Hate my life

8.8K 345 21
                                    

Toată seara am stat și m-am gândit la ce a putut face fratele meu. Nu-mi vine să cred că a fost capabil să își vândă sora. Îl urăsc. Este 8 dimineața, stau în pat și mă uit pe perete. Și peretele devine interesant atunci când nu ai altceva mai bun de făcut. Am început să mă gândesc în legătură cu asta, poate nu ar fii o idee rea, poate aș scăpa definitiv de Jake, iar proprietarul meu ar fi unul de treabă. Vise Ella, dacă ar fi unul de treabă nu ar cumpăra oameni. Stau, mă gândesc la soluții, la cum aș putea să scap de asta, dar nimic deștept. Mă gândesc de mai bine de jumate de oră până când cineva intră pe ușa mea. Era o femeie înaltă, bine făcută, frumoasă, cu un păr de invidiat. Era puțin machiată, nu foarte strident, iar îmbrăcămintea ei era una decentă. Avea în jur de 25 de ani.

-Bună Ella. Sunt Doris.     spune ea zâmbind către mine

-Ce cauți în camera mea?        o întreb și îmi trag pătura până sub gât.

-Jake mi-a spus să vin aici și să te ajut să te pregătești.

-Poftim?  Ieși afară de aici! Ieși acum!    țip la ea și mă ridic de pe pat împingând-o spre ușă.                   -Afară, acum!     țip către ea

-Scumpo, îmi pare rău că trebuie să treci prin asta, dar am ordine clare de la fratele tău în privință cu ce trebuie să fac!         spune și intră înapoi în cameră

-Nu mă interesează ce ți-a zis el! Eu am spus afară! Acum până nu sar în părul tău!          spun și mă uit urât la ea

-Ce se întâmplă aici? Ce-s cu țipetele astea?            își face prezența Jake văzându-se cât era de încordat

-Ella nu vrea să mă lase să o ajut! M-a dat afară din cameră!     spune ea și pune un zâmbet inocent

-Ella, ea stă aici și te pregătește pentru că așa am spus eu! Înțeles?     strigă spre mine

-Nu ai nici un drept să faci asta! Daca ar fii părinții noștri aici ar fi băgați în pământ de rusinea pe care le-o faci!              țip spre el

-Corect. Dar ei nu sunt aici, ai uitat?   

-Ieșiți din camera mea, acum!      țip spre ei și le fac semn spre ușă

Brusc Jake vine lângă mine și palma lui și-o lipește de fața mea. Am pus mâna pe obraz, ștergându-mi lacrimile care începură să curgă, fiindu-mi scârbă de monstrul care se află în fața mea. Îl priveam cu dispreț, scârbă, milă. Se uită fix în ochii mei, nepărând să regrete că tocmai a făcut asta.

-Ești un laș! Numai lașii dau în fete! Afară din camera mea, acum!      țip mult mai tare decât mă așteptam fiind mândră că am putut să ridic vocea atât de tare.

S-a enervat că l-am făcut laș și și-a ridicat mâna să mă mai lovească încă odată, așteptam lovitura care nu a mai venit. Mi-am deschis ochii văzând-o pe fata aceea cum i-a prins mâna.

-Destul Jake, nu vrei să ți-o lase ție. Nimeni nu o cumpără dacă o vede plină cu lovituri și cearcăne!    țipă Doris și se pune în fața mea.  A ieșit nervos din cameră închizând ușa cu putere. Am rămas singură cu acea fată, ea uitându-se cu milă la mine. A curs o lacrimă pe obrazul meu dar am șters-o rapid. Nu trebuie să plâng! Nu pentru asta! A venit spre mine și m-a mângâiat pe cap. Mi-a desfăcut părul din coc și l-a lăsat să cadă liber pe spate.

-Ești așa frumoasă Ella!    spune dându-mi părul din ochi. I-am zâmbit, neștiind ce să îi spun.                -Haide, lasă-mă să te pregătesc. Promit că o să fac tot posibilul să nu fii rănită, sau să se întâmple ceva fără voia ta!      spune și se uită în ochii mei. Am o presimțire că fata asta spune adevărul. Nu știu de ce, dar pot simti asta.

Get over it(Harry Styles FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum