Part 21

1.1K 49 11
                                    

"Jongens het is al laat waar blijft ze?"

""Ze is vast nog gewoon met die meiden ergens heen...maak je maar niet druk!" ik liep rond in de huiskamer en mijn moeder probeerde me gerust te stellen.

"Mam ze zou 2 uur geleden al thuis zijn!" De bel ging en ik stormde naar de deur.

"Niall? wat doe jij hier?"

"Is Kacy hier? ze is niet thuis en ik dacht misschien..."

"Nee Sidney is ook nog niet thuis!" Ik liet Niall binnen en we liepen naar de woonkamer.

"Hey Niall wat doe jij hier jongen?" me moeder keek Niall verbaast aan.

"Kacy is nog niet thuis en dat is niks voor haar...ze neemt der telefoon niet op...ik ben bang dat er iets is gebeurt...." Mijn moeder keek mij aan en ik werd gek!

"Mag ik nu stressen?"

"Oke.." ik pakte me jas en me sleutels en liep met Niall naar mijn auto.

"Waar gaan we kijken? ik heb geen idee waar ze waren..." Niall keek me aan en deed zijn riem vast.

"Het cafe waar ze altijd komen...hier 3 straten verder..." ik knikte en starte de auto. Eenmaal daar zagen we ze nergens. ik pakte mijn telefoon en belde Perrie.

"Perrie, zijn Sidney en Kacy bij jullie?"

"Hey Harry...uhmm nee die hebben we net gedag gezegd bij la café...wat dan?"

"Ze zijn niet thuis gekomen...en ik begin steeds ergere dingen te denken..."

"Ow..denk niet aan al die erge dingen dat lost niks op! Ze zijn vast samen ergens gestrand...ze zijn echt wel veilig wees maar niet bang!"

"Oke dan...ik hou jullie op de hoogte en bel me wanneer jullie iets horen!"

"Doen we!" ik hing op en keek Niall aan.

"Wat nu?"

"Ik heb echt geen idee...ze nemen hun telefoon niet op...ze zijn weg Harry..." ik wist dat dit ging gebeuren! ik had haar niet moeten laten gaan..we reden terug naar mijn huis en toen we de deur door stapte stonden Gemma, mijn moeder en Robin voor ons.

"En zijn ze terecht?" ik schudden me hoofd en Niall liep door naar de woonkamer en plofte op de bank.

"Nee, we hebben geen idee waar ze zijn...mam ik ben zo bang!"

-

"Kacy kan je mijn handen los maken?"

"Geen idee, draai je om!" ik probeerde mijn stoel te draaien zodat Kacy bij mijn handen kon. het lukte en ik was los. ik pakte snel mijn telefoon uit mijn bh en zag 12 gemiste oproepen van Harry, 23 smsjes van Harry...wat moet ie ongerust zijn! ik belde hem snel terug en hoorde de telefoon overgaan.

"Sidney? Sidney waar ben je!"

"Harry alsjeblieft ik heb niet veel tijd...we zijn ontvoerd door Jamie en Mark..we zitten in een grote loods ik heb geen idee waar...ik weet alleen dat Jamie contact met je gaat zoeken en een deal wil sluiten...ga er alsjeblieft niet in mee!!"

"Hoebedoel je! ik wil je terug Sidney...en Niall Kacy..dus wat ie ook wil ik doe het!"

"Hij wil jou! hij wil jou leven Harry! je hebt me beloofd dat niet te doen..ik moet ophangen ik hoor de deur....alsjeblieft kijk uit met hem...ik hou van je Harry...en het spijt me zo!"

"Shhtt het is goed ik ga je vinden, het komt allemaal goed! ik hou ook van jou..ik zie je snel weer!" ik hing op en stopte de telefoon terug in mijn BH. ik zetten me stoel goed en deed me handen weer achter me rug.

"Zo zo dames...vermaken jullie je nog?" Jamie kwam naar ons toe lopen en stond voor me stil.

"Ik denk dat ik vandaag dat vriendje van je is ga opzoeken...wat denk jij?"

"Laat hem met rust Jamie! je hebt me nu toch?" Hij begon te lachen en ging met zijn hand over me wang.

"Schatje toch...snap je het nog niet? ik heb jou niet nodig...mijn oom wil hem..jij bent lokmiddel altijd al geweest!" ik keek hem aan en draaide me hoofd weg.

"Als ik klaar ben met hem heb ik jou helemaal voor mezelf...en wat jou betreft Kacy.." hij liep naar Kacy en ging voor haar zitten.

"Wat we met jou gaan doen weten we nog niet...maar wees niet bang..we slaan je niet over." ze keek hem boos aan en tufte in zijn gezicht...Jamie werd boos en sloeg haar.

"Godverdomme Kacy! dat had je niet moeten doen!" hij liep boos weg en deed de deur achter zich dicht. Ik stond op en liep snel naar Kacy.

"Gaat het mop?" ze knikte en ik pakte mijn telefoon..ik begon foto's te maken van de loods en stuurde die naar Harry..misschien wist hij waar we waren of kon die er iets mee..hoe gaan we hier uitkomen?

-

Niall lag op de bank uitgeput van al het wachten en ik stond in de keuken voor wat drinken. op dat moment ging mijn telefoon en ik hoopte dat het Sidney was..ik keek en zag dat ze foto's had gestuurd van waar ze waren.

"Niall! wordt wakker!" hij schrok wakker en ik liep naar hem toe.

"Kijk..ze zitten hier.." ik liet de foto's zien en op dat moment kwam er een smsje binnen.

'Van: S❤️

Harry...hij komt naar je toe....alsjeblieft doe niks doms! Jamie heeft Kacy geslagen en ik ben bang dat het daar niet bij zal blijven...alsjeblieft kom snel..ik mis je zo erg..Kacy wordt gek ze mist Niall...ik ben zo bang...alsjeblieft pas op ik kan je niet kwijt raken...ik hou van je Harry. x your girl'

"Wat een schoft hoe kan die Kacy slaan! ik wil naar der toe....dit maakt me gek dat ik niet naar der toe kan..."

"Ik weet het..maar als ie hier heen komt dan kunnen we niks zeggen of doen wat laat merken dat we hun spreken..." ik keek Niall aan en hij knikte. ik snap dat hij boos is maar als hij Jamie aanvalt omdat ie Kacy heeft geslagen zijn de meiden zeker niet veilig! ik stopte mijn telefoon weg en toen ging de bel..ik deed open en daar stond Jamie.

"Hallo jongens...ik heb een voorstel en ik denk dat jullie dit wel willen horen."

----------------------------------------------

met wat voor voorstel komt Jamie? en komen Kacy en Sidney vrij zonder dat er gewonden vallen?

COMMENT😁

VOTE👍

FOLLOW🙏

LY❤️

Stupid LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat