Just friends

נכתב על ידי lachy_to

273K 8.1K 490

Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' с... עוד

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20
A.N
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
More
Глава 1🔞
Глава 2
⚠️Глава 3🔞⚠️
Глава 4
Глава 5
Глава 6 🔞
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Forever
Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
~A.N•10 хиляди!!!~
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13(последна)
~A•N~
Epilogue

Глава 26 🔞

6.4K 170 5
נכתב על ידי lachy_to

🔞ВНИМАНИЕ!!! В ТАЗИ ГЛАВА ЩЕ ИМА ЧАСТИЧЕН СМУТ!!! Четете на своя отговорност.🔞

Когато седнахме на тревата той отвори кошницата и изкара два подноса, похлупени с кръгъл капак. Отвори го и направо ми потекоха лигите. На чиния бяха сервирани спагети болинезе и от тях излизаше пара. Стоях ококорена и гледах чинията.

- Не занех каква храна обичаш и за това реших да заложа на сигурно. - той замълча и ме погледна. - Да не би да не обичаш?! Ох, знаех си, че нещо ще объркам. Ох! - започна да прокарва нервно ръка през косата си. Изправи се и започна да крачи наляво, надясно и да ругае.

- Камерън! - изправих се и го хванах за ръката. - Успокой се! И най-важното СПРИ ДА СИ ВТЪЛПЯВАШ НЕЩА, КОИТО НЕ СЪМ КАЗАЛА! - казах сериозно и го погледнах в очите. Поех си дълбоко въздух и продължих. - Много обичам спагети. Това ми е едно от най-любимите яденета след шоколада, разбира се! - изкикотих се.

Той ми се усмихна и ме придърпа към себе си. Прегърна ме силно, притискайки ме към гърдите си. Зарови нос в косата ми и вдиша дълбоко. Повдигнах глава и облизах устни. Направих го главно, защото бях гладна, но той явно реши друго. Приближи лице към моето и ме целуна. В началото бях леко скована, но след като се усетих веднага вплетох пръсти в косата му и я подръпнах. Той издаде стон, когато я подръпнах по-силно.

Когато се разделихме, той дишаше по-тежко от мен. Усмихнах се. Вече знаех едно негово слабо място. Хвана ме пак за ръката и седнахме да ядем.

Докато ядяхме си говорехме за живота си преди университета.

- Разкажи ми за семейството си. - каза Кам.

- Ъм... - преглътнах шумно.

- Какво има?

- Ами аз... не ми се говори за това - казах тихо и погледнах встрани.

- Оу... извинявай Роуз. Не исках да те разтроя. - каза той и ме хвана нежно за ръката.

- Не е това. Просто ме е срам - казах и се обърнах към него. Той ми се усмихна нежно и ме придърпа към гърдите си.

Долепи гърба ми към гърдите си и ме обви с ръце. Мълчахме така поне десет минути.

- Яде ли ти се десерт? - попита ме той и усетих усмивката

- Ъм, зависи какъв. - изкикотих се.

Той се размърда иззад мен и изкара от кошницата кутия пълна с ягоди, покрити с шоколад.

Веднага подскочих и облизах устни. Той ми се изсмя и извади една ягода. Подаде ми я в устата и като се гледахме в очите, аз отхапах. Преглътнах и издадих звук от удоволствие.

След един час се стъмни и Кам ме придърпа да легнем. Гледахме звездите и се държахме за ръце. Погледнахме се и между нас се появи привличане. Той се приведе и ме целуна.

След малко се озова отгоре ми. Ръцете ми бяха в косата му и я подръпваха, както преди. Той отново изстена и без да иска бутна хълбоците си в моите. Изстенах неволно. Ококорих се и после осъзнах, че той явно се беше възбудил твърде много.Той се смути и слезе от мен. Изчервих се и отметнах коса назад.

- Е... ъм... искаш ли да тръгваме? - попита той все още смутен. Кимнах му, прибрахме всичко в кошницата и тръгнахме.

Докато пътувахме таеше пълна тишина. Той първи проговори.

- Искаш ли тази вечер да останеш да преспиш в моя апартамент?

Погледнах го смаяно и преглътнах шумно.

- Какво?... Ох, Роуз! Все едно не си оставала преди.

- Прав си. Просто това е първият път, в който ме каниш... официално - казах аз с лека пауза.

- Е, искаш ли? - попита пак той.

- Ъм... да. - усмихнахме се един на друг и после пак замълчахме.

Когато влязохме в апартамента му, всичко се чувстваше някак различно. Сякаш между нас целият въздух беше наелектризиран. Той отиде в стаята си, а аз влязох в банята да си измия лицето.

Той стоеше на леглото и когато влязох, втренчи поглед в мен. Когато срещнахме погледи и никой не отклони очи, сякаш имаше такова привличане, че направо ме тласкаше към него.
🔞
Той се изправи и бавно дойде до мен. Обви талията ми и ме придърпа към себе си. Поех си рязко въздух, когато слабините ни се докоснаха. Той се приведе и започнахме да се целуваме.

Този път аз направих първата крачка. Побутнах го към леглото и когато той седна, аз се настаних в скута му, като краката ми бяха от двете му страни. Той вплете пръсти в косите ми и я събра на опашка. Дръпна я назад и оголи врата ми. Когато го засмука, аз изскимтях и размърдах хълбоци. Тъй като бях с пола имах оше по-силно усещане за възбудата си.

Както и за неговата. Дънките му сякаш щяха да се пръснат и когато без да искам се отърках в ципа му и двамата изстенахме.

Зацелувах го пак и хванах края на тениската му. Свалих я и я захвърлих някъде зад мен. Отлепих устни от неговите, за да си поема дъх. Погледнах надолу и когато видях плочките на корема му, облизах устни.

Погледнах го в очите и прокарах ръка по тях и надолу. Лешниковите му очи сякаш потъмняха. Но когато ръката ми стигна до ципа на дънките му, той ме хвана за китката и ме спря.

- Роуз! Сигурна ли си, че го искаш?

Аз го погледнах в очите и видях истинското притеснение в очите му. Усмихнах му се и с уверени движения махнах тениската си.

Очите му станаха направо черни, когато видя дантеления ми сутиен. Вдигна предпазливо ръце, но преди да ги докосне ме погледна, сякаш искаше разрешение. Кимнах му и той ги сложи от външната страна на сутиена ми.

Прокара палец около зърната ми и те опънаха материята, втвърдявайки се. Изстенах. Той стана от леглото, вдигайки ме. Положи ме на леглото и се надвеси над мен. Свали ми сутиена и ме зацелува от устните чак до гърдите. Спря там, доставяйки ми още удоволствие с опитната си уста.

Когато и двамата бяхме чисто голи и напълно готови, той спря. Погледна ме в очите притеснено.

- Готова ли си? - попита той.
🔞
И тогава се събудих. Бях положила глава на гърдите на Кам. Той ме беше прегърнал и ме държеше притисната към себе си. Дишах тежко.

Надигнах се. Той така спокойно спеше. Целунах го по бузата и тръгнах да ставам. Ръцете му се стегнаха около мен и ме задържаха при него. Изкикотих се, когато зарови глава във врата ми и вдиша.

- Добро утро. Извинявай, че те събудих.

- Добро утро, красавице! - отвърна той и ме целуна. - Какво ти се прави днес?

- Не знам. Какво предлагаш?

~6 месеца по-късно~

- Не е това, което си мислиш! - изкрещя той.

- Няма какво да мисля! Аз видях с очите си какво правихте с нея.

Обърнах се и забързах към изхода. Той ме хвана за ръката.

- Не си отивай! Остави ме да ти обясня.

Погледнах го със сълзи в очите. Издърпах ръката си и избягах. Как можа Камерън?!

~A.N.~
Здравейте. Това е последната глава от първата книга. Ще има и втора и в зависимост от това колко е дълга, може да има и трета.

Сигурно скоро ще започна да пускам новите глави. Ще ги пиша тук.

Благодаря, че четете книгата ми! ❤❤❤

המשך קריאה

You'll Also Like

2.3K 183 28
- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майната ти! Виновен си, колкото и мен, дори...
273K 8.1K 55
Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' се променя, но най-голямата промяна настъ...
11.9K 608 51
••• "-𝙔𝙤𝙪'𝙧𝙚 𝙢𝙞𝙣𝙚.-𝙝𝙚 𝙬𝙝𝙞𝙨𝙥𝙚𝙧𝙚𝙙-𝙊𝙣𝙡𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙚. 𝘿𝙤 𝙣𝙤𝙩 𝙛𝙤𝙧𝙜𝙚𝙩 𝙞𝙩. 𝙃𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙞𝙘𝙚 𝙬𝙖𝙨 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥...
14.8K 828 42
...