Recunoaște, mă vrei ! #Finali...

By iuliacristiana21

198K 12.2K 255

Teresa a crezut că și -a întâlnit dragostea vieții la 18 ani , iar asta era ceva bine venit după toate lucrur... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3 - Trei ani mai târziu
Capitolul 5
Capitolul 4
Capitolul 6
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Carte nouă!

Capitolul 7

8.1K 530 6
By iuliacristiana21


     Teresha

  O grăbeam pe Izzy ca să putem pleca deoarece eram in intarziere .
-Izzy? Haide !
Mi-am încălțat balerini și mi-am luat geanta . Am auzit soneria și am oftat enervată pentru că nu aveam chef de nimeni. Doar că atunci când am deschis ușa în spatele ei stătea Jacob :
-Aaa...buna !
-Hei!
-Ce faci pe aici ?
-Am venit să stau cu Izzy.
-Nu imi aduc aminte să ne fi înțeles să vii .
-Pai nu ne-am inteles . Dar eu vreau să stau cu ea .
-Iti apreciez ajutorul dar totusi nu pot să prin ideea . Adica de ce vrei sa ma ajuți?
-Ti-am mai spus . Imi plac copiii.
M-am uitat la el ridicând dintr -o sprânceană.
-Deci mă lași să stau cu ea ?
Mi-am mușcat buza și m-am gândit la cât de încântată era Izzy că nu trebuie să își mai petreacă timpul în biroul lui Kyle.
-Bine. Mă întorc la șase. Aveți mâncare în frigider dacă e ceva mă suni !
-Sigur!
   Am ieșit din casă și am plecat la servici . Am avut o zi destul de liniștită însă toate astea s-au schimbat in momentul in care am primit un colet de la bancă. Unde mi se spunea că dacă nu o să plătesc datoriile pe care le acumulasem de-a lungul timpului într-o lună o să îmi ia casa . În momentul în care am citit acele cuvinte am simțit cum mă lasă picioarele . Casa era tot ce mai aveam . Nu puteam să câștig atât de mulți bani intr-un mod miraculos așa că probabil că o să rămân în stradă.
   Am plecat acasă supărată și pe tot drumul mă gândeam doar ce pot să fac . Nici dacă aș lucra de dimineață până seara nu aș putea să strâng toți banii de care am nevoie . Acum chiar mă simt la finalul puterilor . Mereu am fost o persoană optimistă care vede partea plină a lucrurilor dar acum chiar nu știu ce să fac . Oftez frustrată și imi dau seama că am ajuns acasă. Șovăi puțin înainte de a intra . Incerc să îi zâmbesc lui Izzy când o văd . O iau in brate și apoi se duce sus să se joace . Jacob vine după mine in bucătărie.
-Vrei o cafea ?
-Nu, mersi . Cred că ar trebuii să plec .
-Bine. Mulțumesc pentru tot .
Incerc să mimez un zâmbet doar că să îmi ascund lacrimile care imi înțeapă ochii.
-Ne vedem , atunci .
-Da.  Pa !
Mă întorc spre blatul de bucătărie și pun cafea in cană . Iau și torn apă în ea . Mă uit pe geamul care dă spre curte și pentru o fracțiune de secundă îl văd Alex alergând după Izzy. Ii văd zâmbetul și aud chicotitul lui Izzy . Tresar când simt apa pe picioare . Am lasat-o prea mult să curgă și a dat pe afară. Blatul , bluza mea și podeaua sunt pline de apă și praf de cafea . Iau o cârpă să șterg dar din neatenție răstorn și cana și se face și mai multă mizerie . Urlu frustrată și o ridic dar apoi mă uit la ea și imi aduc aminte că am cumpărat -o împreună cu Alex când am fost intr-un magazin de suveniruri in luna de miere . Mă uit în jur și imi dau seama frustrată că tot ce e aici imi aduce aminte de el . Totul ! Lucrurile, casa , curtea , până și mirosul parfumului său e încă imprimat în mintea mea . Iau cana și strâng din dinți apoi o trântesc de perte și urlu printre dinți. Mă întorc și iau o altă farfurie cu care fac la fel . Mai iau una dar sunt prinsă de două brațe mari care mă țin strâns:
-Lasa -ma! Da-mi drumul !
Mai mult mârâi decât vorbesc.
-Tessa , trebuie să te calmezi!
Mă sunat și mai tare dar el nu imi dă drumul.
-Lasă -mă!
Strig dar de data asta fără vlagă și nu mă mai zbat . Izbucnesc intr-un hohot puternic de plâns și el mă strânge în brațe.
-E mort! A murit și nu se mai intoarce! Iar eu ...am rămas..am rămas singură!
Șoptesc eu ultimei mele cuvinte după care mă las moale in bratele lui . El mă tine in brațe imi șoptește la ureche până când îmi revin . 

Continue Reading

You'll Also Like

445K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
119K 7.3K 29
Prima iubire este periculoasă. Pierderea primei iubiri poate fi tragică. Ce faci însă, dacă te îndrăgostești de idolul a milioane de femei? Ce faci...
1.3K 73 12
Alexandre,unul dintre cei mai cunoscuti șantajiști ai orasului,se indragosteste iremediabil de Evellyn,fiica lui Jack,unul dintre cei mai bogați mafi...
13K 2.1K 32
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...