Šesť

545 63 0
                                    

Louis

Po pár dňoch som sa sa vybral do tej opustenej kaplnky. Išiel som peši pretože bolo teplúčko, aj keď bolo deväť hodín večer.

Po asi pol hodine som sa dostal do tej kaplnky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Po asi pol hodine som sa dostal do tej kaplnky. Aj keď to vyzeralo skôr ako nejaký veľký, storočný chrám. Pomaly som sa prechádzal a prezeral si to tam. Ozvena mojich krokov bola hlasná a ozývala sa všade navôkol.

Netrvalo dlho a predo mnou stál Louis ktorý mi podával ruku. S úsmevom som k nemu prišiel a moju dlaň som vložil do tej jeho a spoločne sme vstúpili do temnoty.

"Som rád že ťa konečne vidím," vrhol som sa na Louisove pery. "Aj ja som rád zlatko. Konečne spolu," vydýchol mi do pier.

Po pár minútach som sa od neho odtiahol. "Lou?" chytil som ho za ruku. "Áno láska?" stisol moju ruku. "Prevedieš ma tadiaľto?" samozrejme láska.

Išli sme dlhou chodbou až sme prišli do nejakej miestnosti. "Čo je tu?" nechápavo som pozrel na Louisa. "Tu sa zjavujú ľudia ktorí prídu do pekla. Teda, prídu ako prídu. Po smrti sa tu objavia ľudia so skazenou dušou," chápavo som prikývol a tak sme pokračovali. "Tu je bar kde nájdeš všetko. Od zábavy cez drogy a kurvy," rozhodil Louis rukou. "Ideme sa napiť?" usmial sa na mňa Louis. Prikývol som a tal e sa teda vybrali k baru kde sme si sadli a objednali si. Zrazu ma niekto pľacol po zadku. "Hey!" zamračene som sa otočil. Stál tam nejaký čiernovlasý chalan s jointom v ústach. "Kurva Zayn! Odpáľ!" zahrmel Louis a Zayn sa otočil a rýchlo utiekol. Musel som sa nad tým pousmiať. Páčilo sa mi že mal Louis moc.

In love with Satan || L.S || ✔Where stories live. Discover now