Just friends

By lachy_to

273K 8.1K 490

Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' с... More

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20
A.N
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
Глава 26 🔞
More
Глава 2
⚠️Глава 3🔞⚠️
Глава 4
Глава 5
Глава 6 🔞
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Forever
Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
~A.N•10 хиляди!!!~
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13(последна)
~A•N~
Epilogue

Глава 1🔞

5.7K 161 9
By lachy_to

⚠️ ВНИМАНИЕ! В главата има смут! Четете на ваша отговорност. ⚠️

~3 месеца по-късно~

С Кам излизахме вече три месеца. Бях на седмото небе. Не само, че това беше най-дългата връзка в живота ми, но и най-хубавата, която съм имала... не че съм имала много де...

Винаги,когато бях с Кам, се чувствах щастлива и защитена. Той беше толкова мил и добър и ме караше да се усмихвам и смея, така както никой досега не го беше правил.

Когато го виждах, засиявах и усмивка грейваше на лицето ми. Щом задържеше погледът ми със своя се чувствах сякаш на света няма друг освен нас двамата.

Ходехме заедно на лекции, по купони и вече толкова често спях у тях, че имах цял ред в гардероба му с мои дрехи.

Един ден имахме среща с Кам. Когато излязох от сградата с общежитията, видях Кам, Джордан и Маркъс да си говорят. Първоначално не ми се стори странно, когато видях как Джордан се хвърли в прегръдката на Маркъс.

Зад гърба и', обаче, Кам и Маркъс си дадоха ямрук и усмивка засия на лицето и на двамата. Джордан пусна Маркъс и започна да ми маха щастливо.

Явно вървях твърде бавно, тъй като тя се затича и ме прегърна, задушавайки ме в голяма и дълга прегръдка. Когато най-сетне успях да си поема дъх, тя се разкрещя.

- Рооооуууууз! Ако знаеш какво стана!!! - тя ми се нахвърли пак.

- Еха! Ъм... Не знам какво е, но щом те прави толкова щастлива... нямам търпение да го чуя.

- Ами... - иззад гърба и' се появиха Кам и Маркъс, като и двамата обвиха талиите ни с ръка.

- Хайде, Роуз. Закъсняваме.

- Оу, ъм.. но Джордан тъкмо щеше да ми казва нещо.

- Не. Няма проблем. Ще ти кажа после. - тя се ухили и намигна, но не на мен, а на Кам. Повдигнах вежда, но не казах нищо.

Качихме се в колата на Кам и той потегли. За разлика от обичайните ни срещи, този път той ме закара у тях. Винаги бяхме навън, но днес явно не.

- Хайде! - подкани ме той, хвана ме за ръката и тръгнахме нагоре.

Отключи ми вратата и ме пусна първа. Ахнах. Целия под беше обсипан с листенца от червена роза. Пътечката водеше към кухнята. Ахнах, а той само ме поведе по нея.

В кухнята имаше маса, в центъра на която имаше букет от рози, сложени във ваза. Единствената светлина в стаята идваше от запалрните свещи, които създаваха една наистина романтична атмосфера. Той ме настани на стола и седна срещу мен.

В чинията пред мен пак имаше спагети, като на първата ни среща.

- Роуз, аз искам да те попитам нещо. - срещнах разтревожения му поглед.

Протегнах ръка и хванах неговата. Усмихнах му се окуражително. Той сведе поглед към ръцете ни. Той продължи.

- Днес стават точно три месеца от първата ни среща. И аз чувствам сякаш, че живота ми преди тези месеци е бил пуст... празен. Ти ме допълваш и ме правиш щастлив. - пое си въздух и впи поглед в мен. - Опитвам се да кажа, че.... аз те обичам, Роуз.

Поех си рязко въздух и по бузата ми се търкулна една сълза. Камерън се стъписа, пусна ръката ми и на лицето му се появни тъжна усмивка.

- Знаех си, че не би обикнала такъв като мен. Аз... - изправих се и спрях думите му с целувка.

Седнах в скута му, залепих тялото си до неговото и вплетох пръсти в косата му. Погледнах го в очите.

- И аз те обичам, Кам! - казах и пак го целунах.

Усетих шока му, но после той започна да отвръща със същата страст на целувката ми, каквато и аз му давах. Рязко се изправи и ме завъртя във въздуха.
🔞
Подпря ме на стената и докато се гледахме между нас хвърчаха искри. Явно и той ги усети. Зацелувахме се с още повече страст. Ръката му мина на бедрото ми и повдигна крака ми, слагайки го на кръста си. Обвих го с ръце и крака, а той ме понесе към спалнята.

От време на време пак имаше такива изблици на страст помежду ни, но никога не стигайме до спалнята. Е, не и този път. Аз го исках. Исках го по всеки възможен начин. По начинат, по който ме гледаше знаех, че и той ме иска.

Остави ме да стъпя до леглото му. Отдръчна се и потхвана ръба на блузата ми. Погледна ме в очите.

- Сигурна ли си?

- Да! - отвърнах и му помогнах да я съблече.

Свалих и неговата и прокарах ръка по мускулестото му тяло. Прехапах долната си устна и го погледнах в очите. Неговите бяха потъмнели от възбуда. Придърпа ме към себе си и ме целуна. Продължи към врата ми и когато го засмука, тих стон се изплъзна през устните ми.

- Толкова си красива. - прошепна в ухото ми и захапа мекото леко.

Легнахме на леглото, а той продължи да целува тялото ми. Когато стигна до гърдите ми, ме погледна. Надигнах се леко и разкопчах сутиена си. Свалих го и го хвърлих някъде на пода. Легнах и го погледнах. Той стоеше и гледаше сякаш в шок.

После сякаш в очите му пламна огън. Той ги обхвана с големите си длани и ги стисна нежно.

- Как перфектно пълнят ръцете ми! - въздъхна, а аз се изчервих.

След като им обърна достатъчно внимание и аз повече не можех да чакам, спуснах ръцете си кум дънките му. Разкопчах колана му и ги свалих, оставяйки го само по боксерки. Внезапно той ми се ухили.

- Бебчо, мисля, че си твърде облечена! - ухили ми се той и направи пътека от целувки чак до ръба на бялата ми пола.

Свали я нежно и я захвърли при купчината с останалите дрехи. Надигнах се и го придърпах да се целунем. Обвих го с крака докато се целувахме и почувствах ерекцията му. Стон излезе от устните ми и отекна дълбоко в него. Това му предостави шанса да пъхне езика си в устата ми.

Целувахме се така незнайно колко, но аз не можех да чакам повече. Отдръпнах се. Той ме погледна изненадано. Свалих му боксерките и прехапах устни. "О, Боже! Колко е голям!" Явно на лицето ми се бе изписал вътрешният ми шок.

- Роуз, - той сложи ръка под брадичката ми и повдигна лицето ми, така че да го погледна. - можем да спрем, ако искаш. Само кажи и ще спрем.

- Не! Аз те искам Кам! - прошепнах, засрамена и изчервена.

Той се усмихна, целуна ме, като ме бутна да легна. Свали ми бикините и се протегна към нощното шкафче. Изкара презерватив от там и си го сложи.

- Готова?

- Да! - казах и пак го целунах.

В началото много болеше. Разбира се аз знаех, че ще ме боли, но смятам че си струваше. И това не беше нищо в сравнение с това, което бях чувала пт всичките си познати. Ние не правехме само секс. Ние се любехме. С всяка част от тялото си знаех, че това между нас е любов, която никога няма да приключи.

След като всичко свърши се чувствах адски изтощена. Заспах на гърдите му, като той ме бе прегърнал и бях сигурна в този миг, че никога няма да ме пусне.

~A.N.~
Здравейте! Съжалявам, че не съм пускала от известен период, но реших, че ще е хубаво да има пауза между двете книги.

Надявам се главата да ви е харесала. Гласувайте и коментирайте. Обичам ви!💗💗💓

Благодаря, че четете историята ми! ❤❤❤

Continue Reading

You'll Also Like

11.9K 608 51
••• "-𝙔𝙤𝙪'𝙧𝙚 𝙢𝙞𝙣𝙚.-𝙝𝙚 𝙬𝙝𝙞𝙨𝙥𝙚𝙧𝙚𝙙-𝙊𝙣𝙡𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙚. 𝘿𝙤 𝙣𝙤𝙩 𝙛𝙤𝙧𝙜𝙚𝙩 𝙞𝙩. 𝙃𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙞𝙘𝙚 𝙬𝙖𝙨 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥...
136K 8.9K 73
Лесно е да убиеш, но е трудно да живееш след това. Лесно е да преследваш, но е трудно да спреш. Дори смелите стигат до разруха, когато бъдат показа...
23.5K 1.6K 43
Тя не помни нищо. Тяхната първа среща,целувка,първият път, в който той и купи цветя,първата им спречка заедно. Тя дори не помни кой е той...Тя е забр...
111K 4.1K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...