Színjáték ( Shawn Mendes fanf...

By KarieDobbs

395K 17.8K 1.4K

Cassie csak egy lány volt. Pár hét volt az egyetem kezdetéig de neki még mindig nem volt munkája amiből a tan... More

Prológus
Csak egy homokszem a sivatagban
Bármi lehetséges, vagy nem?
Cassie a reménytelen
Mi a franc?
Ha ezt munkának hívnánk...
Semmi a világon...
Jobbat érdemelne nálam...
Utálom őt...
Nem történhet meg újra...
Miért??
Az igazi Shawn Mendest...
Csak én legyek neked fontos...
Rettegek...
Sosem voltam elég hálás...
Szereted még?
Ezt megtudnám szokni...
Ne kérj lehetetlent...
Szeretlek...
Kihívás
Ezt nagyon elszúrtam...
Látni akartalak...
Én csak Shawn vagyok...
Veled leszek...
Ez rá vall...
Boldog Karácsonyt!
Ne zsarolj...
Mire vársz még?
Csak szerelmesek....
A rajongóim...
Hinnem kell benne...
Ne tedd...
Én szeretlek helyette is...
Boldog
Még jó...
Nem érdekel...
Szép is a szerelem...
Velem mi a terved?
Ez minden vágyam...
Nem értelek...
Boldog vagy?
Díjak
Nincs értelme...
Nekem nem kell...
Jóvá teszem...
Csak megnehezítem az életed...
Örökké...
Egy különleges este...
Mi lenne ha...?
Én voltam a hülye...
Nélküled nem...
Azt gondolod nyertél?
Ismerlek már...
Így ért véget...
Nem hagysz itt?
Gyűlölöm magam...
Mikor egy álom valóra válik...
Ez komoly kérdés?
I'll be needing stitches...
Szükségem van rád...
Lehetünk boldogok egymás nélkül?
Te voltál a legfontosabb...
Könyvajánló-Remény
Sosem gondoltam...
Mendes Army / nem rész/
Tényleg ezt akarod?
Miért hagysz mindig faképnél?
Kegyetlen vagy...
Mi van ha...?
Mi ketten összetartozunk... I.
Mi ketten összetartozunk...II.
Kibékültetek?
Sosem...
Itt vagyok!!!
Átkötés
Nem is számítottál rá?
Egyszer minden véget ér...
ÚJ KÖNYV!!!

Itt vagyok...

4.8K 199 2
By KarieDobbs

Figyelem 🔞

Újabb hét telt el. Ugyan mozgalmasan de mégis csak Shawn nélkül.

Anyával felhívtuk Andrew ügyvéd ismerősét és találkoztunk is vele. Anyával mindent jól átbeszéltek, részleteket, vagyonról és egyebekről. Peter tényleg jó fej, de látszik rajta, hogy nagyon munka imádó, mintha csak azért élne, hogy kifoszthasson embereket még ha legálisan is teszi, szerintem ez egy undorító szakma. Egyedül az emberi jogok védelmére szakosodott ügyvédeket tudom tisztelni. A többi sajnos nem sokat ér a szememben. Mert miért is érne egy olyan ember sokat, aki jó pénzért cseleskedik és addig ügyeskedik míg akár egy gyilkost vagy perverz férget fel nem mentenek? Vagy azok akik szintén jó pénz reményében tönkre tesznek embereket. Két emberről beszélünk, akik együtt töltöttek akár több évtizedet és aztán történik valami, elhidegülnek, elválnak és jönnek a vérszívók akik azért dolgoznak, hogy minél jobban a földbe döngöljék az ügyfelük exét. És ezért nem tisztelem apát sem. Mert sunyi, nem fél különféle eszközökhöz nyúlni és egyszerűen embertelennek tartom.

Csütörtökön elmentünk lakást nézni és találtunk is egy helyes három szobás lakást a parttól pár percre. Anya még ott helyben aláírta a szerződést és megkaptuk a  kulcsokat is. Szeretem, hogy itt minden ilyen gyorsan megy. 

Anya pénteken haza utazott összecsomagolni és beszélni apával, mert hogy elvileg hétvégén otthon lesz. Kérte, hogy hétfőre készüljek el, csomagoljak össze mindent mert ő is hétfőn érkezik.

Így ma , szombaton, itt ülök két megpakolt bőrönddel és három papír dobozzal  a hátam mögött várva,  hogy hétfő legyen. A laptopommal az ölemben ülve várom, hogy történjen valami csoda és hívjon Shawn, vagy anya, vagy a lányok de senki sem elérhető. Mintha felszívódtak volna. Bár Alexist ismerve biztos Derekkel van, Becky meg tanul a vizsgáira. Shawn, talán épp úton van egy újabb koncertállomásra, anya meg apával vitatkozik. Nos, rövid időre, de magad maradtál Cassie.

Ezen gondolatra fel pattantam és a hálóba sétáltam. Felvettem az edzőcipőmet és felkaptam magamra a fekete bőrdzsekimet. Telefonomat, farmerem farzsebébe csúsztattam majd az előszobába siettem ahol felkaptam a kulcsomat és elhagytam a lakást. Egészen a parkig meg sem álltam ahol egy padra leülve figyeltem a kutyusaikkal rohangáló gazdikat. Bár nekem is lenne valami állatom, nem lennék ilyen egyedül.

Ott töltöttem legalább félórát majd körbe sétáltam és ahogy a bejáratnál kötöttem ki haza indultam. Telefonomra pillantva meglepődtem, majdnem két órát töltöttem a parkban. Olyan gyorsan eltelt, szinte észre sem vettem.

A házhoz érve felcammogtam az első emeletre majd kiválasztottam a  megfelelő kulcsot és benyitottam.A cipőmet lerúgtam, a dzsekit ledobtam a  komódra és telefonommal játszadozva sétáltam be a hálóba. Egészen az ágyig jutottam de akkor csapódott mögöttem az ajtó mire felsikítottam és megpördültem. Először azt hittem rosszul látok , majd ahogy odaért hozzám és megérintett tudtam hogy ez igazi.

- Shawn, mit keresel itt? Azt hittem ki sem látszol a koncertekből?

- Látni akartalak, de holnap délután vissza kell mennem. Nem örülsz nekem?

- Dehogynem, persze hogy örülök - fogtam kezeim közé arcát és jól végig mértem. Annyira hiányzott már, ez a  tekintet, és a mosolya.- Annyira hiányoztál szerelmem.

- Te is nekem gyönyörűm - karolta át egyik karjával derekam majd forrón megcsókolt - Annyira érezni akartalak már, az illatod, az érintésed, az ajkaidat.

- Itt vagyok - suttogtam ajkai közé, vette is a lapot és araszolva eljutottunk az ágyig és ahogy bele ütközött lábam eszeveszett módjára kezdtünk megszabadulni a  ruháinktól, mintha legalábbis versenyeznénk. A ruhákat szét dobálva leültem az ágyra majd feljebb csúsztam, nyújtottam kezem neki és magamra húztam. Ő befeküdt mellém, bal karjával tartotta magát míg jobb kezét végig futtatta testemen amibe teljesen bele remegtem.

- Olyan gyönyörű vagy - cirógatta vállam mire nyakára csúsztattam kezem majd tarkójára és mosolyogva emeltem meg a fejem hogy megcsókoljam. Csak egy rövid kis csókot adtam neki majd ahogy elváltak ajkaink felsóhajtott és szorosan magához ölelve gördültünk oldalunkra és úgy húzott magához. Ajkaink szenvedélyes csókban forrtak össze, miközben keze fel s le siklott hátamon. Fenekemen megállapodott és gyengéden bele markolt miközben csípőjét enyémhez nyomta. - Annyira vágyom rád - éreztem, tudtam jól mennyire akar. Sokkal gyorsabban vette a levegőt és szíve is hevesebben vert. Bőre tűzforró volt és ahogy a forró tenyerét hasamra tapasztotta csak felsóhajtottam és bólintottam. - Őrülten szeretlek Cassie - hajolt nyakamba majd belém hatolt. Nem mondanám, hogy hirtelen volt , hisz tudtam hogy ez fog következni, talán csak nem volt elég az előjáték , amit nem értek, mert én teljesen úgy éreztem, hogy kész vagyok a fogadására, de hajába markoltam és felnyögtem.

- Várj egy kicsit.

- Fáj?

- Nem, nagyon jó, csak várj egy picit - simogattam már tarkóját.

- Édesem... - suttogta fojtott hangon mire kicsit megemeltem csípőm így már teljesen kitöltött. Eggyé váltunk, szó szerint.

- Nagyon jó , csak lassan.

- Amit csak szeretnél - hunyta le szemeit miközben lassan, óvatosan mozogni kezdett - Istenem, Cassie.

- Tudom, csak ne hagyd abba - nyögtem ajkai közé majd megcsókoltam. Ajkaim lassan nyakára majd kulcscsontjára vándoroltak. Imádja ha ott kényeztetem így gyengéden cirógattam ajkaimmal, apró csókokat leheltem rá, majd incselkedőn harapdálni kezdtem mire hangosan felnyögött. Tudtam jól, hogy  élvezi, ezt már ki tapasztaltam. A nyaka, és a kulcscsontja a gyenge pontja, így ezt rendszerint kihasználom.- Shawn?

- Igen?- nézett szemembe mire elmosolyodtam.

- Annyira nagyon imádlak - kacagtam hátra vetett fejjel mire ő is csak nevetett és kicsit gyorsított a tempón. Együtt léptük át azt a  bizonyos nagykaput ami a mennyekbe vezetett.

- Ez...imádlak...- gördültem a hátamra és halkan felkacagtam miközben a plafont bámultam.

- Nem volt túl hosszú, de már nagyon akartalak. Biztos nem bírtam volna ki egy hosszú előjátékot - fogta meg kezem majd megpuszilta kézfejem és arcához szorítva felsóhajtott - Úgy hiányzol, az hogy nem vagy mellettem éjszaka, hogy nem érzem a tested, nem hallom ahogy a levegőt veszed. Borzalmas nélküled lefeküdni esténként - mondta halkan mire csak felé fordultam és közelebb bújtam hozzá. Végig simítottam karján majd vállán és elmosolyodtam. Annyira szeretem simogatni. Olyan finom bőre van, és az illata is mindig olyan férfias. Tarkójához vezetve kezem gyengéden cirógatni kezdtem és szemébe nézve orromat övéhez érintettem. Nem mondtam semmit csak simogattam és jól végig mértem arcát , centiről centire. Hajába túrva apró puszikkal kezdtem elhalmozni arcát mire elmosolyodott és kezét derekamra vezette. Végig simított gerincem mentén és vett egy mély levegőt.  Álla vonalát végig puszilva füléhez értem. 

- Nagyon szeretlek Shawn - suttogtam fülébe.

- Én is szeretlek téged kicsim.

- Akkor tedd felejthetetlenné ezt az éjszakát - suttogtam miközben szemébe néztem. A reakció egy gyengéd mégis forró csók volt amiből tudtam, hogy mesés éjszakának nézek elébe.

Shawn szemszög...

Éjfél múlt mire Cassievel sikerült annyira lefárasztanunk egymást, hogy kidőltünk és csak pihegtünk. Elképesztő mennyire nem tudok vele betelni, annyira imádom minden porcikáját, képes az őrületbe kergetni egyetlen érintésével. Nem hiszem, hogy valaha is tudnék így érezni más iránt.

A mellkasomon aludt el  majd lefordult rólam és csak szorosan hozzám simulva aludt tovább, én viszont képtelen vagyok elaludni. Már egy órája csak bámulom őt, hallgatom ahogy emelkedik a mellkasa levegőt veszi, figyelem mikor beszívja a levegőt, figyelem ahogy egy- egy pillanatra elmosolyodik. Gyönyörű látvány.

                           ♡○♡

- Édesem...Shawn - kuncogott mire már én is elmosolyodtam - Ébresztő.

- Miért nem alszol?

- Mert elmúlt tíz - simított végig ajkaimon mire bekaptam ujját és harapdálni kezdtem. A reakció az a  szívből jövő csilingelő kacagás volt amit minden hangnál jobban szeretek. Egy pillanat alatt magam alá gyűrtem de csak nem tudta abba hagyni a nevetést. Így gondoltam egy kicsit megleckéztetem. Lassan benyúltam a  takaró alá és először csak combján végig húztam ujjaim hegyét majd kicsit cirógattam és óvatosan becsúsztattam kezem a combjai közé amire a válasz egy halk nyögés volt.

- Nevess csak tovább, hajrá - vigyorogtam mikor rám nézett.  Gyengéden simogatni kezdtem  és közben figyeltem minden rezdülését. Ajkai szétnyíltak és egyre gyorsabban vette a levegőt, elmosolyodott ahogy ujjam mélyebbre csusszant - Nahát miért nem nevetsz?

- Shawn, fogd be  vagy nem tudom mit csinálok veled - nyögött mire már két ujjam került mélyebbre - Ez Isteni.

- Tényleg?- suttogtam. Tudtam jól, hogy a válasz igen. Beleremegett minden érintésembe, ami mondanom sem kell hatalmas büszkeséggel töltött el.

- Nehogy abba merd hagyni - hajtotta hátra fejét mire vigyorogva nyakához hajoltam és forró csókokkal halmoztam el a bőrét. Imádom hallani ahogy a csókjaim után felsóhajt. Nyakától egyre lejjebb haladtam. Végig csókoltam kulcscsontját majd melleihez érve elidőztem egy kicsit. Ismerem minden porcikáját, és imádom minden hibájával együtt, jobban mondva amit ő hibának lát, szerintem viszont csak tökéletesebbé teszik őt.

Ujjaimat hamarosan ajkaim, nyelvem váltották fel mire megrándult egész teste és a takaróba markolva próbált csendben maradni. Igen, Cassie néha hajlamos egy kicsit hangosan reagálni így sokszor gondolkozunk el azon, hogy a szomszédok mit gondolhatnak már rólunk. 

Tudtam, hogy már nagyon közel jár így begyorsítottam és egyszerre csináltam ujjaimmal és nyelvemmel mire már nem tudta vissza fogni magát és hangosan felnyögött. Egyre erősebben markolta a takarót, csípője többször megemelkedett és felső teste is teljesen megfeszült.

- Shawn - nyögdécselt és remegve sóhajtott.

- Itt vagyok édesem - fogtam meg szabad kezemmel övét és nem telt bele egy perc, Cassie remegve , hangos nyögéssel jelezte, hogy az igyekezeteim meghozták a várva várt eredményt , azonban én még nem hagytam abba, folytattam a kényeztetését mire hajamba markolva próbált eltolni de én csak becsúsztattam feneke alá a kezem és úgy emeltem még közelebb .

- Ne Shawn, hagyd abba...- sikított majd mikor látta, hogy nincs esélye ellenem bele törődve sóhajtott - Olyan gonosz vagy - mondta remegő hanggal. Gonosz, csak mert kétszer juttatom a csúcsra egymás után a  nyelvemmel. Ez gonoszság volna? Nos, legyen, akkor én vagyok a leggonoszabb férfi a földön.

- Nem élvezed?- kérdeztem egy pillantra eltávolodva de rögtön folytattam is.

- Dehogynem te idióta - nevetett és az ellenkezésből hirtelen követelőzés lett - Folytasd csak - túrt hajába mire combjain végig simítva kényeztettem tovább.

Már korántsem kellett neki olyan sok, néhány perc múlva egész testének remegése biztosított arról hogy újfent jó munkát végeztem. Lassan felkönyökölt és kócos hajával keretezett arca azt tükrözte, hogy ő már teljesen kész van, de nem, koránt sincs még vége ennek a menetnek.

- Nincs nálad tökéletesebb férfi.- motyogta  majd feltérdelt és így teljes valójában láthattam őt. Lassan közeledni kezdett felém. Én a sarkamon ülve vártam, hogy odaérjen és végre megcsókolhassam de mielőtt ajkai enyémhez értek volna nyakamhoz hajolt és szívni kezdte. Na ez az amivel sosem tudok szembeszállni, a testem ilyenkor teljesen tehetetlen lesz, ahogy ajkai bőrömhöz érnek, mintha az erőt szívná ki belőlem. Teljesen elgyengülök és képtelen vagyok gondolkozni. - Azt hiszed csak te vagy képes arra, hogy elvedd az eszem?- suttogta ahogy ajkaival mellkasom felé haladt. Ujjait végig futtatta hasamon és elmosolyodott.- Imádom ahogy az izmaid megfeszülnek akárhányszor csak végig simítok rajtuk - kezdte el csókolgatni a kockáimat és ahogy csípőmhöz ért felnézett rám. Hihetetlen erotikus látvány volt, ahogy arcába hulló haját félre simította és megnyalta ajkait. Mellkasomra csúsztatta tenyerét és elkezdett hátra nyomni mire karomon megtámaszkodtam és lenéztem rá. Csak elmosolyodott ahogy ajkaival egyre lejjebb haladt, majd nyelvével kezdett el kényeztetni. Fejem hátra hajtva lehunytam szemem és ahogy kiszaladt számon az első sóhaj teljes uralma alá vette testem. Képtelen voltam ép ésszel gondolkodni, egyszerűen csak érezni akartam őt, ahogy eggyé válunk. 

Éreztem ahogy egész testem elönti a forróság és tudtam jól hogy ez mit jelent. Majd felrobbantam a vágytól, hogy végre benne legyek.

- Cassie...

- Igen életem?- pillantott fel.

- Szeded még a  gyógyszert , igaz?

- Igen, miért?- vigyorgott.

- Gyere ide - rántottam fel karjánál fogva és ölembe húztam - Végre - suttogtam ahogy elkezdett mozogni. Én is rásegítettem kicsit és nem kellett sok remegve csókoltam meg. - Csak ezért - sóhajtottam fel. Ő csak mosolygott majd gyengéden megcsókolt és ezzel csak újra tűzbe hozott. Már épp le akart szállni ölemből mikor ott tartottam.- Hová sietsz?

- Nem mondod?- kérdezte csillogó szemekkel mire megcsókoltam és hátára fektetettem.  Kezei csípőmre csúsztak és abba kapaszkodott míg én egyre gyorsabban mozogtam.- Shawn?

- Mondd szerelmem.

- Fantasztikus szerető vagy.

- Azért te sem panaszkodhatsz - hajoltam előre, hogy megcsókoljam és miközben nyelve enyémmel játszott adtam meg a  kegyelem döfést és rázuhanva egymás szájába nyögve értünk a csúcsra mindketten. 

- Szerintem... soha, senki mással nem lenne ilyen jó a szex.

- Merem remélni, hogy nem lesz senki más - néztem szemébe és újra megcsókoltam.

Fájó szívvel hagytam ott délután mikor elindultam a  reptérre. De tudtam hogy csak néhány nap választ el minket attól hogy kettesben eltöltsünk három csodálatos napot. Felejthetetlenné akarom tenni neki és úgy átlépni az új évbe, hogy úgy érezze soha nem akar mást csak engem. Talán nagyképűen hangzik, talán túlságosan elbízom magam de tudom, hogy amit egymás iránt érzünk az valami különleges és nem csak időszakos. Napról napra megbizonyosodom arról hogy Cassie az a lány akivel le akarom élni az életem. És remélem ő is hasonlóképp érez irántam.

Sziasztok!

Tudom most elég sokat kellett várni az új részre de végre megérkezett.🤗
Mostanában eléggé le vagyok strapálva. Már semmire nincs időm, se energiám.😇🙄
Ez egy kicsit túlfűtött rész lett de azért remélem tetszett.💟
Nagyon örülök a kommenteknek és szeretettel várom többetektől is a pozitív és negatív kritikát egyaránt. Jelezzétek ha hibát találtok mert mostanában esélyes hogy nem veszem észre.😊😉

Continue Reading

You'll Also Like

5K 209 16
Ez egy kicsit vadabb történet lesz mint a többi 2okos gaystory! A sztori kettő húszéves fiúról szól akikről már szinte biztos hogy hallottatok, ugya...
67.2K 2.8K 27
Szandra elköltözik a szüleitől, hogy új életet kezdjen, ezzel mindent hátra hagyva. Még a focit is. Imád focizni, és tud is. Sokáig tartotta a csúcso...
4.6K 441 36
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
9.2K 463 40
Elkezdve: 2023. November 25. Befejezve: 2024. Április 2. Spacc ff. Fő szereplők: Németh Anna Tóth László Tamás(Spacc) Szereplők: Tóth Izabella(Anna B...