Part 15

1.3K 45 5
                                    

"Ik heb je vader beloofd je te beschermen en als dat betekend dat ik me leven voor je moet geven doe ik dat." Zijn worden bleven door mijn hoofd spoken en ik begreep niet hoe onze mooie momenten altijd worden verpest door iemand.

ik keek rond maar kon Harry nergens vinden...wat als hij iets stoms doet? wat als ie naar Jamie gaat? Ik liep rond zoekend naar een bos krullen...het leek net een film....alles ging langzaam en overal stonden mensen met elkaar te lachen...ik keek naast me en zag Harry,Jamie en nog een vent staan...het leek erop alsof ze ruzie hadden. Ik liep er heen en hoorde Harry Schreeuwen tegen Jamie.

"Laat Sidney met rust oké! Het is nu klaar!" toen ik dichterbij kwam keek Harry me boos aan...

"Harry...ik uhmm.."

"Wat doe je hier? Sid ga weg.." Ik keek hem aan met grote ogen en liep langzaam achteruit. Hij keek terug naar Jamie en op het moment dat ik omdraaide hoorde in een geweerschot...ik draaide me om en zag Harry bebloed op de grond liggen.

"Sid? Sidney?" ik schrok op en keek om me heen..het was een dagdroom?

"Waar zat je met je gedachten?" Ik keek naar Zayn die me vragend aan keek..

"Waar is Harry...en jamie! ik...ik moet hem vinden!" Ik liep langs hem zoekend naar Harry...iedereen kwam naar me toe en vroeg me dingen...ik liep langs de mensen en liep snel door....waarom op dit soort momenten moet iedereen je opeens spreken? Ik keek rond en zag Harry naar Jamie toe lopen...Nee alsjeblieft niet!

"HARRY!" hij keek om en keek me vragend aan. ik rende naar hem toe en vloog om zijn nek.

"Moppie, wat is er aan de hand?"

"Alsjeblieft ga mee naar huis...alsjeblieft!" ik bleef hem vast houden en verborg me gezicht in zijn nek.

"Wat is er aan de hand?" Ik gaf geen antwoord en bleef hem vast houden..die dagdroom leek zo echt..ik was zo bang dat als ik hem los liet, ik heb kwijt zou raken.

"Sidney praat tegen me, wat is er aan de hand?" Hij trok me los en keek me aan.

"Ik...ik..ik had een dagdroom denk ik.." Hij keek me aan en deed een pluk haar achter me oor.

"Waarover mop?"

"Over jou...en jamie...hij...hij schoot je neer..." hij keek me aan met grote ogen en ik voelde een traan over mijn wang gaan.

"Het was precies zoals nu, je liep naar hem toe en jullie stonden te praten en toen ik je bij hem weg wou halen schreeuwde je dat ik weg moest gaan, en toen ik weg liep schoot hij je neer..dus toen ik je net zag lopen...ik was bang...."

"Shhht..het is goed mop, ik ben hier!" Hij trok me tegen zich aan en hield me stevig vast.

"Wat..wat ging je doen?" ik keek hem aan en wachten af.

"Ik..ik wou naar Jamie gaan..ik wou hem duidelijk maken dat ie jou met rust moet laten.." Ik keek geschokt en schudden me hoofd.

"Nee, nee alsjeblieft niet doen...toen werd je neergeschoten" hij hield me vast en keek me aan.

"Shhtt, ik ga nergens heen...ik denk dat wij lekker naar huis gaan." ik knikte en hij deed zijn arm om me heen. we liepen samen naar de rest en zeiden gedag. toen we buiten waren stapte we in de auto en reden naar huis.

-

Ik schrok van wat Sidney zei..hoe kon zij weten dat Jamie een geweer had? hoe kon ze weten dat hij mij zou neerschieten? ik had een afspraak en ben die nu niet nagekomen, maar ik kan haar niet achterlaten...ik vertrouw Jamie voor geen meter...maar moet zij dit weten? ik keek naast me en zag Sidney opgekropen op de stoel naar buiten kijken. ze leek al een stuk rustiger maar ik wist dat het door der hoofd bleef gaan wat er net was gebeurt. we kwamen thuis aan en ze sliep al half..ik liep naar haar kant en stopte haar toen ze wou uitstappen. ik tilde haar op en ze wikkelde haar armen om mijn nek en verborg haar gezicht in me borst. Ik liep naar boven en zetten haar weer neer, ik gaf haar een kus op der hoofd en nam der mee naar de slaapkamer. ik deed me pak uit en zij der jurk, ik liep naar de badkamer en liet het bad vollopen.

"Kom mop." ik pakte haar hand en nam der mee naar het bad, ze draaide zich om en keek me aan.

"Wil je blijven?" ik knikte en we stapte samen in bad. ze kwam tegen me aanliggen en ze ruste der hoofd op mijn borst.

"Sidney..ik moet je wat vertellen..."

"Wat dan?"

"Ik wil het je vertellen maar ik ben zo bang dat je boos wordt..." ze draaide zich om en keek me vragend aan. ze stapte uit bad en pakte een handdoek.

"Wat dan?"

"Omdat...je gaat me haten als ik het vertel.."

"Harry je maakt me bang op deze manier..." ik stapte uit bad en pakte een handdoek. ze stond tegen over me met der armen over elkaar.

"Die dagdroom die jij had...ik...ik had een afspraak met Jamie...wat er gebeurde in die droom...zou ook echt gebeuren..."

"Hoebedoel je echt?" ze keek me angstig aan.

"Ik had een afspraak met Jamie...hij zou je met rust laten Sid, ik wist geen andere manier..."

"Dus laat je hem jou neerschieten? dan laat je mij maar alleen achter?" ik keek haar aan en zag tranen over haar wangen gaan.

"Sidney ik.."

"Nee, waag het niet!" ze liep de badkamer uit en daar stond ik dan...waarom was ik zo dom? Ik kleden me aan en liep naar de slaapkamer, maar ik zag Sidney niet in bed liggen..

"Sid?" ik keek rond en zag dat ze weg was...waar is ze heen?

----------------------------------------------

COMMENT😁

VOTE👍

FOLLOW🙏

LY❤️

Stupid LoveWhere stories live. Discover now