Κρυφό μου πάθος

Bởi riamahone

183K 6.7K 469

Η Έρη γνωρίζει τον Σταύρο,τον ξάδελφο της και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, το ίδιο και αυτός.Κανείς δεν... Xem Thêm

Αμερική
Η Ανακοίνωση
Μαϊάμι!!! 1η μέρα.
Μαϊάμι 2η μέρα
Μαϊάμι 3η μέρα
Μαϊάμι 4η μέρα
Μαϊάμι 5η μέρα
Ο γυρισμός
Ανάρρωση
Η αγγελία.
Πρώτη φορά!!
Πρωινό ξύπνημα
Ορχήστρα
Τατουάζ
Γεννέθλια
Το πάρτυ της εταιρίας
Το καινούργιο σπίτι της Έρης
Τα εισιτήρια
Παρίσι
Παρίσι part 2
Ο Γυρισμός
Ένα βήμα μπροστά
Νίκα
Ένα στα γρήγορα...
Interesting...
Τρελά παιδιά χαρά γεμάτα...
Let's play a game...
Βουτιά στον αέρα...
Μίτινγκ και σκύλος...
Αν...
Είμαι έγκυος...
Μπορώ και χωρίς εσένα !!!
Ζω σε διαφορετικό πλανήτη...
Ανταγωνισμός μέσω facebook...
Βάζω ένα τέρμα για εσένα...
Λούνα Πάρκ
Ένα βράδυ αγκαλιά μαζί...
Η καταιγίδα...
Γκαλά, συζητήσεις υψηλού επιπέδου και η πρόταση.
Το καινούργιο σπίτι
Μικρές Προετοιμασίες....
Νυφικό...
Γάμος...
Σπίτι μου σπιτάκι μου...
Δύο μήνες μετά...
Η συνάντηση...
Η γέννα....
Ο Πίνακας...
Το Πάρτυ...
Μετά απο ενάμιση χρόνο...
Κόκκινο...
Η Φωτογράφιση
Καβγάς...
Yes.....
Κακός μπελάς...
Επιτέλους ... Ευτυχία!
Υ.Γ. Αφιέρωση

Γεννέθλια Σταύρου

3.5K 125 8
Bởi riamahone

Ο καιρός πέρασε και ήρθε ο χειμώνας.Μαζί με αυτόν, ήρθε και η Μαρία. Μπορώ να πω ότι ηρέμησε λίγο.Οι μήνες πέρασαν σαν νερό και τώρα έχουμε Δεκέμβριο.Αύριο είναι 23 Δεκεμβρίου και ο Σταύρος έχει γεννέθλια.Συνενοήθηκα με την θεία μου να μαζευτούμε και να τον κάνουμε έκπληξη.Όσο για την δικιά μου έκπληξη που του έχω ετοιμάσει νομίζω ότι θα του αρέσει πολύ.Ξέρω πολύ καλά τί θέλει...

Είναι απόγευμα και ο Σταύρος γύρισε απο την δουλεία, εγώ έφυγα νωρίτερα σήμερα.Ακόμα δεν του έχω πει χρόνια πολλά και νομίζω ότι μου κρατάει μούτρα.Η πόρτα ανοίγει και είναι ο Σταύρος.Εγώ σηκώνομαι και πάω να φύγω.

<<Πού πας με τις φόρμες;>>με ρωτάει.

<<Ααα μωρό μου, πάω στο γυμναστήριο.Εσύ τί θα κάνεις;>>ρωτάω.Δεν θα πάω γυμναστήριο στην πραγματικότητα, στο εστιατόριο θα πάω, απλά έπρεπε να βρώ μια καλή δικαιολογία.

<<Καλά μωρό μου εγώ θα κάνω ένα μπάνιο και θα πάω στο εστιατόριο γιατί σήμερα έχει πολύ δουλεία.>>μου απαντάει.Του δίνω ένα πεταχτό φιλί και φεύγω.

Μπαίνω στο μαγαζί και τρέχω σιγά σιγά στην τουαλέτα για να ετοιμαστώ.Φοράω ένα εφαρμοστό φόρεμα που είναι 3 παλάμες πάνω απο το γόνατο και έχει χαμόγελο στην πλάτη.Το φόρεμα έχει μανίκια και είναι γυαλιστερό σαν χρυσο-ασημί.Βάζω τις γόβες μου και αφήνω κάτω το μαλλί μου να πέσει στους ώμους μου.Τέλος βάφομαι απαλά και βάζω το άρωμα μου και βγαίνω έξω.

Μόλις με βλέπει η θεία μου έρχεται και με κάνει μια σβούρα.

<<Είσαι πανέμορφη>>μου λέει.

<<Ευχαριστώ θεία>>της λέω και την φιλάω στο μάγουλο.<<Η τούρτα πού είναι;>>συνεχίζω να λέω.

<<Στο ψυγείο φυσικά.>>μου απαντάει.

Κρύβομαι στην κουζίνα και τον ακούω την φωνή του.Κάτι λέει με την θεία μου και γυρίζει προς την πόρτα για να βγεί έξω.Εκείνη την στιγμή βγαίνω έξω με την τούρτα στα χέρια και αρχίζω να τραγουδάω το happy birthday.Εκείνος γυρίζει απότομα και με κοιτάει έκπληκτος.Αφού σβήνει τα κεράκια και φάγαμε τούρτα,βγαίνουμε έξω για να κάτσουμε στην πόρτα.

<<Ήταν που θα πήγαινες γυμναστήριο...>>μου λέει παιχνιδιάρικα.

<<Ναι και εσύ νόμιζες ότι θα το ξεχνούσα χαζούλη μου>>του λέω και τον κάνω νάζια.

Μετά απο δύο ώρες φεύγω και πάω σπίτι.Ο Σταύρος θα έρθει όταν κλείσει το μαγαζί.

Κάνω ένα μπάνιο και βάζω να δω μια ταινεία μέχρι να έρθει.Ήμουν τόσο κουρασμένει που με πήρε ο ύπνος.

Την άλλη μέρα το πρωί ο Σταύρος πήγε μόνος του στην δουλέια και εγώ ετοιμάζομαι για να πάω αργότερα.Βάζω ένα κολάν μαύρο που απο μπροστά είναι δερμάτινο και ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια μαύρα.Απο πάνω έβαλα μια μπλούζα ράντα,μαύρη, με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ V.Βάφτηκα ελαφρά αλλα ταυτόχρονα σέξυ, τονίζοντας τα χείλη μου με κόκκνο κραγιόν.Ίσιωσα το μαλλί μου και το άφησα κάτω.Τέλος έβαλα το παλτό μου πήρα και την τσάντα μου και ξεκίνησα για το γραφείο.

Πηγαίνω προς το γραφείο μου,περπατόντας ήσυχα στον διάδρομο.Βλέπω ότι ο Σταύρος έχει κατευάσει τα στόρ του γραφείου του.Μμμμ άρα είναι μόνος του και θέλει να ηρεμήσει.Αφήνω στο γραφείο μου το παλτό μου και την τσάντα μου και χτυπάω την πόρτα απο το γραφείο του Σταύρου.Ακούω την φωνή του και μπαίνω μέσα.Κοιτάει κάτι χαρτιά και δεν με έχει δει ακόμα.Κάθομαι στην δερμάτινη πολυθρόνα μπροστά απο το γραφείο του και λέω με σέξυ φωνή.

<<Είχατε πει χτες ότι με θέλετε για μια δουλειά σήμερα.>>Βάζω τα πόδια μου σταυροπόδι μόλις τελειώνω αυτό που θέλω να πώ.Ο Σταύρος πέρνει το βλέμα του απο τα χαρτιά και κοιτάει εμένα.Έχει μείνει με ανοιχτό στόμα και με κοιτάει.

Προσπαθεί να αρθρώσει το όνομα μου αλλά δεν μπορεί.

<<Είστε σίγουρη κυρία Έρη ότι έχουμε κάποια επαγκελματική δουλειά σήμερα;>>μου λέει με ένα βλέμα τόσο σέξυ.

<<Απολύτος>>του απαντάω κάπως ναζιάρηκα και αποφασιστηκά ταυτόχρονα.

Ο Σταύρος σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μου.Στέκεται μπροστά μου και σηκώνομαι κι εγώ.

<<Εεε τότε αφού δεν με χρειάζεστε πάω στο γραφείο μου>>λέω και κάνω να φύγω.Νιώθω δύο χέρια να με πιάνουν και να με γυρίζουν.Τώρα είμαι κολλημένη πάνω στο στήθος του και λίγα εκατοστά απο το να φιλιθούμε.

<<Ποιός σου είπαι ότι δεν σε χρειάζομαι; Σε θέλω πάνω στο γραφείο μου τώρα!!!>>λέει ο Σταύρος και δαγκώνω τα χείλια μου.Υπακούω στην εντολή του και πηγαίνω προς το γραφείο του τραβόντας τον και αυτόν μαζί μου.Τον κολλάω πάνω στο γραφείο και αρχίζω να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο.Σε κάθε κουμπί που άνοιγα, άφηνα και ένα υγρό φιλί πάνω στο στήθος του.Έχει μείνει μόνο με το παντελόνι.Τον αφήνω για λίγο και πάω προς την πόρτα.Την κλειδώνω και κολλάω πάνω της. Δαγκώνω τα χείλη μου και κατευθύνομαι πάλι προς τον Σταύρο.Τον φιλάω στο στόμα παθιασμένα και του ξεκουμπώνω το παντελόνι.Το αφήνω να πέσει απο τα καλογυμνασμένα του πόδια.

<<Έρη μην μου το κάνεις αυτό,σε θέλω εδώ και τώρα.>>λέει αποφασιστηκά σαν να εξαρτάται απο μένα.

<<Είναι το δώρο μου για τα γεννέθλια σου μωρό μου>>λέω και του κλείνω το μάτι.

Με μια κύνηση με ανεβάζει πάνω στο γραφείο του.Ρίχνει όλα τα πράγματα κάτω και αρχίζει να μου βγάζει τα ρούχα.Τώρα είμαι γυμνή μπροστά του και αυτός απο πάνω μου.Βγάζει ένα προφυλακτικό απο το συρτάρι και το φοράει.Μπαίνει μέσα μου χωρίς δεύτερη σκέψει.Μπαινοβγαίνει πολύ γρήγορα και ένα βογκητό μου ξεφεύγει.

........................

Το βράδυ είμαστε αγκαλίτσα στο κρεβάτι και ο Σταύρος μου χαηδεύει τα μαλλιά για να κοιμηθώ.

<<Σ'αγαπώ>>μου λέει και με φιλάει στον λαιμό.

<<Κι εγώ σ'αγαπώ>>του λέω και του σφίγγω το χέρι, έτσι ώστε να κολλήσω το σώμα μου πάνω του.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

748K 28.2K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...
2.4M 179K 86
Έρωτας. Μια λέξη... Ένα πρόσωπο. Και σε εσένα ήρθε κάποιος στο μυαλό σου έτσι; Η Κλόι είναι ένα κορίτσι με παρελθόν. Παρελθόν που μπορεί να την άλλα...
12.7K 1.7K 26
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.
571K 27.4K 69
Τι γίνεται όταν η γονείς σου, σου ετοιμάζουν έναν γάμο, πίσω από την πλάτη σου? Τι γίνεται όταν φτάνεις στα σκαλιά της εκκλησιάς και δεν έχεις δει ού...