Κάνε με δική σου!

Bởi AngelAlejader

577K 27.6K 3.3K

Τι γίνεται όταν η γονείς σου, σου ετοιμάζουν έναν γάμο, πίσω από την πλάτη σου? Τι γίνεται όταν φτάνεις στα σ... Xem Thêm

Στην δουλειά του μπαμπάκα!
Η γιορτή της εταιρίας
Κυριακάτικο τραπέζι
Στην πισίνα μαζί
Πριν το γάμο
Ο γάμος
Ας το διασκεδάσουμε!
Η πρώτη φορά
Η συμφωνία
Μαλδίβες
Αχ Τζονάκο!
πρωϊνό μαζί
Σε ευχαριστώ
Χειροπέδες
Η σκυλίτσα μου
Δεν πρέπει!
Jet ski
Ταινία
Καληνύχτα
Τι γλυκός!
Τωρα ξεκιναει το παιχνιδι!
Συνεδρίαση
Στο γραφείο
Επιδόρπιο
Δεν θα τα πάμε καλά!
Τώρα θα δεις...!
Ώραίο το φιλαράκι μου?
Τώρα αρχίζουν όλα!
Μόνοι μας
Μια ζεστή σοκολάτα
Νύχτα εξομολογήσεως
Όλοι είμαστε ξένοι
Φίλιπ!
Παραδομένη στο ελέος του!
Το βίντεο
Νέα δουλειά
Η Πρόσληψη
Το νέο αφεντικό
Εκδίκηση
Κυρία Γούοραλαντ
Αυτό θα το δούμε!
Τις βέρες!
Υπέρηχος...
Ο γητευτής των ονείρων
Λίζα...Είμαι εδώ...
Μπαμπάς
Το χάος της διασημότητας
Θα μείνεις μαζί μου
Κορίτσι μου!
Απρόσμενη αλλαγή
Πονηροί λογισμοί
Αγάπη μου?
Τα χείλη του στα χείλη μου
Ακόμα ερωτευμένη
Κτητικός
Ήρθε η ώρα σου...
Αναμένα κορμιά
Όσο εγώ θα τρώω εσένα...
Θα τα πούμε στο σπίτι!
Ερωτική αποπλάνηση
Έντονος πόνος
Ήρθε η ώρα
Γεννάμε?
Επιτέλους γονείς!
Ζηλιάρης σύζυγος
Εντελώς μόνοι!
Παντρεμένοι εραστές
Κάνε με δική σου (Τέλος)

Λίζα!!!

9.3K 431 67
Bởi AngelAlejader

<Είναι παγωμένο!> Παραπονέθηκα, καθώς το κρύο νερό έπεφτε πάνω μας.

<Μια χαρά είναι!> Μου απάντησε και με άφησε να πατήσω κάτω. <Δεν νομίζω να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα?!> Με ειρωνεύτηκε και άρχισε να ξεντύνεται. 

<Φυσικά και όχι βλακάκο!> Του είπα και τον χτύπησα στον ώμο με δύναμη, κάνοντας τον να μετακινηθεί ελάχιστα.

Το πρόσωπο του αγρίεψε αμέσως, όμως δεν έδωσα σημασία και έβγαλα το φόρεμα μου, αφήνοντας με μόνο με το μαγιό μου. Ενώ με κοιτούσε αφαίρεσα το πάνω μέρος. Λίγο πριν φανούν τα θηλυκά σημεία μου, έριξα το μαλλί μου και έβαλα τα χέρια μου μπροστά, χαμογελώντας του. 

<Ξέρεις  Τζονάκο έχω μια περίεργη όρεξη> Του είπα, πέφτοντας δήθεν καταλάθος πάνω του.

Τα χέρια μου πήγαν στα μπράτσα του, ενώ κόλλησα το στήθος μου πάνω του. Τα μάτια του σκούρυναν και έγιναν σχεδόν μαύρα. Εγώ του χαμογέλασα ναζιάρικα και κουνήθηκα λίγο πάνω του, όμως όταν πήγε να με πιάσει πρόλαβα και του ξεγλίστρησα.

<Όχι, όχι!> Του κούνησα το δάχτυλο μου. <Δεν θα χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου Τζον> Και ενώ είχα απομακρυνθεί άρχισα να τον πλησιάζω ξανά. <Θα τα αφήσεις όλα πάνω μου!> Του ψιθύρισα στα χείλη του, κάνοντας μύτες για να τον φτάσω.

<Γυναίκα!> Είπε και με έπιασε από τα μπράτσα σφιχτά. <Δεν νομίζω να γράφει στο κούτελο μου ΜΑΛΑΚΑΣ!> Είπε σοβαρά. <Ακόμα κι αν κλείναμε δεκαετία δεν θα σε άφηνα να με κάνεις ότι θέλεις> Και έβγαλε την βερμούδα μαζί με το εσώρουχο του, μένοντας γυμνός μπροστά μου. 

Θεοί σας παρακαλώ κάντε να μην του ξανασηκωθεί να χάσει λίγο αυτό το αντριλίκι που έχει! Προσευχήθηκα από μέσα μου, αλλά το θαύμα που ζητούσα να γίνει εκείνη την στιγμή δεν έγινε. 

<Γιατί τι θα κάνω δηλαδή?> Του είπα κολλώντας το σώμα μου πάνω στο δικό του.

<Ικανή σε έχω να με ευνουχίσεις!> Μου απάντησε έχοντας τα χείλη του πάνω στα δικά μου.

Πριν προλάβω να του απαντήσω με έσπρωξε ανάλαφρα και γύρισε από την άλλη για να πάρει το αφρόλουτρο.

<Όχι δεν θα το έκανα αυτό!> Είπα δήθεν παρεξηγημένη και άρχισα να χαϊδεύω την γυμνασμένη του πλάτη. 

<Σε πίστεψα τώρα!> Γύρισε με εκείνο το πονηρό χαμόγελο και κάθισε στην μπανιέρα.

Ήμουν μπροστά του ημίγυμνη και εκείνος καθόταν και με κοιτούσε σαν μαγεμένος, όμως δεν ήταν. Είχε ακόμα τι λογική ως σύμβουλο του και όχι αυτό που θα έπρεπε να είχε όταν έβλεπε μια γυναίκα γυμνή μπροστά του.

<Ξες Τζον ίσως και να ήταν λογική η αντίδραση μου πριν και μετά τον γάμο> Είπα σε ήρεμο τόνο και κάθισα απέναντι του. <Σκέψου ότι είχα πολύ διαφορετικά σχέδια για το μέλλον μου και όλα ανατράπηκαν> Προσπάθησα για κάποιον ανεξήγητο λόγο να δικαιολογηθώ  για την απαίσια συμπεριφορά που είχα ο σύζυγος. <Αλλά σκέψου επίσης ότι ήμουν ένα άτομο που ήθελε και θέλει να είναι ανεξάρτητο και μέσα σε κάτι μέρες το έχασα αυτό!> Συνέχισα, χωρίς να πάρω κάποια ανάσα. <Είχα όνειρα και όλα καταστράφηκαν> Ακούστηκε η απελπισμένη φωνή μου. <Αλλά χέστηκες. Σόρρυ κιόλας για την έκφραση μου, όμως εσένα σου υποσχέθηκαν γυναίκα που να ανοίγει τα πόδια της μόνο και όχι το στόμα για να παραπονιέται. Λάθος τον γονιών μου!> 

Αυτά τα λίγα λεπτά που μίλησα, δεν με είχε διακόψει καθόλου, αλλά από ότι φαινόταν με κοιτούσε και δεν έχασε ούτε μία λέξη από αυτά που του είπα. 

<Όπως πολύ καλά έμαθες από μόνη σου, τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε πάντα> Έκανε μία παύση. <Αλλά να ξέρεις δεν μου υποσχέθηκαν μια σύζυγο που να ανοίγει μόνο τα πόδια της, αλλά μια σύντροφο που θα μπορεί να με βοηθήσει και στην εταιρεία και θα είναι αρκετά χρήσιμη> Έκανε πάλι μία παύση για να δει την αντίδραση μου σε αυτά που είπε. <Βλέπεις εσύ έχεις λάθος εντύπωση. Ενώ θα μπορούσες να τα δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική, εσύ επέλεξες να τα δεις έτσι όπως θέλεις και να κρίνεις πριν καλά καλά περάσουμε μια εβδομάδα μαζί. Βέβαια είσαι αρκετά μικρή για να έχεις αυτόν τον τρόπο σκέψεις, αλλά όσο μεγαλώνεις θα μάθεις>

<Είπες να δουλέψω στην εταιρεία?> Τόση ώρα που μιλούσε εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα άλλο εκτός από το κομμάτι που έλεγε για την εργασία μου στην εταιρεία.

<Ναι, αν θέλεις> Και άρχισε να ρίχνει το αφρόλουτρο μέσα στο νερό που είχε γεμίσει η μπανιέρα. 

<Μα εσύ είχες πει ότι δεν θα με άφηνες να δουλέψω!> Προσπάθησα να του θυμίσω τα λόγια που είχε πει την μέρα μετά την πρώτη μου φορά.

<Αφού νιώθεις εξαρτημένη από εμένα, μπορώ να το αλλάξω> Έκανε μια παύση και έκλεισε το αφρόλουτρο. <Μπορώ να σε κάνω προσωπική μου γραμματέα> Είπε απλά και εγώ έμεινα να τον κοιτάω με τα μάτια ανοιχτά.

<Ορίστε? Προσωπική σου γραμματέα? Εγώ! Που έφαγα τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια και προσπαθούσα να είμαι άριστη σε όλα!> Έκανα σαν υστερική χτυπώντας τα χέρια μου στο νερό όταν τελείωσα να μιλάω.

Όταν συνήλθα από αυτό το μικρό σοκ είδα τον Τζον απέναντι μου με κλειστά τα μάτια και να είναι μουσκεμένος σε όλο του το πρόσωπο. Για την τουαλέτα δεν θα πω κάτι, εκτός από το ότι υπήρχαν παντού νερά. Στα πλακάκια στον καθρέφτη στην πόρτα. Παντού!

Μόλις κατάλαβε ότι είχα ηρεμήσει άνοιξε τα μάτια του και με κάρφωσε με το αυστηρό το βλέμμα για το χάλι που είχα κάνει.

<Έτσι κι αλλιώς χάλια θα γινόταν. Τι πειράζει που το έκανα λίγο πιο νωρίς?> Του είπα ναζιάρικα και με τράβηξε από το χέρι, φέρνοντας με γρήγορα στην αγκαλιά του.

<Γιατί θα γινόταν χάλια το μπάνιο γυναίκα?> Με ρώτησε με εκείνο το γοητευτικό τρόπο.

<Γιατί....> Τι να του έλεγα? Είχα κομπλάρει μόνο με τον τρόπο που με κοιτούσε και ζητούσε να ξεστομίσω κάτι που δεν μπορούσα.

<Γιατί?> Με ξαναρώτησε και το χέρι του από τον αυχένα μου που ήταν άρχισε να κατηφορίζει. 

<Γιατί σε λίγα δεύτερα θα με κυνηγάς> Του είπα.

<Ορίστε?> Δεν το κατάλαβε και γρήγορα βγήκα από την αγκαλιά του, αλλά και την μπανιέρα.

<Γιατί θα γίνει αυτό> Του φώναξα γελώντας και άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω.

<Λίζα!!!!> Τον άκουσα να φωνάζει μέσα από το μπάνιο και εγώ έτρεξα να βρω κάτι να καλύψω το ημίγυμνο σώμα μου. <Δεν πρόκειται να την γλυτώσεις> Γύρισα και τον κοίταξα όταν άκουσα την πόρτα.

Υπήρχαν σταγόνες διασκορπισμένες σε όλο του το σώμα. Σε μερικά σημεία είχε αφρούς και στεκόταν ολόγυμνος μπροστά από την πόρτα του μπάνιου. Ο Θεέ μου τι σώμα είναι αυτό? Ρώτησα τον μεγαλοδύναμο από μέσα μου, αφήνοντας έναν αναστεναγμό στο τέλος.

<Και ποιος το λέει αυτό?> Τον ρώτησα παίρνοντας και εγώ θέση.

<Ο άντρας σου!> Μου απάντησε και φούσκωσε το στήθος του.

<Πρόσεχε θα σκάσεις!> Είπα σιγανά, όμως με άκουσε και η απάντηση "ορίστε" έφτασε αμέσως. <Τίποτα! Απλός εγώ λέω ότι άλλος είναι αυτός που δεν θα την γλυτώσει> Και φούσκωσα και εγώ το στήθος μου και για μια στιγμή νομίζω ότι ξαφνιάστηκε. <Βλέπεις Τζονάκο ότι ελκυστική δύναμη έχεις εσύ, άλλη τόση έχω εγώ> Έκανα μία παύση και άρχισα να προχωράω προς το μέρος του. < Μόνο που εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πως μπορούμε να σας κάνουμε σκλάβους μας στο πιτς φιτίλι> 

Είχα φτάσει δύο βήματα μακριά του και στεκόμουν μόνο με το κάτω μέρος του μαγιού μου. Ήμουν και εγώ εξίσου βρεγμένη όπως εκείνος, κάτι που με έκανε ακόμα περισσότερο ελκυστική. Τον κοιτούσα στα μάτια, με το ύφος που έλεγε ότι έχω τον πάνω έλεγχο.

Έγλυψα τα χείλι μου και ύστερα του έκλεισα το μάτι. Το πρόσωπο του συσπάστηκε σε αυτήν μου την κίνηση και εγώ χαμογέλασα. Αντιδρούσε και αντιδρούσε έτσι όπως ήθελα. Τα χέρια μου πήγαν στους γοφούς μου και έπιασαν το μαγιό μου. Άρχισα να το κατεβάζω σιγά-σιγά χωρίς να χαθούν ούτε μια στιγμή τα βλέμματα μας.

Είχε κολλήσει την πλάτη του στην πόρτα και με κοιτούσε. Άλλοι θα λέγαν ότι το θέαμα μπροστά του δεν τον ενδιέφερε καθόλου, όμως μέσα σε τόσες λίγες μέρες τον είχα μάθει. Ήξερα ότι μέσα του φλεγόταν και ήθελε με αρπάξει και να δείξει ποιος είχε τον έλεγχο. Όμως με άφηνε. Ήθελε να με κάνει να νομίζω ότι έχω τον πάνω έλεγχο. Και αυτό έκανα. Τον έκανα να νομίζει αυτό που ήθελε.

Κάλυψα την απόσταση ανάμεσα μας και έβαλα τα χέρια μου πάνω στο στήθος του. Έκανα μύτες για να φτάσω τα χείλη του, όμως δεν τον φίλησα. Ούτε εκείνος έκανε κίνηση και παραμέναμε σε εκείνη την μικρή απόσταση να μας χωρίζει.

<Και εδώ βλέπεις Τζονάκο ότι εμείς οι γυναίκες πάντα νικάμε> Του ψιθύρισα πάνω στα χείλη του και τα ένωσα.

Όση ώρα  τον φιλούσα με το ένα χέρι χάιδευα το φουσκωμένο στήθος του, ενώ με το άλλο έψαχνα το χερούλι της πόρτας. Είχα κλειστά τα μάτια μου και μόλις το ένιωσα στην παλάμη μου τα άνοιξα. Εκείνος δεν τα είχε κλείσει και από το απότομο άνοιγμα τους το υποψιάστηκε, όμως δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μέσα σε δεύτερα άνοιξα την πόρτα και τον  έσπρωξα μέσα. Γρήγορα την έκλεισα και έβαλα την καρέκλα που υπήρχε κάτω από το πόμολο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει προς τα κάτω και να μην ανοίγει η πόρτα.

<Λίζα!!!> Τον άκουσα να φωνάζει και είδα το χερούλι να προσπαθεί να κουνηθεί.

<Τα λέμε σε μία ώρα Τζονάκο!> Είπα χαρούμενη και πήγα και ξάπλωσα ξέγνοιαστη στο κρεβάτι.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

767K 33.5K 55
Απόσπασμα: Σου έλειψα;» Ειπε διακόπτοντας την ησυχία «Τι;» Ρώτησα μπερδεμένη «Με άκουσες γατακι» ειπε παιχνιδιάρικα «Εγω σου έλειψα;» Αντιστρεψα τ...
465K 28.8K 55
''Θα σου μάθω εγώ.'' μου είπε και έσμιξα τα φρύδια μου. ''Τι πράγμα;''τον ρώτησα με απορία. ''Να φιλάς ρε Μητσάκο.''μου είπε σαν να ήταν αυτονόητ...
108K 5.6K 37
''Το ένιωσα, το ένιωσα που να πάρει...με ήθελες όσο και εγώ'' Δεν μπορούσε να εξηγήσει την συμπεριφορά του, θα ορκιζόταν ότι χτες ήταν κάποιος άλλος...
270K 15.4K 70
Η καρδιά μου επουλώνεται. Η ψυχή του είναι κατεστραμμένη. Η χημεία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Η έλξη μας είναι μαγνητική. Και παρόλο που δεν θα με αφή...