10.bölüm -YENİ

14.5K 550 25
                                    

Göğsümde ki kafaya Daha çok sarılarak , yüzümde ki gülümseme ile derin bi nefes aldım . Bu adam benim herşeyim . Akşam o kadar güzel bi uyku çekmiştim ki ve tüm gün benimle kalmış , bir an olsun yanımdan ayrılmamıştı .

Çalan telefon sesi ile hafifçe irkildim . Yanımda ki komidinin üstündeki telefonlara baktığım da Alazın telefonun çaldığını fark ettim . İkimizin de telefonu aynı model olduğundan bir an duraksasam da göğsümdeki adam kıpırdamayınca uzanıp aldım.

Ekranda ki " Kubilay " yazısını görünce gülümsedim .

Telefonu açıp " efendim Kubilay " oldukça kısık konuşmuştum . Elimi saçına götürüp hafif hafif okşayarak yumuşak saçlarını sevmeye başladım .

" Beril ! Ben... şey Alazı aramıştım ama . Yanlış zamanlama mı ? "

Aynı kısık tonda " hayır hayır . Sorun yok . Alaz şuan uyuyor . Telefon çaldı ama uyanmayınca , arayanda sen olunca , ben açmak zorunda kaldım . Önemli bi şey için aradıysan uyandıra bilirim "

Göğsümde yatan Alaz bir an kafasını oynatıp geceliğimin önünü aşağıya indirdi . Göğsümü sıcak ağzıyla buluşturduğu an nefesimi tutmak zorunda kalmıştım . Kubilay telefonda bişeyler söylüyordu ama Alaz yüzünden bir türlü adapte olmadığımdan " Kubilay kusura bakma bir an ses gitti . Ne demiştin "

" diyorum ki önemli bişey değil . Sadece bu gün ki daveti unutmamasını hatırlatacaktım "

Kaşlarımı çatıp bir an kafasını ittirmeye çalışsamda başarılı olmadım . " ne daveti ? "

" saygın bi iş adamının kızının nişanı var . Rakip olduğumuz bir kaç firma daha orda olacak . Kesin katılmamız lazım . "

Saçına ellerimi daldırıp yukarıya doğru çektim . O an göğsümde kafasıyla birlikte ileriye doğru uzanıp ağzından çıkınca , son anda inlememi bastırıp Derince yutkundum .

Göz göze geldiğimiz an ateş saçan gözlerle yüzüne bakarak , Kubilay'a " daveti uyandığında hatırlatırım . Merak etme kesin gelecektir....Görüşürüz "

Telefonu kapatıp uzanarak yerine koydum . Üstümde ki adama bakıp " demek akşam özel bi davete katılacaksın ha . Ama ne hikmetse benim haberim yok. E tabi sende haklısın benimle görünmek istememeni anlıyorum . Sonuçta çevrenizde manken gibi kadınlar varken benle ne işin olur "

İşte bu gerçekten canımı yakmıştı . Belki de bu yüzden bana davetten bahsetmemişti . Kafama dank eden gerçeklerle gözlerim kocaman açılmış şekilde yüzüne baktım .

Tam kavga etmek için ağzımı açmışken kapının tıklatılması ile Alaz kendini üstümden yana atmadan önce geceliğimi düzeltti .

İçeriye giren Ayşe elindeki kıyafet kılıflarına duvardaki sisteme asarken , arkasından gelen Emre elindeki kutuları hemen kıyafetlerin altına bıraktı . İkisinde bir kez olsun kafalarını kaldırıp yattığımız Yatağa yada odanın içine bakmamışlardı . Kapıyı kapatıp çıktıklarında yataktan kalkıp camın önüne gittim .

Sırtım Alaza dönük olduğu için ne yaptığını anlamasam da kulağıma dolan seslerden kıyafetleri çıkardığını anladım .

Yüreğime oturan acıyla gözümden düşen damla iyice dolmama neden olmuştu . Elimi kaldırıp göz yaşımı silmek üzereyken Alaz camla arama girip dudaklarını göz kapaklarıma bastırdı . Yüzümü avuçladığı an nefesimin kesildiğini hissettim . Alnını alnıma dayadığında ise ayaklarım usul usul titremeye başlamıştı .

" böyle şeyleri kendine nasıl yakıştırıp söylüyorsun bilmiyorum güzelim ama sen benim için eşsizsin . Bir tek sen varsın artık bunu kabullen ". Sol elini yüzümden indirip yüzük olan elimi tutup baş parmağı ile usulca okşadı . " bu ne Yavrum ? Bizim yüzüğümüz bunu sana nerde hangi pozisyondayken taktığımı unutmaman lazım ! Sen benimsin bebeğim . Ben de senin . O yüzden lütfen artık bu tarz konuları aramıza sokma . Dünyam olduğunu daha nasıl anlata bilirim . "

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 27, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KUTSANMIŞ AŞK Where stories live. Discover now