Stupid Love

By DanishaCeline

46.9K 1.4K 154

Sidney werkt bij het grote Muziek bedrijf 'Microphone' alles gaat top tot er een nieuwe collega komt werken... More

Stupid Love
Part 1
Part 2
part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
UPDATE
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28

Part 9

1.7K 57 4
By DanishaCeline

"pap?" ik wist niet wat ik moest doen..ik voelde mezelf zwak worden en het enige wat ik kon was huilen. Ik zakte door me knieën en Harry kwam meteen naar me toe gerend. hij pakte me vast maar ik wou heb weg duwen. hij liet het niet toe en hield me dicht tegen zich aan.

"Sshht..het is goed, huil maar.." ik wikkelde mijn armen om hem heen en het voelde veilig...ondanks dat ie een hoop achter hield kan ik niet boos blijven.

"Sidney.." ik keek op en zag me vader staan. hij keek me aan en ik zag spijt in zijn ogen. Harry hielp me overeind en bracht me naar de bank. hij kwam naast me zitten maar bleef me vast houden. niet dat ik het erg vond ik had hem nu nodig!

"Waarom...waarom ben je hier? waarom ging je weg? waarom liet je me alleen? hield je niet van me? was ik zo'n kut kind?" Hij keek me aan en Harry hield me stevig vast.

"Ik hou van je! dat heb ik altijd gedaan...maar het was veiliger voor jou als ik weg ging...je was niet veilig bij mij.."

"Hoebedoel je?"

"Het auto ongeluk die mama heeft gehad...was geen ongeluk Sidney..ze is..ze is vermoord en jij ook bijna! ik kon je niet ook nog kwijt raken...dus ik bracht je naar mijn zus.."

"Vermoord? hoebedoel je? hoe.. waarom?"

"Sidney zie jij Jamie nog?" Ik keek me vader aan en schudden mijn hoofd.

"Nee! maar daar hadden we het niet over!"

"Je moet bij hem weg blijven...hij werkt met de mensen die je moeder hebben vermoord.." De woorden bleven door me hoofd gaan..Vermoord...Vermoord...ze was Vermoord! Harry veegde mijn tranen weg en keek me aan.

"Het spijt me zo..." ik keek naar hem en terug naar me vader.

"Hij kan er niks aan doen..ik heb hem gestuurd om op jou te letten, je kan het hem niet kwalijk nemen, hij wist dit allemaal niet."

"Echt niet?" Harry keek me aan en schudden zijn hoofd.

"Nee echt niet..hij heeft het me vandaag verteld..." Ik keek hem aan en dacht terug aan vammidag.

"Je was met hem toen je zei dat je met Louis was.." Hij keek me aan en keek van me weg.

"Nu snap ik het..." Hij keek op en keek me vragend aan.

"Nu snap ik waarom je loog..maar hoe zit het dan met ons?"

"Dat is echt! ik...ik ben verliefd op je Sidney!"

"Het was niet de afspraak maar hij deed het toch...nou snap ik het wel, je bent een prachtige mei Sid nog steeds en je wordt alleen maar mooier...ben zo trots op je.." ik keek me vader aan en voelde een traan over me wang gaan.

"Dus hij mocht niet verliefd worden? Maar deed het toch...hahaha"

"Jaa inderdaad...en ik lieg niet Sid...je doet wat met me wat nog nooit een meisje heeft gedaan...je bent geweldig en ik kan niet zonder je..het spijt me dat ik heb gelogen..het spijt.." ik kapte hem af en drukte mijn lippen op de van hem..alleen op die manier werd ie stil!

"Je bent niet meer boos?"

"Jawel..maar ik kan ook niet zonder jou.." hij glimlachte naar me en gaf me nog een kus. ik wikkelde mijn armen om hem heen en keek me vader aan.

"Ik wil dat je me alles verteld..over die mensen..over mam..over Jamie..alles!"

"Afgesproken!"

"Je kan hier blijven in mijn huis..ik.."

"Je kan bij mij slapen...als je dat wil.." ik keek Harry aan en glimlachte naar hem.

"Dat zou fijn zijn!" Ik keek naar me vader en hij glimlachte naar ons.

"Dus jullie zijn oké?" Harry keek me aan en gaf me een kus op me wang.

"Ja!" ik knikte naar me vader en zei Weltrusten. we liepen naar Harry zijn huis en liepen naar binnen. Hij trok me naar zich toe en ik hield mijn handen tegen zijn borst. Hij ging met zijn hand over mijn wang en deed mijn haar aan de kant. Ik keek in zijn prachtige groenen ogen en voor ik het wist drukte hij zijn lippen op die van mij. mijn handen gingen naar zijn nek en mijn vingers vonden zijn krullen. hij tilde me op en ik wikkelde mijn benen om zijn middel..hij brak de kus niet en liep naar zijn kamer. Hij legde me op zijn bed en hing boven me. hij keek me aan en gaf me en kus op me neus.

"Het spijt me echt..ik ben echt verliefd op je...dat hebben ze al lang niet meer voor elkaar gekregen...je bent anders..en je doet wat met me.." Ik keek hem aan en ging met mijn vingers door zijn haar...hij sloot zijn ogen bij mijn aanraking en er verscheen een glimlach op zijn gezicht. Ik deed me vinger in zijn ketting en trok hem dichter naar me toe en zoende hem weer. hij had zijn handen om me middel en trok me dicht tegen zich aan. ik speelde met de knoopjes van zijn overhemd en Harry keek me verbaast aan..ik begon ze los te maken en hij bleef me aanstaren..

"Sidney...weetje het zeker?" ik knikte en hij gaf me een kus op me neus. ik maakte zijn overhemd verder open en hij trok aan me shirtje. hij trok het over me hoofd en begon me weer te zoenen. Ik maakte zijn riem los en daarna zijn knoop..hij maakte me brok los en trok die uit. het was zo'n grote opluchting dat hij mijn lichaam al had gezien..het is nou niet echt iets waar ik zeker over ben. hij keek me nog een laatste keer aan en ik glimlachte naar hem..

"Heel zeker?"

"Ja Harry, heel zeker!" eerlijk..wou ik dit al sinds ik Harry voor het eerst zag binnenkomen lopen in de studio..hij is en blijft een SexGod!

hij was mijn eerste maar het was geweldig..hij was lief en voorzichtig..hij was perfect...en ik ben bang dat ik van hem begin te houden..en ik wil hem niet afschrikken. Ik lag met mijn hoofd op zijn borst en hij ging met zijn vingers door me haar.

"Harry.."

"Ja mop?" Hij gaf me een kus op me hoofd en speelde nog steeds met mijn haar.

"Ik ben echt verliefd op je...en ik denk..dat ik van je hou.." hij liet me haar los en ik voelde dat ie schrok..wat heb ik gezegd!

"Ik uhmm...Sidney..ik geloof je niet en ik kan dat niet.." Ik keek hem aan en snapte niet waarom ik het heb gezegd..

"Hoebedoel je?"

"Ik geloof niet in 'houden van' net zoals het gelukkig samen zijn..happy endings...het bestaat niet!" Ik keek hem aan en ik voelde me zo dom!

"Waarom denk je zo?"

"Ik hield ooit van iemand..die gene heeft me uitgelachen toen ik zei dat ik van der hield en ze verliet me...iedereen waar ik ooit van hield heeft me verlaten..daarom geloof ik er niet in!"

"Dat is heel erg Harry...maar je kan zeggen wat je wil en geloven wat je wil maar ik hou wel van je...of je het nu wilt of niet!" Ik stapte uit bed en deed zijn shirt aan en deed mijn hipster aan. ik liep naar de keuken en pakte wat drinken. Ik wist dat het stom was...ik wist dat ie niet van me hield...waarom zei ik het dan ook?

"Sidney.." ik keek om en zag Harry staan in zijn boxer..hij is zo sexy! op deze manier kan ik niet boos blijven...maar als nog ik heb mijn maagdelijkheid opgegeven omdat ik van hem hou...en dacht dat ie ook van mij hield...ik heb er geen spijt van dat zeker niet! ik ben blij dat hij mijn eerste is...

"Sidney het spijt me...ik wist niet dat je van me hield..." ik keek hem aan en zetten me drinken weg..

"Harry je was mijn eerste...dat weet je...dat doe ik toch niet als ik niet van je hou?" Hij keek me aan en keek van me weg..

"Het spijt me dat ik niet van je kan houden..."

"Nooit niet?" hij keek me aan en ik probeerde zijn gedachten te lezen maar dat werkte natuurlijk niet!

"Ik weet het niet..."

"Dat kan je niet doen Harry! als je nooit van me kan houden wat doen we dan? waar zijn we dan mee bezig?" Ik zag dat ie schrok van wat ik zei..

"Hoe bedoel je?"

"Ik hou van jou..ik wil verder met jou, ik ben zo dom..ik had kunnen weten dat je niet van me hield..maar als je niet van mij kan houden, waarom zijn we dan samen?"

"Omdat ik..ik ben verliefd op je, ik kan niet zonder jou Sidney..."

"en ik niet zonder jou...maar ik wil iemand die van me houd..waar ik mee verder kan..en dat ben jij blijkbaar niet..." ik liep naar de deur en hoorde Harry niet achter me aan lopen...dat zegt al genoeg..ik liep de deur uit en deed mijn deur open..ik liep zachtjes naar binnen en zag mijn vader op de bank slapen..ik liep snel door naar mijn kamer en ging in bed liggen...wat een dag!

Harry's POV

Verdomme wat ben ik een idioot!! ik laat haar me deur uitlopen en ik doe er niks aan!! verdomme Harry waarom? waarom kan je niet gewoon van iemand houden? waarom heeft iedereen het verpest! Ik sloeg tegen de muur maar het loste niet veel op..ja een gat in me muur. Ik liep naar de kamen en sloeg onderweg nog tegen een hoop spullen aan...ik weet dat het niks oplost maar ik moet me agressie kwijt! ik ben waarschijnlijk de belangrijkste persoon in me leven kwijtgeraakt! ik stapte in bed en keek naast me..daar hoorde Sidney te liggen...ik pakte haar kussen en ik rook haar luchtje. ik hield het kussen dicht tegen me aan en viel zo inslaap.

Ik werd wakker door gebonk op me deur..ik krapte op me hoofd en stapte uit bed..wie is dat nou weer?

"HARRY DOE OPEN!" James? ik liep naar de deur en deed de deur open..James stormde naar binnen en gaf me een klap tegen me hoofd..

"Auw waar was dat voor?"

"Dit is nog niks! Ik had je gezegd dat je Sidney geen pijn mocht doen..je had het me beloofd Harry!" Ik keek hem aan en dacht aan gister..Verdomme!

"James ik.."

"Ik weet wat er is gezegd..ik hoorde haar opeens huilend op der kamer aan de telefoon zitten met een vriendin..waarom? waarom kan je niet van haar houden?" ik keek van hem weg naar de grond..ik voel me zo kut!

"Ik kan van niemand niet houden James...iedereen waar ik van hou verlaat me!" ik liep naar de bank en verborg me hoofd in me handen.

"Hoebedoel je Harry?"

"Mijn vader, mijn moeder, mijn zus, en..."

"Er was een meisje of niet?"

"Ja...ik hield van haar...ik hield echt van haar. toen ik het vertelde lachte ze me uit..ik voelde me zo dom..toen heb ik mezelf beloofd nooit meer verliefd te worden op iemand en al helemaal niet van iemand zou houden!"

"Maar Harry, Sidney is niet zo...ze houd van jou! ze lacht je niet uit...ze houd van je...en ik weet dat jij van haar houd, maar het niet toelaat!" ik keek hem vragend aan.

"Hoebedoel je?"

"Je houd van haar dat weet ik, maar je bent bang om het toe te laten..je bent bang om weer gekwetst te worden. ik snap het maar je kan niet je gevoel afsluiten voor haar! laat het toe Harry, alsjeblieft want mijn dochter gaat kapot! Ik zie hoe je naar haar kijkt Harry...ik keek ook zo naar haar moeder..ik zie dat je van haar houd, haar niet kwijt kan raken...ik zie het, nu moet jij het alleen nog zien!" hij stond op en liep naar de deur..

"Denk hier over na voor je iets speciaals verliest en spijt krijgt!" hij liep de deur uit en ik keek op de klok. Kut we moeten naar werk over een uur...ik kleden we snel aan en wou naar Sidney toegaan..ik klopte op de deur maar James deed open.

"Waar is ze?"

"Al naar werk..wat kwam je doen?"

"Ik wou met haar praten..je hebt gelijk oké! ik kan niet zonder haar leven..ik hou van haar!"

"Mooizo! ga nu naar je werk idioot en zeg het haar!" Ik knikte en liep snel naar beneden naar mijn auto. Ik reed snel naar werk en parkeerde mijn auto.

"Hey Harry! alles goed jongen?" ik keek op uit mijn gedachten en zag Louis staan.

"Hey man! gaat..heb je Sidney gezien?"

"Die is in de Studio..maar ze is niet zo vrolijk...Perrie, Eleanor en Kacy zijn bij der!"

"Ik weet het, Dankje!" ik liep door naar de studio en hoorde iemand zingen...het was Sidney!

Everybody needs inspiration

Everybody needs a song

Beautiful melody, when the night's so long

Cause there is no guarantee

That this life is easy

When my world is falling apart

When there's no light to break up the dark

That's when I, IIIII!! I look at you

When the waves are flooding the shore and I

Can't find my way home anymore

That's when I, IIIII!! I look at you

When I look at you

I see forgiveness, I see the truth

You love me for who I am

Like the stars hold the moon

Right there where they belong and I know

I'm not alone

When my world is falling apart

When there's no light to break up the dark

That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore and I

Can't find my way home anymore

That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore and I

Can't find my way home anymore

That's when I, I, I look at you

I look at you

Yeah, yeah

You appear just like a dream to me

Just like a kaleidoscope colors that cover me

All I need every breath that I breathe

Don't you know you're beautiful.

When the waves are flooding the shore and I

Can't find my way home anymore

That's when I, IIII!! I look at you

You appear just like a dream to me

"Kan die nog een keer? ik vond het niet goed."

"Sid alsjeblieft stop nu even..het klinkt perfect, kom hier!" ik deed zachtjes de deur open en zag Sidney naar Perrie lopen. Kacy deed een arm om haar heen en ze gingen zitten.

"Wat is er gebeurt?" sidney keek naar der handen en keek op naar Perrie.

"Ik heb gezegd dat ik van hem hou.."

"Dat is geweldig!" ze keek Kacy aan en begon te lachen..

"Ja als hij ook van mij hield..." de meiden keken elkaar aan en terug naar Sidney..

"Hoebedoel je? houd ie niet van je?" Op dat moment leunde ik te hard tegen de deur en ging die helemaal open..de meiden keken me vragend aan en ik zag Sidney met tranen in haar ogen...ze was echt boos op me.

"Harry?"

"Wat doe jij hier?" Ik keek Perrie en Kacy aan en keek naar Sidney..

"Ik...ik moet met Sidney praten!" De meiden keken naar Sidney en sidney stond met der armen over elkaar..Perrie en Kacy knikte en liepen de studio uit. Ik liep naar Sidney toe en ze keek van me weg.

"Sidney..alsjeblieft...het doet me pijn je zo te zien."

"Misschien moet je me dan met rust laten!" ik schudden me hoofd en pakte haar handen vast.

"Dat kan ik niet!"

"Waarom niet?" ze keek me doordringend aan en ik wist dat ik het nu moest zeggen..

"Omdat ik..."

"Omdat je wat Harry?"

"Omdat ik van je hou!"

----------------------------------------------

COMMENT😁

VOTE🙏

FOLLOW👍

LY❤️

Continue Reading

You'll Also Like

867K 45.8K 76
MOMENTEEL HERSCHREVEN TOT CHAPTER 15. - Hoe zou ze nog verder kunnen met haar leven na een afschuwelijke, traumatische ervaring? Hoe zou ze ΓΌberhaupt...
2.4K 82 37
"Liefde is overschat!" Dat is wat ik altijd riep. Liefde is niks voor mij, dacht ik. Al dat kleffe gedoe, dacht ik. Dacht ik. Hij veranderde alles. (...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
4.9K 259 19
Stel, je wordt door je vrienden opgegeven voor een televisie programma, terwijl je zelf daar de sociale vaardigheden niet voor hebt. Dit gebeurde bij...