In love with Satan || L.S || ✔

By Reggie6996

7.1K 742 60

Keď si zomrel tak by som dal všetko za to aby som mohol byť opäť s tebou. Zapredal by som sa aj diablovi. A t... More

Prológ
Jeden
Dva
Tri
Štyri
Twitter boy
Päť
Šesť
Sedem
Epilóg

Osem

466 57 3
By Reggie6996

Harry

Zobudilo ma klopanie na dvere a moja mama, ktorá mi oznámila že sa mám zobudiť a obliecť sa. So zamručaním som sa prevalil a pomaly som otvoril oči.

Chvíľu som hľadel do steny a potom som sa dokopal k tomu ísť do kúpelne kde som sa osprchoval, umyl si zuby a upravil si vlasy. V izve som sa obliekol do pripraveného bieleho trička a tesných čiernych nohavíc.

"Harry konečne!" rozhodila mama rukami. Nevinne som sa usmial a pokrčil som ramenami. "No hýb sa! Zmeškáme lietadlo!" zvýšila na mňa mama hlas. "Veď hej!" rýchlo som si nazul topánky a utekal som do auta kde už otec netrpezlivo bubnoval prstami o volant.

Na letisko sme dorazili hodinu pred odletom a to znamenalo že sme mali ešte pol hodinu. A tak som sis sadol do KFC, áno, veľmi zdravé raňajky.

Po raňajkách som mal ešte pätnásť minút a tak som sa prechádzal po lestisku a keď ma to prestalo baviť tak som si sadol na lavičku vedľa mamy a čakal.

Konečne som sedel v lietadle a odpočíval. V ušiach mi hrala hudba a hlavu som mal opretú o okienko a sledoval som oblohu. Rozmýšľal som nad tým, ako asi vyzerá nebo. Keďže som už peklo videl a aj okúsil, ale o nebi som mohol iba snívať.

Z myšlienok ma vytrhlo trasenie lietadla. Neprikladal som tomu žiadnu váhu, predsa len, turbolencie.

Ale keď sa lietadlo neprestávalo triasť a intenzita sa stupňovala, začal som mať obavy. V lietadle nastala panika a ja som sa cítil ako otupený. Nechápal som čo sa okolo mňa deje, bol som ako v tranze. Zrazu ma z tranzu prebral krik, ktorý nasledoval silný náraz a nakoniec tma.

Prepáčte lásky že mi to toľko trvalo ale to v tom lietadle mi trvalo napísať 3 dní!!!! Netuším ako opísať pád lietadla....snáď som to moc nesku*vila .. a ak áno tak prepáčte
Už len epilóg!!!!

Continue Reading

You'll Also Like

4.2K 38 57
262K 8.4K 51
"čo keby sme sa učili niečo iné ako matiku?" Rukou mi začne obkresľovať boky. "Máme sa venovať matike" poviem pomaly. "Matika počká" pritlačí sa ku m...
1.6K 129 16
Jedna noc bude pre nich oboch prelomová. Bude to mať dočasné alebo trvalé následky? Emilia Manitra, prezývaná Harpúna si nikdy pred ústa nekládla se...
755K 38K 46
Od strednej boli najlepší priatelia. Ona a on. Ona pracuje ako sekretárka riaditeľa firmy. On je bohatý majiteľ celosvetovo známej reštaurácie, ktorá...