Njena opasnost

maja0610 द्वारा

21.4K 1.3K 32

Jane je apsolventica na pravnom fakultetu u Oxfordu. Odlična studentica, marljiva i prelijepa. Prihvaćena u d... अधिक

Uvod
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 10
Obavijest
Part 11
Part 12
Obavijest
Part 13
Part 14
Part 15

Part 9

902 80 2
maja0610 द्वारा


Jane

Probudila sam se nepoznatom okruženju, velikom krevetu samo u grudnjaku i gaćicama. Zadnje čega se sjećam jeste da me Peter nosi van. Bože, koje li sramote?? Samo da nas nije snimio koji novinar, prođe mi glavom. Koja bi to bila katastrofa za mene, moju karijeru. Ali kako sam dospjela ovamo?

Polako se dižem sa kreveta, bol koju osjećam u glavi ne mogu usporediti sa ničime, jer nikada me ništa nije toliko boljelo. Bol je toliko snažna da me baca natrag na krevet.

Stvarno sam pretjerala. Ležim, pokušavam vrtjeti film unatrag ali ništa... filma u mojoj glavi nema. Lijepo sam zajebala ovog puta i to samu sebe.

Nakon nekog vremena natjeram se da ipak ustanem i prošečem se po sobi. Ugledam svoju torbicu i poruku do nje. „Slučajno da ti nije palo na pamet nestati. P." 

Gledam, te osjećam kako bi znoj obljeva tijelo.

Peter... Ja sam u njegovoj sobi.. Ovo nije nikako dobro, što li sam uradila noćas? Glavobolja kao da se odjednom udvostručila. Uzimam mobitel iz torbice i još jedan šok. 15 propuštenih poziva, što od Toma što od Ozane!! Očito sam usrala stvar. Osjećam da me lovi panika, strah.. Hodam gore dolje po sobi, nervozna, ne znajući da li da im se javim ili ne.

Ne mogu s njima pričati sada, treba mi bistra i hladna glava. Odlučujem se uči pod tuš. To je ono što mi sada treba i što će me malo dovesti u red. 

Hladna voda teče niz moje tijelo, ali ono i dalje gori od nevjerice i šoka. Šoka koji sam si sama priredila unosom ne kontrolirane količine alkohola. Neznam koliko sam dugo bila pod tušem, ali kada sam izašla gledala su me dva oka.

-Probudila se uspavana ljepotica- cinično će Peter. Odmjeravao je moje golo tijelo, a moja nervoza je poslala još jača. Brzo sam uhvatila ručnik, da sa sakrijem iza njega

- Ne moraš sakrivati to tijelo od mene, dobro ga se sjećam. Uostalom, i jutros sam uživao u njemu- cinično me podbada. Koje li sramote, kojeg li neugodnog osjeća. On je sinoć uživao u mojem tijelu, a ja se toga ne sjećam.

-Hoćeš li molim te izaći da se obućem, pa ćemo pričati?- pogled mu je i dalje bio na mojem tijelu. Kada su nam se oči srele, nešto čudno se dogodilo. Iz njegovih oči sijala je neka čudna hladnoća i srdžba. Bacio je prema meni vrećicu koju je držao u rukama

-Obuci to i dođi na ručak. – okreće se i prije nego izađe ponovno me pogleda. Ne shvaćam te poglede, odakle sad ta ljutnja, što li sam noćas uradila? Brzo sam navukla donji veš, trenirku i majicu koju mije donio i izašla u sobu. Sjedio je za stolom i jeo. Okrenuo se kad me je čuo

-Sjedaj i jedi, da ti želudac dođe k sebi. – mobitel mi ponovno zvoni. 

– Izludjeti će me taj tvoj mobitel. Zvoni kao lud i ne prestaje. – krenula sam prema krevetu na kojem se sad nalazila moja torba i htjela pogledati tko je toliko uporan, ali ledeni Peterom glas ne zaustavi. – Nigdje ne gori, sve može pričekati.

-Možda je hitno-rekla sam tiho

-Vjeruj mi ništa nije hitnije od našeg razgovora i tvojem obroka. Izgledaš kao da ćeš se onesvijestiti svaki trenutak.- gledam njega, pa mobitel i refleksno odlazim za stol. – Pametna odluka. Vidiš da znaš biti poslušna kada želiš.

-Što ti to sad treba značiti?- sjedam i krećem jesti što mi je u tanjuru.

-Recimo da jučer ili jutro nisi htjela slušati, ali ne moram ti to govotiri, svjesna si toga- zalogaj koji sam htjela progutati zapeo mi je u grlu. Nakašljam se i uzmem čašu s vodom koju mi je pružio. Osjećam da crvenim, sram izlazi iz svake moje pore..- Ne sjećaš se, ha?

Koje li sramote? Spuštam glavu dolje, gledam u tanjur i osjećam suze u očima.

-Reci mi što sam uradila?- tiho ga upitam, ali ne podižem glavu. Ne odgovara, čujem ga kako s vilicom lupa po tanjuru. Dižem glavu i vidim da me gleda.

-Jedi sada, poslije ćemo pričati.- odmahnem glavom i dižem se sa stola.

-Ne mogu, nervozna sam. Glava me boli. Učito sam nešto jako zajebala kad mi mobitel toliko zvoni.

-Da zajebala!!-nasmije se Peter – Mala, uništila si samu sebe! – stanem i gledam ga. Njegove riječi mi prolaze glavom i odjednom mi suze stanu teči niz lice. Zar je moguće da sam sve što sam toliko godina gradila uništila jednim izlaskom? Jadna sjedam na krevet.

-Da čujem-rečem tiho. Laktove stavljam na koljena, glavu na ruke i spremna sam čuti svoju sramotu.

Čujem da se Peter diže, prilazi krevetu i diže moju glavu

-Čemu suze, malena? Zar ne znaš onu staru izreku: Poslije jebanja nema kajanja.?!

-Reci već jednom što sam napravila? – vidim da je iznerviran mojim suzama, da je ljut i to još jače pojača moju brigu.

-Osim što si se napila, cijelu večer me činila ljubomornim s onim svojim tipom, morao sam te iznijeti iz lokala jer nisi htjela ići kući.- gledam ga u oči. On je ljubomoran bio?! Na Toma?!

-Da li je tko vidio kako me nosiš?- tiho sam upitala –Nisam valjda izašla na naslovnoj stranici?- nasmijao se na to.

-Nisi na naslovnoj, ali na jednoj jesi. – šokirano ga gledam- Ali vidi ti se samo guza i kosa. Na tvoju sreću nitko ne zna tko si, osim očito tvojih prijatelja koji te zovu.

-I to je to?-upitala sam. Odjednom mi je postalo lakše.

-Tebi je to, samo to?- šokirala sam ga svojim komentarom. Vidno ljut ustao se sa kreveta i upalio cigaretu.

-Nisam znala da pušiš.

-Ne zajebaj se sa mnom. Tebi je to normalno ponašanje?

-Naravno da nije, ali bojala sam se da ćeš mi reći puno gore stvari. Bojala sam se da sam nepromišljeno dovela svoj ugled i reputaciju u pitanje, bojala sam se radi posla – klima s glavom, shvačajući.

 –Žao mi je ako sam ti zadala glavobolju i probleme. Evo nestat ću odmah.- nisam uspjela sakriti tugu u svojem gasu i očima izgovarajući to.

-Da nisi pokušala izaći iz ove sobe, nismo ni približno gotovi sa razgovorom. – ugasio je cigaretu i prišao me. – Jane, jučer si me izludjela. Zbog tebe sam po prvi puta poželio nekoga lupiti. Jebeno djeluješ na mene i moje živce. Tko je on?

-Tko? – nisam bila sigurna da li misli na Toma. Iz očiju su mu munje sijevale.

- Onaj tko se nije micao od tebe cijelu večer, ali te ipak na kraju večeri ostavio samu. – nasmijala sam se na to. - Tebi je to smiješno? Ne mogu da vjerujem!

-Tom je gay. –rekla sam tiho. –Otišao je jer je naša slika sa domjenka izašla u novinama i dečko mu je bio ljubomoran. – opet sam ga šokirala jasno mu se očitavalo na licu.

-On je što? Ti to mene zajebavaš?- odmahnem glavom- Ja sam cijelu večer bio ljubomoran na gay tipa?- klimam glavom koja me i dalje luđački boli – Prestar sam ja za ova sranja. – htjela, ne htjela, morala sam se nasmijati na to.

-Uopće nije smiješno- sjeo je natrag na krevet- Sad bi te najradije nalupao po toj slatkoj guzi. – zaprepaštena njegovim riječima, poljubila sam ga. Prislonila sam svoje usne na njegove i uživala u dodiru. Kako su mi samo nedostajale te usne. Osjetila sam da je bio šokiran mojim postupkom, ali odmah je krenuo sudjelovati. Iz malenog nevinog poljupca, nastala je prava bura strasti. Prije nego sam se uspijela snaći, bila sam pod njime, njegove usne ljubile su moje , a ruke lutale tijelom. Nije mu puno trebalo da nas oboje skine i da me nakon dvije godine ponovno učini svojom.

Peter

Ova mala će me doći glave. Gledam je kako spava pokraj mene i ne vjerujem što sam sve doživio u zadnja 24 sata. Od spoznaje da je želim samo za sebe, do saznanja da tip na kojeg sam bio ljubomoran i kojeg sam htio sravniti sa zemljom je gay, i na kraju da me dalje želi kao i ja nju.

Moja mala je bila tako vatrena, toliko željna mojih dodira i poljubaca da sam se jedva suzdržavao da je ne uzmem životinjski, svom svojom snagom. Sada je gledam usnulu kraj sebe i osjećam toplinu oko srca. Osjećam se spokojno i sretno. Sva sreća da je vikend i da nemamo gažu tako da mogu uživati u njoj i  popričati s njome. Ovog puta je ne puštam. Dao sam joj dvije godine, što je prošla prošla je. Sama pomisao da je prošla kroz mnogo muških kreveta mi pokvari raspoloženje. Ali tko sam ja da sudim?? Koliko je žena prošlo kroz moj krevet?? Moje razmišljanje prekine zvonjava mobitela, mojeg za promjenu.

-Tata, ti si zadnji vidio Jane, znaš li gdje je? Umiremo od straha. Ni Tomu ni meni se ne javlja na mobitel- pogledam svoju ljepoticu kraj sebe.

-Dobro je, spava- čujem gunđanje s druge strane

-Kako to misliš dobro je? Zar je kod tebe?- sada je došlo vrijeme da se suočim sa istinom i da priznam svojem djetetu da obožavam njenu prijateljicu.

-Da Ozana, ona je ovdje. Spava. Previše alkohola je učinilo svoje- ustanem i krenem prema balkonu. Nadam se da će bi hladan zrak pomoči 

– Ozana, vidi.. Ne znam koliko znaš ili ne znaš, ali Jane i ja...Neznam kako da ti ovo kažem. – osjećam se kao školarac

-Što vi?- smireno me pita – Govori već jednom.

- Pa recimo da sam lud za tvojom prijateljicom i da se nadam da će mi dati šansu- tišina s druge strane.

- Zna li ona to?- okrenem se prema tijelu žene koja leži u mojem krevetu

-Ako ne zna, uskoro će saznati.

-Tata, ja znam sve. Prošla sam svaku njenu suzu s njome. Pokušala sam ju nagovoriti da priča s tobom prije dvije godine, ali nije htjela. – sad me je i Ozana šokirala. Umjesto nerazumijevanja, naišao sam na shvaćanje od strane moje kćeri. –Jane, te voli godinama i mislim da nikada nije ni prestala. Ali isto tako voli i mene, i nekako si je u toj svojoj lijepoj glavici umislila da ne može imati nas oboje. Plus, naravno, ti slovi za najvećeg ženskaroša što ti ne ide u prilog.

-Ozana, kako to razgovaraš sa mnom?

-Normalno, iako bi trebala vikati jer bi joj ipak mogao biti tata kao i meni.

-Ona je starija od tebe.- branim se, svjestan da mi obrana i nije nešto.

-Tri godine, tata. – skopim oči. –Iako mi je gnjusna ideja da je moj tata s mojom najboljom prijateljicom, sestrom previše je volim da bi joj stala na put. Ali tata, ako je povrijediš, zaboravit ću da si mi tata.

-Ti bi trebala biti na mojoj strani.

-Ona mi je dala sve što ti i mama niste. Da nije bilo nje, tko zna gdje bi sad bila, možda gdje i mama- njene riječi me zabole – Zato te molim,  prije nego započneš išta promisli dva puta. Nemoj biti s njome ako će ti biti samo jedna u nizu. Ona nije to zaslužila i ona nije takva. – slušajući Ozanu zapitao sam se odakle tom djetetu toliko mudrosti. Kao da smo na tren zamijenili uloge; ona je roditelj, a ja dijete.

-Shvatio sam Ozana. – duboko sam izdahnuo – Reći ću Jane da si zvala. Reći ću joj da smo razgovarali.

-Oprezno biraj riječi. Ona me voli i boji se da me ne povrijedi. –u kojoj jebenoj situaciji sam se ja našao. Da mi dijete dijeli ljubavne savjete , da mi daje smjernice kako da doprem do srca žene koju volim, želim??

-Razumio sam Ozana, pa nisam dijete.

-Ponekad se pitam da li postoji veće dijete od tebe- nasmijem se na to, ali više me brinu vlastite misli. Nakon razgovora, i dalje sam na balkonu sa svojim zbrkanim mislima.

Zar je moguće da sam ja tog anđela već zavolio?? 

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

162K 4.7K 39
Nakon teške prošlosti Jessie se odluči za novi početak u New Yorku. Ni slutila nije da će tamo upoznati njega. John Rixton,vlasnik ogromnih kompanija...
62.8K 2.4K 58
Šta se dešava s djevojkom kojoj se život promijeni u neželjenom smijeru? Kako će prihvatiti stvari s obzirom na neočekivane šokove koji će uslijediti?
190K 11.3K 37
Jedan sudbonosni susret promijeni njihov cijeli život. Jedan mali dar i elektricitet koji buja između njih natjeraće ih da premoste kilometre i strah...
5.4K 269 26
Nakon smrti njezinoga oca, Julia Murphy prima šokantne vijesti koje će joj potpuno promijeniti život. Postala je očeva jedina nasljednica, a to je za...