Η καινούργια...

Av georgiakaragkouni

14.9K 2K 164

Μία 19χρονη κοπέλα η Y/N, μετακομίζει σε μια νέα περιοχή. Άραγε θα εξελιχτούν καλά τα πράγματα; Mer

💜
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Ανακοίνωση
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Σημαντικό
SMA και Army's
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Σημαντικό
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Δεν είναι κεφάλαιο
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37

Κεφάλαιο 22

304 42 6
Av georgiakaragkouni

Γράμμα:

"Ξέρω ότι αυτην την ώρα που διαβάζεις το γράμμα έχεις γυρίσει σπίτι χαρούμενη γιατί κατάφερες να μπεις στο γκρουπ για να γίνεις idol. Μην με ρωτήσεις πως το ξέρω. Έχω τις πηγές μου. Παρόλα αυτά, ο λόγος που σου γράφω είναι γιατί σε αγαπάω πάρα πολύ, είσαι η ζωή μου ο έρωτας μου, και δεν θέλω με τίποτα να σε χάσω. Έλα αύριο στην "..." παραλία στις 20:00. Φόρα κάτι καλό. Σου έχω μια έκπληξη.

Jungkook"

Είχα μείνει. Δεν περίμενα ο Jungkook να γράψει κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ περίεργη να δω τι μου έχει ετοιμάσει.

Άφησα το γράμμα στο τραπέζι και πήγα να κάνω ένα ντους. Ξεντύθηκα και λίγο πριν μπω στην μπανιέρα μου έστειλε μήνυμα κάποιος. Ευχόμουν να ήταν ο Jungkook, αλλά τελικά ήταν η Έλενα.

Έλενα: Αγάπη μου δεν θα γυρίσω σήμερα σπίτι. Θα κοιμηθώ στου Suga. Συγνώμη αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Εγώ: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Καλά να περάσετε πιτσουνάκια μου😉 Και προφυλακτικό ε..😈

Έλενα: Σκασε μωρή.

Εγώ: Και εγώ σαγαπώ😂😊

Έλενα: Και εγώ καταβάθος. Κατά πολύ βάθος δηλαδή. Τα λέμε φιλάκια.

Έβαλα λίγη μουσική και έπειτα μπήκα για μπάνιο. Αφού τελείωσα, έβαλα τις πυτζάμες μου και κατέβηκα να φτιάξω κάτι να φάω μιας και ήταν 14:30. Έβρασα μερικά νουντλς και τηγάνισα λίγο κοτόπουλο. Άνοιξα τον υπολογιστή μου και είδα πως είχα μια αναπάντητη στο Skype από την αδελφή μου. Είδα ότι ήταν μέσα και της έκανα κλήση. Μέσα σε 2 δευτερόλεπτα είχε απαντήσει.

[...]

Έχει περάσει λίγη ώρα από τότε που μίλησα με την αδελφή μου. Μου λείπει πολύ αλλά μου είπε πως το καλοκαίρι που θα έχει τελείωσει το σχολείο θα έρθει Κορέα να με δει, ίσως και να μείνει.

Η ώρα πήγε 17:00 οπότε αποφάσισα να βγω για τρέξιμο σε ένα πολύ όμορφο πάρκο, 2 τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου. Έβαλα τις φόρμες μου, τα αθλητικά μου παπούτσια, πήρα κινητό, κλειδιά και έφυγα για το πάρκο. Ξεκίνησα να τρέχω, έχει και πολύ καλό καιρό για τέλη Οκτωβρίου.

[...]

Πέρασε μια ώρα που τρέχω οπότε γύρισα σπίτι για να κάνω ένα μπάνιο, γιατί μετά θα πήγαινα να ψωνίσω κάποια πράγματα για το σπίτι. Αφού ψώνισα και γύρισα, έβαλα να παίζει στον υπολογιστή μια ροματική κομεντύ - για να μην κλάψουμε κιόλας - και έτσι πέρασα όλο μου το απόγευμα βλέποντας ταινίες μέχρι που με πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

*Το επόμενο πρωί*

Σήμερα δεν είχαμε προπόνηση οπότε εκμεταλλεύτηκα αυτήν την ευκαιρία και ξύπνησα στις 12:00. Κατέβηκα κάτω στο σαλόνι για να ετοιμάσω πρωινό και είδα όλα τα παιδιά εκτός από τον Jungkook μαζεμένα με μια τούρτα στη μέση. Την κρατούσε η Έλενα και μόλις με είδαν, ξεκίνησαν να τραγουδάνε το κλασσικό τραγούδι γενεθλίων. Όπως καταλάβατε, σήμερα έχει 30 ο μήνας και έχω τα γενέθλια μου.

Ολοι : "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Y/N"

Εγώ : "Παιδιά δεν έχω λόγια. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ"

Καθίσαμε όλοι στον καναπέ και συζητούσαμε για διάφορα πράγματα, όλοι μιλούσαν με κάποιον όμως εμένα με απασχολούσε κάτι άλλο.

Εγω: "Παιδιά ο Jungkook γιατί δεν ήρθε?"

Jin : "Κάτι του έτυχε και δεν θα μπορέσει να έρθει."

Προβληματίστηκα και στεναχωρέθηκα κάπως, αλλά ίσως να ήταν κάτι σοβαρό.

Τέλος πάντων, οι ώρες πέρασαν απίστευτα γρήγορα. Ο Jin μας μαγείρεψε ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά του και μετά παίζαμε διάφορα παιχνίδια. Κατά τις 18:30 έφυγαν όλοι και με άφησαν πάλι μόνη μου. Θα πήγαιναν όλοι σινεμά. Με κάλεσαν αλλά τους είπα ότι είχα κανονίσει κάτι. Δεν ήθελα να τους πω για το ραντεβού μου με τον Jungkook.

Αφού συμμάζεψα λίγο το σπίτι, μπήκα για μπάνιο. Στέγνωσα τα μαλλιά μου, τα ίσιωσα και ξεκίνησα να βάφομαι. Έβαλα αιλαινερ, ένα μπορντό κραγιόν και μάσκαρα. Έπειτα έκατσα έξω από την ντουλάπα μου για κανένα δεκάλεπτο και αποφάσισα να βάλω αυτό με μια μαύρη μακριά ζακέτα.

Κοίταξα την ώρα και ήταν 19:50. Πήρα ένα ταξί και πήγα στην παραλία που μου είχε πει ο Jungkook να πάω.

Μόλις έφτασα είδα ένα απίστευτο θέαμα. Όλα ήταν τόσο όμορφα στολισμένα, και εκεί με περίμενε ο Jungkook με κοστούμι και μια ανθοδέσμη στα χέρια του.

Δάκρυα χαράς άρχισαν να κυλάνε από τα μάτια μου. Κανένας δεν μου έχει κάνει τέτοια έκπληξη. Αμέσως έτρεξα στην αγκαλιά του.

Jungkook : "Χρόνια σου πολλά αγάπη μου. Σαγαπώ πολύ"

Εγώ : "Δεν το πιστεύω ότι τα έκανες όλα αυτά για μένα"

Jungkook : "Θα έκανα τα πάντα για σένα"

Στην συνέχεια μου έκανε νόημα να πάμε να καθίσουμε στα μεγάλα μαξιλάρια γύρω από το μικρό τραπεζάκι.

Κάθισε και εκείνος απέναντι μου και για λίγα δευτερόλεπτα απλά με κοιτούσε.

Εγω: "Έχω κάτι?"

Jungkook : "Είσαι πολύ ομορφη"

Και μου έκλεισε το μάτι. Ώρες ώρες αυτό το παιδί σε κάνει να λιώνεις.

Μετά πήρε το μπουκάλι με το κόκκινο κρασί και άρχισε να βάζει λίγο στα ποτήρια μας και ξεκίνησαμε να τρώμε από το γεύμα που μας είχε αγοράσει.

Οι ώρες περνούσαν τόσο γρήγορα, περνούσαμε πολύ καλά και συνέχεια γελούσαμε. Μάλιστα είχαμε μεθύσει λίγο. Κατά τις 00:30 αποφασίσαμε να φύγουμε, πήραμε ταξί και γυρίσαμε στο σπίτι. Είμασταν και οι δύο μεθυσμένοι και ερωτευμένοι.

Μπήκαμε στο σπίτι και αφού ελέγξαμε αν είναι κανένας στο σπίτι κλειδώσαμε την πόρτα και άρχισε να με φιλάει με πάθος.

⚠🔞Απο εδώ και πέρα διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Δεν ευθύνομαι για τυχόν καρδιακά, λιποθυμίες κτλ. Ευχαριστώ(😂)⚠🔞

Με είχε κολλήσει στον τοίχο και με φιλούσε με πάθος. Είχαμε πιεί και οι δύο αλλά καταλαβαίναμε τι κάναμε, και σίγουρα το θέλαμε. Οι ορμόνες μας είχαν φτάσει στη κορυφή.

Με πήρε σε στυλ νύφης και με μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα μου. Με άφησε απαλά πάνω στο κρεβάτι και μετά έβγαλε την μπλούζα του αποκαλύπτοντας τους τέλειους κοιλιακούς του.

Ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό βγάζοντας ταυτόχρονα την μπλούζα μου και μετά το παντελόνι. Είχα μείνει πλέον μόνο με τα εσώρουχα μπροστά του. Έγλυψε λίγο τα χείλια του και όρμηξε πάλι στα δικά μου.

Άρχισε να αφήνει υγρά φιλιά κατά μήκος της κοιλιάς μου μέχρι την περιοχή μου. Μετά με κοιτάξε ζητώντας την άδεια μου για να κάνει την δουλειά του. Του έγνεψα καταφατικά και έβγαλε το εσώρουχο μου. Στην αρχή έκανε κυκλικές κινήσεις και μετά άρχισε να γλείφει την περιοχή. Ταυτόχρονα μου έβαζε δάχτυλο.

Μετά σταμάτησε και ξεκίνησε να βγάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του.

Εγώ : "Περίμενε"

Σταμάτησε απότομα και με κοίταξε με ανησυχία στο πρόσωπο.

Εγω : "Έχεις π.....κο?"

Jungkook : "Ναι μην αγχώνεσαι. Όμως....είσαι σίγουρη ότι θέλεις?"

Εγω : "Π....κο?"

Jungkook : "Οχι οχι. Εννοώ αν νιώθεις έτοιμη να συνεχίσουμε"

Εγω : "Μαζί σου είμαι"

Μου έκλεισε το μάτι και μετά έβγαλε τον jungkook junior (ο οποίος δεν είναι junior αλλά δεν θα το σχολιάσουμε τώρα γιατί είμαστε σε καλό σημείο).

Σε δευτερόλεπτα βρισκόταν μέσα μου. Στην αρχή πονούσα αλλά μετά ο πόνος αντικαταστάθηκε από την ευχαρίστηση και την ηδονή. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Μετά από λίγο τελειώσαμε μαζί και ξαπλώσαμε αγκαλιά στο κρεβάτι, με τα παπλώματα να σκεπάζουν τα γυμνά και εξαντλημένα κορμιά μας.

Τα μάτια μου άρχισαν να βαρένουν και λίγο πριν με πάρει ο ύπνος άκουσα τον Jungkook να μου λέει "Σαγαπώ".

Αυτή η νύχτα ήταν απίστευτη και δεν θα την ξεχάσω ποτέ αφού την πέρασα με το άτομο που αγαπώ.

Happy Valentine's Day κορίτσια.😊
Για μια ακόμη χρονιά είμαι single και διασκεδάζω με τα σουβλάκια μου αυτή τη στιγμή.

Εσείς έχετε βαλεντίνο? Και αν ναι τι σας έφερε?

Λοιπόν, το κεφάλαιο μου βγήκε λίγο μεγάλο σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά σας είχα υποσχεθεί ένα σπέσιαλ κεφάλαιο και να το.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να γράψω το dirty part. Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ και μου ήταν κάπως.

Ακόμα μπορείτε να ψηφίσετε για το ποιό καινούργιο idol θα θέλατε να μπει στην ιστορία.

Ελπίζω να σας αρέσει και καλό βράδυ.❤❤❤

Fortsett å les

You'll Also Like

26.6K 1K 23
2 χρόνια μετά, τα πάντα έχουν αλλάξει. Ίσως όμως και τίποτα. Σβήνει άραγε οριστικά ποτέ ο έρωτας; {Βασισμένη στην σειρά Παγιδευμένοι}
11.7K 1K 54
H Y/n είναι Ελληνίδα αλλά λόγο σπουδών θα μετακομίσει Κορέα. Εκεί έχει ήδη κλείσει σπίτι για να μείνει με έναν συγκάτοικο που δεν ξέρει ακόμα γιατί έ...
160K 6.6K 41
"Εμείς είμαστε φίλοι, δεν είμαστε;" ρωτάω και ξεροκαταπινω από την τόσο κοντινή μας επαφή. "Θες να σου δείξω πόσο φίλοι είμαστε μωρό μου;" ψιθυρίζει...
166K 16.2K 75
Jo: Μια μυστηριώδης νέα που ζει με την παρέα της στην Κορέα. Jungkook: Ένας παθιασμένος νέος που ζει με την παρέα του στην Κορέα. Rankings: No1 Jimin...