Get over it(Harry Styles FanF...

By Deyuu7

171K 6.1K 439

Părinţii mor, fratele te urăşte, te vinde, el îşi bate joc de tine, tu calci cu un picior în groapă, după şi... More

Get over it(Harry Styles FanFiction)
Her fault
Can't do better
Hate my life
Get worse
Something different
The Man I love
Bad day
Roses
Closer
Whore
Dumb
You Me At Six
Give me love
Recovery
Shout me down
Wish you were here
Do not
You & I
Speach
Modeling
Work,work,work
He is
Carte nouă

Just do it

11.5K 347 89
By Deyuu7

Asistenta m-a auzit și a venit în grabă în cameră. Când să zică ceva a rămas împietrită în ușă, se uită la noi. S-a uitat la mine și m-a văzut pe jos plângând, iar pe Jake l-a văzut nervos uitându-se la mine fără pic de milă.

-Domnisoară sunteți bine? Vă rog să ieșiți afară!     I se adresează asistenta lui Jake

M-a luat de braț și m-a ajutat să mă ridic, Jake stând acolo nemișcat, nespunând nimic, doar uitându-se cu dispreț către mine.

-Vă rog să ieșiți afară sau altfel chem paznicii.         Spune către Jake în timp ce îmi punea la loc perfuziile.

Stătea neclintit acolo și se uita la mine în timp ce plângeam, iar asistenta văzând că nu părăsește camera a apăsat pe un buton iar 2 paznici au intrat de grabă în cameră.

-S-a întâmplat ceva?    Se adrezeasă unul dintre paznici către asistentă

-Vă rog să îl da-ți afară pe omul ăsta de aici!  Spune asistenta iar în secunda următoare Jake era prins de o mână și de alta de către cei doi oameni. Nu se lăsă dus, se mișcă dintr-o parte în alta nelăsându-i pe paznici să-și facă treaba. Jake s-a enervat și pumnul său s-a lipit de fața unuia dintre ei. Celălalt paznic l-a prins de mâini și la fel făcură și celălalt și il duseră cu forța afară din cameră.

*Jake's opinion*

-Lăsați-mă, pot să ies și singur.          Urlu către cei doi

Mi-am tras mâinile din strânsoarea lor și am reușit să mă eliberez. Când să ies din cameră m-am oprit în dreptul ușii uitându-mă către Ella.

-Jur că o să regreți asta! Jur pe memoria părințiilor noștri!     îi spun și părăsesc camera.

Într-o zi am pierdut totul. Mi-am pierdut ambii părinti și am pierdut-o și pe Ella. Este vina ei. Ea s-a certat cu mama, tot din cauza ei a ieșit tensionată din cameră și probabil i-a povestit lui tata și s-a tensionat și el. La dracu cu Ella. Ce o să fac? Nu mai am nimic, nu familie, nu casă, nu bani. Probabil încă îmi am prietenii dacă nu m-au lăsat și ei. Trebuie să îl sun pe Josh. Da, asta am sa fac. Mi-am pus telefonul la ureche și am așteptat să răspundă.

-Ce faci bro? Te distrezi nebunule așa-i?    spune Josh văzându-se invidia pe care mi-o poartă. Părinții lui l-au abandonat când avea numai 3 ani, motivul pe care el îl știe este că părinții lui nu mai aveau cu ce să îl întrețină. A umblat prin orfelinate până la 16 ani după care a fugit. A început să fure ca să aiba ce să mănânce. L-am cunoscut într-o zi de toamnă, era pe o bancă, tremura și mi s-a făcut milă de el. L-am luat acasă si l-am ținut timp de 2 luni după care a început să lucreze, să fie pe cont propriu.

-Distracție pe naiba!   Spun și dau cu piciorul într-un cauciuc.

-Bro ce s-a întâmplat? Ești bine?    întreabă el îngrijorat,.

-Mama și tata au avut un accident, au murit amândoi Josh !         Spun și suspin larg. Mi-am șters o lacrimă de pe ochi, una care tocmai se rostogolise pe fața mea.

-Oh Dumnezeule Jake. Tu ești bine, Ella îi bine?  Vrei să vin după voi?       Spune mai mult speriat. Se vede că nu își găsea cuvintele. Nu știa ce să facă să aline suferința asta. Dar nici nu avea cu ce să o aline.

-La dracu cu Ella! Da frate, vin-o după mine.              Spun și îi închid telefonul.

Am continuat să merg pe mica străduța din fața mea până am găsit un bar. Am intrat înăuntru, am fost întâmpinat de două femei frumoase. Două ușuratice mai exact. M-am dus la bar și mi-am cumpărat 100g Vodka, gustul ei usturându-mă ușor în timp ce aluneca pe gât la vale. La bară dansă o femeie frumoasă. Una aproape dezbrăcată. Bikini ne mai  desparțea. Și-a terminat numărul și a venit la mine. Mă sărută tandru pe gât și mă trage de mânecă. M-a dus pe o canapea,  acolo punându-se în brațele mele.  A început să mă sărute sufocant, dar în același timp și plăcut.

-Păpușo, ai chef de prostii așa-i?    spun și îi fac din ochi

-Cu un frumos ca tine aș avea chef tot timpul.       Spune și se ridică din brațele mele și îmi face semn să o urmăresc. Am urmărit-o, m-a condus pe un hol care avea camere pe de-o-parte și de alta. A deschis ușa unei camere și m-a tras după ea, închizând ușa după intrarea mea. M-a trântit pe pat deschizându-mi ușor cămașa. A început să mă sărute pe gât, mâinile ei nedeslipindu-se de abdomenul meu. A încercat să îmi desfacă cureaua de la pantaloni, dar  nu a reușit. Am ajutat-o. Erecția mea fiind una enorma. M-am ridicat deasupra ei, lăsând-o  pe ea dedesubt.  Am început să îi sărut sânii mari și fermi. Erau de-a dreptul mari și frumoși. Am început să îi sărut un sfârc, iar la celălalt mă jucam cu mâna. Era excitată, foarte excitată. Ne simțeam bine amândoi. Era satisfăcută numai dintr-atât. Mi-am dat pantalonii jos rămănând numai în boxeri. I-am dat și ei bikinii jos jucându-mă cu degetele la "pisicuța" ei.  Am început să o sărut în partea ei feminină,  jucându-mă cu limba cu clitorisul ei. Gemea, tare, îmi plăcea. Am continuat partea mea până m-am ridicat de pe ea și am sărutat-o pe buze.

-Îhh. Ți-ai făcut treaba ta foarte bine, cred că îi timpul meu.     Spune și îmi atinge penisul.

-Fă-o fată, arată-mi ce poți!  

Mi-a dat boxerii jos cu dinti. Trăgea de ei ca o leoaică înfometată. Când a reușit să îi dee jos și-a pus mâna deasupra penisului meu. Stăteam și o priveam. Arată așa de bine în postura asta. A început să îmi înconjoare penisul cu ambele mâini neluandu-și privirea de la mine. Și-a lipit ușor buzele de el sărutându-l. Ah ce bine îi, la naiba! A început să sugă fără încetinire, a continuat până ce mi-a declanșat un orgasm. Ah, fata asta îi bună nu glumă.

-Haide, da-ti drumul.      Spune ea muscand putin de capul penisului.

In secunda urmatoare totul a ieșit in gura ei. A inghitit. A controlat încât sperma să ajungă și pe sânii ei. Fata asta mă înnebuneste.

-Mhm, minunat.     Spune ea lingându-si buzele.

Am întors-o, eu punându-mă deasupra ei. Mi-am luat penisul în mână și l-am pus la intrarea ei. Am început să mă mișc ușor în timp ce o mușcam și de gat. Am intrat puțin câte puțin până ce am intrat de tot in ea. Gemea, tare! Gemeam amândoi. Amândoi eram prinși în frumusețea orgasmului.

-Haide iubito dă-ți drumul!  spun inca penetrand-o.   

-Ahh!   gemea în timp ce  mă trăgea de păr

-Haide iubito dă-ți drumul !   spun printre gemete

În clipa imediat următoare amândoi ne-am dat drumul. Se simțea atât de bine. Eram amândoi fermecați. Ne potriveam perfect la genul ăsta de lucruri.

I-a bipăit telefonul, s-a uitat pe el și s-a ridicat de pe pat punându-și bikinii înnapoi pe ea. Când să iasă din cameră s-a oprit și s-a întors către mine.

-Ești nemaipomenit scumpule.    Spune și îmi trimite un sărut imaginar.

-Stai!   Înainte să pleci zi-mi cum te cheamă.

-Ivy, ai numărul meu de telefon acolo pe masă dacă te mai intereseaza.

-Pentru tine oricând iubito.

A părasit camera rapid lăsându-mă singur în acea cameră mare complet dezbrăcat. M-am uitat la ceas, era 4 jumate dimineața. M-am îmbrăcat rapid și am părăsit barul.

*Josh's opinion*

Jake mi-a închis telefonul, dar nu mi-a dat adresa, nu mi-a dat nimic. Perfect. O să trebuiască să-l caut prin tot orasul. Stai puțin, s-a certat cu Ella? Știu că ei se ceartă foarte des din orice prostii dar știu că se și iubesc. Orice ar spune fiecare dintre ei eu știu adevărul. Jake a zis că i-au murit părinții. Săracul de el, doi dintr-o lovitură, dar de Ella nu a zis nimic, nu a zis că e bine, sau dacă a pățit ceva, nimic. Iau cheile din seltar, iau actele și banii și merg la garaj. Mi-am scos mașina cea nouă din garaj, am verificat dacă are benzină și am plecat pe străzile aglomerate ale New York-ului. Cerul începe să se însenineze, strada se face tot mai aglomerată, dar asta nu mă împiedică să merg in Las Vegas. Cred că ar trebui să o sun pe Ella să o întreb dacă îi bine, ceva. Da, o s-o sun.

-Ella tu ești?  

-Ce-i Josh? Ce vrei?    spune ea cu glas domol

-Ella îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Tu unde ești, ești bine?  

-Deci să înțeleg că Jake a dat rapid raportul, și cred că ți-a zis și ce crede, așa-i? Sunt în spital.     

-Nu mi-a povestit nimic, mi-a zis numai să vin dupa el. Atât. Dar tu ești bine? De ce ești în spital?      o întreab temându-ma că Ella are ceva. Trebuie să recunosc că de mic Ella mă atrăgea. De când am văzut-o prima oara. Dar pentru ea eram și sunt cel mai bun prieten al fratelui său.

-Când i-am văzut mi s-a făcut rău și am leșinat, și Jake dă vina pe mine pentru cele întâmplate. Ma pălmuit de doua ori.     spune și aud că începe să plângă

-Ella îmi pare rău. Nu pot să cred că a făcut asta. O să încerc să îl fac să își schimbe părerea, vrei sa îmi povestești?

-Dacă îi o să îți povestesc mai târziu, acum vreau să mă odihnesc că am o durere insuportabilă de cap.

-Bine Ella, pa.         spun și închid telefonul

Jake trage ce concluzii vrea. De când a aflat ca ei nu sunt frați buni s-a depărtat de Ella. A început să fumeze, să bea și toate cele. Cu toate că știa adevărul, el îi iubea foarte mult pe părinții lui. Precis acum se afla într-un bordel și își înneacă amarul în băutură. Mai am în jur de 60 km până in Vegas, 60 de km care o să treacă foarte greu. Soarele apare încet, încet pe cer, vreamea se face din ce în ce mai frumoasă. Oamenii au ieșit deja afară, unii aleargă de dimineața, iar alți merg la servici. Copii merg la școală iar alți la grădiniță. Fiecare are ceva de făcut pe ziua de azi. Imediat se apropie weekend-ul iar adolescenții își petrec noaptea prin baruri sau la discotecă. Nu îi judec. Fiecare trebuie să se distreze într-un fel sau altul. Am pornit radioul ascultând știrea meteo. Pe parcursul zilei va fi cald dar și pe urmatoarele 3 zile. Vai, va trebui să ajut la înmormântare, să dau comandă de sicrie, mâncare pentru pomană, să vorbesc cu părintele, dar și să am grija să îi transporte cineva din Vegas până în New York. În sfârșit am ajuns în Vegas.

-Jake unde ești?   

-Pe stradă.    spune și începe să râdă. O nu, este băut

-Jake pe care stradă ești?    îl intreb cât se poate de calm

-Nu știu.    spune și începe iar să râdă

-Descrie-mi locul în care te afli. Ce îi în jurul tău, orice posibil.

-Sunt la un bar numit NightClub, în dreapta este un mall imens iar pe partea cealaltă este un supermarket.

-Stai acolo. Ajung imediat.     spun și îi închid telefonul

Știu unde se află. Barul ăla îi unul din cele mai bune dar și din cele mai scumpe. Am mers înca vreo trei străzi și am ajuns în fața barului. Era cu sticla în mână pe o bancă, se uită la cer și strigă. Am coborât rapid din mașină și l-am luat de șold și l-am cărat până la mașină. Mi-a explicat hotelul unde este cazat și am condus până acolo. L-am băgat în pat și i-am zis să se culce, dar el încăpățânat ce îi trebuie să vorbească.

-Josh, o urăsc!    spune și arată spre patul din celălalt colț al camerei.

-Jake, pe cine urăști?        îl intreb și se strambă

-Pe Ella. Tot ce s-a întâmplat a fost din vina ei. Ea a enervat-o pe mama și probabil și pe tata. Din cauza asta au făcut accident, că se certau din privința Ellei.     spune și mai ia o gură din sticla maronie

-Jake, nu ai de unde să știi cauza accidentului. Nimeni nu știe. Culcă-te.      spun și îi iau sticla din mână. A vrut să se ridice să ia sticla, dar nu a reușit. Era mangă. Am stat lângă el până a adormit. În sfârșit. Doamne, Jake face imediat 18 ani, ceea ce înseamnă că Ella v-a fi sub "protecția"  lui. Alte rude nu mai au, deci vor trebui să se întrețină singuri.

Continue Reading

You'll Also Like

401K 21.9K 136
Din lipsa timpului cartea nu va mai fi editată. Sunt conștient de greșelile existente, insă nu mă mai pot ocupa de ea. Enjoy IT! Puteți să corectați...
1.5M 55.9K 57
Harry Styles.24 de ani.Singur a ajuns milonar.El e cel mai aligibil burlac al New York-ului.Fiecare femeie sau barbat care traieste la cel putin 100...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
3.8K 263 5
El este "muza" pentru personajul principal masculin din cartea ei. el neștiind de exis...