Γεννέθλια Σταύρου

3.5K 125 8
                                    

Ο καιρός πέρασε και ήρθε ο χειμώνας.Μαζί με αυτόν, ήρθε και η Μαρία. Μπορώ να πω ότι ηρέμησε λίγο.Οι μήνες πέρασαν σαν νερό και τώρα έχουμε Δεκέμβριο.Αύριο είναι 23 Δεκεμβρίου και ο Σταύρος έχει γεννέθλια.Συνενοήθηκα με την θεία μου να μαζευτούμε και να τον κάνουμε έκπληξη.Όσο για την δικιά μου έκπληξη που του έχω ετοιμάσει νομίζω ότι θα του αρέσει πολύ.Ξέρω πολύ καλά τί θέλει...

Είναι απόγευμα και ο Σταύρος γύρισε απο την δουλεία, εγώ έφυγα νωρίτερα σήμερα.Ακόμα δεν του έχω πει χρόνια πολλά και νομίζω ότι μου κρατάει μούτρα.Η πόρτα ανοίγει και είναι ο Σταύρος.Εγώ σηκώνομαι και πάω να φύγω.

<<Πού πας με τις φόρμες;>>με ρωτάει.

<<Ααα μωρό μου, πάω στο γυμναστήριο.Εσύ τί θα κάνεις;>>ρωτάω.Δεν θα πάω γυμναστήριο στην πραγματικότητα, στο εστιατόριο θα πάω, απλά έπρεπε να βρώ μια καλή δικαιολογία.

<<Καλά μωρό μου εγώ θα κάνω ένα μπάνιο και θα πάω στο εστιατόριο γιατί σήμερα έχει πολύ δουλεία.>>μου απαντάει.Του δίνω ένα πεταχτό φιλί και φεύγω.

Μπαίνω στο μαγαζί και τρέχω σιγά σιγά στην τουαλέτα για να ετοιμαστώ.Φοράω ένα εφαρμοστό φόρεμα που είναι 3 παλάμες πάνω απο το γόνατο και έχει χαμόγελο στην πλάτη.Το φόρεμα έχει μανίκια και είναι γυαλιστερό σαν χρυσο-ασημί.Βάζω τις γόβες μου και αφήνω κάτω το μαλλί μου να πέσει στους ώμους μου.Τέλος βάφομαι απαλά και βάζω το άρωμα μου και βγαίνω έξω.

Μόλις με βλέπει η θεία μου έρχεται και με κάνει μια σβούρα.

<<Είσαι πανέμορφη>>μου λέει.

<<Ευχαριστώ θεία>>της λέω και την φιλάω στο μάγουλο.<<Η τούρτα πού είναι;>>συνεχίζω να λέω.

<<Στο ψυγείο φυσικά.>>μου απαντάει.

Κρύβομαι στην κουζίνα και τον ακούω την φωνή του.Κάτι λέει με την θεία μου και γυρίζει προς την πόρτα για να βγεί έξω.Εκείνη την στιγμή βγαίνω έξω με την τούρτα στα χέρια και αρχίζω να τραγουδάω το happy birthday.Εκείνος γυρίζει απότομα και με κοιτάει έκπληκτος.Αφού σβήνει τα κεράκια και φάγαμε τούρτα,βγαίνουμε έξω για να κάτσουμε στην πόρτα.

<<Ήταν που θα πήγαινες γυμναστήριο...>>μου λέει παιχνιδιάρικα.

<<Ναι και εσύ νόμιζες ότι θα το ξεχνούσα χαζούλη μου>>του λέω και τον κάνω νάζια.

Μετά απο δύο ώρες φεύγω και πάω σπίτι.Ο Σταύρος θα έρθει όταν κλείσει το μαγαζί.

Κάνω ένα μπάνιο και βάζω να δω μια ταινεία μέχρι να έρθει.Ήμουν τόσο κουρασμένει που με πήρε ο ύπνος.

Κρυφό μου πάθοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα