E35◆

310 14 7
                                    

Arkadaşlar sözler sokağı hikayemde yazdığım sözlerden bazılarını burada da paylaşıyorum. Iyi okumalar.

Seviyorum dedi adam yıllarca biriktirdiği sevgiyi, sevdiği kadına kusarken. Sustu kadın kalbini dinlemek istiyordu. Ama dinlemek istediği kendi kalbi değil adamın kalbiydi. Üzülmek istemiyordu kadın, sevdiği adamın sevgisine güvenmediği için..

Dinledi kadın gerçek sevgi dedi. Kalbi durdu dedi her kalp atar ama insan kalbi sadece sevdiğinin yanında durur.

Adamın sevgisi gerçekti atmıyordu kalbi sevdiği kadının karşısında. Ama o kadın farklı idi. O kadın bir Züleyha, o kadın bir Leyla.. [Sözler sokağı adlı hikayemden]

Kitabın son cümlesini okudum ve yerine koydum. Aras' a her şeyi anlatmıştım biraz kızmıştı ama hak vermişti. Ama önemli kısmı anlatmadım. Arda'nın ne düşündüğünü biliyor ama işte o ayrıntı bende saklı.

Yataktan doğruldum ve Aras' ı uyandırmaya gittim. Fazla erken kalkmıştım odaya yavaşça girdim minik adımlarla birden üstüne atladım. Evet berbat bir şekilde kaldırmıştım!

" Arass hadi kalk okula geldik bak" biraz uğraşmak fena olmazdı.

" Ya bi s....git "

" Hoop koçum küfür yok ağzına biber sürerim"

" Seni **** bi git"

" Aras manyak mısın? Seni uyandırmaya gelmiyorsun ya! Hayvan! Neler diyorsun! Konuşma benimle!" Evet hala uyuyordu mal gibi. Öküz ! Ayı!

Mutfağa geçtim masanın üstündeki nottan babamın erken gitmek zorunda olduğunu anladım. Bende krep yapmaya koyuldum. Kahvaltı sofrasını hazırladım. Cidden güzel olmuştu. Aras öküzünü kaldırmak çok zor olduğu için bende bir zamanlar Arda'da uyguladığım yöntemi Aras' da uygulamayı deneyecektim. Bir sürahi soğuk suyu aldığım gibi odaya geçtim.

Horulduyordu. Suyu olduğu gibi kafasına boşalttım ve sürahi ile birlikte odadan çıktım. Ama kitleyerek çıktım. Yoksa Aras beni öldürürdü.

"Ağzına**** aç lan kapıyı"

" Aras konuşma benimle! Sabahtan beri küfür ediyorsun ya. Uyandırmaya çalıştım neler dedin neler! Öküz açmayacağım. Sinirinin geçsin öyle açarım"

" Off of Mina! Tamam aç"

" Söz ver!"

" Söz! " Kapıyı açtım yavaşça Aras hızla beni kucağına aldı ve koltuğa attı.

" Ahhaha Aras!" Ölesiye gıdıklıyordu.

" Dur! Hahaha"

" Ya küçük hanım! Su dökmek, beni uykumdan uyandırmak neymiş gör"

" Aras dur! " Aras kahkaha patlattı.

" Öküz! İnsan bi Özür diler be! Hem sen bana küfür ettin"

" Özür dilerim güzellik ben uykudayken normal değilim bana yaklaşma" o sırada kapı çaldı. Geceliklerimle kapıyı açtım karşımda bir adet Arda duruyordu.

Tam kapıyı kapatacakken geri açtı.

" Günaydın" dedi halime bakarak.

" Günaydın. Aras!" Diye yukarıya bağırdım.

"B ben Aras'ı çağırmam gerek o yüzden şey sen rahatına bak ya. Ye kahvaltı yap yani öyle" dedim ve Kırmızı suratımla Aras' ın yanına koştum. Aras hazırdı.

" A Aras Arda geldi" Aras sinsice sırıttı.

"Ooo kızarmışsın ve de kekeliyorsun normal şeyler değil bunlar. Bi dakika böyle mi çıktın? " Aras şuan yerlerde kahkaha atıyordu.

EZIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin