The Secret Organization

By Perfect_Strangers5

44.6K 3.8K 1K

U trenutku kada Elena saznaje da mora da napusti voljeni Los Anđeles i svoju školu i preseli se u malo mesto... More

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
-Obavestenje-
Chapter 44
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
Season 2-Chapter 1
Season 2-Chapter 2
Season 2-Chapter 3
Season 2-Chapter 4
Season 2-Chapter 5
Season 2-Chapter 6
Season 2-Chapter 7
Season 2-Chapter 8
Season 2-Chapter 9
Season 2-Chapter 10
Season 2-Chapter 11
Season 2-Chapter 12
Season 2-Chapter 13
Season 2-Chapter 14
Season 2-Chapter 15
Season 2-Chapter 16
Season 2-Chapter 17
Season 2-Chapter 18
Season 2-Chapter 19
Season 2-Chapter 20
Season 2-Chapter 21
Season 2-Chapter 22
Season 2-Chapter 23
Season 2-Chapter 24
Season 2-Chapter 25
Season 2-Chapter 26
- Obavestenje -
THE END

Chapter 45

427 38 3
By Perfect_Strangers5

"Uspavana lepotice",cula sam Dzejmsov tih glas a potom osetila i njegov sladak dah na svom obrazu. Promeskoljila sam se u njegovom narucju i prebacila prekrivac preko glave. "Budi se",rukama je pokusavao da strgne prekrivac sa mene ali sam ga ja cvrsto drzala.

"Neee",rekla sam ne zeleci da otvorim kapke.Povrsina ispod moje glave se pocela naglo spustati i dizati nateravsi me da shvatim da lezim na njegovim grudima.

"Elena,probudi se."

Otvorila sam oci. "Dzejmse,pusti me.",odgurnula sam se sakama i pomerila glavu sa grudi na njegovo rame.I taman kada su mi kapci ponovo sklapali,ime kojim me je pre par trenutaka nazvao mi je prolazilo kroz misli.

"Kako si me to nazvao malopre?"

"Uspavana lepotica?" Rekao je sklanjajuci prekrivac sa moje glave.

Nasmesila sam se i par sekundi samo osluskivala njegove ravnomerne otkucaje srca. "Da li to onda znaci da si ti moj princ?",uspravila sam se i napokon ga pogledala.

Osmeh mu se sirio licem dok me je osmatrao. "S obzirom da sam te upravo probudio,mozda i mogu proci kao tvoj princ."

Nasmesila sam se. "Ti i jesi moj princ."

Pogledala sam ceo dnevni boravak i shvatila da smo tu prespavali. "Ovde smo zaspali?"

Klimnuo je.Promatrala sam njegovo umorno lice opazajuci jedva vidljive podocnjake. "Da li si ti spavao?"

Uzdahnuo je i odmahnuo je glavom.Uzeo je moju ruku u svoju i vrhovima prstiju prelazio preko nje.Najezila sam se.Znala sam da njegov dodir deluje na mene,ali ne u ovolikoj meri.

Nekako sam uspela da izgovorim: "Zasto?"

"Cela ova situacija sa Dzo i Rajanom..." Svoje lice je spustio u sake.Kada je nastavio,glas mu je bio priglusen. "Imam osecaj da nije zavrsio sa tobom i da sprema jos nesto.Sada je Dzo nestala,da si to bila ponovo ti-"

"Nemoj misliti o tome.U redu?"

"Ne bih oprostio sebi." Nastavio je ignorisuci moj pokusaj da ga smirim.Prisla sam mu blize i zagrlila ga.

"Hej,razmisljas pogresno." Naslonila sam glavu ponovo na njegovo rame i utonula u njegov zagrljaj.Obavio je svoje ruke oko mojih ledja i primakao me blize sebi. "Sve ce biti u redu.Dzo ce biti dobro a psihopata ce zavrsiti u ludnici."

Tiho se nasmejao i ostavio poljubac na mom celu. "Sta bih ja bez tebe?"

"Da nema mene,verovatno ne bi postojala opasnost da se otrujes doruckom kakav cu sada spremiti." Nasmejala sam se dok mi se i on pridruzivao.

Bilo je lepo je cuti ga kako se smeje.Situacija je i previse ozbiljna,a cinjenica da niko ne zna gde je Dzo ili sta bi joj Rajan mogao uciniti nas je sve plasila.

"Idem nesto da spremim", promrmljala sam i odvojila se od njega,ujedno i iz sigurnosti njegovog zagrljaja.



Dzo's POV

Tisina koja je vladala u mojoj sobi mi se nikako nije svidjala i sve sto sam zelela je da cujem prokleto objasnjenje mog brata.Setala sam duz cele svoje sobe dok sam razmisljala o potencijalnom ishodu naseg proslog zadatka.Kidnapovana sam pre nego sto sam zavrsila zadatak i na kraju,sam ja bila ta koja je bila oteta,ne moj brat.

Odmahnula sam glavom.Ironija.

Isfrustrirano sam dosla do kreveta a potom se bacila na njega.Pitam sam se sta prijatelji misle gde sam.Ili ko me je oteo.Mada,ne mogu reci da je tesko pogoditi.

Zakljucana sam u sopstvenoj kuci,sa obezbedjenjem ispred vrata i kamerama koje me neprekidno posmatraju.Moze li biti bolje?

Pogledala sam u pravcu jedne od cetiri kamera i posmatrala zeleno svetlo koje je oznacavalo da je u toku snimanje.Svaki pokret,pomeraj ili najmanji trzaj ona uhvati.Mogla bih da se kladim da Rajan trenutno sedi i uziva u mom mucenju.
A onda je iznenada zeleno svetlo prestalo da gori-kamera se ugasila? Trepnula sam par puta misleci da zamisljam.Ne,svetlo je i dalje bilo ugaseno.Okrenula sam se ka preostale tri kamere i videla da su i one takve.

Kamere su se ugasile posle nekoliko sati neprekidnog pracenja svakog mog koraka. Zbog cega?

Odgovor je dosao par sekundi kasnije,kada je u sobu usao Rajan. Podigla sam se u sedeci polozaj dok sam posmatrala ulazak svog brata.

"Rajane."

"Dzo." Ljigav osmeh mu se momentalno pojavio na licu izazivajuci mi osecaj mucnine.

"Cemu dugujem ovo zadovoljstvo?" Ustala sam i prisla mu dva koraka nakon cega sam prekrstila ruke.Bacila sam pogled na kamere u coskovima koje su jos uvek bile ugasene.

Stavio je ruke u dzepove i smireno mi pokazao da sednem. "Zelim da razgovaramo."

"Nemamo mi o cemu da razgovaramo." Stajala sam ispred njega visoko uzdignute glave.

"To nije bilo pitanje." Rekao je dok se priblizavao mom radnom stolu.Stolu za kom sam kao mladja radila domace zadatke i ucila. Odlutala sam u mislima razmisljajuci o provedenim satima sa prijateljima u ovoj sobi.Sobi i kuci koje u poslednje vreme izbegavam upravo zbog osobe koja se nalazila ispred mene.Zbog Rajana ili drugim recima,osobe koja nikako nije zasluzila da naziva sebe 'bratom'.

Uzdahnula sam i hladno ga pogledala dok me je on streljao pogledom. Kutovi usana su mu se izvili u lukav osmeh. Smestio se na stolicu. "Nekad me tvoje ponasanje stvarno iznenadi."

"Trebam li to shvatiti kao kompliment?"

"Pa...Da."

Coknula sam jezikom i naslonila se na hladan zid. "Dosta igranja,Rajane. Zasto si mi ovo uradio?"

"Sta sam ti uradio?"

"Tebi je ovo igra?" Povisila sam ton sto ga je iznenadilo. "Igras se tudjim zivotima!Prvo Elena,sada ja-"

Prekinuo me je:"Elenu nisam povredio,a takodje ni tebe." Hladnim glasom je rekao kao da pokusava da mi objasni nesto sto je ocigledno.

"Obe si nas povredio.Ako ne fizicki onda psihicki." Sada sam vec vikala.

"Dramis,Dzo.Oduvek si bila takva.Ni od cega bi ti napravila-"

"Znas kako izgleda kada si kidnapovan od strane rodjenog brata?" Odmakla sam se od zida i okrenula se ka njemu. "Imas li ikakvu predstavu?!"

Cutao je ne pokazujuci emocije a ja sam se suzdrzavala da ne zaplacem. Osecala sam suze kako mi se skljupljaju u ocima ali nisam sebi smela dozvoliti slom,ne pred njim.

"Pretpostavljam da si upucena u proceduru i funkcionisanje naseg posla.Iz tog razloga,znas moje opravdanje."

"Nema opravdanja za nesto ovakvo. Pogotovo ne kada se takvo nesto cini clanovima porodice."

Nasmejao se cinicno na moje reci. "Brzo si zaboravila na svoje pokusaje da me uhvatis i zatvoris.Stavise,to si i uradila.Zajedno sa svojim prijateljima si me uhvatila a potom bez ikakvih emocija i bez i najmanjeg truda da sprecis to,pustila si da me odvedu i...Imas li ti ikakvu ideju sta su meni cinili tamo?" Ustao je i krenuo dugim koracima prema meni. "Stvari koje ne mozes ni da zamislis.Stvari koje ja nikada ne bih dozvolio da se rade pa cak i da se mrzimo.Mi smo brat i sestra,Dzo.Porodica." Stajao je jedan korak od mene dok sam ga ja gledala,sada vec slomljena.

"Ja sam profesionalac u svom poslu.I ti si.Samo,postoje stvari za koje ti jos uvek ne znas i koje treba da naucis." Rekao je sada vec smirenijim i tisim glasom.

"Ne zelim da te slusam vise." Okrenula sam glavu u stranu i pogledala kroz jedini izvor svetlosti u mojoj sobi-prozor. "Idi."

Prebacio je tezinu svog tela sa jedno na drugo stopalo i posmatrao me sa rukama u dzepovima.Nervozno je rukom prosao kroz kosu. "Znam da je ovo bila greska-"

"Idi!" Viknula sam ne skrecuci pogled sa prozora. "Samo idi."

Par sekundi me je u tisini posmatrao sve dok se nije okrenuo i izasao iz sobe.U trenutku kada sam se konacno nasla sama u sobi,daleko od konstantno upaljenih kamera i nepodnosljivog brata,osetila sam kako me emocije preplavljuju. Prijatelji koji se nisu ni potrudili da me potraze, porodica koja me drzi zatvorenom u sobi pod budnim okom kamera i posao...Posao koji mi je upropastio odnose sa porodicom i drustveni zivot je zapravo posao koji nisam ni zelela.

Osetila sam suze na svojim obrazima. A pre nego sto sam nemocno dosla do kreveta,jedna sitnica mi je zapala za oko.

Kamere su ponovo pokazivale zelene svetlo.


Elena's POV

Osetila sam dve snazne ali ujedno i tople ruke oko mog struka.

"Dzejmse",priblizio mi se i ostavio poljubac na mom ramenu. "Kuvam!"

Stajala sam ispred ploce sa ringlama dodavajuci malo soli u supu koju sam kuvala.

"Sta spremas?"

"Nesto sto bi trebalo da bude pileca supa." Rekla sam ostavljajuci so sa strane.Okrenula sam se prema njemu i nasmejala se. "To sto smo preziveli dorucak bi trebala da bude dobra vest?"

"Tako nesto",rekao je privlaceci me blize sebi.

Nasmejala sam se i privukla ga u poljubac.Uzvratio mi je poljubac i stavio svoje ruke oko mog struka. Podigla sam se na prste i ne prekidajuci poljubac,obavila svoje ruke oko njegovog vrata.Dzejms me je bez velike muke podigao na pult i nastavio poljubac.

Posle par trenutaka,odmakao se od mene i pogledao me dok se smekerski smesio. "Nisam ti ispricao za kratku konverzaciju koju sam imao sa tvojim roditeljima jutros."

Lukav osmeh mu se sirio licem dok sam ja jos uvek tesko disala zbog poljupca. "Hm?" Potom sam dosla sebi:"Moji roditelji...su bili ovde jutros?"

Klimnuo je glavom.

Nespretno sam sisla sa pulta i zbunjeno ga pogledala. "Nisam znala da su znali da si prespavao ovde.Sta su ti rekli?" Pitala sam ga ocekujuci blam.

"Videli su nas zajedno i posle kratkog razgovora,rekli su da ce pricati sa tobom i obaviti razgovor u vezi-"

Zinula sam u cudu a potom digla dlan da ga zaustavim. "Jasno mi je.Dosta si rekao." Osetivsi kako postajem crvena u licu,okrenula sam se nazad ka sporetu i nastavila svoje 'kuvanje' dok se Dzejms u pozadini i dalje smejao.


Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 36.8K 70
HIGHEST RANKINGS: #1 in teenagegirl #1 in overprotective #3 in anxiety Maddie Rossi is only 13, and has known nothing but pain and heartbreak her ent...
67.8K 2K 32
Leia was a girl who lost it all, her life, her friends, her family, all she had left was her world. Well her paper, when she lot her ability to move...
72.8K 2.3K 28
[ONGOING 🔞] #8 insanity :- Wed, May 15, 2024. #2 yanderefanfic :- Sat, May 18, 2024. After y/n became an orphan, she had to do everything by herself...
705K 2.7K 66
lesbian oneshots !! includes smut and fluff, chapters near the beginning are AWFUL. enjoy!