Part 28

580 31 5
                                    

Sidney's POV

"omg Kacey, ik heb je zo gemist!"

"Ik jou ook! het was een hel zonder jou..maar ik snap dat je tijd nodig had." ik gaf haar een knuffel en keek haar aan.

"Dankje! Ik beloof je dat ik je niet meer in de steek laat...niemand van jullie!"

"Hoe zit het met Harry?" ik keek haar aan met grote ogen en voelde me wangen rood worden.

"Hoebedoel je?"

"Sidney kom op hoor...ik zie dat er nog steeds iets is tussen jullie..maar jullie alle twee bang zijn om het te zeggen..."

"Ik weet het niet..ik mis hem, ik heb me elke avond inslaap gehuild omdat ik hem achter had gelaten..en ik vergeet nooit meer die blik in zijn ogen op het moment dat ik zei dat ik weg ging...het brak me echt...en ik heb echt spijt, maar ik kan het niet terug draaien" ze keek me begrijpend aan en vergde een traan van me wang.

"Kijk waar het heen gaat..maar laat hem niet meer los!"

-

"Vanavond is het feestje!" ik knikte en Niall ging verder met spullen klaar zetten. Vanavond geef ik een feestje en iedereen komt! Zayn, Perrie, Louis, Eleanor, Liam, Layla en nog meer mensen van werk. ik hoop dat het gezellig wordt! Toen alles klaar was en al het eten klaar was gemaakt liepen Kacey en ik snel naar boven..

"Wat moet ik aan?" ik gooide een korte zwarte jurk naar Kacey en een paar rode hakken.

"Thnxx!" ze rende snel de badkamer in en kleden zich om. ik keek verder en vond een korte zwarte jumpsuit. ik deed die snel aan en keek in de spiegel...me bil was echt mega en de boven kant was een stuk sexier dan ik had verwacht..ze zag nog net mijn borsten niet maar het was weer niet te. Kacey kwam de badkamer uit en zag er prachtig uit..ik deed snel mijn huidskleur hakken aan en keek haar glimlachend aan.

"Wauw Sid...je ziet er super sexy uit! Harry gaat zijn ogen niet van je af kunnen houden!" Ik begon te blozen en keek naar haar kleding.

"Die jurk staat je geweldig Kacey! klaar om naar beneden te gaan?" ze knikte en we liepen mijn kamer uit. ik hoorde de muziek en een hoop pratende mensen beneden dus we liepen snel de trap af.

"Sidney!!" Ik keek om en Perrie, Eleanor en Layla vlogen me om me nek.

"Omg meiden ik heb jullie zo gemist!"

"Wij jou ook! wat zie je er goed uit zeg...wauw..die tijd rust heeft je goed gedaan."

"Dankje..ja het spijt me dat ik weg was.."

"We waren er allemaal kapot van..vooral Harry, heb hem nog nooit zo gezien! ben blij dat jullie weer contact hebben!" Ik glimlachte naar hun en liep verder. opeens voelde ik twee armen om mijn middel en iemand fluisterde in me oor.

"Wat zie jij er sexy uit!" ik draaide me om en begon te blozen toen ik zag wie het was.

"Harry!"

"Hey mop.."

"Heb je gedronken harry?"

"Ja! maar je bent wel prachtig..hier neem ook wat!" hij gaf me een bekertje en die dronk ik snel leeg..ik drink niet vaak maar ach dit is mijn eigen feestje.

"Kom dansen!" Harry trok me mee en wikkelde zijn armen om mijn middel. ik had met armen om zijn nek en keek naar hem. hij zag er zo goed uit! hij had een zwarte blouse aan waarvan de bovenste knoopjes open waren zodat je zijn tattoo's zag, een zwarte skinny, zwarte laarsjes en natuurlijk een bandana...maar het was zo sexy!

"Geniet je van je uitzicht" ik keek terug in zijn ogen en begon te blozen.

"Ja.." hij glimlachte naar me en ik beet om me lip..altijd doe ik dat als ik nerveus ben.

Stupid LoveWhere stories live. Discover now