Recunoaște, mă vrei ! #Finali...

By iuliacristiana21

198K 12.2K 255

Teresa a crezut că și -a întâlnit dragostea vieții la 18 ani , iar asta era ceva bine venit după toate lucrur... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3 - Trei ani mai târziu
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Carte nouă!

Capitolul 4

9.3K 535 6
By iuliacristiana21

       Teresha

   500 de dolari . Asta e tot ce mai am . Îți țin într -o mână iar în cealaltă țin facturile și imi dau seama cu disperare că nu imi ajung nici măcar pentru jumătate dintre ele , ce să mai spun de mâncare și benzină? Oftez și imi pun capul în mâini încercând să nu încep să plâng și să disper. Trebuie să existe o soluție.  Aș putea să văd dacă mai sunt ceva bani în cont ...dar pe cine încerc eu să păcălesc ? Mi s-a zis foarte clar că nu mai există nici un ban . Poate aș putea să cer niște ore suplimentare la restaurant. Dar dacă fac asta ce o să mă fac cu Izzy ? Nu ii place deloc nici așa că stă trei ore jumătate dar să o pun să stea șase ? Vrea să mergem în parc sau să se joace că restul copiilor în curte sau in camera ei . Însă nu imi permit bonă și chiar nu am cu cine să o las , iar să stea singură nici nu încape vorba . Toată seara nu fac altceva decât să îmi  storc creierii in încercarea de a găsi o soluție însă nu reușesc nicicum. M-am gândit să îmi mai iau un servici , dar din nou , ce aș face cu Izzy ? Până la urmă las totul baltă și mă duc la culcare .
    Lucrurile au mers la fel până luni când am primit o înștiințare de la bancă că dacă nu plătesc ratele o să îmi ia mașina . Și așa peste încă cinci zile am rămas fără mașină și cu 300 de dolari. Când Izzy m-a întrebat de ce acel om ne-a luat mașina i-am spus că o duce la reparat, nu vreau să își facă griji. Ratele de luna asta sunt plătite dar trebuie să găsesc imediat o soluție.
   Fără mașină, viața e mult mai complicată. Trebuie să luăm autobuzul și să o duc pe Izzy cu el la școală apoi mă urc în altul care duce la o stradă distanță de serviciul meu . Astfel că timp de două săptămâni sint intr-o continuă fugă iar azi sunt dea dreptul deprimata. Ziua a început groaznic, am pierdut autobuzul ce duce la școala lui Izzy și și am rămas oficial cu 1 dolari și 98 de cenți . Imi era foarte greu să nu mă pun într -un colț și să încep să plâng  . Mara a văzut că ceva nu e în regulă dar nu aveam timp să vorbim deoarece aveam câțiva clienți. M-am apucat să pregătesc comenzile dar am greșit de două ori o băutură. Am aruncat protocoalele pe masă și m-am uitat urât la ele .
-Hei, ești bine ?
Mă întrebă Mara . Imi ridic capul cu ochii inlăcrimați și scutur din cap . Ea vine și mă îmbrățișează:
-Oh, drăguțo dar ce s-a întâmplat?
Mă desprind din îmbrățișarea ei și imi șterg lacrimile :
-Am rămas fără bani și mi-au luat mașina. Nu am cu cine să o las pe Izzy nici dacă aș vrea să îmi mai iau o slujbă ca să mă descurc cu banii. Nu știu că să mă fac .
-Pot să stau eu cu ea !
Imi ridic capul și eu și Mara ne uităm în stânga surprinse și să vedem cine a vorbit .
-Jacob ?
-Unicul !
Zice zâmbind și vine lângă bar .
-Ce faci aici , nu e zi de transport?
-Eram in trecere și v-am auzit din întâmplare discuția și m-am oferit să stau eu cu Izzy. 
-Nu te-am rugat să faci asta .
-Nici nu e nevoie . Mă ofer .
-E absurd.
-De ce ?
-Nu ți se pare chiar deloc ciudat ?
-Nu. Tu ai nevoie de ajutor eu vreau să te ajut .
-Și ție ce îți iese din asta ?
-Nimic . Doar că ador copiii .
Mă uit la Mara confuză iar ea ridică din umeri . Habar nu am ce se întâmplă aici chiar acum dar nu o să o las pe Izzy cu primul om care imi iasă în cale .
-Nici măcar nu te cunosc .
-Buna, Sunt Jacob Shaw, încântat de cunoștință !
- Bine, nu mă refeream la asta , știu cine esti .
-O atunci?
-Pur și simplu e prea ciudat . Mulțumesc, dar va trebuii să te refuz .
- Bine ....dar încă poți să te mai gândești!
  Dau din cap iar el pleacă, mă uit la Mara imediat ce iasă pe ușă.
-Ce a fost asta ?
-S-a oferit să stea cu Izzy . Puteai să accepți . Practic acum ziceai că nu ai cu cine să o lași iar el s-a oferit să te ajute în secunda următoare.
-Dar nu îl cunosc.
-Nu ai cunoaște nici o bonă mai mult . În plus e din familia Shaw. Toată lumea ii știe, Sunt o familie bună.
Stau și mă uit o clipă la ușă și imi mușc buza .
-Nee, tot e prea ciudată situația.
Apoi trec pe lângă Mara și merg in bucătărie.

Continue Reading

You'll Also Like

445K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
12.9K 2.1K 32
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...
1.3K 73 12
Alexandre,unul dintre cei mai cunoscuti șantajiști ai orasului,se indragosteste iremediabil de Evellyn,fiica lui Jack,unul dintre cei mai bogați mafi...
6K 271 19
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...