Get worse

8.4K 302 7
                                    

Razele soarelui băteau puternic prin fereastră, luminându-mi fața. O lumină prea puternică pentru o față adormită. M-am ridicat din pat și m-am dus către baie. Am făcut rapid un duș și am început să îmi usuc părul. Eram înfășurată într-un prosop, nerealizând că nu îs singură în casă. M-am dus la dulap și am scos un maiou negru strâmt și niște egări. Mi-am prins părul într-un coc dezordonat și am ieșit din cameră. M-am dus spre bucătărie cu ideea de a îmi face ceva de mâncare. Bucătăria era mare, la fel și foamea mea, dar nu aveam idee ce să mănânc și unde să caut. Locul total necunoscut mi-a dat ideea peste cap de a face clătite. Am deschis frigiderul privind lung în el. Am luat niște salam și frunză de varză și le-am pus pe masă. Am deschis un dulăpior, și din fericire am găsit pâinea. Mi-am făcut un sandwitch cu salam, frunză de varza și niște chestii pe care le-am găsit în frigider.

-Bună dimineața frumoaso.     spune acel băiat către mine și îmi face din ochi

-Neața.      spun fără vlagă.

-Apropo, cum te cheamă?       îl întreb , eu una neștiindu-i numele

-Mark drăguțo.      spune și îmi dă o palmă peste fund

Cum aș putea să stau în casă cu ei doi, ei putând să îmi facă orice, iar eu fără să pot să mă apar? Mark vrea ceva de la mine, văd în felul în care mă privește, cum îmi vorbește, sau cum dă în mine. Am ieșit din bucătărie în speranța că el nu o să vină după mine, dar din fericire nu a venit. M-am dus în camera mea, dacă o pot numi așa, și m-am așezat pe pat. Am mâncat sandvisul meu, care părea fi destul de bun, totuși nu voiam să rămân flămândă. Stăteam în pat uitându-mă la TV, era reluare de la TVD (The Vampire Diaries), un film pe care eu una îl ador.  Mă uitam la Elena, la cât de proastă poate să fie atunci când frații Salvatore se dădeau la ea, iar ea nu îl accepta pe niciunul. A agățat doua bunăciuni într-o zi. În aceași zi. Eram prinsă în film, comentând ce cum face până când ușa camerei mele s-a deschis.

-Hei Ella, ce faci?       mă întreabă băiatul creț care tocmai a intrat în cameră. Era frumos, era îmbrăcat în blugi strâmți negri cu un tricou mulat pe corp, tot negru.

-Mă uit la TV, tu?        întreb oferindu-i un zâmbet

-Am venit să văd ce faci.      spune și se așează pe pat lângă mine. Am vrut să mă dau mai încolo dar și-a pus mâna pe piciorul meu. M-am uitat în ochii lui, el apropiindu-se tot mai mult de mine. Se apropia încet, el neluându-și privirea de pe ochii mei. Am ajuns aproape lipiți, eu neștiind ce să fac, m-am speriat. Și-a lipit buzele de ale mele și a început să le miște ușor. Și-a trecut limba peste buza mea, cerându-mi permisiunea de a intra în gura mea. Mi-am lărgit mai mult buzele lăsându-l să intre cu totul. Își mișcă limba în gura mea, jucându-se cu limba mea. Am început să o mișc și eu, încet neștiind ce, cum să fac. Îmi explora fiecare colțișor al gurii, la fel făcând și eu. Și-a dezlipit buzele de ale mele, trecându-și limba peste buze. S-a retras ușor și s-a uitat în tot acest timp în ochii mei. Mi-a fost rușine. Am făcut ceva greșit? De ce s-a retras? Mi-am mușcat buza și mi-am întors capul încercând să îi evit privirea.

-A fost wow.    spune și îmi îndrept atenția către el. Nu știam ce să spun. Primul meu sărut a fost minunat. Nu mă așteptam să fie așa. Simțeam cum ardeam. Puteam să dau la pariu că îs roșie ca racul, poate mai ceva. El mai mult ca sigur are experiența în genul ăsta de lucruri. A văzut că nu zic nimic și că îi evitam privirea și a început să râdă.

-De ce râzi?    îl întreb dându-i un cot în stomac

-Ești așa rușinoasă!      spune și afișează un zâmbet.

-Ba nu, ieși afară din camera mea!        îi spun într-un ton jucăuș și el începe să râdă.

-Bine, te las acum, nu se știe ce o să se întâmple mâine!        spune și mă sărută scurt pe buze.

 Încă nu sunt obișnuită cu chestii de astea, dar ceva îmi spune că o să mă obișnuiesc și că eu o să fiu cea care cere mai mult. Presimt că o să mă îndrăgostesc, dar nu încă, nu am voie așa de repede, nu vreau să mi se rănească sufletul. Stăteam și mă gândeam la lucruri care s-ar putea petrece între noi, la lucruri pe care am putea să le descoperim împreună. Gândindu-mă la fel și fel de lucruri, unde ar fii prima oara, despre ce am vorbi și chesti, brusc îmi sunt întrerupte gândurile de la un ciocănit în ușă. Mark a intrat înăuntru cu un zâmbet imens pe fața.

-Hei  scumpi. Ți-a fost dor de mine?   spune Mark uitându-se pătrund în ochii mei. Băiatul ăsta mă cam sperie, nu știu de ce, dar cert e ca  mi frică.

-Nu. Mi-e foarte bine singură.       spun  mutându-mi privirea spre televizor observând ca el face pași spre mine. Se pune în fața mea și mă prinde de bărbie.

-Fetițo, eu nu te-am adus aici ca să stai la TV, eu te-am adus aici ca să ne satisfaci poftele.     spune el serios lăsându-mi un sărut pe gât. M-a împins pe spate, eu căzând întinsă pe pat și el se aruncă deasupra mea. A început să mă sărute fără voia mea. Se simțea scârbos. Și-a băgat mâinile sub maioul meu încercând să îl ridice, dar eu l-am plesnit. S-a uitat urât la mine și a început să tragă puternic de maioul meu.  L-a rupt, prinzându-mi în mână unul dintre sâni. Mă zbăteam, încercam să mă eliberez, dar el avea prea mare forța. Am început să țip cât mă ținea glasul dar nimic.

-Degeaba țipi iubire, suntem singuri acasă!      spune și rânjește malefic. Mi-a sărutat  puternic sânii după care i-a mușcat. Era dureros. Am început să plâng, dar el nu s-a oprit. Și-a dat tricoul jos și a continuat să mă sărute. Ma ținea puternic cu o mână, nelăsându-mi cale de a-mi mișca mâinile. Și-a desfăcut cureaua de la pantaloni și și-a dat pantalonii jos. Am încercat să fug, dar degeaba.

-Nu ai unde să fugi dragoste mică.    spune și râde. Și-a dat jos și boxerii rămânând complet dezbrăcat în fața mea. A tras de pantalonii mei până a reușit să îi dea jos.  Mă zbăteam, dădeam din picioare, dar nici un rezultat. Mi-a tras brusc chiloții jos și a început să zâmbească. Și-a băgat penisul puternic în vaginul meu. Era dureros, prea dureros. Eram virgină, trebuia să fiu luată cu ușurelul, nu așa puternic. A început să mă penetreze din ce în ce mai puternic și adânc, lacrimile mele continuând să cadă din cauza durerii pe care mi-o oferea. Trebuia să fie ceva plăcut, nu ceva de care să iți fie frică. A continuat în jur de 10 minute după care a părasit camera. M-a lăsat singură acolo, nemai-având putearea să mă ridic, cu o durere în pântec de îmi venea să explodez. Am încercat să mă ridic din pat, să mă duc la baie dar am căzut pe jos. Am fost violată! Doris mi-a zis că nu o să se facă nimic fără voia mea.  Am fost complet dezvirigantă, ceva brusc, fără milă. Lacrimile continuau să cadă, neputând să fac ceva ca să se oprească. Am nevoie de ceva ce să-mi oprească durerea. Ceva puternic. Brusc mi-am adus aminte de pastilele pe care le-am găsit în baie. M-am dus acolo și am luat o punguliță plină cu prafuri. Am încercat să o trag pe nas, dar m-am înnecat. Am incercat să o înghit, nemai-băgând de seamă ce prostii fac. Îmi rămâneau lipite de gât dar tot continuam să le bag. Am văzut și pastilele acolo și am zis că trebuie să încerc. Am luat un pumn de pastile și le-am dat pe gât. Am început să râd singură, râdeam ca o proastă. Drogurile au pus stăpânire pe mine. Am încercat să merg către pat, nemai-simțind durerea aceea puternică în pântec. M-am băgat în pat și am continuat să râd. Erau amuzante steluțele care se învârteau pe perete, dar și culorile lor. Nu știu ce am luat, dar mă simt extraordinar. Am încercat să adorm dar aveam prea multă energie care trebuie irosită. M-am ridicat în picioare și am pornit TV-ul și am început să dansez.

"I see you....

I hope you see me too....

I like kissing your sexy groove...

S*-*-sexy moves.....

When you whisper in my ear....

All the things i want to hear.....

And I need you.....

Yeah i wanna have your lip....

Hoo-hoo-hoo..." 

Get over it(Harry Styles FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum