Глава 10

3.5K 100 12
                                    

Когато се събудих, нямах никакво желание да ставам. Завъртях се на другата страна. Очаквах да съм сама, тъй като щом слънцето грееше Кам сигурно вече беше излязал да бяга. За моя изненада, когато се обърнах, топлят дъх на Кам заля лицето ми. Отворих леко едното си око и видях, че той още спеше. Сгуших се в гърдите му и се опитах да заспя пак.

След известно време осъзнах, че явно няма да стане. Вече бях абсолютно будна и може да звучи егоистично, но не исках да съм будна сама.

- Кам! - прошепнах - Кам!

Още няколко пъти се опитах, а после ми хрумна друга идея. Целунах го. Когато се отдръпнах, той разтърка лице и се усмихна, без да отваря очи.

- Ммм... дано да ти стане навик да ме събуждаш така! - ухили се той и ме придърпа към себе си.

Почти цяла сутрин прекарахме сгушени в леглото, казвайки си, че се обичаме и говорейки си за абсолютно всичко, без някаква конкретна тема.

За жалост нямаше как да продължи вечно. Малко преди обяд вече бяхме облечени и излизахме от апартамента. Аз бях на обяд с майка му, а Кам, тъй като беше пропуснал редовната си тренировка, за да се излежава с мен, сега отиваше на фитнес.

Обяда с майка му мина чудесно. Тя ми разказа за излизането си вчера вечерта и заяви, че днешните дискотеки не били толкова добри колкото преди. Само се изкикотих. След като се наобядвахме, отидохме на пазар за дрехи. Тя ми помогна да си избера рокля за партито довечера. Беше черна и много елегантна, но и секси едновременно. Надявах се, че Кам ще я хареса.

Когато се прибрах, се обадих на Джордан

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Когато се прибрах, се обадих на Джордан. Тя каза, че плановете на Маркъс са отпаднали и ме помоли да го вземе. Съгласих се. Така аз можех да взема Кам. Той още не се беше върнал. Три часа във фитнеса бяха твърде много, поне според мен.

Взех си душ. Облякох роклята, направих си грим и прическа. Стоях пред огледалото, обута с високи токчета, когато Кам влезе.

Just friendsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora