Open The Door For The Badboy ✔

By xwhiteroses

1.1M 27.6K 6.3K

Wat doe je als je ouders voor een lange tijd ergens naartoe gaan en de badboy van de school je huisgenoot wor... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
Dankwoord.
Nieuw boek!

14.

23.8K 561 99
By xwhiteroses

LET OP: Vanaf dit hoofdstuk ga ik nu ook Easton's perspectief doen.
*Easton*

'Calvin, bro! Niet weer over mijn moeders petunia's!' schreeuwt Kian. Calvin rijdt lachend achteruit. 'Die Kian is altijd een zeikerd.' zegt Calvin terwijl we uitstappen.

Iedereen kijkt naar ons twee. Alleen Wade mist nog, maar die moest passen op zijn zusje.

'Waar is de alcohol?' lach ik. Meisjes beginnen al met zwijmelen en ik krijg veel begroetende schouderklopjes van jongens die ik geen eens ken.

Wanneer ik onderweg naar binnen ben, zie ik haar staan. Ze staat met nog een jongen, niet knapper en gespierder dan ik. Dûh.

Op een rustige tempo loop ik naar haar toe. Ik sein even naar Calvin en de rest dat ze alvast naar binnen kunnen gaan.

De gefrustreerde blik op haar gezicht valt me zwaar op als ik dichterbij kom. 'Valt hij je lastig?' zeg ik wijzend naar de onbekende jongen.

'Kan je weggaan?' vraagt ze koel. Bijna niemand heeft dat ooit gevraagd aan mij. Jordan is tot nu toe de enigste die zulke dingen bij mij durft, zoals mijn banden beschadigen en mij in het gezicht slaan.

'Nee. Wat is er?' Ik blijf staan. 'Rot op, man.' begint de andere jongen. Ik kijk hem nu aan.

'Tegen wie denk je dat je zo praat?' zeg ik kil. Automatisch ballen mijn vuisten zich. Jordan's ogen worden groot.

'Ik spreek je nog wel.' zegt ze tegen de jongen. 'Easton, we gaan.' Ze pakt mijn pols vast en trekt me weg. Ik gooi nog een blik vol triomf naar de jongen. Hij staart me gevoelloos aan.

'Nooit kan je even normaal doen, hé?' sist ze. 'Ik kwam voor je op!' Verdedigend gooi ik mijn handen in de lucht. 'Easton, ik heb je hulp niet nodig. Geniet van het feestje.' En met die woorden loopt ze weg.

Ik slenter naar de bar en vraag iets te drinken aan Kian.

'Gast, de dresscode voor de jongens was bloot.' herinnert Kian me, wijzend naar mijn shirt. Geïrriteerd trek ik het uit. 'Kon je dat niet voor de meisjes doen?' brom ik.

Nog geen één seconde is voorbij en ik word al besprongen door een meisje.

'Easton!' lacht ze. Ik weet zelf geen eens wie het is. Ze ziet er duidelijk dronken uit. Sorry, ik heb regels, één daarvan is "neem geen dronken meisjes mee naar huis."

'Wie, was... dat meisje?' Ze hikt tussendoor wat het best moeilijk maakt om het te verstaan. 'Die ene chick bij de ingang.' maakt ze duidelijk. Oh, Jordan.

Ik leun met mijn ene elleboog op de bar terwijl ik in de andere hand een drankje heb.

'Gewoon een vriendin.' zeg ik kort. 'Vriendschappelijk of seksueel?' Jezus, ze vraagt wel door.

'Uhm, bemoei met jezelf, wil je?' vraag ik op een iets harde toon. Wanneer de vraag tot haar doordringt, knikt ze alleen maar.

'Bel me als je vanavond alleen bent.' zegt ze verleidelijk, wat helaas niet lukt door haar dubbele tong. Blijkbaar heb ik dus haar nummer en weet ik het zelf geen eens.

Dan hoor ik wat gestommel met een microfoon bij de speakers. Een groepje studenten die niet veel ouder zijn dan ik, staan bovenop Kian's eettafel.

'Welk lekkerding wilt een lapdance van Royce?' galmt er door de speakers heen. Hij wijst naar een andere jongen, dat een playboykostuum draagt met de bijpassende zwarte vlinderstrik en alleen een zwarte driekwart broek.

Iedereen lacht en joelt, zelfs de jongens. Een paar gooien voor de grap iemand naar voren, maar trekken zich dan lachend terug. Tuurlijk hebben ze het over de dames, de jongens vinden het fantastisch om een stelletje meisjes te zien geilen.

De menigte dat als publiek voor Royce en de andere was, split open en maakt plaats voor de gelukkige.

Jordan loopt lachend naar voren met nog een meisje en jongen op haar hielen. De voorkant van haar jurkje is zwaar gezakt waardoor je veel meer kan zien dan nodig is.

'We hebben een vrijwillige!' roept de jongen door de microfoon. Jordan fluistert lachend iets in zijn oor, wat blijkbaar zo grappig is dat hij iets moet terug fluisteren. Ze schaterlacht en gaat dan bij Royce staan.

'Jordan is de eerste en dus gratis. Andere lapdances zijn 10 dollar elk, 20 dollar als je ook wilt aanraken.' informeert hij ons.

Jordan neemt plaats op een grote comfortabele zitstoel en maakt het zich gemakkelijk door haar ene been over de armleuning heen te hangen. Haar donkergroene ogen kruisen even die van mij, voordat ze ze weer verbind met die van Royce.

Terwijl de eerste jongen geld aan het verzamelen is, praten Jordan en Royce even met elkaar. Ik zie hoe ze verlegen naar de grond kijkt, steeds als hij iets zegt in haar hals.

Ik kan dit niet aanzien, man.

Met kotsneigingen gooi ik mijn drankje weg en loop de tuin in, waar het veel rustiger is dan in de woonkamer. De koele maar ook warme avondlucht komt me tegemoet.

'Ook even een luchtje scheppen?' Ik schrok me dood. Behoedzaam draai ik me om naar de onbekende stem.

Ryan, met een aangestoken sigaret in zijn mond. 'Fuck off, Ryan.' zeg ik kort.

Ik, Ryan en Damian hebben een heel verleden. Zij waren ooit mijn Calvin en Wade, totdat ze me keihard in de steek lieten. En dit was zo een 2 jaar geleden.

'Nog altijd arrogant.' Hij neemt een trekje en blaast dan wat rook uit. Zijn bruine haren staan plat op zijn hoofd, wat hem nog juist lelijker maakt.

'Jij kan het ook niet aanzien, hé? Hoe snel iemand in een slet verandert.' Hij wijst naar binnen. 'Ze had eerst heel keurig een relatie met Damian. Ze maakt het uit omdat hij haar gewoon saai vond. Vervolgens neemt ze een lapdance aan van een volkomen vreemd mens.'

Hij heeft het over Jordan. 'Jij gaat anders ook elke dag naar bed met een volkomen vreemd mens.' bijt ik terug. Iets in me zegt dat ik het moest opnemen voor Jordan, ook al is ze hier niet.

'Ze is geen slet. Ze maakt lol. Moet je ook eens proberen in plaats van je beste vriend te verraden.' ga ik door. Ryan gooit zijn sigaret op de grond en trapt hem uit. Een vuurpuntje dooft uit in een mum van tijd.

'East, ik kon niet anders.' Probeert hij het nou goed te maken? Hij kon wél anders. Het enige wat hij deed was liegen.

'Wat zou jij ervan vinden als ik opeens naar de directie ga en je snitch dat je hebt ingebroken op school? Terwijl ik ook gewoon met je heb ingebroken?' Zijn gezicht verhard.

We stonden alledrie slecht op school. Ik, Ryan en Damian. Alledrie wilden we niet van Blenkin af. We hadden nog geprobeerd om wat geld toe te stoppen bij de directeur, maar hij nam voor de eerste keer niets aan.

De enige oplossing was om het schoolbestuur te hacken en de cijfers online te veranderen. Wat we daar voor moesten doen, was een usb in de computer steken en alle bestanden overnemen. De schoolnerd deed de rest.

Om 3 uur s' nachts hadden we afgesproken bij de tankstation, die dichtbij Blenkin zat. We hadden een deur opengekregen, die bij de moestuin. Het alarm stond niet aan vanwege de schoonmakers die ook nog gewoon op school waren.

Alles was perfect. De gangen waren verlaten. Twee vrouwen en drie mannen waren in de lerarenkamer aan het dollen en koffie te drinken, terwijl Damian gewoon alle 73 bestanden van de school aan het kopiëren was. Het lukte ons.

Toen werd er iets ontdekt. De school had blijkbaar een anti-inbraak systeem op de computers zitten, waardoor er een melding kwam dat alle bestanden waren gekopiëerd.

Heel Blenkin werd eerst verdacht. Politie kwam langs en voerde gesprekken. Natuurlijk waren wij drie als eerst. Eerst Ryan, daarna ik, en toen Damian.

Nadat Damian klaar was, flipte Ryan. Hij stapte naar binnen en vertelde alles. Behalve dat hij ook had ingebroken. De vuile leugenaar. Damian vertelde precies hetzelfde verhaal, en bleef gewoon bij Ryan zitten. Ze hadden duidelijk kanten gekozen.

Ik werd opgepakt, kreeg een rechtszaak. Toen ik te horen kreeg dat ik toch nog mocht blijven op Blenkin, heb ik gezworen dat ik nooit meer iets met Ryan en Damian te maken wil hebben.

Nu staat hij hier voor me, en wil ik het liefst zijn tanden in zijn strot slaan.

Ik neem een stap naar voren, met minstens 10 centimeter afstand.

'Ryan. Doe iedereen een plezier door gewoon voortaan je bek te houden.' zeg ik kil. Hij snuift.

'Wat als ik dat niet doe?'

'Dan sla ik hem dicht.'

'Ik wil je graag zien proberen.'

Hij daagt me uit. Ik mag vechten als iemand me uitdaagt.

'Want het enige wat je tot nu toe probeert, is om mensen bang voor je te laten zijn. Je doet niets, Easton. Dat weet je.' gaat hij door.

Mijn nagels groeven in mijn handpalmen. Ryan ziet mijn gebalde vuisten.

'Wat ga je doen? Met me vechten op een feestje?' zegt hij spottend.

'Zo lijkt het er wel op.' zeg ik terug. Zijn ogen staan er opeens bang bij. Zonder dat we het wisten is er een groepje mensen om ons heen komen staan. Ze ruiken bloed. En dat is ook precies wat ik ze ga geven.

Grijnzend haal ik uit.

Continue Reading

You'll Also Like

537K 32.5K 85
Lamyae is een zeventien jarig, Marokkaans meisje waarvan de ouders twee jaar geleden zijn overleden aan een auto ongeluk. Ze heeft geen verdere broer...
2.9K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...
798K 52.6K 151
x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In dit boek neem ik jullie mee in het leven...