Travesuras II

By SakuRalu30

25.2K 1.4K 571

"T(tipul): Ce vrei? Nu vezi ca ne-ai intrerut! S: Ooo...scuze. spun cu o voce pitigaiata prefacuta. Ce vreau... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 14
Capitolul 15

Capitolul 13

1.4K 91 49
By SakuRalu30



Sakura Pov.

Nu pot sa cred ca am fost asa neatenta. De ce nu m-am putut gandi ca Sasuke ar putea sa ma urmareasca si asa ar afla unde stau. Nu pot sa cred ca am ajuns bodyguard si am avut grija de zeci de oameni fara sa fac vreo gresala, dar cand vine vorba de Uchiha sunt mai lipsita de minte decat un soarece care se plimba pe langa laptele pisici. Acum ca stie unde stau trebuie sa fiu foarte atenta sa nu ma trezesc cu el la usa cand sunt copii sau Naruto acasa. Sunt un pic mai linistata ca nu a mai pomenit toata saptamana de incidenutul de weekendul trecut. Spre marea mea mirare s-a comportat chiar foarte bine cu mine. Nu a mai incercat sa ma sarute decat de doua ori intreaga saptamana si nici nu m-a atins in incercarea de a ma excita. Am scapat chiar ieftin saptamana asta, iar daca am noroc o sa termin cu slujba fara nici un eveniment regretabil.

Ma intind pe canapeaua din living si imi mananc bolul cu inghetata in timp ce schimb canalele la tv. Astazi nu am avut asa mult de munca, deoarece in majoritatea serilor Sasuke vrea sa mancam in oras, iar pe acasa nu se face asa de multa mizerie, deci nu trebuie sa fac curatenie decat odata la doua sau chiar trei zile. Sasuke lucreaza la ceva in camera lui, iar eu nu am de gand sa merg sa vad ce face si sa ii dau un motiv sa imi perturbe linista care ma inconjoara. La tv incepe sa cante una dintre melodiile mele preferare. Oboseala acumulata toata saptamana asta isi spune cuvantul si ochii incep sa mi se inghida in timp ca urechile imi sunt mangaiate de melodia lui Wiz Khalifa si adorm.

Simt cum sunt ridicata de pe canapea si purtata de niste brate puternice in alta parte. As fii inceput sa ma panichez si sa reactionez brutal daca nu as fi simtit parfulul inconfundabil a lui Sasuke. Ma prefac in continuare ca dorm ca sa vad cum reactioneaza mai departe. Sincera sa fiu, inca nu inteleg de unde atata stapanire pe mine. Daca ar fi aparut in fata mea in urma cu cativa ani cred ca l-as fii impuscat, dar acum nu mai simt nevoia aceea arzatoare sa ii fac rau. Poate ca schimbarea asta a aparut atunci cand am aflat ca defapt el nu m-a inslat cu Hin. Dar faptul ca am descoperit asta nu schimba cu nimic faptul ca el nu m-a cautat in tot acest timp.

Ma aseaza cu grija pe pat si apoi se aseaza langa mine. Un fir de par mi-a cazut pe fata si imi gadila nasul, facand din ce in ce mai grea misiunea sa ma prefac adormita. Cu grija el imi inlatura suvita de par si mi-o aseaza dupa urechie. Cu degetul mare incepe sa imi urmareasca conturul maxilarului si trece usor peste buza de jos. Ii scapa un geamat si continuar sa imi mangaie fata. Se apleaca usor deasupra mea si isi atinge fugar bulele de ale mele. Pe urma se ridica si pleaca, iar eu raman masca la momentul de tandrete de care a dat dovada Sasuke. Uimita de cat de bland s-a comportat cu mine, chiar daca credea ca dor. Iar acel sarut fugar a fost asa de uimitor incat nu am cuvinte sa-l descriu. Imi ating buzele si inca pot sa simt furnicaturile care m-au cuorins in momentul in care buzele noastre s-au unit pentru cateva secunde. Buimaca ma ridic in sezut si ma uit la ceas si observ ca e deja seara. Astazi ar fii trebuit sa merg sa ii vad pe copii, insa nu am putut sa risc sa ma urmareasca din nou Sasuke, mai ales ca stiu ca astazi Naruto e acasa toata ziua. Mai stau cateva minute in pat ca sa nu para suspect ca m-am trezit exact dupa ce el a plecat din camera.

Dupa ce au trecut cel putin 10 minute ma ridic si merg in bucatarie si imi pun un pahar cu apa. Sasuke sta intins pe canapea cu un pahar de vin in mana. Cand trec pe langa el isi aseaza paharul pe masuta si vine langa mine, si isi aseaza mana pe soldul meu si ma intoarce spre el. Ma analizeaza din cap pana in picioare.

Sa: Cum ai dormit, Sanaro?

S: Foarte bine. Si.. mersi ca m-ai dus in camera.

Sa: A fost placerea mea.

Sunt sigura de asta. Ii intorc spatele si merg la frigider. Ma uit prin el si apoi la Sasuke. El inca sta in acelasi loc si ma analizeaza fara rusine. Cred ca s-a terminat pauza lui de la incercariel de seductie. Il intreb ce vrea sa manance, insa nu primesc raspuns. Ii suna telefonl si se duce in cealalta camera sa raspunda. Dupa cinci minute revine in bucatarie. Vine in spatele meu si inchide usa frigiderului. Se lasa la nivelul meu si imi sopteste la urechie.

Sa: Astazi am alte planuri. Se retrage din spatele meu si se azeaza pe un scaun si ia o gura din apa mea. Nepotu-meu da o petrecere acasa la piscina si suntem si noi invitati. Pune-ti pe tine un dres frumos si scapa de hainele de sofer.

S: Nu crezi ca esti prea batran pentru o petrecere la piscina?

Sa: Cati ani crezi ca am, Sanaro, patruzeci? Dupa mine sunt tanar pana pot sa imi vad amicul de burta.

Imi dau ochi peste cap, si imi iau paharul cu apa din fata lui si il dau pe gat. el pare amizat de reactia mea, asa ca ma gandesc sa ii inchid gura cu urmatoarea afirmatie.

S: Sa stii ca daca ajungi la inchisoare dupa seara asta acuzat de pedofilie, eu o sa depun marturie impotriva ta.

Rasul ii ramane in gat si pentru o secunda tace. Din pacate mintea lui mereu se gandeste la un raspuns adecvat pentru a asemenea situatie si uita-l cum vine si acum.

Sa: De ce crezi ca te iau si pe tine cu mine. Daca esti tu acolo sunt sigur ca nu o sa ma mai intereseze nicio minora.

Se ridica si pleaca in camera lui. Dupa ce strang putin lucrurile de prin casa merg si eu in camera mea si imi caut ceva adecvat cu ce sa ma imbrac. Nu am de gand sa pun pe mine un costum de baie si sa ma plimb printre niste adolescenti asa despuiata. Imi suna telefonul si raspunde. E Suki.

S: Buna, draga mea. Cum esti?

Su: Mami ma cert cu Natsu.

S: De ce?

Su: Vrea sa mearga acasa la un prieten de-al lui si incearca sa ma manipuleze sa o aduc si pe Edith cu mine. Dar eu nu vreau.

S: Nu imi spune ca lui Natsu i s-a aprins calcaile dupa draguta si timida Edith.

Su: Nu lui. Prietenul lui vrea sa vina si ea. Iar pe Edith nu ar lasa-o mama ei daca nu merg si eu. Iar eu nu vreau sa merg.

S: Dar de ce nu vrei. E foarte bine sa mai petreci timpul cu copii de varsta ta.

Su: Stiu, dar o sa fie si Jeff acolo si eu nu vreau sa il mai vad.

S: O, draga mea. Nu te mai gandi la el. Stiu ca doare foarte tare dupa ce pierzi prima iubire, dar tu trebuie sa fii tare si sa ii arat lui ca nu te mai intereseaza.

Su: Da mama, dar o sa fie acolo cu actuala lui pretena si nu cred ca o sa ma pot abtine sa nu plang. Si nu vreau ca ei doi sa ma vada plangand.

S: Draga mea, nu trebuie sa ii permiti lui sa faca ce vrea. Nu trebuie sa te feresti tot timpul de el, si mai ales nu trebuie sa iti schimbi modul de viata de pana acum din cauza lui. Daca o sa fie si el acolo bine. Tu imbraca-te frumos, cu nimic indecent, si zambeste asa cum ai facut-o si pana acum. Vorbeste cu baieti care ti se par interesanti, dar sa nu ii lasi sa puna mana pe tine. Daca vreunul isi permite sa faca ceva mai mult decat sa iti fure un sarut ma suni si in 5 minute il bag in spital.

Su: Mama, stii ca nu e nevoie de asa ceva. Sunt sigura ca Natsu o sa se ocupe el de asta. Dar daca tot veni vorba de baieti....

S: Sa inteleg ca a inceput sa iti placa de un baiat?

Su: Nu neapart, dar unul dintre prieteni lui Natsu m-a invitat de doua ori la suc si e chiar foarte dragut brunetul.

S: Atunci eu zic sa ii dai o sansa. Dar sa nu uiti ca inainte sa iesi cu el mi-l prezinti mie.

Su: Bine mama. Atunci te las. Somn usor.

S: Distractie placuta. Si sa nu cumva sa stai mai mult de 23.

Su: Bine, te iubesc mama.

S: Si eu, iubito.

Imi las telefonul jos si ma uit spre fereastra. Imi pare foarte rau ca nu sunt langa ea acum si ca suntem obigate sa vorbim la telefon despre toate lucrurile care o supara. Trebuie sa imi iau o zi libera si sa merg undeva doar cu Suki si sa aflu mai multe despre acest posibil iubit. Nu vreau ca fetita mea sa mai sufere din nou din cauza unui baiat. Desi stiu ca e inevitabil sa se intample asta, fiind mama nu am cum sa nu incerc.

Pentru moment pun de-o parte problema asta si ma uit in dulap dupa ceva de imbracat. Imi iau o perechie de blugi negri si o camasa alba. Nu poate sa spuna nimeni ca nu e o imbracaminte potrivita pentru o petrecere, iar in buzunarul ascuns al camasi pot sa imi pun pistolul. 


Merg in baie sa fac un dus si sa ma schimb. Dupa ce termin imi iau telefonul din camera si merg in living unde ma asteapta Sasuke. El era imbracat intr-o perechie de pantaloni negri pana la genunchi si o camasa alba. Hm, ce mai potrivire.

Sa: Sanaro, ce ne mai asortam. Sper ca ti-ai pus costumul de baie pe tine. Nu as vrea sa ma iau la bataie cu vreun minor care o sa iti vada sani daca o sa ti se ude camasa.

S: Sati linistit, nu am de gand sa intru in piscina.

Sa: Asta crezi tu.

El ia cheile de pe blatul de la bucatarie si merge spre usa. Eu fug spre el si iau cheile din mana lui.

S: Nici sa nu te gandesti Uchiha, eu conduc masina.

El ma urmeaza afara si in cateva minute ajungem acasa la Itachi, care acum da pe-afara de la cati adolescenti sunt in ea. In fata casei sunt parcate cel putin 15 masini, iar restul se intind pana la capatul strazi. Sasuke se da jos inainte sa apuc sa parchez masina si se pierde in multime. Gasesc loc liber aproape de intrarea in casa. Merg inauntru si incep sa il caut pe Sasuke. In jurul meu sunt doar adolescenti cu varste inctre 16 si 19 ani. In living muzica rasuna in boxele gigantice, iar adolescentele se dau in spectacol in fata baietilor care le privesc cu pofta. Incerc sa ignor spectacolul de aici si merg mai departe. Insa nu il gasesc nici pe Shin, nici pe Sasuke. Ies afara la piscina si ma uit prin jurul ei. Intr-un final il gasesc pe Sasuke la masa bauturilor. Se intoarce spre mine chiar inainte sa ajung la el si imi zambeste. Ia de acolo un pahar in plus si vine spre mine.

Sa: Ce ti-a luat atat sa gasesti un loc de parcare, Sanaro?

S: Nu stiu, poate pentru ca....

Sa: Nu conteaza. Hai sa dansam.

Ma ia de mana, fara sa ma lase sa ma impotrivesc si ma duce intr-o parte mai intunecata a ringului. Se lipeste de mine si incepe sa danseze senzual, incercad sa ma faca sa merg dupa el. Imi duce paharul lui la buze, insa refuz sa gust din el. Accepta ca nu o sa iau din el si il indeparteaza de mine, insa dupa cateva secunde simt cum lichidul se prelinge intre sani mei. Sasuke ma intoarce spre el si incepe sa il linga. Il indepartez, insa e prea incapatanat sa accepte un refuz. Incepe sa imi muste gatul, iar pe urma dezmierda fiecare muscatura cu cate un sarut umed. Imi prinde fata cu ambele maini si isi apasa buzele peste ale mele. Deja ma simt pierduta. Nu mai incerc sa ma impotrvesc si ma las dusa de val. Limba lui isi face loc printre buzele mele si imi acapareaza gura, adancind si mai mult sarutul. Ne despartim si Sasuke ma trage de mana dupa el. Trecem printre adolescenti care danseaza ca printre jaloane. In fuga noastra mi se pare ca vad un chip cunoscut insa, Sasuke nu imi lasa ragaz sa o vad mai bine asa ca abandonez incercarea. El ma trage inspre scari si urcam la etaj.

Deschide o usa si pe urma ma trage inauntru dupa el. Ma lipeste cu spatele de usa si incepe sa ma sarute din nou. Cu mana dreapta imi tine capul in pozitia dorita de el, in timp ce stanga imi mangaie fesele. Imi elibereaza barbia si imi ghideaza picioarele spre soldurile lui. Il cuprind nevrand sa cad si imi incolacesc bratele dupa gatul lui. Ne despartim de usa si ne merge incet cu mine spre pat. Ma arunca in pat si pe urma isi scoate camasa. Imi departeaza picioarele si se strecoara intre ele. Vrea sa imi deschida camasa insa imi revin cand realizez ca mana lui este aproape pe pistolul meu. Ii prind mana, insa el nu se lasa prea usor si imi acapareaza din nou gura. Mana lui abandoneaza misiunea de a-mi deschide camasa si incepe sa coboare pana ajunge intre picioarele mele.

Tresar cand mana lui se muleaza dupa feminitatea mea si scap un geaman. Sasuke imi musca buza de jos, incepand sa framante. Sfarcuriele incep sa se intareasca, insa nu ii dau ragaz sa continue. Ii caut mana si i-o departez de locul meu intim. El rasufla frustrat si incepe din nou sa ma sarute. Isi lipeste erectia de mine si din cauza tensiuni imi mai scapa un geamat. Se lasa cu toata greutatea pe mine, presandu-si si mai tare umflatura de feminitatea mea sensibila. Presiunea asta e prea mult pentru mine. A trecut asa de mult de cand nu am mai fost cu nimeni incat am uitat cat de bine se simte atingerea unui barbat. Cand eram pe punctul sa cedez, usa se deschide. Sasuke se opreste si arunca o privire in spate. Eu acopar fata cu mana si il aud pe Shin spunand.

Sh: Prieteni, acestea sunt unchiul meu si prietena lui Sanaro. Ei doi erau invitati care lipseau, dar acum inteleg de ce nu si-au facut apartia jos.

??: Frate, dar voi chiar sunteti rude.

Cand aud vocea lui Natsu simt cum o galeata cu apa rece a cazut peste mine.

S: Natsu, ce naiba cauti tu aici? Spun in timp ce il indepartez pe Sasuke de pe mine. Si unde ai lasat-o pe.....

Su: Mama.

Na: Surioara.

Pulsul mi se accelereaza cand o vad pe Suki stand langa Shin si Natsu in pragul usi. Ma uit la fetele lor pe rand. Cei doi rozali ai mei ma privesc cu niste fete uimite. Imi mut privirea si observ ca si Sasuke ma priveste cu aceeasi fata. Sasuke incearca sa ma prinda de mana cand ma ridic, insa i-o indepartez aruncadu-i o privire fulgeratoare. Merg si inchid usa, tinandu-i pe copii inauntru, si ma gandesc la niste explicatii bune pe care sa i le dau lui Suki.

Sper ca vi-a placut!  :)  

Continue Reading

You'll Also Like

71.1K 7.1K 37
Când împlinesc 18 ani, oamenii își pot contacta sufletele pereche scriindu-și pe propriul trup. Taehyung a încercat să comunice cu perechea sa, însă...
3.8K 118 6
Jungkook-- brunet ~top 28 de ani Taehyung--șaten ~top°uneori bottom• 27 de ani Hoseok--roșcat ~bottom°little vârsta mintală 2-3 de ani• 19 de ani ⚠...
144K 5.8K 43
Ce se întâmplă când dragostea vietii tale crede că l-ai înșelat și el te înșeală? Iată povestea lui Madison Horan, din pacate Madison Tomlinson, care...
3.6K 619 26
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...