Sedem

539 56 5
                                    

Harry

S plačom som utekal na kopec kde bola kaplnka do ktorej som chodil za Louisom. Matka mi dnes povedala že sa ideme sťahovať, pretože podľa nej toto nie je správne miesto kde by som mal žiť. Vraj mi tu všetko pripomína Louisa a to nienje dobre.

Ale to je práve na tom to dobré! Že vidím jeho veci a miesta kam sme chodili, keďže momentálne sme sa mohli stretávať len v pekle.

V behu som sa zastavil až v kaplnke a čakal som. Obvykle tu bol Louis za dve až tri minútky a tak som sa prechádzal hore dole kaplnkou ako to bolo vždy.

Ale keď neprišiel ani po piatich minútach, začal som mať zlý pocit. Sadol aom si na poslesnú lavicu ktorá nebola rozpadnutá alebo napadnutá hubami a čakal som. Najprv desať minút, dvadsať, prešla pol hodina a Louis nikde nebol. Dúfal som že sa nič nestalo. Ale keď Louis ani po hodine neprišiel, rozhodol som sa odísť domov. Nemalo cenu čakať na neho.

♡♡♡♡♡♡

Doma som si začal baliť veci a neprestával som myslieť na Louisa. Čo bolo tak dôležité že si na mňa nenašiel čas? A ako sa budeme steerávať? V centre New Yorku predsa nebude žiadne miesto, kde by sme sa mohli stretávať.

"Zlatko?!" vošla do izby moja mama. "Áno mami?" pozrel som na ňu. "Mal by si ísť spať, je už neskoro a zajtra skoro ráno odchádzame," smutne sa pousmiala. Vedela že nechcem ísť preč ale museli sme. "Áno, len si dobalím posledné veci. Dobrú noc," usmial som sa na ňu a pokračoval v balení. "Dobrú noc," povedala a zavrela dvere od izby v ktorej sa rozhostilo ticho. Jediný zvuk ktorý sa ozýval izbou bol šuchot vecí ktoré som kládol do krabice.

Ahooj!! Už nás čaká len jedna časť + epilóg 😞♥

In love with Satan || L.S || ✔Where stories live. Discover now