için yemekhaneye inecekken ansansörde asya ve ben vardık. Ben hiç sesimi çıkarmadım. Sessizliği ben bozdum

" Asya beni biliyorsun ben sevmiyorum ve zaten Arda sevgiliyiz dedi kendini üzme"

" Aslında sevgili falan değilsin Efeye kendini kanıtlamak için Arda seni öptü ilk öpücüğündü dimi? Çok zavallısın gerçek sevgilinden değil öpücüğün, cidden acınacak haldesin" bu sözler içime oturmuştu. Gözlerim neden doluyordu!

Lanet asansör durdu hemen koşarak yemekhaneye gittim kendime tabak aldım ve sadece sosis peynir zeytin aldım canım sabah sabah sıkılmıştı moralim bozuldu.

Aras ve Cenk oturuyorlardı Zeynep ve Asya oturuyordu. Zeynep bana gel işareti yaptı ama gitmedim Aras'ın karşısına oturdum.

O sırada Arda kendine kahvaltılık alıyordu. Cenk yanıma oturuyordu.

"Günaydın beyler" dedim gülümsemeye çalışarak.

" Günaydın Minnoş"

" Günaydın güzellik " dedi Aras beraber kahvaltı yapacakken Arda'nın başka masada oturduğunu fark ettim yalnız oturuyordu. Ben kahvaltımı bırakıp kalkacakken Aras anlamış olacakki

"Güzellik gitmene gerek yok Arda zaten ordan kalkmaz"

" Ya gerek yok benim zaten canım istemiyor ben denize gidiyorum"

" Tamam biz az sonra geliriz güzellik" ben odaya çıkıp bikinimi aldım havlularımı da aldım çantaya koydum çantamı alıp çıktım.

Plajda kızlar vardı daha erkekler gelmemişti. Asya ile pek konuşmadık hatta hiç konuşmadık.

" Zeynep biraz güneşlenelim"

" Tamam sen benim sırtıma krem sür bende sana sürerim."

" Tamam dön bakalım" sırtına surdum o da bana sürdü. Güneş gözlüklerimi taktım ve uzandım.

~10 DK SONRA~

Üstüme soğuk su atılması ile çığlık atmam bir oldu. Aras öküz gibi üstümü ıslatmıştı ve donmuştum.

" Sen görürsün Aras bey" dedim ve denizin kenarına gidip Ardaya atmaya başladım. Cenk arkadan geldi beni gıdıkladı. Arda bize katılmıyordu. Acaba denize neden girmiyordu? Bizimkiler oynarken Arda'nın yanına gittim

" Neden gelmiyorsun?"

" Canım istemiyor! "

" Peki denize girmeyecek misin?"

" Sanane!!"

"Neden bağırdın ki sana sadece soru sordum aptal!" Sinirle of ladı.

" Özür dilerim sinirlendim"

" Peki denize girecek misin? Yoksa korkuyor musun?"

" Evet korkuyorum Mina sevindin mi?"

" Hayır sevinmedim aptal! Senin gibi birisi nasıl korkar ki?"

" Korkuyor işte! "

" Peki benimle geliyorsun denize gireceğiz! "

" Hayatta olmaz! Ben ya yapamam!"

" Arda lütfen bana borcun gibi olsun. Benim ilk öpücüğüm artı ilk sevgilim oldun aptal! Yürü benimle gireceksin!"

" Tamam ama sadece kenarında ve kimseye söylemek yok! "

" Tamam elimi bırakma kendini bana bırak" dedim denize yavaş yavaş girdik. Arda çok tedirgindi. Ellerinden tuttum biraz daha geriye çektim şuan ayak ucu ile basıyordu.

" Arda kendini serbest bırak"

" O olmaz ya yapamam" kekelerken bile tatlı.

" Kekelerken bile bu kadar tatlı oluyorsan bunu da yaparsın" Hayır!  bir dakika ben yanlış dedim. Arda pis şekilde gülümsedi.

" Gülme öyle ben onu Aras'a dedim hemen üzerine alınıyorsun! Ayaklarını serbest bırak sadece ellerimi bırakma!"

" tamam ama sana güveniyorum sakın beni korkutma!"

" Peki korkutmak yok! " yavaş yavaş geri geri geldim ayakları değmiyordu artık ellerimi tutuyordu sadece çok tatlı duruyordu.

" ayaklarını çırp simdi" yavaşça ayaklarını çırptı.

" Ellerimi yavaşça bırakacağım ama korkma ben yanındayım lütfen bana güven"

" Peki ellerini bırak yavaşça"

ellerimi yavaşça bıraktım ayaklarını çırparken kollarını altta yavaşça hareket ettiriyordu. Ve başarmıştı. Biraz daha çalışırsa olurdu ya da korkusunu yenerse diyelim.

" Oldu Arda başardın! !" diye bağırdım ve ani sevinçle Arda boynuma sarıldı bende ona sarıldım Arda bana hala sarılırken bana bakip

"Teşekkür ederim ama şimdi gözlerini kapat nefesini 3 dediğimde tut bana güven "

" Güveniyorum" gözlerimi kapattım

Arda" 1....2......3" dedi hemen nefesimi tuttum sandığım kadarıyla denizin altına girmiştik. Dudağımda sıcaklık hissettim gözlerimi hafif açtım Arda beni nazikçe öpüyordu. Bende ellerimi boynuna koydum ve karşılık verdim geri yukarı çıkarken hala dudakları dudaklarımdaydı. Aras, Zeynep, Cenk, Asya, Efe hepsi bize bakıyordu. Geri çekildim.

Utanmıştım Arda gülümseyerek bana bakıyordu.

" Utanma kelebek" dedi dudağıma nazikçe buse kondurdu ve ben şuan cidden kızarmıştım. Ardaya tekrar sarıldım. Onu hiç bırakmak istemez gibi ama garip olan şuydu ki biz neyiz?

Ben neden böyle davrandım ki? Onu seviyor muydum? Onun beni öpmesine karşı gelmedim karşılık verdim! Geri çekildim kafamı hafifçe kaldırdım

" Artık yüze bilirsin ama yani tam olmasada hep tekrar edersek olur bu iş" dedim ve gülümsedim.

" Senin sayende ama yine de yanımdan ayrılma her an bir şey olur diye korkuyorum "

" Tamam sen istersen dururum yanında Aras'ın yanına gidelim onu biraz gıdıklayacagım Cenkide "

" Tamam hadi" Arda'nın elinden tuttum ve ileriye doğru yüzmeye başladık.

Aras: "Vayy Mina kardeşini unuttun ya"

" Ne nasıl unuttun pislik sakın ağzını açma beni utandırıyorsun! Hem sen beni uykumdan kaldırdın dimi?"

" Ben mi yoo" dedi ve denizin altına girdi birden altımdan Aras öküzü çıktı.

"Yaa çok kötü sun Aras yaa imdat !" diye bağırdım kahkaha atıyordum Arda çok kötü bakıyordu Aras'a. Hadi ama o benim abim.

Aras : " Arda çok kötü bakıyor neden ki? En iyisi ben seni indireyim!"

" Of Aras ya ne diyorsun aptal! Ondan banane ki ya cidden Aras ne ima ediyorsun"

" Hiç sen ne anladıysan" dedi ve beni denize attı. Hemen arkadan Aras'ı gıdıklamaya başladım. Aras beni kovalamaya başladı.

"Cenk yardım ett!" diye gülerek bağırıyordum. Cenkten önce Zeynep geldi ve Aras'ı gıdıklıyordu ben de hemen

"Karaya ulaştım Aras!" diye bağırdım. Kahkaha atıyordum ama Asyayı görmem ile kahkaham azaldı. Asya mutsuzca denizde Efeyi izliyordu. Yanına gittim. yakınına oturdum.

"Onu çok seviyorsun eskiden sevdiğin gibi"

cevap vermedi

"Bana neden kırgınsın anlıyorum ama ben eğer senin onu sevdigini bilseydim cidden senin için her şeyi yapardım. Efe sana daha çok bağlanırım derken ciddi değil diye düşünüyordum ve ben her zaman arkadaşım olarak görüyorum"

" Mina bunları konuşmanın anlamı yok! Efe beni hala görmedi! Benim onu deli gibi sevdigimi bilmiyor ve sen Arda ile benim için.... "

Sustu. Sonra devam etti.

"Ben sana sinir halimle öyle dedim çünkü seni kıskanıyorum. Seni seven insanlar var beni seven yok!"

" Hayır seni seven var! Ben seni çok seviyorum "

" Öyle değil iki erkek seni birden seviyor birisi sana söylüyor diğeri içinde saklıyor ve sende içinde saklıyorsun "

" Kim iki erkek mi ne demek istediğini anlayamadım Asya Efe'den mi bahsediyorsun?"

" Hem Efe hem Arda Aras'a yardım et gibi baktın ama Aras bir şey yapamadı eğer Arda sevgilisi benim demeseydi sen Efeyi kırmamak için bir şey diyemeyecektin ve sevmediğin birisi ilk sevgilin olacaktı her gün ağlayacaktın belki ama Arda senin için ve kendisi için sevgilisi benim dedi seni seviyor anlasana Efe meleğim dediği an sinirden gözleri kocaman oluyor alev çıkarıyor resmen! Senin için her şeyi yapan insanlar var! Sizi denizdeyken izledim Arda'ya yüzmeyi öğrettin ve Arda seninle mutlu sen onunla mutlusun ona yüzmeyi öğretirken birbirinize güvendiniz! Bu gerçekten çok önemli sonra sen kendini ona bıraktın o seni öptü kimse demeden kendisi isteyerek sende karşılık verdin ikinizde birbirinizi seviyorsunuz! "

" Hayır öyle bir şey yok Asya ben sevmiyorum! Ben bilemiyorum kafamda o kadar soru varken aşık nasıl olunur nasıl öğreneceğim?"

" Eger ona sonsuz güveniyorsan onu kıskanıyorsan ona kendinden çok değer veriyorsan onu kendinden çok düşünüyorsan onu her gördüğünde karnında bir şeyler yani karnın gıdıklanıyorsa kalbin hızlanıyorsa nefes alış verişin değişiyorsa sen ona aşıksın"

Ilk defa Asya ile bu kadar uzun konuşmuşuzdur.

" Asya ben gitsem iyi olur biraz düşünmeliyim " dedim ve kafeye doğru gittim ice tea aldım çok sıcaktı hava. Efe yanıma geldi.

" Melek benden nefret mi ediyorsun?"

" Efe lütfen gider misin?"

" Gidemem Mina sana hala aşığım sana her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Sen de beni seviyorsun söyle hadi!"

" Seni sevmiyorum Efe senden nefret ediyorum senin yüzünden Asya ile aramız kötü oldu! "

" Asyadan bizene ki sen de o çocuğu sevmiyorsun hatta hala sevgilin yok yalandan dedi! "

" Hayır sanane ki sevgilimden, yoksa yok sende olmayacaksın"

" Olacağım ilk sevgilin ben olacağım" dedi ve beni tuvaletlerin yanındaki duvara sıkıştırdı iki elini yanlarıma koydu.

"Ilk öpücüğün olmasada artık sevgilinim olacağım" dedi ve daha çok yaklaştı. Kalbim hızlandı mı? Hayır hızlanmadı nefesim de değişiklik yok Karnım gıdıklanmıyor! Ben aşık değilim.

"Efe lütfen geri çekil!" dedim sesim titremeli çıkmıştı. Ağlayacaktım beni öpemezdi izin vermezdim!

" Ardaa!" diye bağırdım

Efe: "seni duysa bile iş işten geçmiş olacak ben seni hep öpmek istedim ama sen yalandan piçin tekine kendini öptürdün! "

" Hayır lütfen" elimle ittiriyordum ama öküz gibi kasları engelliyordu. Tam öpecekken üzerimden birden çekildi dolmuş gözlerimden bir damla yaş aktı. Arda ve Efe kavga ediyorlardı. Arda Efeyi yere yatırdı çok kötü dövüyordu. Koşarak Arda'nın yanına gittim. Ağlamaklı sesimle

" Arda yeter lütfen" dedim Arda durdu Efe ayağa kalktı ve öfkeyle

" Bu burada bitmedi Arda! İnce noktanı bulacağım! " dedi ve gitti. Arda'nın boynuna sımsıkı sarıldım. Gözlerimden istemsizce yaşlar akıyordu. Arda da ellerini belime sardı o da bana sımsıkı sarıldı. Arda kulağıma

" Öptü mü? " dedi sessiz ve üzgünce neden üzüldü ki? Beni düşünüyor muydu?

" Hayır sen yetiştin teşekkür ederim " dedim ve geri çekildim yüzümde mutlu olmaya çalışıyorum gibi bir gülümseme vardı.

Arda: "bu kadar deniz macerası yeter bence odaya çık"

" Tamam sen ne yapacaksın? "

" Bilmem belki diğer kızlardan da yüzmeyi öğrenirim " dedi pic smile yaptı. Sinirime gitti gıcık!

" Iyi git yüzmeyi öğren kızlardan dikkat et boğmasınlar seni "

" Nasıl boğabilirler ki?" Sesindeki ima! Beni öldürüyordu.

" Bilmem yapışırlar bir yerlerine o şekilde boğulursun öküz! Seni kimse kurtarmaz!" dedim ve arkamı dönüp gidecekken Arda kolumdan tuttu. Beni kendisine çekti.

"Şimdiye kadar hiç bir kız bana öğretmedi sadece sen ve kızların yanına gitmiyorum sadece seninle yüzerim" dedi ve yanağıma buse kondurdu. Bu ne demekti?

" Hı benim de zaten umrumda değil ki"

" Kesin öyledir kıskandın beni"

" Neden kıskanayım ki neyimsin de istersen git kızların yanına yani sen bilirsin "

" Iyi tamam" dedi ve plaja geri gitti arkasından gittim gizlice pislik kızlar ağzına girecekti birisi tam öpecekken kızın saçlarını elimin tersi ile tuttuğum gibi yere sürükledim.

" Seni öldürürüm esmer sürtük!" dedim ve Ardaya baktım. Kahkaha atmamak için zor duruyordu. Daha fazla dayanamadı ve kahkaha attı.

"Arda gülme! "

" Hahahah kıza yazık hahah" kızın yanına gitti ve

" Canın acıdı mı? " dedi saçlarını okşadı. Kız da durur mu.

" Öpersen geçer" dedi Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Fazla bu kadarı!

"öpemez!!" dedim

Arda: "nerden öpeyim" Kız parmağını dudağına götürdü.

" Heyy noluyor yaa manyak mısınız! Öyle bir şey olmayacak! Yürü Arda gidiyoruz!"

Esmer sürtük: "sanane ya senin neyin ki, öpecek belki"

" Öpemez benim neyim doğru ama olmaz!"

" Senin sevgilin değilse sanane! Ona karışma!" dedi esmer surtuk.

" Sevgilim benim şimdi öpemez dimi?" dedim.

Esmer sürtük: "iyi be al yedik sevgilini !" dedi yeseydin ya birde.

" Düş önüme Arda!" dedim sinirle Arda pic bir şekilde gülerek yürümeye başladı. Öküz ya hayvan resmen nasıl öpüyordu! Dediğim her şeyi gerçek anlıyordu mal! Gözlerim dolmuştu kendimi bıraksam ağlardım.

Asansörde Arda

"Beni kıskandın Mina ve sevgilim dedin"

" Yoo ben öyle bir şey demedim nerenden dinliyorsun?"

" Eğer yoo diyorsan sen uyduruyorsun sevgilim" son kelimeyi bastırarak söylemişti.

" Seni kıskandım oldu mu? Kız ağzına düşecekti!" dedim sonra tekrar

"Hem sarışınlardan hoşlandığını sanıyordum sevgilim!" dedim bende bastırarak. Benim bu halime gülüyordu. Ama böyle olunca beni sinir ediyor biricik sevgilim (!) Asansörden iner inmez kendimi odaya attım. Üstümdeki bikiniyi çıkardım. Hemen duşa girdim. Efe'nin bana yaptığı şeyi düşününce utanıyordum.

Hemen havlumu giyindim. Kıyafetlerimi kapının koluna asmıştım. Kapıyı hafif açtım aldım kıyafetlerimi hemen üstüme giyindim. Çıktım Arda yatakta oturuyordu. Kirli kıyafetlerimi kirlilere attıktan sonra Arda duşa girdi.

Bende telefondan supernatural izlemeye başladım. Arda birden Duştan altında havlu ile çıktı. Kasları apaçık ortadaydı. Hemen arkamı döndüm. Arkadan kısa bir kahkaha patlattı. Ne yani plaj da herkes öyle ama burası plaj değil.

"Utandın mı? " dedi ukalaca

"Ben mi? Utanmış mıyım? "

" Evet şuan kızardın"

" Ciddi misin? Ben cidden kızardım ya" dedim ve ellerimi yanaklarıma koydum. Yüzüme kapatırsam sonu önceki gibi olur. Üstüme çıkarsa daha fazla katlanamam.

" Çabuk giyinir misin!?"

" Tamam giyindim" hemen önüme döndüm giyinmişti.

Arda: "plajda da böyleydim ama kızarmadın"

" Burası plaj mı? "

" Sonuçta ikisinde de aynıydım"

" Ama burası plaj değil plajda zorunlusun ve ben bakmadım senin gibi sapık değilim" dedim ve bu sefer pic smile ben yaptım. Odadan çıktık. Yemekhaneye gittik akşam yemeğini yedik. Bu sefer hep beraber yedik babam ve halamlarda vardı.

Babam: "sizi pek göremiyorum çocuklar"

Aras: "Normal zaten ya odadayız ya eğlence de ya da burda"

Halam: "o gün biz de gelecektik eğlenceye bir çocuk bir kıza bir şeyler diyecekmiş herkese söylediler bize de gelin dediler de Tuana'nın uykusu varmış siz gittiniz mi?"

Arda: "yok biz de gitmedik!"

halam: "neden ki hadi ya neyse, ne yapalım birisine sorsak bilir mi?"

" Bence bilemez hala ya boşver ne yapıcaz bizene milletten dimi?"

" doğru söylüyorsun Mina ya"

Babam: "bugün de eğlence var gidelim mi beraber? "

Cenk: "olur Ahmet amca " dedi bizde onayladık.

Continue Reading