Ακόμα ερωτευμένη

6.9K 410 46
                                    

<Σήμερα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο. Μήπως θα μπορέσεις να με πας ή καλύτερα να πάρω ταξί?> Τον ρώτησα την ώρα που ήταν στο μπάνιο και έκανε το πρωινό του ντούζ.

<Θα σε πάω εγώ. Πες μου τι ώρα είναι και θα πάμε μαζί> Φώναξε από μέσα για να τον ακούσω

<Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να πάω λίγο πιο νωρίς για να ψωνίσω κάτι πράγματα> Πλησίασα την πόρτα του μπάνιου για να ακούσω κάποιο ξεφώνημα του.

<Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει εντελώς> Είπε χωρίς να ξεφυσήσει. <Λίζα σε παρακαλώ κάνε μου μια χάρη και φέρε μου το κινητό μου>

<Βγες και πάρ' το> Του απάντησα και άνοιξα την βαλίτσα μου για να δω τι είχα πάρει μαζί μου.

<Τον έχω μαζεμένο δεν θα σε δαγκώσει > Φώναξε για να ακούσω.

<Και καλά κάνεις! Το κινητό να έρθεις να το πάρεις εσύ> Είπα και δεν ήρθε καμία άμεση απάντηση.

Ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου το πράσινο φούτερ μου, που ήταν αρκετά ζεστό και φαρδύ. Έβγαλα το πάνω μέρος της πιζάμας του Τζον που είχα φορέσει εχθές, πήρα το σουτιέν μου που το είχα παρατήσει πάνω στον καναπέ και εκείνη την στιγμή άκουσα την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει.

<Μιας και βγήκες έλα να με κουμπώσεις> Του είπα καθώς ζοριζόμουν να βρω το κούμπωμα. Δεν μου απάντησε, αλλά κατάλαβα από τα βήματα του ότι ερχόταν προς το μέρος μου. Τα βρεγμένα του χέρια ακούμπησαν την ζεστή μου πλάτη και με έκαναν να παγώσω. <Δεν θα με πείραζε να σκουπίσεις τα χέρια σου πριν με κουμπώσεις> Παραπονέθηκα και εκείνος μου κούμπωσε το σουτιέν.

<Άμα μου έφερνες το κινητό μου και ενημέρωνα την καθαρίστρια ότι δεν έχει πετσέτες το μπάνιο θα είχε προλάβει να μου φέρει μία για να σκουπιστώ> Και μόλις τελείωσε γύρισα να δω αν λέει αλήθεια.

<Είσαι τρελός θα κρυώσεις!> Του φώναξα και πέταξα το πάνω μέρος της πιζάμας που φορούσα για να σκεπαστεί.

Βρισκόταν ολόγυμνος μπροστά μου με τα νερά να τρέχουν. Οι σταγόνες έπεφταν από τα μαλλιά του σαν καταρράκτης που κυλούσαν στο στήθος του και στην συνέχεια ταξίδευαν στις ορθωμένες ρόγες που είχαν τσιτώσει από το κρύο.

<Να μου έφερνες το κινητό> Έπιασε την πιζάμα και άρχισε να σκουπίζει το στήθος του.

<Που είναι να στο φέρω!> Τον ρώτησα και άρχισα να ψάχνω μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Κάνε με δική σου!Where stories live. Discover now