Dívka Vyvolená Mořem

Від Mikis1310

33.5K 2.2K 292

Sí je obyčejná dívka která žije se svými adoptivními rodiči na ostrově Viti levu. To se ale změní v den její... Більше

🌊PROLOG🌊
🌊1. Kapitola🌊
🌊2. Kapitola🌊
🌊3.Kapitola🌊
🌊 4. Kapitola🌊
🌊6. Kapitola🌊
🌊7. Kapitola🌊
🌊8.Kapitola🌊
🌊9. Kapitola🌊
🌊10.Kapitola🌊
🌊11.Kapitola🌊
🌊12.Kapitola🌊
🌊13. Kapitola🌊
🌊14.Kapitola🌊
?15.Kapitola?
🌊16.Kapitola🌊
🌊17. Kapitola🌊
🌊18. Kapitola🌊
🌊19. Kapitola🌊
🌊info🌊
🌊20. Kapitola🌊
🌊21. Kapitola🌊
🌊22.Kapitola🌊
Info
🌊23. Kapitola 🌊
🌊24. Kapitola🌊
🌊25.Kapitola🌊
🌊26.Kapitola🌊
🌊27.Kapitola🌊
Konec

🌊5. Kapitola🌊

1.4K 101 5
Від Mikis1310

Byly tam 4 prsteny:

1. Byl s kapkou v barvě rudé.

2. Byl zlatý s diamantem.

3. Byl stříbrný s černým kamínkem.

4. Byl s barevnými kamínky.


Pak tam bylo 5 náramků:

1. Byl stříbrný se zelenými asi kamínky.

2. Byl černý kožený

3. Byl takový barevný

4 a 5. Byly skoro stejné náramky jeden černý druhý bílý s polovinou křídla.

Pak tam byly 4 nádobky každý s nápisem živlů, jedny zlaté náušnice které přecházeli z růžové do fialové, dva řetízky a jeden přívěšek.


Málem mi vypadly oči z důlků hned jsem si všechno nasadila a najednou se mě zmocnil pocit svobody. Ten ale netrval dlouho protože mě zase začaly bolet nohy. Tak jsem se pomalu dostala do obýváku, kde jsem si pustila film a snažila se na tu bolest nemyslet.

Když film skončil bylo půl druhý tak jsem se rozhodla udělat těstovinový salát. Připravila jsem si všechny přísady a dala se do vaření. Za chvíli jsem to měla hotový tak jsem si to vzala ke stolu.

Snědla jsem oběd a nevěděla co dělat tak jsem se rozhodla jít do prales (nevím jestli tam nějaký je ale budeme brát že ano) jít k vodopádům se zchladit a třeba si něco nakreslit. Tak jsem šla do pokoje se převléknout.

Oblékla jsem si crop top s různými vzory a páskové hnědé boty. (Těch náušnic a prstenu si nevšímejte pořád má ty šperky od neznámého. )

Do batohu jsem si dala tužku, můj blok, ručník, mobil, klíče a spodní prádlo. Plavky jsem si vzala pod oblečení.

Paruku si pak nechám v batohu protože s ní do vody nemůžu. Když jsem měla vše připravené tak jsem se vydala na místo. Rám nikdo nechodí protože prý v tohle pralesu straší a říká se že ten kdo do něj vejde už nevyjde ale já jsem chodím už dlouho a nic se mi nestalo.

Chvíli jsem byla ve vodě, pak se opalovala a nakonec kreslila. Nakreslila jsem tři obrázky.

1. Obrázek draka


2. Obrázek anděla


3. Obrázek řeky v úplňku 

Domů jsem přišla asi v 18 hodin tak jsem si namazala chleba marmeládou a sedla si k počítači a podívala se na facebook. Potom jsem se dívala na televize byla jsem zvyklá že chodím spát něco po půlnoci takže nevadí.

.............................................................
Deset minut před půlnocí

Najednou mé tělo lákalo moře chvíli jsem to zvládla držet, ale pak už jsem tělo nemohla ovládat jen jsem pozorovala jak moje tělo píše vzkaz o tom že  je čas a tak dále. Potom vyšlo ven a skončilo šipku do vody to se už začaly ozývat zvony oznamující půlnoc.

Mě se v ten moment začala strašně bolet hlava ale hlavně nohy za chvíli jsem začala ...

Ahoj už jsem tady zas. Pište do kom otázky na příběh a jak se vám líbí mockrát děkuji všem kdo hlasuje pro můj příběh a píše komentáře děkuji moc

Vaše Mikina😉

Продовжити читання

Вам також сподобається

3.5K 335 114
Rhaenyra požádala svého strýce Daemona aby jí pomohl zastavit pochyby o tom jestli její syn Jacaerys je bastard. Jeho žena Laena s tím neměla problém...
2.4K 358 21
Mladá Leontine měla vždycky velké cíle. Život ji neustále háže klacky pod nohy, ale ona pořád dokazuje, že důležité je se nevzdat. Když ji ale postav...
15.1K 669 72
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
11.5K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...