E31◆

352 22 6
                                    

"Özür dilerim kelebek! " geri çekildim. Koşarak banyoya girdim. Sesli bir şekilde ağlıyordum. Onu kaybetmiştim! Hepsi benim yüzümden miydi? Hangi duygulardan kaçıyordu? Ben acınacak haldeydim. Arda kapıyı tekmelercesine vuruyordu.

" Mina aç kapıyı! " yanlız kalmak istiyordum! Ağzımdan çıkacak kelimeler boğazımda birikmişcesine sustum. Konuşmadım. Ona 'yanlız kalmak istiyorum git' diyemedim!

Hala tekmelerle bağırıyordu. Ölmek istiyordum. Belki acımı ölüm hafifletirdi.

" Mina! O kapıyı kırarım!" Kıyafetlerimi çıkardım. Kuveti su ile doldurdum. İçine yavaşça girdim. Arda hâlâ bağırıyordu. Gözlerimi kapattım o sırada banyonun kapısı açıldı. Ellerimi göğsüme koydum.

" Çık buradan!" Diye bağırdım sonunda. Yanıma çömeldi. Yüzümü avucuna aldı. Dudaklarımda parmakları geziyordu. Saçlarımı kulağımın arkasına sıkıştırdı. Gözlerini gözlerime sabitlemişti.

" Ben.. seni kaybetmekten korkuyorum" dedi fısıltıyla dudakları dudaklarıma değerken.

" Neden böyle davranıyorsun? " dedim aynı şekilde. Nefes alış verişim değişmişti. Ona karşı olan duygularım kendini belli edemiyordu.

" Anlattım. Duygularımdan emin değildim"

" Ne duygusu! Ben anlamıyorum! " sorumu cevapsız bırakarak banyodan çıktı. Bende duş aldım ve kıyafetlerimi giyindim. Arda yatakta uzanıyordu. Onunla uyumayı özlemiştim. Yanına uzandım hareketime şaşırsada sesini çıkarmadı. Kolumu beline doladım oda beni göğsüne çekti. O harika kokusu burnumu doldururken onun ne kadar uzun zamandır gelmediğini fark ettim. Hiç mutlu değildi. Bu olan olaylar yüzündendi!

Hayat hiç adil değil. Tek adil herkesin ölecek olması.

O kendisi yaptı. Saçma saçma şeyler yüzünden gitti ben hâlâ onunla mutluyken. Şuan ona hâlâ kızgınım ama ona olan sevgim kızgınlığıma basık geliyor! Ona demenin vakti ne zaman? Beklemeyi geçtim artık rezil olacaksam olmalıyım. Zaten ümidim yok benim sadece rezil olup kurtulmak istiyorum. Çünkü sonunda rezil olacağımı biliyorum. Yada bir dakika! O haber! Süper! Aklıma harika bir fikir geldi.

Evet ona uyku hapı vereceğim ve sonra uykusunda konusturacağım çok zekiyim!

" Ne yapacaksın?" Şaka mı? Dışımdan mı düşünmüştüm!

" Ne neyi ne yapacağım? "

" Uyku diyordun ağzının içinde geveledin gene"

" Hea şey uyku yani uyumayı özlemişim diyorum"

" Neden uyumuyor muydun? O herif ne yapıyordu! "

" Ne herifi?"

" Oda arkadaşın mıdır nedir?"

" Bahadır! O kötü birisi değil! Ona her şeyi anlattım. Kıvanç'ı da! Ve beni kardeşi olarak görüyor. Hem neden sana açıklama yapıyorum sanane ki sonuçta! "

" Beni ilgilendiriyor. Banane ki falan değil. Gözüm üzerinde!" Yaşasın! Beni düşünüyordu! Bu harika. Yada sadece benim hayal gücüm.

" Seni ilgilendiriyor muyum yani?" Dedim merakla

"Bu sorunun cevabı seni ilgilendirir mi?"

" Soruma soruyla karşılık verme!"

" Tamam. Cevap almamak tercihin herhalde. "

" Manyak! "

" dilin uzamış senin! "

" Konuyu dağıtma. Seni ilgilendiriyor muyum?"

EZIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin