Alone | myg×pjm ✔

By SINSEOKK

5.4K 1K 251

#1 in ACTION - 06.07.2017 #4 in ACTION - 22.06.2017 Годината е 3976. Смъртоносен вирус бе покорил света и про... More

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
WHAT?¿???¿
12
just read this shit
13
14
15
16
17
18
19 (FINAL)
Изяснение (SPOILER)

Tag bishes

272 31 21
By SINSEOKK


   

   Окей милички, добри хора, нека не се панираме, нека не откачаме, но бях..................тагната............. 



Честно, до сега никога не съм намирала смисъл в таговете. Ами да забавно е, опознаваме се по един нестандартен начин, но за човек, който не обича много да говори за себе е супер слооооожнооооо! Отне ми доста време да си подредя отговорите та да заприличат малко на нещо, но не ми се получи, затова ще трябва да се примирите. Та ето го ги и въпросните въпроси. 

Бях тагната от един от любимите ми автори тук blingsFOX и тя просто си няма ни най - малко представа колко душа брах докато измисля някакви отговори. И тъй, да започваме:

1. Е, тва е лесно! Само минутка да видя кутията, за да съм по - сигурна........ А да, точно така. Горд притежател на малко очукан, но все още работещ Samsung Galaxy s3 Neo. Имам го от вече цели две години, скоро ще станат три, и го обичам прекалено много много, за да го сменя. Не обичам много да прахосвам излишни пари, затова съм си казала, че няма да си взема нов телефон, докато не съсипя този. Прекрасен, бял, олющен, с напукан протектор красавец. *-*

2. Чи как не! Какво е една тийнейджърка без такъв? Дори са повече от един!

Ей, този красавец, само дето е гей. И все пак, Бени Джей! <33333


Този също, ама си има приятелка... Аааах, Крис <3


Този също... Е, той си няма приятелка, нито имаме голяма възрастова разлика... ама часовата е друго нещо хд Обичам тази снимка tbh хд


И накрая, но не на последно място. Човекът, за когото бих могла да се омъжа веднага ако я нямаше тая 10 годишна разлика.ЗАЩО И КАК ПО ДЯВОЛИТЕ??? СЯКАШ Е МОЙ НАБОР... TT.TT


3. 20.01.2001 (в училище съм една година по желание, сега съм 10-ти клас и ще свърша училище една година по - рано от наборите си. МУХАХАХАХАХ) 


4. Имам четири страхотни приятелки, които обичам от дъното на душата и сърцето си. Благословена съм, че ги познавам и, че ги имам до себе си. Ако имам възможност да се върна назад във времето бих променила много нещо, но не и историята на приятелството ни - нито добрите, нито лошите мигове.


5. Любима песен? Сериозно? Що за въпрос е това? Кой човек без акъл е решил да включи подобен въпрос? Но все пак - щом го има... Слушам страшно много трап и това е ЕДНА от любимите ми песни. (наистина, защо има такъв въпрос?)


6. Най - голям страх. И това е лесно. Змии. От тези същества направо ме побиват тръпки. Ужасяващи са. И все пак не спирам да гледам филми за тях по Nat Geo Wild хд.


7. Естествена странна смесица между светло и тъмно кафяво, на места може да се намери и черно, а на слънце - русо! Но искам да си боядисам косата в или в сиво, или в розово злато, или поне сини кичури. И това ще стане скоро. 


8. Знам, че е супер странно, ама биология и английски. Обичам първия с цялото си сърце и всъщност медицината е нещо, с което искам да се занимавам занапред.


9. МНОГО СА! ОБОЖАВАМ ДА СЕ ДВИЖА! Не мога да седя на едно място без да правя нищо, дори когато лежа по навик или си клатя краката, или тропам с ръцете. Обожавам да тичам, да скачам на въже, не съм много разтеглива, но харесвам да се катеря по успоредката и да правя съчетания. Харесвам малко волейбола, футбола, а упражненията тип "домашен фитнес" броят ли се? Защото и тях обожавам. Обичам да танцувам, макар да не съм много добра (изобщо не съм), но затова пък знам страшно много хора, включително едно гръцко, едно циганско и две руски. 


10. Мързи ме да тагвам цели 20 човека, защото имам проект за правене, затова:

pinkweaker

MinButtercup

Kawaii_Rias

kawaii_yoonmin

MyLoveBamBam

Stilito

YoanaNikolova8

dennystilinski

fukuroshi 


Чао слънчица!

Love ya! 💝💝💝





Continue Reading

You'll Also Like

32.2K 2.5K 83
Преди две години, Джънгкук заминава да учи в Англия , след тези две години когато наближава новата учебна година решава да се върне във Корея .Той ще...
34.7K 4.8K 47
Всичко започна, когато младия актьор бе свалян от нахалния пекар.
298 32 3
Най-голямата нарко мафия в Сеул. От 20 години полицията не може да ги пипне. Дали един наркоман може да промени съдбата си и да бъде с любимият си?
37.4K 1.6K 30
Джесика е била само на 16 когато са убили семейството ѝ пред очите ѝ. Тя посвещава целия си живот на това да открие убийците и да си отмъсти, но ще с...