Part 15

1.2K 63 7
                                    

                                                                                     Jane

Probudila me jaka glavobolja i nečija ruka na meni. U trenutku me uhvatila panika i vrtjela sam film ali ne sjećam se ničega što bi me trebalo zabrinjavati. Polako se okrećem i vidim svoju ljepoticu kako leži do mene i teško uzdiše. Mislim da mi je kamen pao sa srca i da nikad nisam bila sretnija što mi se ona uvukla u krevet.

Zapravo to je naš krevet jer smo smještene u istoj sobi kod Justina.  U taj tren moja druga ljepotica uljetava u sobu i skače nam na krevet. Pogledam Ozanu kako se budi i mrmlja nešto.

-Moramo u shoping. Moramo kupiti haljnu, moram biti najljepša danas-viče Wendy na što Ozana još više namrgodi svoje lice. Povučem tu malu ljepoticu k sebi i zagrlim ju čvrsto.

-Evo ići ćemo, samo da se Ozana razbudi.- i druknem Ozanu rukom jer je ponovno zaspala.

-Budna sam-govori Ozana promuklo. Wendy i ja se smijamo, kad čujem korake i kucanje na vratima.

-Slobodno?!-reče tiho Justin. 

-Uđi-rečem mu i gledam Ozanu koja navlači deku preko glave i mrmlja nešto.-Budne ste?-Justin se naslonio na vrata,pogleda prema meni i Wendy, i vidim da traži Ozanu.

-Kako tko!-reče Wendy i prstom pokazuje na Ozanu.-Sakrila se ispod, deke ali budi se.

-Budna sam-govori Ozana, ali ne otkriva se.

-A zašto si se sakrila? Pa to je samo tata.-reče Wendy i čudi se. Justin se smije, zabavlja ga cijela ova situacija.

-Izgleda loše kao i ja, pa ne želi da ju tata vidi.-objašnjavam i vidim kako me Wendy gleda.

-Sva si crna ispod oka, kao maškara. -Justin se sve glasnije smije i približava se krevetu.

-Stani-vičem mu.-Nemoj se približavati...-vidim da je iznenađen ali ostane na mjestu.

-Kao da te nisam vidio u svim mogućim izdanjima!-Wendy se diže sa kreveta i prilazu mu.

-Ne mirišu lijepo..-pokušava šapnut mu ali sve se čuje..-Idemo mi dolje, sad će one.-Namigne mi i vuče Justina za sobom. Pametnjakovčka moja mala, snašla se i izvukla nam iz neugodne situacije. Ne toliko za  mene, koliko za Ozanu. Ozana se otkriva i sjeda na krevet.

-Reci mi da to Justin nije bio sad u sobi?-klimam glavom-Bio je?! Vidio te ovakvu?! Vidio je mene?- klimam glavom i smijem se. - Ne ovo se ne događa!?

-Ozana, sakrila si se prije nego te je uspio vidjeti.-smijem se i dižem sa kreveta. Malo me ravnoteža muči, i ponovno sjedam na krevet jer mi se odjednom zavrtjelo u glavi.

-Ali tebe je vidio, a ti izgledaš očajno. Sigurno je uvjeren da i ja tako očajno izgledam-jada se Ozana.-Takav komad te je vidio u tom stanju?! Uh, uh ...-moram se smijati na to..

-Tvoj tata me je vidio u gorem stanju, pa još me želi...-kako mi je samo to izletjelo?! Sama  mi pomisao na Petera i na dane koje se nismo čuli izaziva neku sjetu u meni.

-A sada si stvarno našla pravu usporedbu!-reče gadljivo Ozana i zabrinuto me pogleda- Kada smo kod mog tate,a tvog dečka, jučer je zvao ni sama neznam koliko puta. Lud je bio. Ne sjećam se o čemu smo pričali, ali vikao je...-gledam ju, uzimam njen mobitel u ruke. Vidim poruke, pozive i imam neopisivu želju da ga nazovem.. već krenem stisnuti tipku zovi, ali predomislim se.

-Sutra ću mu se javiti. Neću si kvariti dan sa svađom s njime, a svađa je neizbježna-rečem Ozani i krenem prema kupaoni kad čujem mobitela da zvoni.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Njena opasnostWhere stories live. Discover now