Η αγγελία.

4K 135 6
                                    

Σήμερα το πρωί ξύπνησα άκεφη.Πονάν τα πόδια μου.Σήμερα δεν θα βάλω τακούνια.Μπαίνω και κάνω ένα μπάνιο.Ανοίγω την ντουλάπα και βάζω ένα μαύρο σολίνα τζιν,ένα στράπλες σουτιέν μαύρο και απο πάνω μια μπορντό αμάνικη μπλούζα και τα μπορντό μου vans με τα μαύρα κορδόνια.Πιάνω τα μαλλιά μου κοτσίδα και βάφομαι απαλά.Βάζω την κολώνια μου και πέρνω την μαύρη τσάντα μου.Βάζω και το μπορντό κραγιόν μου που δεν βγαίνει παρά μόνο με ιδική κρέμα.Κατευαίνω κάτω για να φάω πρωινό.Κάθομαι και τρώω ένα κρουασάν και πίνω ένα χυμό πορτοκάλι.

Μπαίνουμε εγώ και ο Σταύρος στο γραφείο.

<<Έλα λίγο στο γραφείο μου>>λέει ο Σταύρος.

Μπαίνω στο γραφείο του και μου κάνει νόημα να κάτσω.

<<Χρειαζόμαστε μια καινούργεια διαφήμισει που θα φέρει κέρδος στην εταιρία.>>μου λέει.

<<Άστο επάνω μου>>του λέω.

Σηκώνετε και έρχετε μαζί μου μέχρι το γραφείο μου.

<<Λοιπόν,αυτό είναι το καινούργειο σου γραφείο.Σε μισή ώρα θα έρθει ο καινουργειος σταθερός υπολογιστής σου της apple.Θα τον στήσουν και θα ξεκινήσεις την δουλειά.>>μου λέει.

<<Μάλιστα αφεντηκό.>>λέω και του κλείνω το μάτι.

<<Μην με κολάζεις και είμαστε στο γραφείο.>>λέει.

<<Πάμε στην κουζίνα να πιούμε κανένακαφέ.>>του λέω.

Μπάινουμε στην κουζίνα και ο Σταύρος μου βάζει καφέ.Καθόμαστε και μηλάμε για την διαφήμιση κανένα μισάωρο.Μπαίνω στο γραφείο μου και ο υπολογιστής είναι έτοιμος.Τον ανοίγω και ξεκινάω να δουλεύω.Μετά απο 4 ώρες δουλειάς νιώθω εξαντλημένη.Μπαίνω στο γραφείο του Σταύρου.Μιλάει στο τηλέφωνο.Περιμένω να τελειώσει.Παρατηρώ μια εφημερίδα πάνω στο γραφείο του.Βλέπω μια αγγελία και ξεκινάω να την διαβάζω.Λέει :

''Ζητήτε πτυχιούχος βιολιού για τα πρώτα βιολιά της κρατικής ορχήστας της Νέας Υόρκης.''

Αρπάζω την εφημερίδα στα χέρια μου.Ο Σταύρος έχει κλήσει το τηλέφωνο.

<<Φεύγω για το σπίτι.Πάω να πάρω το βιολί μου και να περάσεις να με πάρεις απο το σπίτι και να με πάς εκεί.>>λέω και του δίχνω την διεύθηνση της αγγελίας.

<<Θα σε πάω σπίτι τώρα και θα σε περιμένω να κατεύεις.>>λέει.

Μπαίνω στο σπίτι και τρέχω στο δωμάτιο.Πέρνω το βιολί μου και πηγαίνω στο δωμάτιο του Σταύρου.Πάω στο μπάνιο του και ψάχνω για την κολώνια του.Είναι η Million της Paco Rabanne.

Κατευαίνω και μπαίνω στο αμάξι.

Έχω φτάσει στην πρόβα και περιμένω την σειρά μου.Σε δύο άτομα είμαι εγώ.

Παρουσιάζω το πτυχίο μου και ξεκινάω να παίζω την 5th Air Varie του Dancla.

Θα με ειδοποιήσουν όταν θα αποφασίσουν.Φεύγω στο σπίτι με τα πόδια.Περνάω απο ένα εμπορικό και μπαίνω μέσα.Στα χέρια μου κρατάω την κολώνια του Σταύρου.

Πριν μπώ μέσα στο σπίτι κρύβω την κολώνια μέσα στην τσάντα μου.

Κάθομαι στο σαλόνι με όλους και συζητάμε.Μετά απο μία ώρα πηγαίνω για ύπνο εξαντλημένη.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΞΑΙΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Κρυφό μου πάθοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα