Just Trying To Get Bi (Hehe)

נכתב על ידי vasia98

14.2K 631 72

Περίληψη στο πρώτο κεφάλαιο! עוד

κεφαλαιο 1: 5μερη
κεφαλαιο 2: back 2 base
13 facts about me
κεφαλαιο 3: η φαεινή ιδέα
κεφαλαιο 4: η χυλόπιτα..
κεφαλαιο 5: η επομενη μερα.
κεφαλαιο 6: γλυκια επιθεση
κεφαλαιο 7: το δερμάτινο μπουφάν.(#1)
κεφαλαιο 8: το δερμάτινο μπουφάν.(#2)
κεφαλαιο 9: miss moving on
κεφαλαιο 10: fuckboy
κεφαλαιο 11: ανώμαλη προσγείωση.
κεφαλαιο 13: έκπληξη.
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΉ!!!
Ανακοίνωση #2
κι άλλη ανακοίνωση...

κεφαλαιο 12: συναισθήματα.

554 36 1
נכתב על ידי vasia98

(Κρίστι)
Μερικές φορές σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε, αναλύεις τα πάντα εις βάθος χωρίς να αφήνεις τίποτα να σου ξεφύγει και κάπως έτσι χάνεται η μαγεία. Γιατί πρέπει να αναλύουμε τόσο πολύ τα πράγματα και να βάζουμε τις γνώμες των άλλων πάνω από τη δικιά μας ευτυχια; Γιατί το κάνουμε αυτο και μετά όταν είμαστε δυστυχισμένοι αναρωτιόμαστε γιατι είμαστε δυστυχισμένοι; ονειρεύομαι έναν κόσμο στον οποίο όλοι μπορούν να ζήσουν πραγματικά ελεύθεροι. Να ζουν χωρίς να χρειάζεται να δώσουν εξηγήσεις σε κανέναν για ότι και να κάνουν, και να μην βρίσκονται στο στόχαστρο όταν απλά..αγαπούν. το νόημα της αγάπης χαραμιζεται και μόνο που προσπαθούμε να το εξηγήσουμε και να το ερμηνεύσουμε με ανούσιες, κενές λέξεις ενώ τα συναισθήματα μιλούν δυνατότερα. Δεν ειναι κακο να νιώθεις. σε καμία περίπτωση. Κακό είναι να μη νιώθεις, να είσαι αναίσθητος και τα συναισθήματα για Σένα να είναι απλώς μια λέξη που δε μπορείς να κατανοήσεις. Ε λοιπόν εγώ αγάπησα. Εγώ, η Κρίστι, ετών 17 ερωτεύτηκα τον "λάθος" άνθρωπο, σύμφωνα με τη κοινή αποδεκτή γνώμη. Ε λοιπόν να βάλουν τη γνώμη τους εκεί που ξέρουν. Δε με ενδιαφέρει. Θέλω να ζήσω ρε γαμωτο, θέλω να νιώσω πεταλούδες στο στομάχι μου όταν ο άνθρωπος μου μου χαμογελάει, θέλω να νιώσω αυτή τη ζεστασιά να κυλάει μέσα στο σώμα μου όπως το αίμα ρέει στις φλέβες μού. Θέλω απλώς να ζήσω πριν πεθάνω. Και θα το κάνω, σκέφτομαι και Ρίχνω μια τελευταία ματιά στο καθρέφτη στον οποίο μίλαγα τα τελευταία 10 λεπτά. Σκουπίζω το πρόσωπο μου από τα νερά, και βγαίνω από το μπάνιο με κατεύθυνση το δωμάτιο μου. φοράω ένα tshirt, το δερματινο μπουφαν μου, ένα τζιν και βγαίνω από το σπίτι με κατεύθυνση το δικό τής.

......................................................................................

(Νεφέλη)
Ανοίγω τη πόρτα και αντικρίζω τον Στέλιο να φοράει το πιο αστραφτερό του χαμόγελο και να κρατάει δύο καφέδες. Του χαμογελάω με τη σειρά μού και κάνω στην άκρη για να περάσει μέσα.

"Βρε Καλώς τον.. Είσαι ακριβώς στην ώρα σου. Μισή ώρα ντάν! Τόσο πολύ βιαζόμουν να μου φέρεις καφε;"

"Εσύ τόσο πολύ ήθελες να σου φέρω τον καφέ που ξεροσταλιαζες πάνω από το ρολόι και μετραγες τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα;"
Αστειεύεται με τη σειρά του και εγω απλώς γελάω.

"Πάμε στη κουζίνα να κατσουμε"

"Ωραίο σπίτι εχεις"
Λέει επιδοκιμαστικα καθώς κοιτάζει γύρω γύρω ενώ περπατάμε προς τη κουζίνα.

"Ναι μωρε, καλό είναι"
Απαντάω αδιάφορα καθώς κάθομαι στη καρέκλα και εκείνος παίρνει θέση απέναντι μου και με κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω.

"Λοιπόν;"
Τον ρωτάω. "Βλέπεις κάτι ενδιαφερον;"

Εκείνος σηκώνει τα ματια του από τα γυμνά μου πόδια και με κοιτάζει.

"Ναι. Αυτό το σορτσάκι το έχει και η μανα μου. Πολύ ωραίο."

Ε αυτό δε το περίμενα η αλήθεια είναι.
Δε χάνω χρόνο όμως και αρπάζω την ευκαιρία.

"Η μανα σου; εκείνη που σε πήρε τηλέφωνο τις προαλλες;"

"Ε ναι ποια άλλη. Μια μάνα εχω"
Μου απαντάει γελώντας χωρίς κανέναν ενδοιασμό ενώ τα γαλάζια του μάτια είναι καρφωμένα στα κάστανα δικά μού.

"Ε ναι αυτό να μου πεις. Τι ήθελε τελικα; Όλα καλα;"

"Ναι, ήθελε να περάσω από το σούπερ μάρκετ να πάρω κάποια πράγματα για να φτιάξει φαγητό και εγώ το είχα ξεχάσει. Μετά κλείσανε και τα σούπερ μάρκετ.. το τι καντήλια άκουσα δε λέγεται"
Απαντάει κουνώντας το κεφάλι του στην ανάμνηση και πίνοντας μια γουλιά από τον καφέ τού. Ε δε μπορεί να λέει ψέματα. Για να λέει πρέπει να είναι διαολεμενα καλός ηθοποιός.

"Θες να σου δείξω και το υπόλοιπο σπιτι;"
Τον ρωτάω και σηκώνομαι από τη καρέκλα.

"Αμέ!"
Απαντάει και πετάγεται και εκείνος όρθιος.
Περνάω από το σαλόνι και από τα υπόλοιπα δωματιο λέγοντας του ασήμαντες χαζομάρες του τύπου "να σε αυτό το τραπεζάκι έπεσα και χτύπησα το κεφάλι μου όταν ήμουν τεσσάρων" με εκείνον να με ακολουθεί πειθήνια και να με ακούει προσεχτικά. Τέλος φτάνω στο δικό μου δωμάτιο. Ανοίγω τη πόρτα και μπαίνουμε μέσα.

"Ε αυτό δε το περίμενα!"
Αναφωνεί καθώς κοιτάζει τριγύρω.
Εγώ γελάω και του απαντάω:

"Και τι περίμενες δηλαδη; ροζ βαμμένοι τοίχοι με λουτρινους μονοκερους και φούξια κουρτινες;"

"Άμα σου πω Ναι θα με δείρεις;"

"Ε λίγο ναι. Δεν ήξερα ότι σου έβγαζα αυτό τον τύπο κοπέλας"

"Ναι μου τον έβγαζες, Δε ξερω γιατί. Ξέρεις να παιζεις;"
Με ρωτάει δείχνοντας την κιθάρα  στη γωνία του δωματίου μου, κάτω από τον πίνακα που απεικόνιζε μια φουρτουνιασμενη θάλασσα.

"Ναι, εσυ;"

"Και γω. Αυτοδίδακτος είμαι βέβαια, αλλά ξέρω να παίζω αρκετά καλά. Τραγουδάω κιόλας."

"Αληθεια;" τον ρωτάω έκπληκτη. Δε περίμενα να έχει τέτοιες καλλιτεχνικές ανησυχίες η αλήθεια είναι. "Θες να παίξεις ένα τραγουδι;"

"Μπαα. Προτιμώ να κάνω κάτι άλλο"
Απαντάει και προχωράει προς το μέρος μου. Με κολλάει στον τοίχο και ενώνει τα χείλη του με τα δικά μου. Μου πήρε περίπου 3 δευτερόλεπτα να ξεπεράσω το σοκ από τη ξαφνική επίθεση τού, μετά ομως ενέδωσα στο φιλί κουνώντας τα χείλη μου στον ρυθμό του. Τα χέρια του ενώ αρχικά ήταν στους γοφούς μου, άρχιζαν να ψηλαφιζουν λαίμαργα το σώμα μού για περιπου πεντε λεπτα και μετα να ξανασταματησανε στο τελείωμα της μπλουζας μου. Διέκοψα το φιλί και σήκωσα τα χέρια μου δίνοντας του ουσιαστικά την έγκριση για να κάνει αυτό που ήθελε, και αμέσως μου έβγαλε τη μπλούζα. Έκανα το ίδιο σε εκείνον και ξαναενωσαμε τα χείλη μας ενώ πήδηξα στην αγκαλιά του τυλιγοντας τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Κατευθυνθηκαμε προς το κρεβατι και με ξάπλωσε εκεί ενω εκεινος σκαρφαλωσε πανω μου. Το γονατο του ηταν αναμεσα στα ποδια μου ανοιγοντας τα, και αμέσως ένιωσα τη στυση του στη  περιοχη μού.  Ουόου.  Χωρίς δεύτερη σκέψη και μεθυσμένη από την ερωτικοτητα της στιγμής κατέβασα τα χέρια μου στο τζιν του και το ξεκουμπωσα. Διέκοψε το φιλί μας και έβγαλε με μια γρήγορη κίνηση το παντελόνι του ενώ έκανε το ίδιο με το σορτσάκι μου. Σήκωσα λίγο τη μέση μου για να τον βοηθήσω, και όταν το έβγαλε, σταμάτησε λίγο και κοίταξε πεινασμένα το ημιγυμνο κορμί μου. Το δικό μου βλέμμα έπεσε στους καλοσχηματισμενους κοιλιακούς του και έπειτα χωρίς δεύτερη σκέψη στο εξογκωμα ανάμεσα στα ποδια του. Χωρίς να ξέρω τι κάνω και λειτουργωντας καθαρά με το ένστικτο, ανασηκωθηκα στο ίδιο ύψος με εκείνον και τον φίλησα ενώ το χέρι μου ταξίδευε με προορισμό το εξογκωμα ανάμεσα στα πόδια του. Το έπιασα και με αργές κινήσεις άρχισα να κουνάω το χέρι μου πάνω κάτω. Εκείνος βογγηξε ανάμεσα στο φιλί μας και με μια γρήγορη κίνηση ξεκουμπωσε το σουτιέν μου και άρχισε να ζουλαει το στήθος μου. Με ξαπλωσε πάλι από κάτω του και άρχισε να αφήνει υγρά φιλιά στον λαιμό μου. Έσυρε τη γλώσσα του μέχρι το στήθος μου όπου και σταμάτησε. Κυρτωσα τα πλάτη μου και ένα επιφώνημα έκπληξης και ηδονής ξεφυγε από το στόμα μου όταν ρούφηξε την ερεθισμενη ρόγα και ταυτόχρονα μου έβαλε ένα δάχτυλο. άρχισε να το κουνάει μέσα έξω με αργές και σταθερές κινήσεις ενώ με τον αντίχειρα χάιδευε την κλειτορίδα μού.

"Είσαι τόσο υγρή"
Είπε μουγγριζοντας δίπλα στον λαιμό μου. Εγώ δεν ήμουν σε θέση να μιλήσω. Η ανάσα μου έβγαινε βαριά και τρεμάμενη από το στόμα μου και το σώμα μού γύρευε τη λύτρωση από την γλυκιά πίεση που ένιωθα να συσσωρευεται στην περιοχή ανάμεσα στα ποδια μού.

"Τε- τελειώνω"
Ψέλλισα

"Α όχι έτσι μωρό μου"
Είπε και αμέσως έβγαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχο μου.

"Τ-τι κανεις;"
Φωναξα λαχανιασμενη και τον είδα να βγάζει το μποξερακι του. Το βλεμμα μου καρφωθηκε εκει. Έσκυψε και έβγαλε γρήγορα και το δικό μου εσωρουχο και μετά σηκώθηκε απότομα και ψαχουλεψε κάτι στη τσέπη του τζιν του. Αφού βρήκε αυτό που έψαχνε, ενα προφυλακτικό, το άνοιξε  και άρχισε να το βαζει με αργες κινήσεις. Εγω τον κοίταζα και κατεγραφα καθε μια του κινηση στη μνήμη μου. Εκείνος ξαπλωσε πάλι από πάνω μου και κοιτάζοντας με στα μάτια μπήκε μέσα μου με μια απότομη κίνηση. Ένα επιφώνημα πόνου ξέφυγε από τα χείλη μου καθώς εκείνος άρχιζε να κουνιέται μέσα έξω με αργές κινήσεις οι οποίες όσο περνούσε η ώρα γίνονταν ολοένα και πιο γρήγορες. Το κεφάλι του ηταν χωμένο στη κοιλότητα του λαιμού μου καθώς κούναγε τους γοφούς του ρυθμικά. Άρχισα να πιάνω τον ρυθμο του και μετά από λίγο λικνιζα τους γοφούς μου στην ίδια ταχύτητα. Ένιωθα πάλι αυτή τη πίεση ανάμεσα στα ποδια μού να χτίζεται. Άρχισα να τρέμω και τα νύχια μου εγδερναν στη πλάτη του. Εκείνος κατάλαβε πως βρισκόμουν πολύ κοντά και αύξησε την ταχύτητα του. Άντεξα άλλο ένα λεπτό μέχρι που τελείωσα με ένα μακρόσυρτο βογγητά να βγαίνει από τα χείλη μου και τα πόδια μου να σφιγγονται γύρω από τους γοφούς του. Δαγκωνοντας τον λαιμό μου, εκείνος τελείωσε με άλλα δύο δυνατά σπρωξηματα και επειτα κατέρρευσε πάνω μου βαριανασαινοντας. Μετά από λίγη ώρα, ανακτησαμε και οι δύο τον φυσιολογικό ρυθμό της αναπνοής μας και εκείνος σηκωθηκε από πάνω μου  βγαίνοντας από μέσα μου. Έβγαλε το προφυλακτικό, έκανε ένα κόμπο και το πέταξε στο καλάθι. Εγώ χάζευα το γυμνο του σώμα ενώ σκέπασα το δικό μου με το πάπλωμα.

"Ωραίο κωλαρακι"
Τον πείραξα χαχανιζοντας.

"Το δικό σου είναι καλυτερο"
Μου είπε παιχνιδιάρικα και αφού έβαλε ξανά το μποξερακι του ήρθε και με φίλησε.
Το φιλί κράτησε περίπου 5 δευτερόλεπτα, γιατί διακόπηκε από τον ήχο του κουδουνιού. Πανικοβλημενη πετάχτηκα όρθια ρίχνοντας τον απο πανω μου και άρχισα να ντύνομαι.

"Η μανα μου. Ντυσου γρηγορα"
Του συριξα και του πέταξα τα ρούχα του. Ντυθηκαμε και οι δύο με γρήγορες κινήσεις και τον άρπαξα από το χέρι σέρνοντας τον ουσιαστικά ως  τη πίσω πόρτα. Την άνοιξα και τον έσπρωξα έξω βιαστικά.

"Πότε θα σε ξαναδω;"
Με ρώτησε όλο ανυπομονησία.

"Θα δούμε θα σε πάρω τηλέφωνο, φύγε τώρα!"

"Οκ μωράκι θα περιμενω"
Είπε και δίνοντας μου ενα πεταχτο φιλί έφυγε τρέχοντας.

Έκλεισα τη πόρτα πίσω μου και φτιάχνοντας λίγο τα μαλλιά μου που φώναζαν "μολις εχεις κάνει σεξ" κατευθύνθηκα προς την εξώπορτα. Μάλλον θα έχει ξεχάσει τα κλειδιά της η μανα μου , γιαυτο χτυπησε κουδούνι. Πάλι Καλά σκέφτηκα και αφού πήρα μια βαθιά ανάσα άνοιξα τη πόρτα.

Xoxo,
Vasia98 💋

המשך קריאה

You'll Also Like

598 64 12
Ο έρωτας της Αθηνάς Νομικού με τον Ελληνοαμερικανο Τζον Μακριδη... Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια... Από την σειρά Γη της ελιάς
150K 4.7K 35
Αυτή..μια κοπέλα έξυπνη και πονεμένη.. Αυτός... γυναικάς και εγωιστής... τι θα γίνει οταν ένας θάνατος τους φέρνει σε μια συμφωνία γάμου.. Θα ερωτε...
5.3K 325 56
« Σε μισώ, όσο δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν στην ζωή μου. Στο ορκίζομαι.» η φωνή της ψυχρή, χωρίς ίχνος συναισθήματος « Σε αγαπάω. » είπα, δάκρυα μο...
85.9K 3.1K 83
Ρόζα. Ένα κορίτσι διαφορετικό, ένα κορίτσι συνεσταλμένο, ντροπαλό. Δύσκολα δείχνει τα συναισθήματα του.. Ένα κορίτσι στερημένο. Δεν έχει ευχαριστηθεί...