Psychoušek

By Estakali

436K 17.2K 998

Věděla jsem, že to myslel vážně a že za to nemohl. To ta jeho porucha, ale... bála jsem se ho. Děsně jsem ho... More

Prolog
Svalnatej fešák
Je to magor
Kroky se zastavily...
...zase on
Psychoušku?
Damien...
Omlouvám se
"Měj se Chloe"
Neslintám náhodou?
Nazí
Bože odpusť!
Ano šéfe
Křach!
Plesk!
Bolest?
Takže...
Hey!
Nezvaná návštěva
Oh...
Lhát se nemá
Zboží?
Láska, bolest, odpuštění.
Přestaň!
Pan Bertucci
Musím to udělat
"Jsem v pořádku," nejsem
Test
Nevinné dítě
Vetřelec
Greg
Křik a tříštění skla
Don
Matka jeho dítěte
Telenovela
Žárlivost
Prášky?
Jeho pohled
"Miluji tě,"
Večeře
S ním
Osud
Epilog

Nikdy.

8.7K 363 6
By Estakali


Kapitola dvacátá třetí: Nikdy.


Probudila jsem se a zalapala po dechu. Rozhlédla jsem se okolo sebe, ale nic jsem neviděla. Všude okolo mě byla černo černá tma. Pár krát jsem zamrkala a doufala, že se probudím. Bolelo mě celé tělo jako kdyby do mě narazil vlak. A ještě ke všemu jsem si nepamatovala nic od té doby, co jsem sedla do jeho auta.

Bože, co mi to provedl?

Zkusila jsem pohnout rukama a zjistila jsem, že jsem připoutaná. Když jsem zahýbala nohama, výsledek byl stejný. 

Do očí se mi začaly hrnout slzy. Tohle by můj Damien nikdy neudělal. Muselo mu zase přeskočit, nikdy by tohle neudělal. Opakovala jsem si v duchu. Ztěžka jsem polkla a na tváři mě zastudily slzy. Nikdy.

Nadskočila jsem, když se někde v temnotě otevřeli dveře a vpustily do místnosti trochu světla. Ve dveřích stál černovlásek, ale nebyl to on. Jako kdybych se dívala na úplně jiného člověka. Ušklíbl se a pak jsem slyšela jemné cvak a oslnilo mě světlo. 

Když jsem si na to světlo zvykla, podívala jsem se na svoje tělo. Němě jsem zírala, oči se mi zalily slzami a srdce mi vynechalo úder. Možná dva. S otevřenou pusou jsem se na něj  podívala. Obdivoval svoje dílo a sadisticky se usmíval. 

"Jak jsi mohl?!" vykřikla jsem chraplavě a nechala slzy ať mi smáčejí tvář. 

Byla jsem nahá.

Moje paže byli samá modřina, zápěstí a kotníky rozedřené skoro až do krve od železných okovů, které je svíraly. Na bocích byli modrofialové otisky rukou. Co mě nejvíc zděsilo a znechutilo byla zaschlá krev na mých stehnech a vyrytý, krvavý nápis na mém podbřišku, který hlásal: DAMIEN.  

On se na mě podíval a usmál se. "Pouze jsem si označil to, co je moje," řekl klidně, ale potom mě bolestivě chytil za vlasy "Protože ty jsi moje, Chloe," zavrčel mi do obličeje než mě pustil. Poté přešel k mým rukám a vytáhl z kapsy u kalhot malý klíč. Odemkl ty okovy na mých rukách a pak i na nohách. 

"Přijď do kuchyně. Tedy, jestli se tam dostaneš," naposledy se ušklíbl a odešel.

Ztěžka jsem se posadila na posteli, či co to bylo, a položila chodidla na chladnou zem. Utřela jsem si mokré tváře, ale to mi bylo k ničemu. Nemohla jsem přestat brečet. Za pomoci roztřesených rukou jsem se postavila, ale jen co jsem se pustila postele, zřítila jsem se k zemi. A tak jsem tam jen seděla, třásla se a hystericky brečela. 

Estakali

Continue Reading

You'll Also Like

436K 15.9K 89
Stačí jedno špatné číslo, jedna esemeska patřící někomu jinému, aby se doteď tak dokonalý život sedmnáctileté Annie ve vteřině změnil.
270K 13.4K 76
První díl série Koruna Ina Ward. Dcera kapitána královské gardy, což v jistých ohledech je úžasná věc, ale na druhou stranu - trpí. Jednoho dne se b...
Můj únosce By L-W

Teen Fiction

134K 5.1K 29
Zhaslo světlo. Co se to děje? Měla jsem neblahé tušení... Něco mi tu nesedělo. Pomalu jsem nakračovala potemnělou chodbou a snažila se dostat co nej...
232K 12.1K 70
PS? Nečti bez prvního dílu. Anděl je někdo, kdo je sladký, laskavý, starostlivý, klidný a jemný. Nejkrásnější žena na planetě. Někdo, kdo je úžasný v...