Just friends

By lachy_to

273K 8.1K 490

Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' с... More

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20
A.N
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
Глава 26 🔞
More
Глава 1🔞
Глава 2
⚠️Глава 3🔞⚠️
Глава 4
Глава 5
Глава 6 🔞
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Forever
Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
~A.N•10 хиляди!!!~
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13(последна)
~A•N~
Epilogue

Глава 6

6.6K 200 15
By lachy_to

- Роуз? Какво правиш тук?

За кратко бях шокирана от факта, че знае името ми без да съм му го казвала. Но нали и аз знаех неговото преди да ми се представи.

- Ъм, една приятелка ме доведе на двойна среща със съквартиранта на приятеля и'. - обясних и засрамено погледнах надолу. Защо въобще му се обяснявах? - А ти какво правиш тук?

- Не е ли очевидно?! Работя.

- Оу, ъм... добре.- идеше ми да си ударя един. Не знам защо, но покрай него губех всякаква способност да мисля и говоря нормално. - ... Ами аз трябва да се връщам. - въздъхнах, погледнах го за последно и тръгнах.

Седнах с нежелание до Тайлър и си изкарах телефона.

- Много време се забави, сладурче. - прошепна той в ухото ми. Преглътнах и го игнорирах. Постави ръка на бедрото ми отново и започна да я плъзга нагоре. Намеренията му бяха разсеяни от спасителя ми.

- Готови ли сте да поръчате? - попита Камерън.

Срещнахме погледи и аз му се усмихнах благодарствено. Тайлър беше свалил ръката си от мен и гледаше задълбочено менюто. Всички освен Тайлър поръчахме. Той все още беше забил нос в менюто и когато го свали и разкри лицето си, сякаш в очите на Камерън се появиха пламъчета от гняв.

Тайлър очевидно го позна. Първоначално изглеждаше стреснат, но когато видя погледа ми, се ухили. Пак плъзна ръка по бедрото ми и закачи пръсти в ръба на роклята ми. Погледнах го уплашено, той ми се ухили и после върна погледа си върху Камерън, който изглеждаше сякаш ще избухне.

Писна ми. Не исках да казвам нищо, за да не разваля вечерта на Джордан и Маркъс, но вече край. Разкарах грубо ръката му от бедрото си и се приведох към Джордан. Прошепнах и', че трябва да поговорим, а тя ни извини пред момчетата.

Разказах и' за случката от купона и всичко от тази вечер. Като истинска приятела тя ме разбра и решихме, че ще прекратим срещата веднага.

На връщане към масата чухме трясък. Видяхме група хора до масата ни и как Маркъс дърпа някой. Поех си рязко въздух, когато видях как Камерън налага Тайлър. Отново. Той си го просеше цяла вечер, но все пак не и пред всички в ресторанта. Отидох до тях.

- Камерън! - извиках, но той не ми обърна внимание. Сложих ръка на едното му рамо.- Камерън! Спри! Не си заслужава - заявих и го дръпнах от Тайлър. Този път ме чу и по някакво чудо спря. Изправи се и оправи ризата си.

- Какво става тук?! - чухме плътен, мъжки глас да надвиква врявата. Когато видя окървавения Тайлър и разрошеният Камерън до мен веднага му стана ясно. - Уволнен си! - извика той на Камерън. Камерън сви юмруци, но нищо не каза. - Махай се от ресторанта ми!

Continue Reading

You'll Also Like

85.9K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...
273K 8.1K 55
Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' се променя, но най-голямата промяна настъ...
32.3K 1.3K 55
На нея й трябваше работа,за да издържа себе си и дъщеря си.На него му трябваше домашна прислужница. Упознаха се,харесаха се и в тоя момент се появи б...
73.4K 2.8K 34
Запознанството им беше случайно. Тя мислеше, че той е поредния женкар, но въпреки това успя да се влюби в него и повярва на всичките му лъжи, с които...