M-am indragostit de o vedeta

By KatharinaK

17.5K 520 169

Megan Slash este la facultatea de arte .Este o fata obisnuita care are un mare talent in arta desenului dar e... More

Capitolul 1 - Dusul cu sarutul
Capitolul 3 - Invitatul neasteptat
Capitolul 4 - Intalnirea ?
Capitolul 5 - Vestea proasta
Capitolul 6 - Mintea o ia razna
Capitolul 7- Ups treaba se incurca !
Capitolul 8 - O noapte de neuitat
Capitolul 9 - Dureri de cap
Capitolul 10 - Adevarul iese la suprafata -part. 1
Capitolul 11 - Adevarul iese la suprafata - part. 2
Capitolul 12 - Alta vedeta si o surpriza
Capitolul 13 - O vodka numai buna de baut
Capitolul 14 - Ooops valuri
Capitolul 15 - Reuniunea de familie
Capitolul 16 - Primul ,, Te iubesc "
Capitolul 17 - O lovitura neasteptata
Capitolul 18 - " Iti va parea rau ! "
Capitolul 19 - Petale intristate
ANUNT !

Capitolul 2 - Detentia cu Hitler

1.2K 34 12
By KatharinaK

Ma holbam la foaia mea A2 de desen si nu intelegeam ce am facut , adica m-am chinuit ora trecuta sa fac ceva dar nu mi-a iesit , eram prea nervoasa . Stiti ce s-a intamplat ? Imediat dupa ce a plecat blondul ala directorul vine , ma ia de la ore si imi da o foita pe care obisnuieste la le-o dea golanilor ce chiulesc de la ore . Pe foita mea scria ,, Doua ore de detentie in atelier cu doamna Natahsa Korolevski  , asta era grozav aveam doua ore de detentie in acelasi atelier cu GODZILA , imi venea sa ma omor . Saraca Laura nu mai stia ce sa imi faca , ca sa ma simt bine mi-a luat pana si prajitura mea preferata dar degeaba .

Deja era ora 18:00 iar eu ma indreptam spre detentie . Iar daca Godzila vedea lucrarea mea … ma termina , adica nici nu mi-am dat silinta sa desenez , pur si simplu am facuto in plictiseala si nervi . Toata ziua nu am putut lucra , adica gandul meu era la patul moale de acasa si desigur la intalnirea cu Alexander , care aproape uitasem de ea la cat de obosita eram .

Pe hol eram cu Laura  langa dulapuri, ea se pregatea sa plece acasa iar eu spre cusca de detentie . Laura era inalta zvelta si simpatica , oh era o slabanoaga cu acte in regula . Eu una … sunt … draguta , ca sa fiu mai modesta . Adica eram si eu inalta , aveam toate cele de la mama natura , parul meu era un pic mai lung de umeri negru si bine ingrijit , pe naiba intotdeauna imi faceam suvite si altele dar se pare ca de data asta l-am lasat simplu fara nimic . Oh am uitat sa spun ceva , eram plina de tatuaje din cap pana in picioare si asta era motivul pentru care ma ura Godzila . Eram mai rebela … adica eu una imi traiam viata nu ca alti .

Laura isi puse plansele de desen in tub , si il puse pe umar , eu procedez la fel . Dupa ne luam gentile si ne uitam una la alta . Laura isi pune mana prieteneste pe umarul meu :

-Sigur o sa fii bine ?

-Stai linistita , doar inca 2 ore si dupa ajung acasa .

-Si vei avea o intalnire cu cel mai hot tip , rade ea care pare mai emotionata ca mine . Iti dai seama ? Vai cand ajungi acasa o sa ne uitam in dulap si trebuie sa iti alegem ceva frumos , topai ea .

-Heey ! Stai calma , nu merg la Oprah , ii spun eu uitanduma la ea ca la o nebuna zapacita .

-Ok!Ok! Ne vedem acasa si ai grija ce faci cu siguranta o sa iti petreci 2 ore  bune cu Godzila , si isi coboara tonul cea ce face sa sune fioros .

Laura imi da un sarut pe obraz de ,, la revedere “ dupa care isi ia talpasita cu ceilalti colegi . Off viata e dura , o iau la dreapta pe hol si intru pe holul principal dupa la stanga unde in fata scrie pe usa ,, Atelierul de lucru – Prof . Natasha Korolevski “ . Ar fi trebuit sa scrie Godzila imi spun eu in gand , dar dintr-o data imi schimb gandul in rugaciuni catre barbosul Dumnezeu . Adica Doamne urma sa fie groaznic . Cand inaintez si vreau sa apuc clanta ghiciti cine apare ? Era chiar el tampitul de Ian Lennon . Deschide usa cu un zambet tamp si sta in pragul usii :

-          Doamnele mai intai , inca isi pastra zambetul tamb .

-          Domnisoara , ii replic eu si cand vreau sa intru el intra inaintea mea . Tipic tie idiotule ! tip eu si intru in clasa in urma lui .

Ian intoarce capul si scoate limba la mine cum facea inca de la gradinita . Pe bune copilul asta ma dispera simt ca mor . Omule suntem la facultate avem 23 de ani si inca nu te-ai maturizat ? Era groaznic , cum am mai spus . Si ce cauta si el la detentie ? Offf nu doar ca era Godzila , desi inca nu o vedeam in atelier dar mai era si tambul de Ian .

-          Ce cauti tu aici ? incerc sa imi pastrez calmul cand iau un cal (ca un fel de bancuta ) si mi-l pun langa masa de lucru .

-          Ti-am spus ca iti voi face zile negre , rase larg si isi dezcopere dintii aia care imi venea sa ii zbor chiar in secunda asta .

-          Pe bune , alta treaba nu mai ai si tu ?

-          Dar cu ce te-am suparat ? Eu doar incerc sa fiu un coleg bun cu tine , si face o fata de catelus ploat care chiar nu ii merge . Serios Megan … asta este ultimul an de facultate si vreau sa il petrec alaturi de tine .

-          Si eu vreau sa plec cat mai departe de tine , dar stai linistit ca odata ce vine Godz…. Adica doamna Natasha jur ca o patesti rau .

-          Pe mine ma adora , zambi el precum o fetita mica . Pe tine te detesta din cauza … chestiilor alea de pe tine si oricum astazi nu vine .

-          Ha , ha , ha ! Sa stii ca te-am si crezut . Doamna Natasha nu ne-ar lasa niciodata singuri , iar daca era plecata venea altcineva in locul ei .

Oh , nu … ma trezesc la realitate si deja imi dau seama cine era in locul ei . Serios ? Asta era total culmea ,simteam ca sangele imi urca la cap . Era cea mai proasta zi a mea , aproape toti ma vad goala , pierd o ora de atelier cu doamna Kev  si iau detentie 2 ore la care trebuia sa fie Godzila dar este nimeni altul decat cel mai mare tampit escroc de Ian Lennon , tampitul care mi-a aruncat vopseaua albastra . Pe Ian il apuca dintr-o data rasul :

-          Doamne ce fata ai facut ! Adica mai rau decat atunci cand ti-am aruncat o galeata de vopsea albastra , si sa recunoastem era din Italia , isi drese el vocea ca si cum ar fi incetat sa rada dar iar il apuca rasul si avea rasul ala de magar .  Astazi vei avea o zi minunata , app am auzit de dus , cred ca a fost fierbinte , se aproprie de mine si imi provoca niste fiori .

-          A fost numai si numai vina ta idiotule , ma ridic si il iau de gat il fac sa se dea cativa pasi inapoi pana se lipi de perete . M-am saturat de tine , ma tot chinui de la gradinita tambule iar daca nu incetezi iti scot ochii ca pe peste , tip eu nervoasa la culme si ii dau drumul .

-          Esti dura , ridica din sprancene ca tampitu . Imi place , dar nu esti asa simpatica … oricum scoate esti distrusa , tot ridica din spracene .

-          Ce ? La ce tot te … , imi dispare glasu cand ma intorc spre usa unde era asa zisul mare domn Michael Federick , sau mai bine zis Hitler cu tot cu mustanta , uni spuneau ca s-ar putea sa aibe si un tatuaj cu semnul lui .

Ma dau cativa pasi repede in spate , Ian inzbugni in ras iar eu nu mai puteam de frica . Hitler se aproprie de noi , Doamne era inspaimantator , era ala inalt avea un costum de armata si o mustata maaare si neagra iar in nas avea aditamai padurea adica era inalt si totusi eram si eu inalta dar … nici chiar asa . De aici de jos se vedea totul , toata padurea tropicala din nasul , lui nea Hiltler si mustata lui  bine ingrijita . Ne privea cu manie si ura , il lua pe Ian de geaca si il tarase dupa el pana il aseza  la masa de lucru si ii dadu una dupa ceafa .

         -Nesimtitule care esti , ne faci scoala de ras . De cate ori ti-am spus sa te comporti frumos cu fetele ? Individ nesimtit , stai acolo cu capu intre urechi doar atata stii sa faci , si ii dadu o palma ma apuca rasu iar Hilter vine spre mine OMG !!! Ce razi acolo si tu domnisoara ? Ti se pare ca tu esti prea sfanta ?

         -Nu Domnule ! ma reped eu . Imi pare rau nu am vrut sa va …

           - Treci imediat la lucru ! Ai venit aici la detentie nu la distractie , si ce crezi ca nu stiu de escapada ta in dus ? Toata scoala a auzit asta , era de asteptat de la o fata ca tine , daca te pot numi asa esti o fata vulgara si o nesimtita . Tu si porcul asta , aratand spre Ian , ne-ati facut scoala de ras . Sa va fie rusine ! tipa el si ne sperie pe amandoi .

Hiltler imi facu semn sa ma pun la masa de lucru langa Ian , cea ce era si mai oribil dupa predica lasata . Ian era si el speriat dar isi stapanea rasetele cu grija si asta ma facea si pe mine sa rad doar ca ma abtineam . Michael Federick ne-a tinut doua ore si un pic deabea ne-a dat drumul .

Pfiu ce chinuitoare a fost ora asta , m-am simtit chiar destul de prost pentru ce mi-a spus nazistul ala dar totusi … era el si era normal el si Godzila parca ar fi sot si sotie . Oricum afara era intuneric , eu si Ian eram singuri in scoala , amandoi ne indreptau spre usa de afara , eu eram ocupata sa imi caut cheile de la masina in geanta doar ca nu dadeam de ele .

-          Ce tot cauti ? intreba el deranjat in timp ce mergeam pe holul intunecat al scolii

-          ,, Ce tot cauti ?” ii imit eu vocea . Lasa-ma in pace porcule !

-          Atunci inseamna ca nu ai nevoie de astea , si ridica cheile de la masina mea , grozav asta era Ian cel dobitoc , o lua la fuga spre usa de la iesire .

-          Ok Ian ! Nu e distractiv , treci aici !!! tip eu in timp ce o iau la fuga in urma lui .

-          Ce ? Iti e frica ca nu ajungi la intalnire ? tipa el in timp ce fugea , poate dadea Domnu si isi rupea capu ala tembel .

-          De unde stii tu de intalnire ?

El se opreste chiar la usa de iesire , ajung si eu tragandumi sufletul si intind mana , imi da cheia cu chin cu vai si se uita in ochii mei .

-          Toata facultatea stie Megan , rade el . Laura e simpatica sa stii , rade el si imi deschide usa .

-          Sa stii ca a 2-a oara nu iti mai merge , ii spun eu si ii fac semn sa treaca primu .

-          Te rog ! Nu mai fac asa ceva in viata mea … voi fi baiat cuminte .

-          Te-am si crezut , imi dau ochii peste cap si il imping din usa ,

Dupa ce am reusit sa il scot iesi si eu afara , ploua cea ce era naspa , in curand avea si sa fulgere . Eh … asta era , acuma aveam de gand sa merg acasa si sa fac o baie fierbinte , doar ca stai ! Am o intalnire si atatea proiecte , offf . Ian scoate o umbrela din rucsac si o deschide , se aproprie de mine incat sa fiu si eu sub umbrela . Woow , Ian a facut asta ? E minune .

-          Serios ? il intreb eu ridicand din sprancene uimita ca si cum ar fi coborat Dumneeu pe pamant.

-          Nu vreau sa faci pneumonie si dupa sa nu mai am pe cine sa cicalesc , continuam sa mergem spre parcare .

-          Vai , era normal .

-          Sa nu uitam ce ai patit data trecuta , adica nu as vrea sa stai iar trei luni in spital iar eu sa ma plictisesc facand proecte si sa nu mai am pe cine picta cu albastru .

Hmmm nu prea suna a Ian , dar totusi macar nu eram uda . Ajungem in parcare , el inchide umbrela si amandoi ne indreptam spre masinile noastre el avea un A8 iar eu un X6 negru , primit cadou de ziua mea . Deschid usa si intru in masinuta mea unde mirosea a pin . Dau drumul la motor si pornesc prin ploaie spre casa . Inainte sa ies din parcare Ian ma claxona si mi-o lua inainte , stateam amandoi unul langa altul asa ca el clar vroia o intrecere . Bag in viteza si il ajung din urma , Ian se oftica , ca masina mea era mai buna , ce sa ii faci . Pana acasa eu l-am intrecut , cand parchez masina , la fel si el si iese din masina imi scoate limba . Ce porc , dar ii scot si eu limba .  

Continue Reading