UNFORGETTBLE ONE NIGHT STAND

By Didi20dreamer

320 13 6

Două surori+doi prieteni+o noapte+un club. Poate fi o aventură cu un necunoscut o mare greseala? Poate duce l... More

Prezentare
DE CE NU VREAU O RELATIE!
Clubareala
Înapoi în România
Cum sa te uit?
Buna, papusa!
Prima zi de facultate
Ne intalnim din nou!

One night stand in San Diego

41 1 0
By Didi20dreamer

Mira Pov.

Blondo-satenul ala cu ochii aia albastri superbi incepe sa intreaca orice masura. Deja ma calca pe nervi. Oare chiar are impresia ca o sa ii pic in plasa asa usor?! Nu neg ca ma atrage, dar de la o simpla atractie pana la a ajunge cu el in pat e cale lunga. E destul de insistent, dar am eu grija sa il trimit la plimbare de fiecare data.

-Unde ti-e mintea?ma intreaba Maia asezandu-se langa mine pe canapea.

-Nu crezi ca ar fi cazul sa plecam?ii spun in speranta ca nu va refuza,dar...

-Aa,nuu! Abia am venit. De ce vrei sa plecam? Credeam ca te distrezi.

Ma distram. Asta inainte sa vina blondo-satenul sa ma enerveze. Dar nu ii pot spune Maiei asta pentru ca nu vreau sa ii stric distractia. Nici eu nu intelg de ce ma enerveaza tipul asa de tare. Probabil din cauza arogantei lui, e pur si simplu prea plin de sine.

-Ma distrez, doar ca sunt si putin obosita si nu uita ca maine la 12 avem avionul,deci...

-12,Mira,12. Stai calma, nu il vom pierde. Iti promit ca nu mai stam mult,imi spune si dispare iar.

-Ok,spun semi-multumita si ma fac mai confortabila. Nu am de gand sa mai dansez in seara asta. Vreau doar sa imi savurez mojito-ul linistita. Doar ca nu intotdeauna iti reuseste ceea ce iti propui, si se pare ca nici mie nu imi reuseste mica "refugiere" de ceilalti. Observ ca un tip bine facut isi face aparitia in fotoliul de piele din fata mea. Ma priveste cu un zambet pervers si ma analizeaza din cap pana-n picioare. Ma simt dezbracata si violata deja de privirea lui. Scarbosul si libidinosul. Dar nici eu nu ma las. Afisez cea mai scarbita fata pe care o pot face si ii infrunt privirea. E de doua ori cat mine, brunet cu barba , imbracat intr-o camasa alba si blugi negri. Nu prea are gusturi la haine din cate observ. Se pare ca nici fata mea scarbita nu il deranjeaza pentru ca inainteaza spre mine. "Nici sa nu te gandesti incerc" sa ii spun din priviri, dar nu functioneaza. Salvarea mea e Aexia care vine si ma ia de mana indepartandu-se cat mai departe de tip. Fir-ar, mi-am uitat mojito-ul acolo!

-Scarba nenorocita!spun cu voce tare se pare pentru ca Alexia incepe sa rada. Nu mai rade,o atentionez. Daca nu veneai, cred ca sarea pe mine.

-Bine ca l-am vazut la timp. A mai incercat asta cu cateva fete in seara asta din cate am observat. Toate l-au trimis unde ii e locul,la dracu',imi spune blonda zambind si ma molipseste si pe mine.

-Multumesc,ii spune.

In boxe se aude o melodie regge. Imi suna cunoscuta. Bailame, cum sa nu o stiu cand eu iubesc melodiile regge. In sfarsit ma pot misca si eu cum trebuie. Un zambet imens imi apare pe fata si ma las prada ritmului latino. Alexia e in fata mea, iar Maia in stanga mea. Atat timp cat sunt ele pe langa mine nu imi fac griji ca vreun libidinos m-ar putea atinge sau ar incerca altceva. Stim sa ne aparam intre noi. Alexia ne e ca o sora si se considera datoare fata de noi pentru ca am scapat-o, oarecum, de un viol,chiar din partea iubitului ei. De atunci am invatat ca daca nu ne aparam atat singure cat si intre noi, nu o va face nimeni. Incep sa ma simt din nou bine. Ma bucur ca Maia nu a fost de-acord sa plecam. Ma simt atat de relaxata si simt ca plutesc pe ritmul melodiei, dar visul meu nu dureaza mult pentru ca simt cum doua brate,mult mai solide decat ale mele, imi infrasoara talia. Incerc sa il desprind de mine si nu reusesc. Ma uit la Alexia, dar blonda nu zice nimic, ci doar are un zambet tamp pe fata. Maia mea, plecase cu cinci minute inainte la baie. Cine e in spatele meu? Alexia dispare imediat si ea. Grozav, acum sunt singura cu nu stiu ce betiv care asteapta sa mi-o traga. Dar, de ce a plecat Ale? Nu m-ar lasa singura cu un nebun. Sau da?! Incerc sa ma intorc sa ii vad fata nebunului, dar nu reusesc. "O sa iti rup bratele astea cand scap", ma gandesc tragandu-ma de langa el si mai tare. Dar...nimic.

-Iubito,doar n-aveai de gand sa dansezi singura,imi spune strainul din spatele meu. Ma opresc din lupta cu bratele lui. Blondo-satenul! Ti s-a aprins in sfarsit beculetul Mira.

-Tu!,spun reusind sa ma intorc cu fata la el, insa mainile lui tot poposeau pe talia mea. Da-mi drumul sau nu stiu ce iti fac!,ii spun pe un ton cat mai amenintator. Zambeste. E atat de frumos cand zambeste, dar nu, nu trebuie sa imi pierd capul. Se apleaca spre mine usor incercand sa ma sarute, dar imi intorc capul. Se multumeste cu un sarut,destul de lung, pe gat. "Sunt praf", ma gandesc in timp ce se indeparteaza usor de mine. Nu imi mai spue nimic, ci doar ma priveste. Oare ce o fi in mintea lui acum?! "Mira proasto, ce sa fie? Ti-o trage in toate pozitiile. Crezi ca vrea altecva?" Constiinta ma readuce la realitate. Normal ca asta vrea. Doar nu vrea sa ma ia de nevasta. Dar oare eu nu vreau asta? Oare nu vreau sa imi atinga tot corupul exact cu face acum cu spatele. Imi deseneaza cercuri pe umeri,pe bustiera, pe coloana, peste tot. Simt ca ma topesc. Ce naiba mi-a facut? Nici nu ma sunt in stare sa scot o vorba. Asta nu sunt eu. Refuz sa cred ca pot fi atat de vulnerabila in fata unui baiat. Dar...nu pot, pur si simplu nu pot sa il desprind de mine si sa ii dau doua palme.

-Imi place parfumul tau,imi spune plasandu-mi inca un sarut pe gat.

-Mhm,e tot ce pot raspunde. Corpul si mintea mea sunt acum separate. Respiratia lui fierbite pe gatul meu ma face sa vreau mai mult. Involuntar, sau nu, imi asez mainile in jurul gatului sau si imi lipesc fruntea de a lui. Zambeste multumit. E incredibil cat de repede am trecut de la o stare la alta. Acum jumatate de ora voiam sa plec din club din cauza lui, iar acum nu ma mai pot dezlipi de el.

-Ce-mi faci?,intreb fara sa vreau cu voce tare. Imediat ce realizez ca am zis cu voce tare imi musc limba si imi las capul in jos. Proasta sunt, foarte proasta.

-Nimic din ce nu-ti place,imi raspunde si imi ridica usor capul. Din nou ochii aia albastri. Ard! Nu stiu daca el vede asta, dar nici nu imi pasa. Vulenrabila, nevulnerabila, corpul meu langa al lui,arde. Ma priveste pret de cateva secunde, analizandu-ma. Deschid gura sa ii spun sa ma lase, dar nu mai am timp. Sunt acaparata intr-un sarut disperat, plin de pasiune. Nici nu ma gandesc sa fac pe inabordalila acum si sa nu ii raspund. De cand asteptam momentul asta. Ma saruta de parca asta ar fi ultimul lucru pe care l-ar putea face si ma lipeste de el pana la refuz. Ne desprindem usor ,amandoi fiind dornici dupa mai mult. Inca sunt lipita de el, lucru care imi place la nebunie. As vrea sa ii pot spune s ma lase si sa se duca drcau', dar...imi place prea mult prezenta lui. Corpul lui e ca un magnet pentru mine.

-Te vreau toata!,imi sopteste usor si ma saruta din nou palmele lui strecurandu-se in buzunarele de la spate ale jeansilor mei. Ce-ar trebui sa ii raspund? Si eu il vreau,dar...

-Si eu!raspund scurt si imi dau o palma mintala.Se uita surprins la mine. Mda,ce pot sa spun...nici eu nu ma asteptam sa ii zic asta unui tip intr-un club dupa 3 ore. Nici macar nu-s beata. Poate atunci as mai avea o scuza. Nu mai asteapta sa zic nimic si ma prinde de mana. Observ ca ne indreptam spre iesirea din club. E clar ca va fi o noapte lunga. Dupa vreo 15 minute de mers cu masina, in care niciunul nu a scos un cuvant si doar ne mai aruncam priviri, am ajuns in fata unei cladiri cu 20 de etaje. In mod neastepat, ma ia de mana din nou, si intram in cladire. Urcam pana la etajul 15. Se pare ca ii place sa stea la inaltime. Ajungem intr-un apartament destul de mare. Oare locuieste singur? Sper. N-as vrea sa dau nas in nas cu maica-sa sau altcineva.

-Vrei sa bei ceva?,ma intreaba in timp ce eu ma holbez la apartament.

-Vin.Rosu.rasound sec.

-Ok,spune si dispare in bucatarie,cred, iar eu ma fac confortabila pe o canapea. Nu dureaza mult si apare cu doua pahare si o sticla de vin. Inteligent, o desface in fata mea. Macar asa ma asigur ca nu o sa fac nimic din ce nu vreau. Niciunul nu spune nimic. Linistea asta incepe sa ma enerveze. Imi termin rapid paharul , din cauza emotiilor si gandurilor "mirifice" care imi strabat corpul, si vreau sa imi mai torn unul dar ma opreste.

-Nu te vreau beata,imi spune.

-Dar cum ma vrei?spun cu un zambet timid di privindu-l in ochi. Eu timida...clar innebunesc.

-Asa cum esti acum, spune si ma saruta din nou lasandu-se usor peste mine. Imi saruta fiecare particica a corpului, iar hainele mele zboara una cate una cu ale lui. Buzele lui le devoreaza pe ale mele, iar mainile sale imi exploreaza tot corpul. Baiatul asta ma innebuneste. Corpul lui pare perfect pentru al meu. Ma priveste usor printre saruturi, parand confuz. Ce se intampla?

-Esti sigura?,ma intreaba oprindu-se. Prefer sa nu ii raspund si il trag din nou intr-un sarut lung.Dar gandurile tot nu-mi dau pace. Doamne, ce fac? "Nimic din ce nu-ti place", imi apare raspunsul lui in mine. Si exact asa e. Hotarasc sa las intrebarile, gandurile, totul departe si decid sa ma las prada sentimentelor pentru strainul de deasupra mea care e ca un drog pentru mine in momentul asta. Am nevoie de el. Nu-mi pasa de ziua de maine sau daca o sa regret dimineata. One nigh stand n-a omorat pe nimeni pana la urma, nu? Si nu ar fi prima data cand am o aventura de-o noapte, dar e prima cu un tip pe care l-am cunoscut de cateva ore si pe care nici nu stiu cum il cheama. Plus ca e mai bine asa, fara sentimente, indragosteala, tradari, iubire si alte chestii de-astea.

Unii ar considera probabil ca sunt o curva, dar nu sunt. Daca nu vreau o relatie si ma rezum doar la placere, nu inseamna ca sunt curva. Cel putin nu din punctul meu de vedre. E mai mult o frica interioara, frica de a nu fi din nou umilita si tradata in ultimul hal din nou. Plus ca o curva se ofera mai multor barbati pe bani. Eu una nu asta fac. Da, am avut cateva aventuri de cand m-am despartit de fostul, dar nu cat o prostituata. In niciun caz nu sunt o femeie de genul si ma dor enorm vorbele scoase pe la faculatate, cum ca oricine ma poate avea, dar nu las sa se vada asta. In fata lor eu sunt nepasatoare. Indiferenta doare cel mai mult.Si nimeni nu are curaj sa imi spuna ceva de rau in fata.





Un nou capitol. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale. Il voi edita. Momentan nu am avut timp. Multumesc ca ai citit. Daca ti-a placut macar putin, acorda-mi un vot de incredere. :) Astept pareri si critici.

Continue Reading

You'll Also Like

58.9K 4.7K 40
Nu știu cine s-a repezit primul. Îmi amintesc numai aroma buzelor lui încă umede, atunci când mi-a cuprins gura ca într-o încleștare. O durere dulc...
444K 17.2K 61
Caitlyn Miller nu vrea să-și dezamăgească tatăl așa că, acceptă să se căsătorească cu Angel Stone pentru a-și salva familia din pragul falimentului. ...
39.2K 1.2K 41
Informații și noutăți 🩷 L❤️‍🩹S ⚠️🔞 Avertisment privind conținutul sensibil, recomandat pentru vârsta de peste 18 ani. 🔞⚠️ Traducere neautorizat...
16.9K 526 28
Dacă un bărbat pare că nu e în stare să iubească,asta se datorează faptului că nu a întâlnim încă femeia care să-l schimbe. Așa a fost și Alessandro...