Just friends

بواسطة lachy_to

273K 8.1K 490

Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' с... المزيد

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20
A.N
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
Глава 26 🔞
More
Глава 1🔞
Глава 2
⚠️Глава 3🔞⚠️
Глава 4
Глава 5
Глава 6 🔞
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Forever
Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
~A.N•10 хиляди!!!~
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13(последна)
~A•N~
Epilogue

Глава 15

5.6K 187 1
بواسطة lachy_to


Стоях безмълвна и вцепенена докато Дилан държеше ръцете ми и бе впил поглед в мен.

- Е? - настоя той. Стоях и го гледах. Изведнъж той сведе тъжен поглед и пусна ръцете ми. - Знаех си, че момиче като теб не би харесало такъв като мен. - прокара ръка през косата си нервно. Обърна се и запали мотора.

- Не... Дилан... аз... просто е много внезапно. - той се завъртя към мен и видях леки сълзи в очите му. Може би и за него всичко това беше за първи път. - Искам да кажа... Да! Ще ти стана гадже! - отвърнах и се изчервих.

Усмивка грейна на лицето му. Но изведнъж стана сериозен. Изключи мотора, слезе и ме погледна остро. Преглътнах шумно. Поех си рязко въздух, когато ме дръпна за талията.

- Правиш ме толкова щастлив! - прошепна и леко захапа мекото на ухото ми.

Пак си поех рязко въздух и тогава той залепи устни за моите. Целувката ни беше дълга и задълбочена. Придърпа ме плътно към себе си, като не сваляше ръце от кръста ми. Вплетох пръсти в косата му и леко я подръпнах.

~ Cameron's POV ~
Няколко седмици по-късно...

Роуз ме отбягваше вече повече от месец. Много се ядосвах, че не иска да ме вижда. Всеки път, когато се опитах да я заговоря, тя ме избягваше, или казваше, че не може сега и бърза на някъде.

Много я харесвах и не можех да си я избия от главата. Бях чул слух, че си има гадже,  но не го вярвах. Трябваше да го чуя от нея.  Може би ако тя ми го кажеше в очите, че вече е заета, че си има някой друг, че е щастлива, може би чувствата ми щяха да отшумят.

Беше петък, късния следобед и професор Уилямс даваше домашно за уикенда.

- Тази тема може да ви се струва детска и скучна, но семейството е много важна част от развитието на личността ви. Искам в 500 думи да ми разкажете за вашето семейство. Искам да е структорирано и добре описано. Свободни сте!

Всички започнаха да си събират нещата и да излизат. Видях Роуз да жестикулира пред приятелката си и ми изглеждаше тъжна.

На изхода се подпрях на вратата и когато тя мина покрай мен, я дръпнах за ръката и я завъртях, така че да ме гледа в очите.

- Камерън? Какво искаш? - попита тя.

Харесваше ми как името ми се отронва от устните и'. Видях в очите и' леки сълзи. Дали бяха от мен? Исках да протегна ръка, да я погаля по лицето, да я притисна към гърдите си, да и' кажа че всичко ще е наред.

Точно когато се канех да го направя, и двамата погледнахме към близкия тротоар. Там тъкмо паркираше един мотор. Той си свали каската и се огледа. На лицето на Роуз веднага грейна усмивка. Кой беше този? Тя не върна погледа си към моя.

- Кой... - не оспях да довърша, тъй като тя ме прекъсна, очевидно глуха за думите ми.

- Ъм.. аз трябва да тръгвам - каза и се обърна. Момчето срещна поглед с нея и на лицето му грейна усмивка.

Той слезе от мотора, а тя леко се затича към него. Той я хвана за талията и я завъртя във въздуха. После обви лицето и' с големите си ръце и я целуна. Тя сложи ръце на раменете му и ги сключи зад врата му.

Явно все пак не е било слух. Грубо продължавах да ги гледам. Той я качи на мотора и и' даде каска. Точно преди да сложи своята, той срещна погледа ми. Погледнах го ядосано, а той само повдигна вежда и запали. Роуз обви ръце около кръста му и отпусна глава на гърба му. Не знаех дали съм повече ядосан или разтроен.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

41.8K 3.9K 100
Намджун и Джин си осиновяват деца, а това са Юнги, Хосок, Джимин, Техьонг и Джънгкук. Момчетата още от сиропиталището делят Кук. След време обаче си...
306K 10.8K 35
Джесика Грийн бе 18 годишна тийнейджърка, живееща в покрайнините на Лондон с баща си - Питър. Въпреки отличните си успехи и примерното си поведение в...
He is the devil بواسطة

قصص الهواة

248K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
111K 4.1K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...