BAĞIMSIZ

By vedatkvst

274 21 9

Kendi düşüncelerine bağımsız,başkalarına bir o kadar bağımlı bir hayat... Bu hikayede Meleğin gizem ve hüzün... More

Bölüm 1:
Bölüm 2:Sesli kuşlar
Bölüm 3:Kara Bulutlar
Bölüm 3:Ankaraca
Bölüm 5:
Bölüm 6:Yeni İstikamet
Bölüm 7:İlk Gizemler
Bölüm 8:Gülümse
Bölüm 9:İzmirin Gizemi
Bölüm 10:İzmirde
Bölüm 12:Yalnızlığıma Bir Gölge Düştü
Bölüm 13:Yağmur
Bölüm 14:ECE
Bölüm 15: Bölümdaş

Bölüm 11:Berfin

13 1 0
By vedatkvst

Bu bölüm medyada Sezen Aksu "yeni ve yeni kalanlar" var.

Kapıyı açmak hiç bu kadar zor olmamıştı benim için.Ama tüm heyecanımı yenerek galip çıktım ve bir anda kapıyı açtım.Karşımda sadece bana aitmişçesine geniş bir oda vardı ama biraz ilerledikten sonra bu hayal oldu.Her bir köşeye ayrı konulmuş üç tane yatak vardı.Neyse yinede alan büyüktü.Her yatağın yanında üç tane çekmecesi olan bir komidin vardı.İçi boş bir buzdolabı ve kişisel eşyalarımızın olduğu birer dolap vardı.İkisi şimdiden dolmuştu.Bir tek ben kalmıştım.

Benim dolabım biraz hırpalanmış ve eskimişti en son gelenin ödülü bu olsa gerek bu ayrıntılı incelememin ardından banyonun kapısının gıcırtısı ile irkildim.Arkamı döndüğümde gelen bu kızın oda arkadaşım olduğunu az çok tahmin etmiştim.

Bana doğru geliyordu orta boylarda esmer bir kızdı ama güzeldi yani bu lafı da çok kullanmam yani bilirsin ama hak vermek lazım.Sıcak kanlı bir insandı bunu hemen anlamıştım insan sarrafı olacak yaşta değilim ama hislerde önemli tabi.

Tam da tahmin ettiğim gibi çıktı.Tanışma faslında her şey döküldü ortaya.Berfindi adı Mardin de yaşıyor hemşirelik okuyordu ikinci senesindeymiş bana göre tecrübeli yardım alabileceğim bir kişi olabilirdi.Boş yatağa hemen yerleştim karşımda ki yatakta Berfinindi.Buna sevinmiştim çünkü ısındım ona.

İlk işim biraz dinlendikten sonra yatağimı düzeltmek ve hoşlanmadığım valizi bir an önce dolabıma yerleştirmek oldu tabi Berfinin desteğiyle.Kısa bir süre sonra bitmişti.

Diğer arkadaş nerde diye sordum merakla Berfine.

Yüzüne düşen saçını diğer tarafa atarak."Ha sen Eceyi diyorsun.Ece şimdi gelmez akşama doğru belki gelir.Merak etme tanışırsın bu kaçınılmaz çünkü artık beraber yaşayacağız" dedi gülümseyerek.

Aslında merak ettim doğrusu çünkü beraber yaşayacağım insan nasıl biriydi acaba...

Arkadaşlar devamı gelecek oy kullanmayı unutmayın teşekkürler.

Vedatkvst

Continue Reading

You'll Also Like

30.8K 5.4K 36
Huzurla yaşadığın evinde yalnız mısın gerçekten? Hiç tanımadığın ve sokakta gördüğünde yüzünü çevirdiğin biri ile paylaşmak ister misin? Peki ya on...
İstanbul Katili By Son_anka

Mystery / Thriller

16.1K 1.4K 50
Yüzümdeki kar maskesinden dolayı görmeyeceğini bilsem de tek kaşımı kaldırdım. "Niye beni kaybetmek istemiyormuşsun? Yoksa elinde şantaj yapıp kullan...
50.1K 967 41
Bolca +18 sahne ve biraz şiddet olacak arkadaşlar ona göre okursanız sevinirim "Bana attığın o tokat'ın karşılığı olmayacak mı sandın hemde tüm sını...
211K 7.3K 32
Bora'nın üzerime gelen adımlarıyla birkaç adım daha ondan uzaklaşmak istesem de yatağa çarpan bedenimle durmak zorunda kaldım. Gözlerimin derinine ba...