KUTSANMIŞ AŞK

By 61ipek

483K 6.6K 239

Hayat ne kadar acımasızsa bir o kadar da yorucuydu . Elimi karnımın üstüne koyup bu hale nasıl geldiğimizi dü... More

1. Bölüm -BAŞLIYORUZ
2.bölüm -YENİ -
3.bölüm-YENİ-
4.BÖLÜM -YENİ-
5.bölüm - YENİ-
6.bölüm-YENİ
7.bölüm - YENİ
9. Bölüm- YENİ
10.bölüm -YENİ

8.bölüm - YENİ

12.2K 565 4
By 61ipek

Örtüyü kaldırıp yatağın içine girdim . Sırtım yumuşak yatakla birleşince gerçekten yorucu ve yıpratıcı bi gün geçirdiğimin yeni farkına vardım .

Yanıma uzanan iri bedenle kesik bi soluk aldım . Kollarını etrafıma sarıp kendine çevirdi . Yüzümü boynuna yaklaştırıp orada yatmamı sağlarken elleri sırtımı sardı . Alnıma dokunan dudaklarla titredim . Sıcaklığını o kadar özlemiştim ki ! Gözlerimin dolmasına mani olamadım .

" özür dilerim . Aptallık yaptım . Ama artık nolursun affet beni . Bana uzak olmana dayanamıyorum ömrüm " Bir eli belimi okşarken diğer elini saçlarımın arasına daldırdı . " tamam meleğim . Ama Beril bir daha o itle görüştüğünü , konuştuğunu duyarsam işte o zaman gerçekten kötü olur . "

Usulca başımı sallayıp kokusunu içime çektim . O kadar özlemiştim ki onu . Şefkatle sevmesini , doyamıyormuşçasına bakmasına , ağzından bir haftadır duymadığım meleğim diyişini o kadar özlemiştim ki . Hem rahatlama hemde beni bırakmayışının getirdiği duygular üstüne bir haftalık sitres eklenince artık sinirlerim iyice boşalmıştı .

Hıçkırarak ağlamaya başladığım an kendimi durdurmadım . Durdurmak istemedim , bir haftadır kendimi sıkmaktan bir hal olmuştum . Alaz beni sakinleştirmeye çalışsa da susmadım , susamadım .

Alaz telaşlanıp mutfağa inip su getirmiş içirmiş , elimi yüzümü yıkamıştı ama hayır sakinleşemiyor aksine ağladıkça ağlıyordum .

Yere oturup Beni de kucağına çektiği an Hıçkırıklarım iç çekişlere dönüp derin derin nefesler almaya başladım .

Boynuna o kadar sıkı sarılmıştım ki kollarım ağırmıştı . Onu kaybetme korkusu beni mahvediyordu . Ne ara bu denli o olmuştum anlamadım . İçime öyle bir işlemişti ki bir haftadır aldığım her nefes ruhuma hançer gibi iniyordu .

Bacaklarım beline sarılı olduğu için kalçalarımdan destekleyerek kucağında benimle birlikte kalktı. Yatağa yaklaştığı an bacaklarımı çözmeden yavaşça üstüme doğru eğilerek yatırdı . Bir an göz göze geldik . Şuan yüzüm gözlerim şişmiştir . Her ağladığım da olduğu gibi !

Gözleriyle yüzümü içercesine süzdükten sonra dudaklarıma küçücük bi öpücük kondurdu .

Bir haftanın üstüne küçücük öpücük !

Kaşlarımı çatıp gözlerini arşınladım . Elimi kafasına çıkarıp bastırarak dudaklarına yapıştım . Bırakmadım . Bacaklarımı çözüp bacaklarına sardırıp tamamen bana yaslanmasını sağladım . Sonrası bir haftalık özlemin giderilmesi . Birbirimiz de kaybolmamız . Sevgimiz , özlemimizi vücut dili ile tüm evrene gösterip haykırmamız ....

Valizin fermuarını çekip yatağın üstünden indirdim . İki kişiye tek valiz ! Ulan ben burdan Alanya'da ki arkadaşıma kalmaya gitsem bir valiz götürüyorken iş Alazla valiz hazırlamaya gelince bir valize ikimizin de kıyafetlerini sığdırdım. Burda bile ayrı olmayı kaldıramıyorken bu adam beni tam yedi gün onsuzlukla sınmamıştı !

Aklıma geldikçe burnumun ucu sızlıyor boğazıma yumru oturuyor ... canım yanıyor ...

Arkamdan karnımın üstüne sarılan ellerle derin bi nefes alıp kendimi arkaya yasladım . Enseme öpücük kondurup " her şey hazır mı meleğim ? "

Olumlu mırıltılar çıkarıp yanağına kocaman öpücük kondurdum . Çenesini omzuma yaslayıp tek valize baktı " e meleğim burda tek valiz var ? Benim kıyafetlerimi nereye koydun "

Yüzüklü elimi yanağına çıkarıp bastırdım . Gene öpücük kondurup burnumu sürterek " ikimizin de kıyafetleri o gördüğün kırmızı valizde Alazım . Hiç bir şekilde ayrı olmayı kabullenemiyorum ! Ama bunu sen bir türlü fark edememişsin demek ki ! "

Ne güzel veryansın ediyorum ama öperek koklayarak.

Yüzünü çevirip dudaklarıma kapandı. Derin bi nefes alıp yavaşça döndüm . Ellerimi göğsüne koyup öpüşüne karşılık verdim . Kendini birazcık geri çekip alnını alnıma yasladı . " bana kolay mı sanıyorsun ! Her gece Yanımda sessizce uyurken sabah kadar uyuduğumu mu sandın meleğim . "Elini kaldırıp yüzümdeki saçları geriye doğru çektirdi . " sen uyuduktan sonra sana sımsıkı sarılıp saçlarını öpüp koklayarak uyudum . Sen uykuya daldığında benim sana dokunmama alışık olduğundan uyanmıyordun . " hafifçe gülümseyip " Aksine bunu beklermiş gibi iyice sokulup her seferinde dudaklarıma öpücük kondurup uyumaya devam ediyordun meleğim . O yüzden çoğu zaman sen uyuduktan sonra geliyordum eve . "

Şaşkınlıkla açılmış gözlerimle yüzüne baka kaldım. Doğrumu duymuştum ben ! Aman Allahım öküz gibi uyuyordum yeminle ipek boşuna güvende olduğunda top patlasa uyanmıyorsun derdi de inanmazdım. Kız haklıydı . Alazla her ne kadar aramız o dönem açık olsa da onun yanındayken sinek dahi bana dokunamaz. Bunu çok iyi bildiğimden vurup kafayı malak gibi yatıyordum .

Duyduklarımın gazı ile hızlıca boynuna atılıp sımsıkı sarıldım " sana inanmıyorum Allah'ın cezası . Seni çok seviyorum ömrüm . Beni bu denli sahip çıkıp sensiz bırakmadığın için teşekkür ederim "

Elleri belimde " dur kız boynumu koparıcaksın . Meleğim benim bende seni çok seviyorum . Hadi çıkalım sana süprizim var "

Geri çekilip kaşlarımı kaldırdım " ne süprizi Alaz ya nolur söyle hadi "

O müptelası olduğum gülüşünü sergileyip sol yanağında ki Gamze'yi gözlerime şölen verircesine sundu . Dururmuyum ! Tabi hayır yapıştırdım öpücüğü .

Elimden tutup diğer eline valizi alıp odadan çıkardı . Arabanın yanına geldiğimiz de elimi uzatıp kapıyı açacakken arkadan duyduğum senle heykel gibi dona kaldım .

Yok ya yanlış duymuşumdur . Gözlerimi kırpıştırıp yavaşça elimi indirdim . İçimden dualar okuyarak yavaş yavaş arkamı döndüğüm an gözlerime bakan mavi gözlerle kala kaldım .

Çüş ipek buradaydı ! Hemde elinde valizi ile .

" noluyor lan " diye ağzımdan kaçan cümleyle ipek parmak arası terliğini ayağından çıkarıp kafama fırlattı . Gavurun kızı da attığını vuruyor . Kafamı hafifçe tutarak yüzümü ekşittim . " lan mı ? Kız senin o ağzını yolarım . Edepsiz . Ben sana demiyormuyum ulu orta konuşmalarına dikkat et diye . "

" ipek seni döverim . O valiz ne " bir an gözlerimi kısarak üstünü süzdüm . İyi de ipek bunları tatile giderken giymek için almıştı !

Oha yoksa .

Ağzım açık Alaza baktığımda elleri cebinde yüzünde ki ciddiyetle bakıyordu . Benim yanımda her zaman farklı bi Alazken dışarı çıktığımız an yüzü hep sert ve ciddi olurdu . O yüzden direk gözlerine baktım . Gözlerinde ki yaramaz Işık'larla . Çığlık atarak koşup Alazın kucağına atladım . Bacaklarımı beline sarıp yüzünü tuttum . " seni severek öldürürüm adam ! Sen bana şuan dünyaları verdin be ! "

Ciddiyetinden ödün vermeden hafifçe gülümseyerek kalçalarımdan destekledi . " uslu dur meleğim . Tüm otoritemi sarsıyorsun "

Kahkaha atarak dudaklarına kapandım . Al sana otorite !

Yola çıkalı nerdeyse dört saat olmuştu . Alaz arabayı kullandığı için onunla pek uğraşmıyor kendi kendimi oyalıyordum . İpek'le Eren arkadaki arabayla geliyorlardı .

İpek ilk başta itiraz etse de benim can alıcı bakışlarımla karşılaşınca oflaya poflaya kabul etmişti . İnşallah Eren gerçekten ipekimin kalbini kırmamıştır da ufak aşk tartışmasıdır. Yoksa o Eren'i lime lime ederim de kimsede elimden alamaz .

İpek'le dolup taşan düşüncelerim çalan telefonumla bölündü . Hafifçe kaşlarımı çatıp camın önündeki telefonu aldım . Annem arıyordu .

" efendim Nil sultan " Alaz yan gözle yüzüme bakıp tekrar yola dönmüştü .

" Gül kokulum , nerelerdesin Yavrum sen ? Kaç gündür konuşamıyoruz . Öyle WhatsApptan resim atıp durdun . Nerdesin ne yapıyorsun ?"

Annem gene her zaman ki gibi taramalı tüfek gibi tak tak tak yağdırıyordu ! Ulan bu kadın nie hiç konuşurken yorulmuyor yada tıkanmıyor !

" Allah aşkına bi nefes al annem ya ! İpek'le tatile gidiyoruz " yan gözle bu sefer ben Alaza bakmıştım . " Ayvalık'ta olacağız bir kaç gün . Sonra da başka yere geçeceğiz . Okulum açılıcak biliyorsun . Bu sene son bayağı yoğun olucak gibiyim . İşkence başlamadan gidelim dedik "

" ah be kızım önceden haber verseydin ya bende işlerimi ayarlar gelirdim "

Bir an gözümün önüne Annemin Ayvalık'a gelişi bizi Alazla basışı , sonra annemin o çok bakımlı saçlarının tel tel kabarışı , annemin Alazı parça pinçik edişi gelince kafamı sallayıp gözümün önündeki görüntüyü yok ettim . Gözlerimi kırpıştırıp derin bi nefes aldım . " ay anne kız kıza takılacağız , söz seninle sonra anne kız çıkarız tatile . " çemkirişim ile Alaz kaşlarını çatıp yüzüme baktı .

Omuzlarımı silkip umursamazlığa vurdum " kız sen nie bana çemkiriyorsun ?kız kıııız yoksa siz erkeklerle falan mı gidiyorsunuz . Bana bak Beril tamam büyüdün elbet sevgilin olacak ama bak bizim halide korunmadığından hamile kaldı aman diyeyim annem evlenmeden olmaz böyle şeyler . Kuzum kurban olayım şeytana uyduysanda korunuyorsun değil mi annecim . Bak ben daha anneanne olmaya hazır değilim . Kız bişey söyle ? Kız cevap versene ? Beril yolarım seni "

Oha annem üç saniyede senaryoyu yazıp karnıma bebeği koymuştu . Ağzım açık annemi dinledim " anne Allah aşkına ne diyorsun ya . Yok yok belli ki sen bu gün çok ameliyata girmişsin anestezi sende kafa yapmış belli ! " yüzümü ekşittim " hem o ne biçim laf öyle yok korunuyormusun yok bilmem ne anne delirdin mi sen ? Ne bu ..."

Donup kaldım . Annem az önce ne demişti bana ? Korunuyormusun demişti ! Allah kahretsin biz hiç korunmamıştık ki ! O kadar ilişkiye girmiştik ve biz hiç korunmamıştık .

Rengimin attığından emindim . Mekanik hareketlerle kafamı Alaza çevirdim . Kaşlarını çatmış dudakları sıkıca kapalı elleri direksiyonu parçalarcasına tutuyordu .

Annem telefonda Hale'n daha yağdırırken telefonun yüzüne kapatıp Derince yutkundum . İşte şimdi sıçmıştım !

❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Akşam saat yedi olmuştu ve biz Ankara'ya daha yeni varmıştık . Alaz özellikle bu şekilde gitmemizi isterken nie eziyet ediyorsun bize atlayalım uçağa gidelim demiştim . Ama iyi ki de öyle yapmamışız . Gezerek eğlenerek gitmek daha eğlenceliydi .

Yolda Alaz korumalardan ikisini arabaya getirip bizi arkaya geçmişti . Jeepin arka koltuğu oldukça geniş ve konforlu olduğundan alazın göğsüne uzanıp ayaklarımı toplayıp yatmıştım .

Ellerini bir an olsun saçlarımdan çekmeyip ara ara öpücük konduruyordu .

Telefonu kapattıktan sonra annemin söyledikleri arabada bomba etkisi yaratmıştı . En az bir saat ikimizden de tek kelime çıkmamıştı . Alaz arabayı kenarına çekip kemerini çıkarıp tamamen bana uzanarak dudaklarıma kapanmıştı . Bir anlık şokla tepkisiz kalsam da  sonradan bende öpücüğüne karşılık vermiştim . Ellerini yüzümün iki yanına koyarak " meleğim ... sakın korkma . Ben hep seninleyim. Korunmak aklıma hiç gelmedi . Bilmiyorum bebeğim seninleyken aklım uçup gidiyor . Sende böyle bir istekte bulunmayınca ..."

Kocaman açılmış gözlerimle yüzüne baktım " ömrüm benim bu konuda hiç bir bilgim yok biliyorsun . İlksin sen  ... ama bu bebek işi eğer ki olmadıysa lütfen dikkat edelim . Daha okulum var Alaz ... ben böyle bir şeye gerçekten hazır değilim. Daha ben çocuğum ne hamileliği .... "

Derin bi nefes alıp alnıma dudaklarını bastırdı " tamam meleğim . Bundan sonra dikkat ederiz . Ama bu ay eğer ki sonuç pozitifse o zam..."

" aldırıcağımı düşünmüyorsun değil mi ? Böyle bişey yapıcak kadar şuursuz bencil biri değilim Alaz bizim parçamıza ne olursa olsun kıymam kıyamam "

Söylediğim sözlerle kocaman sarılmıştı . " Seni işte bu yüzden çok seviyorum . Sen benim bu hayatta ki şansımsın "

Son sözlerimiz bunlar olmuştu . El ele yola devam etmiş bir süre sonra Alaz yorulunca korumalar arabaya gelmişti .

" meleğim yemek yiyelim sonrada otele geçelim . Acıkmadın mı sen "

Derin bi nefes alıp başımı göğsüne iyice bastırdım " canım bişey istemiyor sadece biran önce duş alıp Yatağa girmek istiyorum . Lütfen "

" tamam meleğim direk otele gidelim o zaman atıştırmalıl bişeyler aldırırım . Gece acıkırsan yersin "

Gözlerimi kapattım . Hiç bişey demedim . Arabanın homurtusu kulaklarıma doldukça uyku girdap gibi içine çekiyordu .

Yüzüme değen hafif rüzgar ile sırtımın yumuşak yerle temasını hissettim . Bir an burnuma dolan koku ile midem bulanıp hiç beklemediğim anda safra yukarıya doğru gelmeye başladı . Tükürüklerim ağzıma doldukça beynim patlıcan gibi oldu . Alnıma değen dudaklarla Alazı göğsünden itekleyip yataktan ok gibi fırladım . Elimi ağzıma tutup yaşaran gözlerimle yüzüne baktığım an derdimi anlamış olacak ki hemen ilerleyip odanın içindeki kapıyı açıp ışığı yaktı . Son anda klozetle yetişip dizlerimin üstüne çökerek öğürmeye başladım . Yol boyu o kadar çok Abur  cubur  yemiştim ki böyle olacağı belliydi!

Alnıma koyulan koca el , sırtımı sıvazlaması daha çok öğürmeme neden oluyordu . " tamam meleğim  . Hadi güzelim biraz daha dayan miden tamamen boşalsın "

Gözlerimden akan yaşlar her kusmamda olan şeydi . Hem öğürüp hem ağlamayı nasıl başarıyordum bir türlü aklım almıyor . Son kez içim parçalanırcasına öğürdüğümde artık safra çıkmış rahatlamıştım .

Elimi sifona götürüp bastım . Yavaşça kendimi geri itekleyip sırtımı yaslayacakken Alaz koltuk altlarımdan tutup bez bebek gibi kaldırıp lavabonun önüne getirdi . Suyu açıp arkamdan ellerini uzatıp yüzüme soğuk suyu vurup güzelcene yıkadı . Ellerim lavabonun iki yanında destek alırken yüzüme değen soğuk su daha iyi hissetmemi sağladı . Bir an sonra Alaz kıyafetlerimi çıkarıp ikimizinde çıplak vücudunu duşa kabine götürdü .

Tepemizden akan ılık su ile ellerimi beline sarıp başımı göğsüne koydum . Saçlarımda gezen parmakları her bir telini özenle şampuanlayıp vücudumu kırılacak cammışım gibi narince her bir noktamı yıkadı . Kendisi de hızlıca yıkanıp duştan çıkıp havluya vücutlarımızı sarıp kucaklayıp odaya götürdü .

Bunca süre zarfında tek bir kelime dahi konuşmamış sadece gözlerimizle anlaşmıştık .

Vücudumda ki havluyu çekip aldı . Güzelcene kurulayıp valizden gri kısa kollu geceliği mi çıkarıp giydirdi . Saçlarımda ki havluyu çıkarıp özenle her bir telini kurulayıp yatağın örtüsünü açıp yatmam için yer açtı .

Yastığa başımı koyduğum an gözlerimi kapattım . Sol tarafıma dönüp elimi karnıma sararak cenin pozisyondu aldım . Bu mide bulantısı tamda muhabbetin üstüne gelmişti . Reglim hep düzensiz olduğundan bu ay gecikmesini umursamamıştım ta ki  anam olacak hatun aklıma sokana kadar !

Arkamdan yatağın çökmesi ile sırtım kaslı göğüse bastırıldı . Ellerini karnımın üstüne sarıp saçlarıma öpücük kondurması ile istemsizce mutlu oldum . Bu sefer karnımı tedirginlikle değil mutlulukla tuttum .

" bir gün inşallah gerçek olur meleğim "

Son duyduğum sözlerle yüzümde ki mutlu gülümseme ile kendimi uykuya bıraktım .

Üstümdeki elbiseyi biraz daha çekiştirip boyunu uzatmaya çalıştım . O nasıl olacaksa artık . Ayvalık'a dün gelmiştik . Mide bulantılarım devam ettiğinden Alaz artık itirazlarıma kulak asmayıp hastaneye götürmüştü . Tabi ki de hamile değildim ! Gıda zehirlenmesiymiş . Doktorun ağzından çıkan bu iki kelime hem sevinmeme hemde tarifi imkansız bir üzüntü yaşamam neden olmuştu . Alaz ise gözlerime büyük bi hüzünle bakmış sonra beslenmem dikkat etmediğim için bi ton laf saymıştı . Ankara'da yediğim serumdan sonra şimdi daha iyiydi.

Tabi arada kasıklarıma vuran sancıyı saymazsak .

" hadi meleğim . " plaj çantamı koluma takıp hızlı adımlarla odadan çıktım " geldim ömrüm . " Alazın uzattığı elini tutup kartı eline verdim .

Odadan çıktığımız da gene yan gözle bi üstümü süzmüş ama ses etmemişti . Kalın bantlı saks mavisi altı pileli uçuş uçuş elbiseydi . Restoranda indiğimizde ipek masaya oturmuş kahvaltısını yapıyordu . Hafifçe gülümseyip yanağına sulu öpücük kondurdum . " günaydın kıvırcığım . " çantamı bırakıp hemen karşısına geçtim .

Alaz direk yanıma oturup başımızda dikilen korumalara bişeyler emredip göndermişti . İpek kafasını tabağından kaldırmıyor dalgın dalgın çatalıyla peyniri didikliyordu . Kaşlarımı çatıp hafifçe yüzüne baktım " neyin var bitanem " yavaşça kafasını kaldırıp yüzüme baktığı an Derince tutkundum . Gözlerinin etrafı kıpkırmızı olmuştu . İpek gerçekten ağladığında sadece bu hale gelirdi !

Telaşla yüzüne bakmaya devam ettiğimde ağzını oynatarak " sonra " demesi ile kelimeleri yuttum .

Önümüze koyulan tabaklarla masa bir anda kahvaltı şölenine dönmüştü . İpek afiyet olsun diyip kalkınca arkasından üzgün gözlerle baktım . Arkadaşımın canı yanmıştı ! Hem de fazlası ile ve nedense hislerim bunun Eren'in suçu olduğunu söylüyordu !

Alaz kahvaltısını yaparken aynı anda benim ağzıma bişeyler tıkıştırıp diğer yanda da denize gitmek istediğini söyleyip duruyordu . Aklım ipekteyken ne dese tamam diyip geçiyordum .

Kahvaltımız bittikten sonra Alaz çantamı eline alıp diğer elini omzuma atıp kendine çekti . Şakağıma kondurduğu öpücükle " İpek'e kafan takıldı biliyorum . Anlıyorum da ama güzelim tatile geldik . Bu bir kaç gün sadece o güzel kafan benimle meşgul olsun olur mu ? "

Haklıydı tatile gelmiştik ama benim canım arkadaşım o kadar üzgünden kendimi eğlenmeye vuramıyordum . Kolunun altında dönerek " Alazım sen çantayı al plajda yer tut . Ben bi İpek'e bakıp geleyim he ömrüm ! Yoksa tüm gün aklım onda kalıcak lütfen ? "

Gözlerimin için kaşlarını çatarak bakıp bir süre durdu . Bozulmuştu hemde çok fazla ama Beni de anlamıydı . İpek benim canımdı ! Ben nasıl onu o halde bırakıp hiç bişey olmamış gibi gezerdim ki ...

Kafasını sallayıp elini omzumdan çekti . Arkasına bakmadan yürüyüp plaja doğru inmeye başladığında omuzlarım düştü . Ne olurdu sanki trip atmasaydı ! Üzgünce ayaklarımı sürüye sürüye ötele girip ipekin olduğu kata çıktım . Kapısının önüne geldiğimde bir süre bekledim .

Ya Eren içerdeyse ! İçerden her hangi bir bağrış çağırış kırılma sesleri gelmeyince kapıyı tıklatıp bekledim . Bekledim ... bekledim ...

Açmadı zilli karı !

Bu sefer hem tekmeleyip hem yumruklamaya başlayınca kapı şak diye açıldı ! Ellerimi belime koyup dik dik suratına baktım !

" Ağaç oldum burda ipek ! Nie açmıyorsun "

Gözlerimi devirip kapıyı suratıma kapatacaklarmış ileri atılıp odanın içine bodoslama daldım . Hatun sinirli yavaş !

Yatağın üstüne çıkıp bağdaj kurarak oturdum . Sırtımı yatak başlığına yaslayıp dizime iki kez vurdum" gel yavrum ifade verme zamanı "

Hiç ikiletmedi hızlıca gelip direk dizlerime yatıp bacaklarını karnına çekti . İşte bu felaketin habercisiydi . Ellerimi saçlarına sokup usulca sevmeye başladım . Biz anlatmadığımız sürece hadi seni dinliyorum demezdik !

Bi süre sonra burnunu çekince çözüleceğini anladım . Pür dikkat dinlemeye başladım .

" lise sondaydım o zaman . Annemin  yediği boku öğrenmiştim .Babamda  zaten aylar öncesinden öğrenmiş ama bize belli etmemiş . Abilerim üniversiteydi biliyorsun evin en küçüğü benim . Babam sınav senemde hayatım mahvolmasın diye şaklamış . Ses etmedim .Annemle  o günden sonra bir daha hiç konuşmadım . Sınava kadar sabrettim derslerime daha çok asıldım . Orhan abim aşçılık okucağımı duyunca cafeni ben açıcam paran hesabına yattı bile demişti . Didindim çalıştım kazandım Beril ! Bolu'ya gittim . Üniversiteyi okudum ordan yurt dışına gittim iki yıl da orda eğitimimi tamamladım . Türkiye'ye dönüp hepsinden uzakta olmak için Antalya'ya yerleştim . Tıpkı senin gibi .

Ama ben yurt dışındayken bi sevgilim oldu . Biliyorsun geçmişte çok erkek arkadaşım oldu ama hiç biri ile öpüşmedim bile Beril sana yemin ederim yapmadım . Evet flörtüm oldu ama o kadardı ! Yurt dışında son senemdi . Mezuniyet gibi bişey düzenledi . Bizde leo ile gittik . İçmişiz ama öyle böyle değil . Nie diyeceksin? Annemin  evi terk edip üstüne başka adam için kaçtıp gittiğini öğrendim . O gece Beril o gece içimde kopan fırtına beni de savurup yok etti . Leo ile öteley gitmişiz . Uyandığımda çıplaktım . Leo da çıplakı ... ilişkiye girmişiz .

Daha doğrusu ben öyle sanıyordum . Leo da uyandığında aksini söylemeyince kıyafetlerimi toplayıp Türkiye'ye döndüm . Dün akşam Eren'le bardayken kıskançlığı yüzünden kavga ettik. O hırsla odaya geldiğimiz de birlikte olduk ! Ben Eren'e o an sen ilk değilsin dedim Beril . Çünkü bende öyle biliyordum . Ama değilmiş . Ben bakireymişim Beril akşam acı çeke çeke Eren'de bende doğruyu öğrenmiş olduk . Eren durmayıp devam etti bende dur demedim zaten . İşi bitince beni odada bırakıp çekip gitti . Arkasına dahi bakmadı !"

Duyduklarım yüzünden nefesim ruhuma tıkanıp kalmıştı ! Şimdi kalkıp İpek'i evire çevire döveyim mi ? Yoksa Eren'i bulup kıymetlisine tekmeyi geçireyim mi ? Yoksa dizimde yatan yaralı kuşumu ...

En sonuncusunu yaptım !

Kollarımı açıp göğsüme sardım . Göğsümde hıçkırıkları arasında boğulurken sessizce sırtını sıvazlayıp saçlarının okşadım . " ben onu çok seviyorum Beril . Onu kaybetmeye dayanamam . Akşam gözlerime öyle bir kinle baktı ki . Hiç acımadan içimi yarıp geçti . Çıplıklarım karşısında bir an olsun durmadı . Ona senden önce başkasının oldum dediğimde gözlerinde ki hayal kırıklığı çığlık atıyordu . Ben ne bok yedim Beril !"

nefes alıp duran beynimle karşımdaki duvara bakıp sadece saçlarını okşadım . Şu dakka hiç bir şey yapmıcaktım . Sadece beklicek Eren'i elime geçirdiğim an ağzına sıçacaktım ! Net !

Göğsümde uyuya kalan Can dostuma baktım . Bir daha bu şekilde ağlamaması için gerekirse o Eren'i asardım ! Ama bu sondu ipek son kez bu şekilde üzülüp çaresizce çırpınışlar içindeydi . Bunu kendisi de yakında anlıcaktı .

Usulca Yatağa yatırıp üstünü örttüm . Yatağın yanındaki peçeteyle gözündeki yaşları dikkatli şekilde kurulayıp saçlarına öpücük kondurdum. İpek resmen tükenmişti . Yoksa en ufak bi harekette uyanan Kuzum bunca şeye tık etmemişti .

Odadan sessizce çıkıp . Derin bi nefes alıp başımı kapıya yasladım . İpekin yanında akıtamadığım göz yaşlarımı şimdi usul usul bırakmıştım .

Sıçarım ağzına Eren !

Alaz plajdaki açık bara oturmuş önündeki bardakla ilgileniyordu . Kumda yavaş yavaş yürüyerek bar taburesindeki açık bacaklarının arasına girip başımı çıplak göğsüne gömdüm. Usul usul öpücükler bırakıp boğazına doğru yol alıp dudaklarına ateşli bi öpücük kondurup geri çekildim . Belimin üstünde yer alan elleri alev alev tenimi yakarken şaşkın gözleri ile çatık kaşları eşlik etmiş şekilde yüzümü inceledi .

" yavrum ! Neyin var " omzumu silkip boynuna sarıldım . Birazdan elbiseyi açtığımda olacak katlimı azda olsa düşürmek içindi tüm bunlar .

"Ben biraz yüzücem ömrüm " dudaklarına küçük bi buse kondurup hızlı adımlarla şezlonga gittim . Derin bi nefes aldım " hadi bismillah gazam mübarek olsun " elbisemin eteklerinden tuttuğum an yan gözle alaza baktım . Sakin yüz ifadesi ile gözlerime bakıyordu . Elbiseyi bi çırpıda çıkarıp hızlıca ayakkabılarımı ayağımdan fırlattım .

Denize doğru Tanga kırmızı bikinimle koşturmaya başladığımda Alazın kükremesi plajı kapladı " senin bacağına sıçarım ! "

Kendimi serin sulara nasıl bıraktım  nasıl suyu yararak bu kadar açıldım bilmiyorum . Nefes nefese denizin ortasında durunca hafifçe arkama baktım plajdan o kadar uzaklaşmıştım ki .

Bacaklarıma temas eden şeyle bir an irkildim . Gözlerimi kırpıştıracak suyun altını görmek istercesine bakmaya çalışırken bacaklarımdan tutan iki güçlü el tarafından suyun içine çekildim . O anki korkuyla çığlığım denizi yarım geçerken kendimi suyun dibinde buldum . Korkuyla çırpınıp kendimi kurtarmaya çalışırken yüz yüze geldiğim adamla çırpınmayı kestim .

Alaz alev saçan gözleri ile gözlerime bakıyordu . Ellerimi savurup kendimden uzaklaştırıp kendimi yukarıya ittim . Deniz'in üstüne nefes nefese çıktıktan sonra derin nefesler alıp kendimi sakinleştirmeye çalıştım . Oldukça hızlı atan kalbim beni zorlarken belimden sarılan kollarla bacaklarımı beline dolayıp başımı omzuna koydum .

Sakinleşmeye başladığım an kısık bi sesle " korkuttun beni "

Bikinimin açıkta bıraktığı  kalçamı koca eliyle avuçladı . " korkmalısın . Sana her zaman sevgimle yaklaşıyorum Beril ama bu sınırı aşan hareketlerin beni zorluyor . Bu ne kızım iple denize girdin "

Şımarıkça daha da yaklaşıp omzumu silktim " söylesem sanki izin verecektin de . Daha 21 yaşındayım Alaz bırakta istediğimi giyeyim . Hem ne yapsaydım , gözlerin bir tek benim üstümde olsun istiyorum. Etraf çoplaklae kampı "

Dişlerini sıktığı yanak kaslarının dalgalanmasından belli olmuştu " giy sana giyme diyen yok . Hatta istersen çırıl çıplak gez ama evimizde odamızda bana gez ! Bunu anlamak bu kadar zor mu kızım ! Hem benim gözüm zaten hep senin üstünde senden başkasını gördüğüm mü var !

Kıskanıyorum anla artık . Çıldırıyorum senin için ama sen napıyorsun inatla bana özel olan her bir noktanı gözler önüne seriyorsun derdin ne ? Benim için kendini bedenini saklamak mı zoruna gidiyor !"

Derince yutkunup gözlerine baktım . Alaz bana karşı hep açık olmuştu ama kıskandığını ilk defa bu denli  söylemişti . Sessizce gözlerine bakmaya devam ettim . Elini aramıza sokup göbek deliğimde ki piercing dokunduğu an içim ürperdi . Kasıklarımda ki karıncalanmadan dolayı istemsiz kendimi ona bastırdım .

" bırak bunu bir tek ben göreyim . İzin ver göğüslerin , kalçaların sırtın bana ait olsun bir tek benim gözüm değsin bir tek bana sit olsunlar " straplez bikinimi birazcık aşağıya indirip göğüs ucumu çıkardı . Sıcak ağzını bastırıp bir iki saniye emdikten sonra tekrar kapatıp " bana ait bir tek ben görüyorum , benim ... izin ver diğerleri de aynı olsun . Yapma meleğim ! Beni böyle çıldırtma ."

Duygu Selin'den dolayı patlamak üzereydim . Kendime ikinci kez düşünme hakkı vermeden ellerimi yanaklarına uzatıp dudaklarına kapandım . Bu adam benimdi . Ben nasıl onu kıskanıyorsam onunda aynı şekilde beni kıskanmasına itiraz edemezdim .

Haklıydı ! İnsanın canı kıskandığında daha çok yanıyordu . Usulca çekilip gözlerine baktım . Elleri kalçamdan desteklemiş beni izliyordu " bundan sonra daha dikkatli olucam . Söz veriyorum . İnan bundan sonra seni üzmemek için çaba harcıcam ömrüm "

O gün Alazla birlikte saatlerce yüzdük . Denizde yapmadığımız şey kalmamıştı . Bizden biraz uzakta bekleyen yat Alaza ait olduğunu öğrenince küçük çaplı bi şok yaşasamda sonradan aldırış etmedim . Yata çıktığımız an direk kendimi banyoya atıp duş aldım . Üstüme kalın askılı diz kapağıma kadar uzanan pembe elbise giyip çıplak ayak güverteye çıktım . Alaz kıyafetime bakıp hafifçe gülümsedi.

Anlamıştı !

Bende gülümseyip karşısına oturdum . Masaya hazırlanmış balık menüsü ile gözlerine baktım . Önüme koyulan rakı bardağı son vuruş oldu .

Bardağı elime alıp bir yudum içtim . Balığımı yemeye başlarken Alaz hafifçe boğazını temizledi " meleğim ipekin neyi varmış öğrene bildin mi ? "

Ağzımdaki lokmayı zorla yutup " Eren'le tartışmışlar . Önemli bi konu değil . Ama senden bişey rica etmek istiyorum "

Çatalında ki  lokmayı ağzına atarken başını salladı . Aldığım olumlu yanıtla hafifçe dikleştim . Elimdeki bıçağı başlığa batırırken Eren'i de böyle doğramayı hayal ettiğim doğru !

" burdan ayrıldığımız da hani sana süprizim var demiştin ya ? "

Rakısından koca bir yudum alıp kafasını salladı " hah işte o süprizi ipekleri dahil etme . Sen Eren'le İpek'i şu dağ evi var ya oraya gönder başlarına da adam dik bunlar 1 hafta hapis kalsınlar . Evden dışarıya adım atmıcaklar ! Benim için bunu yaparmısın . Nedenini sorma sadece yarım edermisin ? "

Kaşlarını çatıp arkasına yaslandı " bunları neden istiyorsun bilmiyorum . Dediğin gibi de sormucam ama sonunda adamıma bişey olursa vah senin haline " gülümseyip ayağa kalkıp yanına gittim . Kucağına oturup boynuna kollarımı sardım . " ömrüm bunların barışması için bu iş şart yoksa senin o yarma ay pardon adamın elimde kalacak "

Belimi sarıp diğer elini karnıma koydu . O günden sonra Alaz sık sık karnıma elini koyuyor okşuyordu . Bunu bilinçli yapmadığının farkındaydım ...

Boynumu koklayıp öpücük kondurup " tamam güzelim . İstediğin gibi olsun "

Kucağında benimle birlikte kalkıp ön güverteye doğru yürüdük . Ön taraf yere atılan kocaman minderlerle kaplanmış sırt dayama yeri ile yerdeki beyaz minderlere tezat gök mavisi olarak dizayn edilmişti . Minderlerin üstüne çıktığımız an yere oturup ayaklarını ileri uzatıp bacaklarının arasına yerleşmemi sağladı . Sol dizini kırıp kolunu uzattı . Sırtımı dizine yaslayıp hafifçe yan oturdum. Şuan alazın vücudu tarafından abluka altına alınmıştım .

Boşta olan elini çıplak dizime koyup gözlerime baktı . Usul usul dizimi okşamaya başlamıştı . Hafifçe gülümseyip başımı boynu ile göğsünün arasına koydum .

" bu akşam burda kalacağız meleğim "

Ellerimi beline sarıp ayaklarımı dizinin üstünden uzattım " sen yanımda olduktan sonra nerde kaldığımızın bi önemi yok ömrüm . Sen yanımda ol , böyle hep kollarının arasında tut ben yerde de Gökte de denizde de seninle kalırım "

Kollarını vücuduma sıkıca sarıp " sen bana bu hayatın hediyesisin . Mucizem "

Kollarında sessizce oturdum . Önümüze getirilen meyve ve küçük tatlıların olduğu tabakla gülümsedim . Bu gece gerçekten güzel geçeceğe benziyor .

"Meleğim artık o kolyeyi çıkarmanı istiyorum " söylediği şeyle hafifçe kaşlarımı çattım . Ne alakaydı şimdi bu . Hem ben en son ne zaman cihanı görmüştüm !

" buda nerden çıktı ömrüm "

Elindeki çileği ağzına atıp oda aynı şekilde kaşlarını çatıp yüzüme baktı " ben öyle istiyorum . Sana daha güzel daha değerli bi kolye alıcam . Benim .aldığım kolyeyi takmanı istiyorum . " eliyle parmağımdaki yüzüklerime dokundu " tıpkı yüzüklerin gibi herşeyin de benim izlerim olmalı "

Hafifçe gülümsedim " eğer böyle düşünüyorsan tamam . Ama kolyem zaten oldukça uzun . Cihan Emin'im ki bunu yaptırmak için bayağı dil dökmüştür ! Çocukluğumdan beri resim yaparım ve en büyük destekçim olmuştur . İlk başlarda bi görsen o kadar beceriksizdi ki öldürüm gülmekten . Hem bi...."

Anlatmaya o kadar dalmıştım ki kafayı kaldırdığım an Alazın kararmış gözleri ile karşı karşıya kaldığım an gülüşüm yüzümde donup kaldı ! Yavaşça yüzümü ifadesizleştirip gözlerine baktım ....

Elini kolyeme koyup zinciriyle hafifçe oynadı . Oldukça sakin bi ses tonu ile " kim aldı dedim meleğim anlamadım "

Derince yutkunup gardımı indirmemeye çalıştım " Cihan ! Çocukluk arkadaşım ,sizi ilk fırsatta tanıştırıcam  "

Kaşlarını havaya kaldırıp gayet sakin bir şekilde kolyeme dokunmaya devam ederek " hımm ...çocukluk arkadaşın  .... anladım güzelim " işte o an hiç beklemediğim bişey yaptı !

Kolyeyi hırsla çekip boynumdan kopararak çıkardı . Şaşkınlıkla ağzımdan çıkan Nidayla gözlerine baktım . Kolyeyi gözlerimin içine bakarak denizin karanlık sularına fırlatıp attı .

Daha itiraz edemeden yaptığı hareket ile kolyem ellerimden uçup gitmişti .

Gözümün karardığını fark ettim . Kararsın ! Anasını satayım oda kararsın ben şimdi seni parçalamazmıyım hayvan herif !

Hırsla ayağa kalktım. Benimle birlikte aynı anda o da kalktı . Karşımda bu sefer daha da heybetli duruşu ile daha da sinirlendim. " sen naptığını sanıyorsun ! Sen kendini ne sanıyorsun bunu nasıl yaparsın ! O kolye benim için ne kadar önemli haberin var mı ? Allah'ın cezası sen napıyorsun kendine gel artık " çığlık çığlığa bağırıp ellerimi hırsla göğsüne vurup itekledim.

İşte bu bardağı taşıran son damlaydı ! arkama dönüp denizin karanlık sularına baktım. " seni öldürürüm adam ! Kolyem gitti ya kolyem "

" sıçarım kolyene .benden başka bir adama ait hiç bir şeyi bedeninde taşıyamazsın . Bunu illa böyle mi göstermeliyim "

Ben az öncesine kadar bağırıyordum demiştim demi ! Unutun onu ben sadece kedi gibi miyavlamışım ! Alaz resmen denizi titretecek derecede kükremişti !

Karşımda ki adama gözlerimi kısarak baktım . Sinirden alev almış her an ortalığı yakıp yıkacak gibi duruyordu ! Kafamı iki yana sallayıp  içeriye doğru yürüdüm .

Adam bak ! Artık kıskançlık olayı bitmiş başka bir boyuta ulaşmıştı ! Sinirle odaya girip üstümü çıkardım iç çamaşırım ile Yatağa girdim . Sinirden artık napıcağımı da şaşırmıştım . Bu gecenin böyle bitmesi . Of Allahım of !

Cihan'ın daha kim olduğunu dahi duymadan öğrenmeden verdiği tepki de taktire şayandı ! Ulan ne vardı bu kadar dellenecek anlamıyorum ki. Gitti Gül gibi kolyem .

Odanın kapısının açıklaması ile gözlerimi kapattım . Yüzünü dahi görmeye tahammülüm yok !

Bir kaç saniye sonra sırtıma yapışan sıcak göğüsle dudaklarımı ısırdım . Elini karnımın üstünden sarıp kafasını boynuma gömdü .

Uyumadım . Sabah kadar gözüme uyku girmedi . Gün aydınlanmaya başladığında yataktan çıkıp üstüme giydiğim mayo ile kendimi denizin serin sularına bıraktım .

Elimden geldikçe dalıp denizin dibine bakmaya çalışıyordum . Belki kolyemi bulurum diye . Ama tabi ki  o kadar derine gidebilecek ciğer bende olmadığından bırakıp keyfime yüzmeye başladım . Tatilden dönünce kolyemin aynısından almalıyım yoksa Cihan beni asla affetmez !

Suda sırt üstü yüzmeye başlayıp kendimi suyun üstünde tuttum . Kulağıma dolan sesle bir an kaşlarımı çattım . Sonra gözlerimi açıp yata baktım . Güvertede bi adam el kol sallayıp bağırıyordu .

Kesin Alaz uyanmış ortalığı ayağa kaldırmıştı . Oflayıp kulaç atarak yata ilerledim . Merdivenlere tutunup kendimi yukarıya çektim . Güverteye çıktığımda yanda ki havluyu alıp saçlarıma sardım . Büyük olanını elime alıp yüzümü kurulayıp vücuduma dolayıp kafamı kaldırdım .

Salar buradaydı ! Elleri kaprisinin cebinde sırıtarak yüzüme bakıyordu . Gözlerimi devirip yanından geçiyorken " yenge ! Bu saatte delimi öptü ? Ne yüzmesi ? "

" abin bu dediğini duyarsa seni bi öper Salar . Burdan transit Urfa'ya gidersin "

Gözlerini açarak " ulan Alaz çakması oluşsun ya sen ! "

Arkadan duyulan Alazın sesi ile Salar ellerini havaya kaldırdı . " kes zırvalamayı Salar ! Yoksa seni denize kafa üstü atarım "

Arkamı dönüp kamaranın önünde duran Alaza baktım . Hiç bir zaman ailesinin yanında tartışmıcaktım . O yüzden ilerleyip önünde durdum . Çatık kaşları her zaman ki yerini koruyordu . Parmak uçlarımda yükselip kırgın gözlerle yanağına öpücük kondurdum . Ayaklarımın üstüne ineceğim an elini belime sarıp gözlerime baktı . " bakma öyle . Salar burda olduğu için bunu yaptığını biliyorum . "

Anlamıştı karşımda ki adam beni anlamıştı . Hafifçe gülümseyip gözlerine baktım . " duşa alıcam ... eşlik edermisin  ?

❣️❣️❣️❣️❣️

Eylül ayına girmiştik. Okullar açılmış aktif olarak derslere geçiş yapmıştık .

Elimdeki kalemi tuvale gelişine yapıştırıp sanki tüm hıncımı almak istercesine savurmaya başladım . Ulan NÜ dersini vereli aylar olmuş gene bu dönem karşıma çıkarmışlardı ! Bıktım la çıplak adam görmekten çizmekten .

Yanımdan gelen homurtuya aynı şekilde eşlik ettim . Vural eğilip " beni camdan atsana kanka . Artık çıplak vücuttan midem bulanıyor "

Kıkırdayıp yanda duran fırçayı alıp  burnunun ucuna sürdüm " sen gene iyisin kanka kadın vücudu . Ben ne pok yiyim "

Yüzünü buruşturup " sırf bu ders yüzünden kadınlardan soğudum " kahkahamız sınıfta çınlarken hoca dikelip gözlüklerinin üzerinden baktı " arkadaki ikili atarım sınıftan "

Vural hemen ayağa kalkıp " kurban olayım atın hocam . Bıktım yeter artık "

Kolundan tutup yerine oturttum . " tamam hocam . Kusura bakmayın "

Vural sinirli bi ifade ile yüzüme bakınca öpücük attım .

Açık Saçlarımı tutup çekince oflayıp kaşlarımı çattım . " döverim seni bebe "

Söylediğimde gülerek öpücük atınca sinsi ifade ile sol elimi kaldırıp yüzüklerimi gösterdim . Homurdanıp türlü türlü küfürler savurunca tuvale geri döndüm .

O gün banyo teklifimden sorma Alaz dumura uğraşmış saları resmen güverteden sallandırmıştı . Hiç bir şekilde yüz vermeyip akşama gelen Kubilay ve egemenle akşam yemeği yemiştik . Mümkün oldukça mesafeli ve soğuk davranmış akşamda ön güverteye çıkıp orda uyumuştum . Tabi sabah kendimi odamız da Alazın kollarında bulmuştum !

İki gün denizde beşimiz kalmıştık . Çocuklarda sayemde Alazın yatının keyfini çıkarmışlardı . Egemen hiç bir şekilde benimle konuşmuyor , konuşacağı zamanda ya laf sokuyor yada direk sinirli cevaplar veriyordu . Benimle derdi ne bilemediğimden bende artık çaba harcamaktan vazgeçmiştim .

En son karaya çıkacağımız gün " ayağını denk al ! Ne haltlar çevirdiğini biliyorum . Sakın beni Alazla yada diğerleri ile karıştırma . Hiç ummadığın anda foyanı ortaya çıkarıcam Beril ! Sadece sabrediyorum ama inşallah sonunda Alazın canı yanmaz yoksa seni mahvederim ! "

Evet egemenle ilk ve son konuşmamız tamda buydu işte !

Alaz Abant'a gideceğimizi söylediğinde ilk şaşırmış sonra ipeklerin kaç gündür orda Eren'le olduklarını ve barıştıklarını söylediğinde ise sevinçten deliye dönmüştüm . Hemen o akşam İpek'i otelden aldırtıp Eren'le göndermiş ama bana sürpriz olması için söylememiş .

Abant'ta ki göl evine gittiğimiz de ise daha başka bir sürprizle karşıma çıkmış beni hem çok mutlu etmiş hemde şok etmişti .

Odaya çıktığımız da gene ondan ayrı yatmayı planlarken kendimi kollarında bulmuştum . Üç günün acısını çıkarırcasına sabah kadar birbirimize karışmış gök aydınlanınca kollarında uyuya kalmıştım .

Uyandığımda ise saat çoktan öğlen olmuştu. Alaz uyanmış beni izliyordu. Elime koyduğu tapu ile ilk tepki versem de sonra dan söylediği sözler Hale'n daha aklıma geldikçe gülümsememe sebep oluyordu .

" kendini bana saklayıp , sadece bana ait olduğun için meleğim . Bu ev benim için çok önemli . Özel olarak bu arsayı almıştım . Bu evi yaptırmaya seni ilk gördüğüm gün başladım ve bir ay içinde bitti . Sadece seninle burda olmayı hayal ederek yaptırdım. Ve bu ev asıl sahibinde olmalı meleğim "

Kocaman bi evim olmuştu . Bizim için hayal edilip yapılan bi ev !

Ama aklıma kolyem geldiğinden o gün sabah gene kavga etmiştik .

Tatilin bitip Antalya'ya dönmemizin üzerinden 1 hafta geçmişti ve bu gün Eylül'ün on beşiydi . Alazla bir olmamızın tam dördüncü ayı !

Tam dört gündür Alaza yüz vermiyordum . En son atışmamız da resmen restleşmiş Cihan'la görüşmememi istemişti . Tabi o istedi diye hemen çıkarırım hayatımdan !

Çantamı koluma takıp sınıftan çıktım . Elimdeki Karakalem siyahlıklarımı silmeye çalışarak ıslak mendille resmen derimi yüzdüm .

Tükürdüğümün NÜ sanatı !

Koridordan sola döndüğüm an kendimi yerde buldum . Gözlerimi kırpıştırarak kendime gelmeye çalışarak hafifçe yüzümü ekşittim . Karşımda elleri teslim olurmuşçasına havaya kaldırmış Koray'la bakıştık .

Hayır tamam ben bu boyla görememiş olabilirim ama sen beni nasıl göremezsin be deve !

Elini uzatıp bin bir türlü özürle ayağa kaldırdı . Bu sefer tamponu yamultmuştum işte . Kalçama elimi koyup hafifçe ovuşturdum . " kanka ne ayaksın sen ya ! Ne işin var olum resim bölümünde . Müzik öğrencisisin sen haddini bil ! "

Kahkaha atıp elini omzuma attı " kusura bakma güzelim ya . Malum boyun kısa olduğundan göremedim . " dirseğimi karın boşluğuna geçirdiğim an sustu " ne ayaksın ! Kaç gündür yüzünden düşen bin parça fark etmedim sanma "

Yavaşça yürüyerek kafeteryaya indik . Masaya oturduğumuz an " bekle çay alayım . Açmısın bişey istermisin ? " kafamı olumusuzca iki yana salladım " çay kafi " Koray başını sallayıp gitti . Beş dakka sonra elinde tepsiyle gelince telefonu kapatıp masaya koydum . Gene rahat durmamış kek , kraker koymuştu .

"Al şunlardan atıştır . Senin yemek yediğin görülmüş olay değil . " gözlerimi devirip keki alıp paketini açtım . Bir ısırık alıp baygın gözlerle yüzüne baktım . Gülümsedi .

" dökül ! "

Sıkıntılı bi nefes içine çekip çayından bi yudum aldı . Ellerini bardağa sarıp " patron dün işimize son verdi . Akşam son sahneye çıktık . Şimdi çocuklar kara kara düşünüyor ne yapacaklarını . Benim tuzum kuru biliyorsun Beril . Babadan yağlıyım . Ama grupta ki Giray , umut burslu okuyorlar . Ailelerinin durumu zaten ortada . Çocuklar Resmen yıkıldılar . " kaşlarımı çatıp yüzüne baktım .

İşte şimdi olay anlaşılmıştı . Sıkıntı büyük ! O çocukları iyi tanırdım. Gerçekten aileleri kıt kanat geçiniyor bunlarda yük olmamak için herşeyi yapıyorlardı. Gece barlarda çıkıp çalmaları bir tarafa ders olmadığı zamanlar part time işe çıkıyorlar aldıkları parayı çoğu zaman ailelerine gönderiyorlardı.

Çayımdan bi yudum alıp kekimin son parçasını ağzıma attım. " çayını iç gidiyoruz . İnşallah arabanla gelmişsindir Koray yoksa ilk dolmuş maceranı yaşatırım "

Kaşlarını şaşkınlıkla kaldırıp gözlerime baktı " nasıl yani ? Nerde gidiyoruz kızım ? "

Dudaklarımı büzdüm " hacı senin ailenin borusu Eskişehir'de ötmüyormu . Şuan senin Antalya'da benden farkın yok . Kapı kapı iş ararsın . Tamam işte sen şimdi sorguyu suali bırak benimle gel "

Bardan içeriye girdiğimiz de kapıdaki korumaların hiç bir sorgu olayına takılmamamızı Koray şaşkınlıkla izledi. Bar bölümüne geçmeden diğer kapıdan içeriye girip koridorda ilerledim . Ofis kapısının önüne gelip hafifçe tıklattım . Kapıda dikilen adamlar sadece Koray'a odaklanmışken bana bakmamışlardır bile. İçerden gelen onay cümlesi ile adam elini uzat kapıyı açtı " buyur yenge " gözlerimi devirip istifimi bozmadan içeriye girdim.

Kubilay ilk başta kaşlarını kaldırıp baksa da sonradan gülümseyerek ayağa kalktı " oooo güzelik bu ne sürpriz. Hayırdır hangi rüzgar attı seni buraya . " kollarını açıp sarılınca bende hafifçe sarıldım ." gel bakalım . Hayırdır yenge bi sorun yok inşallah "

Elini Koraya uzatıp tokalaştı . Koltuklara oturduğumuzda Kubilay " ne içersiniz ? Kahve söylüyorum ? Açsanız yemek söyliyim "

Kafamı salladım " aç değilim ama sen bizi reddedersen daha çok yer geziceğimizden ben çay alayım " Koray başı ile beni onaylayınca gülümsedim .

Kubilay gözlerini kısıp yüzüme baktı . Telefonu kapatıp arkasına yaslandı " siz bana şu işi adam gibi anlatın bakıyım "

Bacak bacak üstüne atıp yan dönerek " bak şimdi bizim korayların ..."

Bir saatin sonunda bardan çıkmıştık . Bizimkiler işi bağlamış bununlada kalmamış gruptaki burslu çocukların ailesine yardım etmeye başlıcağını söylemiştim.

Odadan çıkarken " kış geldi Beril şu kıyafetleri artık rafa kaldır "

Koray'la ayrılıp sahile doğru yürümeye başladım . Cüzdanımı açtığımda içinde ki yirmi lira bana bakıyor ben ona bakıyordum. Bu ay ipek hiç bir şekilde çalıştırmamış aksine cafeden kovmuştu . Hemen hemen üç dört aydır ondan gizli garsonluk yapıyordum ama bu ay cafede resmen adamların hepsini örgütlemiş çalışmama izin vermemişti. Gece genelde canlı müzik yapılırdı . Pek sevgili solistimiz hep sorun çıkardığından krizlere girdiğimizden en son mart ayında canlı müzik olayına noktayı koymuştuk.

Telefonum çalınca cüzdanımı mahsun yüz ifadesi ile kapatıp çantama koydum.

" he anne " bi sen eksiktin Nil sultan gelin anasını satayım .

" he ne kız . Kırarım bacaklarını kibar ol . Ay sen nasıl benim kızmısın ya " elimi alnıma koyup ovuşturdum . Bu hatun beni cidden yoruyor !

" Of anne ne diyorsun Allah aşkına he "

" Gül kokulum . Kış geldi Yavrum . Sana para göndericem ama hesaba yatırmıcam Ona dokunmadığını biliyorum . Postayla göndericem sende gidip kışlıklarını alacaksın . Kredi kartı da çıkardım sana . Benim ek kartım ne lazımsa ondan al yetmezse nakidini kullan . Hemi Yavrum "

Derin bi nefes aldım " hemi değil anne . İstemiyorum sakın  öyle bişey yapma. Ben başımın çaresine bakıyorum . İstemiyorum kart falan . Yapma Allah aşkına yorma beni "

"Kız asıl sen beni yorma . Annenim ben senin . Delirtme beni . Bak valla şimdi kriz geçiricem . Annem nie böyle yapıyorsun he Yavrum . Yoruldum annecim , gerçekten yoruldum yapma artık bak sana yalvarıyorum artık beni böyle dışlama . Ben zaten çektim çekeceğimi . Yapma annem " telefondan gelen hıçkırık sesi ile Derince yutkundum . Annem yıllardır hiç ağlamamıştı . Babamdan boşandığı günden beri ağladığını hiç görmemiştim . Demek ki artık bayağı yıprattım .

" özür dilerim anne . Seni üzmek istememiştim . Sadece yük olmak istemediğimden . "

" ne yükü annem . Sen benim evladımsın . Şu dünyada senden başka kimim var. Bana adres ver göndereyim annem "

İpekin cafesinin adresini söyleyip gönlünü alıp telefonu kapattım. Tekrar çalan telefonla ekrana bakmadan " tamam dedim anne . Gönderdiğin kartı kullanıcam alıcam tamam "

Telefona da duyduğum ipekin sesi ile dudaklarımı ısırdım " ne kartı ! Ne alıyorsun Beril . Neye ihtiyacın varsa ben alırım . Daha ölmedim ! "

İşte şimdi işler karışmıştı . Hemen cafeye gelmemi emredip telefonu yüzüme kapattı .

Cafeden oldukça uzaktım ama cebimdeki son yirmiyi de taksiye veremezdim .

Tabana kuvvet kızım . Durağa kadar yürüyüp yarım saat sonra gelen otobüse binip cafenin yakınında indim .

Acıkmıştım gerçekten . Ulan varlık içinde yokluk dedikleri ahanda benim yaptığımdı . Babam olacak Levent kişisi paraya boğsada beni kuruşuna dokunmuyordum .

Cafeden içeriye bitap bi şekilde girip üşümüş vücudumu hemen bi masaya attım . İdil'e işaret verip sıcak çorba yemek istedim .

Karnımı doyurduktan sonra elime aldığım çay kupası ile aheste aheste üst kata çıktım . Kapıyı tıklayıp içeriye girdiğimde ipek her zaman ki gibi dosyalara gömülmüş mal sayımına bakıyordu .

Sessizce geçip koltuğa oturdum . Daha doğrusu ben öyle sanıyordum " sabahtan beri lokma yemediğini kameradan gördüğüm görüntü ile anladım . Tamam bişey demiyorum. Ama cebinde 20 lirayla gezmek ne demek Beril ! Sen gerçekten beni mi sınıyorsun !"

Kaşlarımı kaldırdım . Ben bu aralar yeni bi hobimi edinmiştim ne ! Herkesin sabrını sınar olmuşum da haberim yok .

" Hazırlan çıkıyoruz . Kışlıklarını alması gereken kişi alır . Başkalarına kalmadın . Hem bu üstündeki incecik penyeyle çıktığını o evindeki öküz görmedi mi ? "

" üç gündür evde yok Urfa'ya gitti " evet Alaz kavga ettiğimizin sabahı Urfa'ya gitmişti ve tam üç gündür ortalıkta Yoktu

"Sende o evde yanlız kalmaya devam ettin öyle mi afferin . Ben neyim kızım . Evine gelsene koskoca evde ne pok yedin onca gün "

Dudaklarımı büzüp ateş püsküren gözlerine baktım . Omzumu silkip yavaşça " e sen Eren'le kalıyorsun artık . Rahatsız etmek istemedim "

Elindeki fosforlu kalemin kapağını kapatıp tam kafama fırlattı . İpek ve atışları . Hay elinin ayarına ... acıdı lan !

" az konuş kalk gidiyoruz . Orası senin baba evin . Sen geldin mi Eren naşlanır ! "

Sırıtarak yüzüne baktım " masraf yapma ben halledicem . Artık çalıştırmıyorsun . O yüzden al...."

Ayağa kalkıp saçımdan tuttuğu gibi bez bebek gibi ayağa kaldırdı " ağzına sıçarım senin . Oldu evladımı çalıştırıcam . Tipe bak 45 kilo oldun . Geberip gideceksin kalacan elimde he . Her gün buraya geleceksin Beril geleceksin gözümün önünde olacaksın . Paranı girip kasadan alacaksın . Bidaha bu uyarıyı yapmam sondu ! Emin ol tekrarım çok can yakacak !

Şaşkınca gözlerine bakıp usulca kapıdan çıktım . Bu kızın adı ipek yapar !

Mağazaya girdiğimiz de ben etiket bakarken ipek eline geçenleri peşindeki kadının kucağına koyuyor sağa sola emirler yağdırıyordu . Ulan görende toprak ağası sanar !

Konu ben olunca böyle düşünmeden herşeyi alır yapardı . O hayatıma girdiğinden beri kendimi kimsesiz hissetmemeye başlamış birazcık teklesem benim ablam var diyip kendimi motive ederdim .

On çift ,çizme ,bot ...çeşit çeşit parkeler montlar , kazaklar tunikler her model taytlar artık daha fazlasına tahammülüm kalmadığından kendimi mağazadan dışarı attım . Delirmiş bu kadın . Ulan gardolap yenilemek nedir ya !

İpek dışarı çıktığında daha doğrusu paketlerden dolayı çıkamayınca gözlerimi devirip yanına gittim . İkimizinde eli kolu dolu dolu otoparka inip arabaya paketleri sığdırmaya çalıştık . Bagaj dolmuş üstüne arka koltukta tıklım tık olmuştu .

Kapıyı kapatıp ellerimi birbirine vurup sesli bi nefes verdim . Yanıma gelip elini omzuma atarak kendine çekti . " sen benim canımsın . Okul okuyorsun . Her gün çeşit çeşit giyin . Asla kimseden aşağı kalma . Gençliğini yaşa ! "

Gözlerim dolu dolu yüzüne baktım . Bana bunları söyleyen canım benden hepi topu dört yaş büyüktü . Boğazımdaki yumruyu zorla yutarak kafamı salladım . Saçlarıma öpücük kondurup sımsıkı sarıldık .

İkimizde duygusallaşmıştık . Burnunu çekip " hadi şimdi yemek katına çıkıp karnımızı doyuralım . Sonra seni eve bırakıyor "

Yemeklerimizi yemiş üstüne Kahveci'ye inerek tatlı kahve ikilisinin keyfini çıkarmıştık . Gratisin önünden geçerken dayanamamış içeri dalmıştık . İpek her zaman ki gibi bana bir sürü şeyler almış zorla arabaya bindirmişti .

Evin önüne geldiğimizde kapıdaki korumalar hemen gelip kapımı açmışlardı . Tam inerken kolumdan tutup elime bir tomar para sıkıştırdı" bunu al . Sakın itiraz etme kafanı kırarım . Ben dururken bir başkasının hiç bişeyini almıcaksın . "

Boynuna sımsıkı sarılıp çantama orayı koyup indim . Arkadan dört koruma eşyaları anca taşıya bilmişlerdi .

Evdeki yardımcılara eşyaları yerleştirmelerini söyleyip en alt kata inip üstümü çıkardım . Bikinimi giyip kendimi havuzun serin sularına bırakıp bu günün yorgunluğunu atmaya odaklandım .

Dipten yukarıya doğru kendimi çektiğimde derin nefesler alıp fayansa tutunarak kollarımı birleştirip başımı yasladım . Bu gün tahminimden daha çok yorulmuştum . Tüm gün Alaz bir kez olsun aramamış tek bir mesaj dahi atmamıştı .

Tüm gün kendimi oyalamak için yapmadığım şey kalmadığı halde gene de aklımdan bir an olsun çıkmamıştı .

Karnımın üstüne sarılan koca elle derin bi nefes aldım . Sırtıma yaslanan çıplak sırt ... bacaklarımı saran kaslı bacaklar ... enseme derin bi öpücük kondurup vücuduma iyice yaslandı .

" özledim meleğim ... "

Continue Reading

You'll Also Like

129K 1.1K 49
gözyaşlarımı dinlemeden bir anda içime girdi dudağı dudağımda bir eli göğsümde diğer eli kadınlığımdaydı...
3.6M 132K 73
Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyordum... "1 yıl, sadece 1 yıl sonra burdan herkesin seni bir ölü olarak...
1.3M 56.7K 46
~TAMAMLANDI~ 0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kate...
Atlas By m

Romance

53.1K 4.4K 20
Bir mantık evliliği hikayesi.