Recunoaște, mă vrei ! #Finali...

By iuliacristiana21

198K 12.2K 255

Teresa a crezut că și -a întâlnit dragostea vieții la 18 ani , iar asta era ceva bine venit după toate lucrur... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3 - Trei ani mai târziu
Capitolul 5
Capitolul 4
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Carte nouă!

Capitolul 19

6.8K 475 6
By iuliacristiana21

          Teresha

     Mamă. Mamă. Imaginea mamei imi apărea în minte iar și iar . Adevărul este că nu m-am mai gândit la mama de ani buni . Am lăsat -O în trecut. Însă uite că momentele de inconștiență mi-o aduc în minte . Nu știu unde sunt . Văd doar o lumină orbitoare și aud voci sau văd câte un chip neclar apoi cad iar în inconștiență. Nu știu ce se întâmplă cu mine  . Nu știu dacă acesta e momentul în care fac trecerea dintre lumi. Viață și moarte. Dar mama e aici, în mintea mea ...
    
   Mă trezesc într -o cameră pe care nu o recunosc, dar mintea mea și -o aduce aminte incet, e fosta mea cameră. Cea pe care o aveam pe când eram copil . Are pe pereți chiar și fluturașii colorați pe care mi-am dorit atât de mult și când i-am primit a fost cea mai fericită zi din viața mea .
  Mă ridic din pat și cercetez încet camera . Toate lucrurile sunt la locul lor chiar dacă nu m-am gândit niciodată la camera acesta . E ca și cum ar fi fost ascunsă în memoria mea sub un cearceaf de pânză iar acum am dat cearceaful la o parte și mi-am adus aminte că a existat și camera asta cândva. Ajung in fața oglinzii și când privesc în ea văd un copil . Întind mâna dar aceasta se lovește de sticlă. Imi dau seama că sunt eu . Eu cea din copilărie . Cu părul șaten și buclat . Cu obrajii roșii și îmbrăcată cu rochia mea albastră cu floricele albe . Rochița mea preferată:
-Tessa?
  Vocea mamei . Inima imi tresaltă în piept atunci când îi aud vocea și fără să mă mai gândesc alerg spre locul de unde s-a auzit . Mama stă cu spatele la mine și aranjează ceva :
-Tess...ah, aici erai !
  Când se întoarce spre mine imi zâmbește iar ochii îi straluces , atât de calzi , atât de blânzi că pentru o clipă simt cum nu mai pot respira.
-Esti bine , scumpo?
  Întreabă ea și expresia i se transformă in una îngrijorată. Face un pas spre mine și mă mângâie pe obraji  apoi imi zâmbește. Mama . Nu . Asta nu se poate să fie mama . Asta nu e mama care m-a abandonat . Nu se poate să fie ea .
-Tessa?
  Ochii ei îngrijorați mă privesc atenți  iar eu ii privesc pe ai ei și atunci văd...Eu și mama plimbându -ne pe stradă. Eu mă jucam cu o minge. Iubeam mingea aia însă o scap . Acesasta se rostogolește până în stradă. Eu alerg după ea ca să o iau .
-Tessa!
Vocea disperată a mamei și apoi când imi ridic privirea o mașină care vine spre mine . Apoi ceva mă arunca mai încolo și mă lovesc atât de puternic incât leșin. Mă trezesc intr-un spital . O doamnă zâmbitoare stă lângă patul meu . Se uită atentă la mine :
-Buna , Teresha.
-Unde e mami ?
Intreb eu încet . Ea se aplecă spre patul meu, mă ia de mână și imi spune încet:
-Mama ta ,  a trebuit să plece.
-Unde?
Intreb eu speriată:
-Undeva departe .
   E tot ce primesc de la ea și din acea clipă nu am mai intrebat niciodată de mama.

  Mă întorc în casa mea și o privesc pe mama în ochi . Ea mă privește la fel de îngrijorată. Mama Nu m-a părăsit niciodată. Atunci când femeia aceea mi-a spus că mama a plecat eu am luat-o ca și când ea m-ar fi abandonat , dar de fapt ea voia să îmi spună că a murit.  Ea nu m-a parasit niciodată.  Mama a murit în acea zi, ca să mă salveze pe mine . De aceea am uitat toate lucrurile astea . Camera mea , casa, zâmbetul mamei . Așa a făcut creierul meu față durerii . Lăsând totul în urmă:
-Tessa ?
Mă uit în ochii ei și jumătate din suflet imi râde de fericire iar cealaltă jumătate mi se frânge. O iau pe mama în brațe și suspin.
-Ce e scumpo ?
-Doar nu imi da drumul .
-Niciodata. O să fiu mereu aici .
-Te iubesc , mami !
-Ah, scumpo și eu te iubesc!
  Mama a murit în acea zi pentru mine . Nu m-am gândit niciodată prea mult la modul în care o să mor . Însă să mori pentru copilul tău pare o moarte bună. Ăsta e ultimul gând care imi mai trece prin minte inainte să inspir aer adânc în piept și să mă trezesc din inconștientă.

Continue Reading

You'll Also Like

1.3K 73 12
Alexandre,unul dintre cei mai cunoscuti șantajiști ai orasului,se indragosteste iremediabil de Evellyn,fiica lui Jack,unul dintre cei mai bogați mafi...
55.1K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
590K 6.7K 12
Trenton Shaw e cel mai mic dintre băieții familiei Shaw și are o mulțime de lucruri de povestit deoarece face o mulțime de nebunii. Cassie Young e...
198K 12.2K 24
Teresa a crezut că și -a întâlnit dragostea vieții la 18 ani , iar asta era ceva bine venit după toate lucrurile oribile care i s-au întâmplat în via...